- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
dyg34 hayatım olumlu bence gidişathiç korkma Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin tatlım güzel haberlerini bekliyoruz inşalllaahhh:)))):
nuesin canım ben cuma transfer oldu pazartesi işe başladım geçen sefer 2. gün sarma yapmıştım yani çok zor yorucu şeyler yapma ama günlük hayata devam et bence yemene dikkat et bol su tüket sakın kabız olma hergün kuru kayısı veya incir ye ananas ye kuru dut kabak çekirdeği yedim ben de. tutacaksa her türlü tutuyor canım rabbim ol deyince. bir de olumlu düşün çok dua et. inşallah herşey daha iyi olacak
aslında gerek yok normal işleiniizi yapabilirsiniz diyorlar ama hafif tabi temizlik filan değil.. ama ben yatmıştımmm .. yine de tutmadııı.yani kendini yormadan hareket edebilrsin doktorun aksini söylemediyese
kızzz derın sen ne yapıorsun
nasıl gıdıor
tupemı start verıorsun
hadı hayırlısı olsun canım
bnce fazla yatmayın hem kan dolasımı ıcın hmde psıkolojınız ıcın ıı olmaz dıe dusunuyorum
yorucu ve agır ısler yapmadıgınız surece sorun olmaz zeynebın dediği gıbı
ayrıca sende aramıza hosgeldın canım
Çok sağol canım söylediklerini yapıyorum ama korkuyorum yinede eşimde yat yat tedirgin ediyo beni ilaç olarakta iğne istemedim ben progestan fitil olarak estrofem ve coraspin birde vitamin kullanıyorum o iğneler çok fena yapıyo diye istemedim yanlışmı yapıyorum acaba diyorum
Canım geçen tedaviden nur topu gibi bi kistim olmuşdün onu aldırdım minik bi operasyonla.şimdi desolet kullanıyorum 31 aralıkda kontrolden sonra muhetemelen lucrine başlıycam.2. tüpe uzun prot. ile devam ediyoruz.herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test olur dedi doktorum.senin durumlar ne?muhtemel transfer tarihin ne zaman canım?
canım ben de progestan fitil kullanıyorum günde 3 200mg. ama bana coraspin vermedi doktor buna çok takılıyorum ilk gidişimde sorucam geçen sefer de vermedi ama çok kişi kullanıyor pıhtulaşmaya karşı.
Canım geçen tedaviden nur topu gibi bi kistim olmuşdün onu aldırdım minik bi operasyonla.şimdi desolet kullanıyorum 31 aralıkda kontrolden sonra muhetemelen lucrine başlıycam.2. tüpe uzun prot. ile devam ediyoruz.herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test olur dedi doktorum.senin durumlar ne?muhtemel transfer tarihin ne zaman canım?
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
kızlar desteğiniz için hepinize çok teşekür ederim ama gerçekten çok zormuş tarif edilemez birşey anlatamam ve gerçekten bibi bizden başkası anlamıyor....yetercim paylaştıkların çok güzel tam bizi anlatıyor canım....Allah bu duyguyu kimseye yaşatmasın inşallah
çok sağolun inşşş sizin dediniz gibi olur umutluyum bakalım yarın test günüm
sabah 8de giderim gelir gelmez yazarım benim dün kahve renk bi akıntım oldu çok az amaa
sabah 8de giderim gelir gelmez yazarım benim dün kahve renk bi akıntım oldu çok az amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?