Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bnce fazla yatmayın hem kan dolasımı ıcın hmde psıkolojınız ıcın ıı olmaz dıe dusunuyorum
yorucu ve agır ısler yapmadıgınız surece sorun olmaz zeynebın dediği gıbı

ayrıca sende aramıza hosgeldın canım

dyg34 hayatım olumlu bence gidişathiç korkma Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin tatlım güzel haberlerini bekliyoruz inşalllaahhh:)))):

kızzz derın sen ne yapıorsun
nasıl gıdıor
tupemı start verıorsun
hadı hayırlısı olsun canım

Çok sağol canım söylediklerini yapıyorum ama korkuyorum yinede eşimde yat yat tedirgin ediyo beni ilaç olarakta iğne istemedim ben progestan fitil olarak estrofem ve coraspin birde vitamin kullanıyorum o iğneler çok fena yapıyo diye istemedim yanlışmı yapıyorum acaba diyorum

aslında gerek yok normal işleiniizi yapabilirsiniz diyorlar ama hafif tabi temizlik filan değil.. ama ben yatmıştımmm .. yine de tutmadııı. yani kendini yormadan hareket edebilrsin doktorun aksini söylemediyese

Çok sağol canım ama insan korkuyo işte doktorumda aynı şeyleri söyledi ilk 3 gun dikkat et dedi sonra gunluk işlerine ağır iş olmadığı sürece devam edebilirsin dedi

kızzz derın sen ne yapıorsun
nasıl gıdıor
tupemı start verıorsun
hadı hayırlısı olsun canım

Canım geçen tedaviden nur topu gibi bi kistim olmuşdün onu aldırdım minik bi operasyonla.şimdi desolet kullanıyorum 31 aralıkda kontrolden sonra muhetemelen lucrine başlıycam.2. tüpe uzun prot. ile devam ediyoruz.herşey yolunda giderse ocak sonu transfer şubat başı test olur dedi doktorum.senin durumlar ne?muhtemel transfer tarihin ne zaman canım?

Çok teşekkürler deneyimlerinize ihtiyacımız oluyo çok sağol

canım ben de progestan fitil kullanıyorum günde 3 200mg. ama bana coraspin vermedi doktor buna çok takılıyorum ilk gidişimde sorucam geçen sefer de vermedi ama çok kişi kullanıyor pıhtulaşmaya karşı.

canım geçen ocakta ben aşılama yaptırmıştım ve nisanda tüp bebeğe gidince aşılamadan kalma kistim vardı ve o şekilde hamile kaldım sonra bebeğim o kisti attı gitti. inşallah senin de tedavin pozitif olucak.

canım ben de progestan fitil kullanıyorum günde 3 200mg. ama bana coraspin vermedi doktor buna çok takılıyorum ilk gidişimde sorucam geçen sefer de vermedi ama çok kişi kullanıyor pıhtulaşmaya karşı.

Evet canım sor bizim kötü bir deneyimimiz var sonuçta belki faydası vardır

kız guldurdun benı nur topu gıbı dııınce :)
neyse gecmıs cok skur.transfer tarıhım bellı deıl. lucrındeyım suan.ıkıncı denemn kısa protokol neden yapmıolar ?ayrıca senın dondurulmusların varmı ?

canlarım ben yazdığım bu yazılar başka bir form tarafında bana gönderiliyor
oradada infertiliteyle savaşanlar var ve BU HİKAYELER ONLARA AİT ben buradan sizlere umut olsun diye yazıyorum
inşşşşşşşş o arkadaşlarımızın HİKAYELERİ bizlere unut olur

çok sağolun inşşş sizin dediniz gibi olur umutluyum bakalım yarın test günüm

sabah 8de giderim gelir gelmez yazarım benim dün kahve renk bi akıntım oldu çok az amaa

sabah 8de giderim gelir gelmez yazarım benim dün kahve renk bi akıntım oldu çok az amaa

10.gün bendede olmuştu çok az,pozitifi gördüğümde dr uma gitmiştim ve bana sormuştu kanaman oldumu die ben dedim çok az lekelenmem oldu diye,o an coraspini bırakmak gerekiyomuş..bilgin olsun cnm...

inşşşşşşşşşşşş
iyi düşünelim iyi olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…