arkadaşlarr ne var ne yok bakalım,
ohh oh minacımda gelmiş....hoşgeldin.....
arkıdışlar ben yarın gidicem tekrar kan vermeye bakalım bebişimin mücadelesi nasıl ilerliyo inş güzeldirde yine güzel hbrlerimledönerim size,şimdiik by sizleri seviorum...
canim merhaba hosbulduk, insallah hersey üzel ve yolundadir senin icinde.... güzel haberlerle dön...
inş cnm ben inanıyorum bebişim mücadelesine devam ediyor annesi üzülmesin diye,sen cuma günü keseyi gördün kalp atışları için ne zamn çağırdılar tatlım...
arkadaşlar merak etiğim bir şey var ... tedavi pozitif sonuçlandıktan sonra süreç nasıl işliyor iğne kullanımı devam ediyormuuuu... :97::97::97:
cnm pozitifi gördükten sonra yumurta toplama işleminden sonra başlanılan progesteron içeren ampul veya jel (dr un artık hangisini kullanmanı uygun gördüyse ama ben ampulu yani iğneyi tavsiye ediyorum) kullanımına başlanıyor onları kanda gebeliğe baktarana kadar kullanıyorsun ve pozitifi gördün diyelim inşallah görürsün Rabbim herkese nasip etsin,progesteron kullanımına devam diyorsun..dr undan şuana kadar kullan diye hbr gelene kadar,ben burasına kadar olan süreci biliyorum cnm...bol şans...
sağol canım benimmm... inşallah görürüz en kısa süredee...arkadaşlar merak etiğim bir şey var ... tedavi pozitif sonuçlandıktan sonra süreç nasıl işliyor iğne kullanımı devam ediyormuuuu... :97::97::97:
cnm pozitifi gördükten sonra yumurta toplama işleminden sonra başlanılan progesteron içeren ampul veya jel (dr un artık hangisini kullanmanı uygun gördüyse ama ben ampulu yani iğneyi tavsiye ediyorum) kullanımına başlanıyor onları kanda gebeliğe baktarana kadar kullanıyorsun ve pozitifi gördün diyelim inşallah görürsün Rabbim herkese nasip etsin,progesteron kullanımına devam diyorsun..dr undan şuana kadar kullan diye hbr gelene kadar,ben burasına kadar olan süreci biliyorum cnm...bol şans...
kızlar 9da kan vereceğim bakalım ne durumdayız inşallah iyi haberle gelriz.
evet bi sürü pozitif aldık senn yokkeennnnCanim merhaba, burdayim biliyosun ben almanya da yasiyorum ve burda yilbasi olayi simdiden basladi, hediye, alisveris vs.... birde nasil kar var arkadasim anlatamam... ne yolda yürünüyor ne arabayla bir yere gidiliyor, hava berbattttttttttttt....
haftasonu esimle birlikte hediye isini hallettik, camasir ütü. malum bir haftasonu ama gene burdayim, yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, herkese basarilar....
ohhh ohhh yeni yeni arkadaslar yeni yeni hamile haberleri yeni mutluluklar yeni bebislerrrr
inş cnm ben inanıyorum bebişim mücadelesine devam ediyor annesi üzülmesin diye,sen cuma günü keseyi gördün kalp atışları için ne zamn çağırdılar tatlım...
Ben geldim kan verdim 12 alcam sonuçumu eşimi bekliyom beraber gidelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?