Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlarr ne var ne yok bakalım,
ohh oh minacımda gelmiş....hoşgeldin.....
arkıdışlar ben yarın gidicem tekrar kan vermeye bakalım bebişimin mücadelesi nasıl ilerliyo inş güzeldirde yine güzel hbrlerimledönerim size,şimdiik by sizleri seviorum...

canim merhaba hosbulduk, insallah hersey üzel ve yolundadir senin icinde.... güzel haberlerle dön...

inş cnm ben inanıyorum bebişim mücadelesine devam ediyor annesi üzülmesin diye,sen cuma günü keseyi gördün kalp atışları için ne zamn çağırdılar tatlım...

arkadaşlar merak etiğim bir şey var ... tedavi pozitif sonuçlandıktan sonra süreç nasıl işliyor iğne kullanımı devam ediyormuuuu... :97::97::97:

İstanbulllllllllll tatlım yakaladımmm seniiiii:)nerelerdesin bakalımmmmmmtedaviye tekrardan ne zaman başlamayı düşünüosun ttalımmm

zeynepciimmm inşalllllaaaaaaaaaahhh katt kaatt katlanmıştır değerin ttalımmmmhaber bekliyoruusss

herzaman seninle tatlımmm umuyoruummm senin de değeriinn kaaaaaattt kaaatttttt katlanmıştır tatlımdualarım ikinizledee bugünnnnn

ikinizden haber bekliyorummmm

evet bi sürü pozitif aldık senn yokkeennnnyeğene arkadaş çoğaldıı burdaaa
ohhh bak sen şimdiii bebişimiiziii gezdirdinn demekkkkkohh iyi yapmışsın canımm listemizii uğurluu ilann ediorummm:)dilek ve jaluseyle başladııı minamla devam ettiiiii her zaman seninle ve figero peşinden geldiiiiidahada artacak inşallahhhhhhöncelikle mevcut bebişlerimizi ve annelerimizi Korusun Rabbimm sağlık versinn ve dee tümmm bekleyen arkadaşlarımıza bu dyguyu yaşamayı nasip etsiiiinnn

Ben geldim kan verdim 12 alcam sonuçumu eşimi bekliyom beraber gidelim diye

günaydın kızlar bende kan verdim bakalım katlanmış mı değerimiz çok yoruldum rapor almak ne kadar zor ya bugün işe başlamam gerekiyordu onun içinde rapor aldım bakalım sizlerden ne haber? ya baby nerelerde haber var mı babyden?

Figero birsey sorcam canım allah korusun bebeyım tutunmadıysa adet ne zaman görurum çunkü genelde 2..3 gün önce beliti gösterir ama şimdi hiçç adet belirtisi yok

Offf çok korkuyom hamilelik için belirti bulamadım tek teselim adet belirtilerim yok diye çokkk zor

inş cnm ben inanıyorum bebişim mücadelesine devam ediyor annesi üzülmesin diye,sen cuma günü keseyi gördün kalp atışları için ne zamn çağırdılar tatlım...

canim 3 ocak ta gidicem tekrardan.... bakalim ne olucak ??? her dr randevumuz bir heyecan valla....

sen nasilsin neler yaptin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…