Figero birsey sorcam canım allah korusun bebeyım tutunmadıysa adet ne zaman görurum çunkü genelde 2..3 gün önce beliti gösterir ama şimdi hiçç adet belirtisi yok
:fıgaro tebrıkler tatlım darısı bıze rabbımmmm
günaydın kızlar bende kan verdim bakalım katlanmış mı değerimiz çok yoruldum rapor almak ne kadar zor ya bugün işe başlamam gerekiyordu onun içinde rapor aldım bakalım sizlerden ne haber? ya baby nerelerde haber var mı babyden?
çok sağolun ya moral oldunuz tek teselim adet belirtileri yok umutluyum ama çokta korkuyorum
dyg34 tatlım saat 12arasanaaa belki söylerlerrrrr
figerocum katlanmışşştııırrrr katlanmıştırrrrr
Allah sesinizi duyar inşallah guzel haberler alırım bi 15 dk sonra eşim gelecek beraber gideriz
minacımmm nasılsın bebbeğimmmne yapıyosun bakalım yeğenim n apıooo
canim iyiyim yalniz cok yoruluyorum ve cok uykum geliyo, valla altima bez baglasam yeri, tuvalete gitmekten bir hal oluyorum, birde aksam 17:00 den sonra mide yanmalarim ve hafif bulantilarim basliyo, cok agir degil istifra etmiyorum ama berbat bir his, sürekli kusucakmisim gibi bir his oluyo...
onun disinda iyiyiz diye umuyorum, bugün 6. haftaya basladik. allah nasip ederse 3 ocak ta 2. kontrolümüz var, saniyorum kalp atislari izlenicek ve tekrar testler kan testi kontrolü diye tahmin ediyorum.... ve kadin dogum uzmanina sevk ediliyorum, almanya da tüp bebek klinikleri kalp atislarini gördükleri anda seninle isleri bitiyor, seni kendi kadin dogum uzmanina yolluyorlar....
bakalim hayirlisi yasicaz görücez.... senin tedavin ne asamada neler yapiyorsun ? ilac igne ne verdiler ????
kızlar değerim 1153
Artık tamam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allh
kızlar değerim 1153
kızlar değerim 1153
oohhh hamişlikkkkk zoorr zaaanaattt bacımmmtatlım ben kisti aldırdım şu an desolet denen bi hap alıorum kaliba d. kontrol hapı bu.31 aralıkda kontrol var lucrine başlaycamm kalibaaa.sonra 8 ocak gibi bekleniyo reglim o zamanda iğneler başlayycek böle işte benim durum tatlım yazıldıysa anlımıza gelir minnoşum benimde dularımda hep hayırlısını sağlıkla ve tez vakittee istiyorum hep Rabbimdenn.cümlemizin gönlüne göre versin
maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah benim değerimde 357 çıktı allah sağlıklı ve sıhatli bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize inşallah şuan bütün tedavi gören arrkadaşlarımızda en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar:64: :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?