Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sabah 8de giderim gelir gelmez yazarım benim dün kahve renk bi akıntım oldu çok az amaa

hadi hayırlısııııı .. akıntı olanları duydum ama negatif diye düşünme sakın pozitifte de olabilir.. arkadaşın dediği gibi coraspini kesmen gerekebiliri doktorunu ara ve sor bence sıkıntı olmasın sonra.

Esracım doktorum normalde kısa protokol rezerv sorunu olanlara uygulanıyor ama sana tam kısa da diil daha başka bi isim söledi onu yaptık dedi. kistin oluşmasıda uzuna yönlendirmiş olabilir tebi.donmuş minnoşum yok ne yazık kiinşallah bu tedavimde kaliteli minnoşlarımı dondururrum tadavim tutsadaa bi dahakne denemek üzeree saklarım onlarıı:)))

Kızlar corasprine gelelim şimdiii.o hapı kanında pırtılaşma sorunu olanlar yada olma ihtimali olanlar kullanır.mesela annem hergün bir tane alıor kalp hastası olduğu için.doktor kuzenime tüp tedavisinde vermişti bana vermedi.annem ısrarcı oldu neden vermediniz vs.doktorumda onun ihtiyacı yok kan değerleri normal dedi.yani kanı sulandıran bi ilaç.ve burda bi arkadaş kanama olursa bırakın demiş doğrudur.hemen doktorunuzu arayın eğer gece vs. olursa da muhakak doktorunuza ulaşana kadar almayın.mantıken kanı sulandıran herşey kanamayı arttıracaktır.Bilginizeeartı sürekli kan verioruz E2 bakılıo vs.orda bi sorun görürlerse verirler muhakkak

derincim allah yuzunu guldursun arkadasim umarim tedavin hayirli ugurlu olur sana babeyini getirir

Canımmmmmmmmmmmmm:)Saolasın tatlımmm:)maşallahh bu enerji bebişimisssiii bize getireck Allahın izniyleeeeiğnelerle aran nasıl ne zaman muhtemel transfer tarihimizzz bakalımmmm

derin canım coraspin açıklaması çok açıklayıcı olmuş çok sağol ama kızlar burda hiç sorun yokken doktorum verdi deyince acaba ihmal mi var diye korktum

dekopa arkadasim sorunu yeni gordum hayatim ben hollanda da fakultede tup merkezde yaptiriyorum bakalim canim benim 3 denemem olucak allah izin verirse

baby nasilsin canim umidini hicbirzaman kaybetme ALLAHIM YUZUNU GULDURSUN TATLIM BURDAKI ARKADSLARINDA INSALLLLAHH HERKESIN OPT KIZZZZ

saol toanammm aminnn işallahh tatlım

minacım nerdeee yaaa

Canim merhaba, burdayim biliyosun ben almanya da yasiyorum ve burda yilbasi olayi simdiden basladi, hediye, alisveris vs.... birde nasil kar var arkadasim anlatamam... ne yolda yürünüyor ne arabayla bir yere gidiliyor, hava berbattttttttttttt....

haftasonu esimle birlikte hediye isini hallettik, camasir ütü. malum bir haftasonu ama gene burdayim, yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, herkese basarilar....

ohhh ohhh yeni yeni arkadaslar yeni yeni hamile haberleri yeni mutluluklar yeni bebislerrrr

Caadı meraba canım sen hangı ulkedesın ben hollanda dayım ve benımde 3.denemem olucak sımdı ıgnelerımı yapıyorum bakalım allah rast getırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…