Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Figero birsey sorcam canım allah korusun bebeyım tutunmadıysa adet ne zaman görurum çunkü genelde 2..3 gün önce beliti gösterir ama şimdi hiçç adet belirtisi yok

ben bir önce ki tedavimde transferin 10. günü olmuştum canım çok stres yapma inşallah sonucun yükselmiştir allah hepimize hayırlısını nasip etsin:79::79::79::79::79::79:

çok sağolun ya moral oldunuz tek teselim adet belirtileri yok umutluyum ama çokta korkuyorum

Rabim kimsenin kucağı boş bırakmasın yemeklerimiz boşa çıkmaz inşallah

canim insallah degerin katlanmistir, güzel haber alirsin. dualarim seninle....

dyg34 tatlım saat 12 arasanaaa belki söylerlerrrrr
figerocum katlanmışşştııırrrr katlanmıştırrrrr

çok sağolun ya moral oldunuz tek teselim adet belirtileri yok umutluyum ama çokta korkuyorum

canim ben su an tam 6 haftalik hamileyim, allahin izni ile insallah kucagima alirim, 10 aralik ta saat 14:00 sularinda bur sayfada naklen test sonucumu bekledik yaklasik 10 arkadas, ve hepside bilir ki benim tek sikayetim hicbir belirtimim olmamasiydi gögüslerimdeki hafif sizlama disinda hicbirseyim yoktu. icini ferah tut. bence sen hamilesin sakin dinleme vücudunu, bir belirti arama... ve allahin izni ile güzel haberler ver bize, hadi ekliyoruz , derincimin listesine bir hamile daha insallahhhhhhhhh

Allah sesinizi duyar inşallah guzel haberler alırım bi 15 dk sonra eşim gelecek beraber gideriz

minacımmm nasılsın bebbeğimmmne yapıyosun bakalımyeğenim napıooo

canim iyiyim yalniz cok yoruluyorum ve cok uykum geliyo, valla altima bez baglasam yeri, tuvalete gitmekten bir hal oluyorum, birde aksam 17:00 den sonra mide yanmalarim ve hafif bulantilarim basliyo, cok agir degil istifra etmiyorum ama berbat bir his, sürekli kusucakmisim gibi bir his oluyo...

onun disinda iyiyiz diye umuyorum, bugün 6. haftaya basladik. allah nasip ederse 3 ocak ta 2. kontrolümüz var, saniyorum kalp atislari izlenicek ve tekrar testler kan testi kontrolü diye tahmin ediyorum.... ve kadin dogum uzmanina sevk ediliyorum, almanya da tüp bebek klinikleri kalp atislarini gördükleri anda seninle isleri bitiyor, seni kendi kadin dogum uzmanina yolluyorlar....

bakalim hayirlisi yasicaz görücez.... senin tedavin ne asamada neler yapiyorsun ? ilac igne ne verdiler ????

oohhh hamişlikkkkk zoorr zaaanaattt bacımmmtatlım ben kisti aldırdım şu an desolet denen bi hap alıorum kaliba d. kontrol hapı bu.31 aralıkda kontrol var lucrine başlaycamm kalibaaa.sonra 8 ocak gibi bekleniyo reglim o zamanda iğneler başlayycekböle işte benim durum tatlım yazıldıysa anlımıza gelir minnoşum benimde dularımda hep hayırlısını sağlıkla ve tez vakittee istiyorum hep Rabbimdenn.cümlemizin gönlüne göre versin

kızlar değerim 1153

maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah benim değerimde 357 çıktı allah sağlıklı ve sıhatli bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize inşallah şuan bütün tedavi gören arrkadaşlarımızda en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar:64::

evet canim gercekten zor zanaat, kendimi yorgun ve isteksiz hissediyorum, hicbirsey yapmak gelmiyor icimden herseyi zorla yapiyorum, yemek, bulasik, camasir, alisveris vs vs vs..... ama bebegim icin gerekirse 9 ay yatarim

canim sen o kadar pozitif bir insan ki, insallah bu sefer tutacak bana inan... zorlu bir dönem ama eminim sen üstesinden geliceksin, türkiye deki ilaclar hakkinda hicbir bilgim yok, umarim buradaki bircok arkadas sana hele de sana seve seve yardim ediceklerdi... hakkinda herseyin hayirlisi insallahhh

maaaşşşaalllhhhhh figerocumm benimmmRabbim sağlık sıhhattt versinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…