Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım sana da maaşallah.rabbim ayırmasın inşallah.
maşallllaaaaaaaahh tattlımmmmmRabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıylaa da kucağına almak nasip etsinnn

rabbim hepimize nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim kızlar

Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah

Bismillahirrahmanırrahim...

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

*DERİN2: BEKLEMEDE
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*NURSIN:TEST GÜNÜ BEKLEMEDE-30 ARALIK
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:TEST GÜNÜ BEKLEMEDE 30 ARALIK
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*FİGERO:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)
*EKİNBEBEK:BEKLEMEDE
*ZEYNEPELA:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)
*DEKOPA:BEKLEMEDE
*DYG34:20 ARALIK TEST GÜNÜ
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKEŞLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)TÜM
TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)LİSTEDE Kİ ARKİLER LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM)))))

canim allah tamamina erdirsin insallahhh saglikla sihatle kucaina alirsin...

KIZLARR ORTADOĞUUU VE BALKANLARINNN AVRUPANINNN EN UĞURLUU LİSTESİNEE GELLLLLLLL

LİSTEMİZEE DE BAKINNN VEE 41 KERE MAŞALLLAAAAAHHHHHH DİYİN KIZLARRRRRRHEPSİNİİİ YAPANA DEK BURDAYIZZZZ!!!!!!HAMİŞLERİMİZZZ BİZLEREEE BOLL BOLL DUA EDİYORR ONA GÖREEEEMODUMUZU DÜŞÜRMEK YOK TAM GAZ DEVAMMMMM

STRES YAPAN ARKADAŞLARIMA;
KIZLAR BU HAFTA SONU KİSTİMİ ASPİRE ETTİLER BİLELER BİLİR.VE DOKTORUM BANA DERİN STRES TETİKLİYO KİST OLUŞUMUNU BİLEEDÜŞÜNNNÜNN STRESS NELERE MAL OLUYOR.TAM TEDAVİM BAŞLAYACAK DERKEN ÇIKIYOR KARŞIMIZAA HATTA HAMİŞLERDE BİLE OLUYOR DEDİ DOKTORUM STRES YAPMAYACAKSIN BUNU BAŞARACAKSIN SADECE DEDİ.GERİSİNİ BİZE VE ALLAHA BIRAK DEDİ.RABBİM OL DEYİNCE OLACAK ELBETTE AMA TEVEKKÜLLE BEKLEMEK VE TÜÜÜM BU ZORLUKLARI GÖĞÜSLEMEK ZORUNDAYIZ.ZATEN İLAÇLAR TÜM HORMONLARIMIZI ALT ÜST EDİYOR BİZİM DE STRESLE BU DENGESİZLİĞE KATKIDA BULUNAMAMIZZZ ÇOK FENAAKIZLAR YOLLAR BULUCAZZ YOLLARRR AŞICAZZZ AMA BU YOLDAN ÇEKİLMİYCEZZZ.STRESLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARINI HERKES KENDİİNCE PAYLAŞIYOR ZAMAN ZAMAN BİZDE NAPICAZZZZ BU YOLLARDANN HANGİLERİ BİZE UYGUNSAA ONLARIIII UYGULUYCAZZ YOKSA YENİSİNİ BULUCAZZ...HEPİNİZİ SEVİYORUMMM

Ellerine yureğine sağlık ne güzel motiveler bunlar maşallah

Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah

amin canım çok sağol allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bol şans hepinize ben çok su içtim ayrıca kabak çekirdeği ve bol balık yedim sizde yiyin arkadaşlar gelecek yıl nüfus patlaması yapalım

sağol canım inşallah hepimiz sıkıntısız sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız mina sen progestoron kullanıyor musun hala?

evet canim ultragest adinda hem vaginal hemde oral hap kullaniyorum progestoron hormonu icin, sanirim hamileligimin bitimine kadar kullanicam bu gidisle.... progestoron degerim 36 cikti aslinda iyi ama, devam et dedi dr. birde ben sabah 4 öglen 4 aksam 4 seklinde aliyorum.... ama beni cok rahatsiz etmiyor, sadece akinti yapiyor beyaz krem seklinde ve cok hos kokmuyor. ama onun icinde kokulu ped kullaniyorum. sen de kullaniyor musun ?

evet canım ben günde bir kere kullanıyorum vajinal jel şeklinde ama kasıklarım çok ağrıyor onun için sordum

oh oh oh ne bereketli bir gün böyle yaaaaa. okurken ben heyecanlandımm..sanki benim test sonucumm. pozitif arkadaşları tebrik ediyorummm derin bir ohhh çekin ve sağlıklı bir şekilde evlatlkarınızı kucağınıza alın inşallahh.. bizede dua etmeyi sakın unutmayın amaaaaaaaa..

bu arada dyg nun test sonucunda haber yokmuuuu

off ocak gelsede bende olsam artık tedaviyi çatlıcammmmmmm

baby ne haber nerelerdesin? benimde idrarda negatif çıkmıştı ama bak kanda pozitif canım takma kafana lütfen stres yapma

SELAMM KIZLARR NASILSINIZ:79: sayfaları okudumm daha çok mutlu oldumm gebelik değerleri katlanan arkadaşları kutluyorumm çok sevindimm onlar adınaa allah sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin allah bizlerede yaşatsın bu mutluluğu EKİNBEBEKKKK canımm çok üzüldüm senin için nedesem boşş biliyorumm allah sabır versin tatlımm ama senin asıl test günün bugün sen biraz erken baktırmışsın canım belki değerin yükseldii belki geç tutundu nebilimm ya tekrar baktır canımm allahtan umut kesilmezz rabbim herşeyin hayırlısını versinn üzme kendinii lütfennnnn

kızlar benimde 2 günüm kaldı test günüme çarşamba sabahı erkenden gidiyorum merkezee hayırlısı olur inşallahhh :13::13::13::13:

allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah sende pozitif sonuç alırsın burda kutlarız hep beraber

baby ne haber nerelerdesin? benimde idrarda negatif çıkmıştı ama bak kanda pozitif canım takma kafana lütfen stres yapma

figerocummm canımm iyiyim desem yalan olur kendimi hiç iyi hissetmiyorumm aklım o yaptığım idrar testinde takılı kaldıı inşallah kanda sonuç pozitiff çıkar canım sen nasılsın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…