kızlar değerim 1153
canım sana da maaşallah.rabbim ayırmasın inşallah.maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah benim değerimde 357 çıktı allah sağlıklı ve sıhatli bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize inşallah şuan bütün tedavi gören arrkadaşlarımızda en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar:64: :
maşallllaaaaaaaahh tattlımmmmmRabbim sağlıklı bir gebelik ve hayırlısıylaa da kucağına almak nasip etsinnn
maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah benim değerimde 357 çıktı allah sağlıklı ve sıhatli bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize inşallah şuan bütün tedavi gören arrkadaşlarımızda en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar:64: :
maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah benim değerimde 357 çıktı allah sağlıklı ve sıhatli bir hamilelik ve evlatlar nasip etsin hepimize inşallah şuan bütün tedavi gören arrkadaşlarımızda en kısa zamanda pozitif sonuç alırlar:64: :
KIZLARR ORTADOĞUUU VE BALKANLARINNN AVRUPANINNN EN UĞURLUU LİSTESİNEE GELLLLLLLL
LİSTEMİZEE DE BAKINNN VEE 41 KERE MAŞALLLAAAAAHHHHHH DİYİN KIZLARRRRRRHEPSİNİİİ YAPANA DEK BURDAYIZZZZ!!!!!! HAMİŞLERİMİZZZ BİZLEREEE BOLL BOLL DUA EDİYORR ONA GÖREEEE MODUMUZU DÜŞÜRMEK YOK TAM GAZ DEVAMMMMM
STRES YAPAN ARKADAŞLARIMA;
KIZLAR BU HAFTA SONU KİSTİMİ ASPİRE ETTİLER BİLELER BİLİR.VE DOKTORUM BANA DERİN STRES TETİKLİYO KİST OLUŞUMUNU BİLEEDÜŞÜNNNÜNN STRESS NELERE MAL OLUYOR.TAM TEDAVİM BAŞLAYACAK DERKEN ÇIKIYOR KARŞIMIZAA HATTA HAMİŞLERDE BİLE OLUYOR DEDİ DOKTORUM STRES YAPMAYACAKSIN BUNU BAŞARACAKSIN SADECE DEDİ.GERİSİNİ BİZE VE ALLAHA BIRAK DEDİ.RABBİM OL DEYİNCE OLACAK ELBETTE AMA TEVEKKÜLLE BEKLEMEK VE TÜÜÜM BU ZORLUKLARI GÖĞÜSLEMEK ZORUNDAYIZ.ZATEN İLAÇLAR TÜM HORMONLARIMIZI ALT ÜST EDİYOR BİZİM DE STRESLE BU DENGESİZLİĞE KATKIDA BULUNAMAMIZZZ ÇOK FENAA KIZLAR YOLLAR BULUCAZZ YOLLARRR AŞICAZZZ AMA BU YOLDAN ÇEKİLMİYCEZZZ.STRESLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARINI HERKES KENDİİNCE PAYLAŞIYOR ZAMAN ZAMAN BİZDE NAPICAZZZZ BU YOLLARDANN HANGİLERİ BİZE UYGUNSAA ONLARIIII UYGULUYCAZZ YOKSA YENİSİNİ BULUCAZZ...HEPİNİZİ SEVİYORUMMM
Bismillahirrahmanırrahim...
ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))
BEKLEYENLER
*DERİN2: BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*NURSIN:TEST GÜNÜ BEKLEMEDE-30 ARALIK
*SES_82:BEKLEMEDE
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:TEST GÜNÜ BEKLEMEDE 30 ARALIK
*EKİNBEBEK:BEKLEMEDE
*DEKOPA:BEKLEMEDE
*BABY2435:İzmir smyrna art-22 ARALIK TEST GÜNÜ
*DYG34:20 ARALIK TEST GÜNÜ
TEDAVI ASAMASINDAKILER
*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
HAMILELERIMIZ
*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM TEST GÜNÜ--HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*MİNASOFİE:10 ARALIK HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*HERZAMAN_SENİNLE:MEMORIAL:14 ARALIK HAMİŞŞŞ!!!:)))
*FİGERO:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)
*ZEYNEPELA:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)
LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKESLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)
TÜM TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.
TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)
LİSTEDE Kİ ARKADASLAR LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM
CANIM LISTENI BIRAZ DÜZENLEDIM
canim allah tamamina erdirsin insallahhh saglikla sihatle kucaina alirsin...
Allah sağlıkla tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah
sağol canım inşallah hepimiz sıkıntısız sorunsuz hamilelik geçiririz ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız mina sen progestoron kullanıyor musun hala?
maaaşşşaalllhhhhh figerocumm benimmmRabbim sağlık sıhhattt versinnnn
evet canim ultragest adinda hem vaginal hemde oral hap kullaniyorum progestoron hormonu icin, sanirim hamileligimin bitimine kadar kullanicam bu gidisle.... progestoron degerim 36 cikti aslinda iyi ama, devam et dedi dr. birde ben sabah 4 öglen 4 aksam 4 seklinde aliyorum.... ama beni cok rahatsiz etmiyor, sadece akinti yapiyor beyaz krem seklinde ve cok hos kokmuyor. ama onun icinde kokulu ped kullaniyorum. sen de kullaniyor musun ?
SELAMM KIZLARR NASILSINIZ:79: sayfaları okudumm daha çok mutlu oldumm gebelik değerleri katlanan arkadaşları kutluyorumm çok sevindimm onlar adınaa allah sağlıkla kucaklarına almayıda nasip etsin allah bizlerede yaşatsın bu mutluluğuEKİNBEBEKKKK canımm çok üzüldüm senin için nedesem boşş biliyorumm allah sabır versin tatlımm ama senin asıl test günün bugün sen biraz erken baktırmışsın canım belki değerin yükseldii belki geç tutundu nebilimm ya tekrar baktır canımm allahtan umut kesilmezz rabbim herşeyin hayırlısını versinn üzme kendinii lütfennnnn
kızlar benimde 2 günüm kaldı test günüme çarşamba sabahı erkenden gidiyorum merkezee hayırlısı olur inşallahhh :13::13::13::13:
baby ne haber nerelerdesin? benimde idrarda negatif çıkmıştı ama bak kanda pozitif canım takma kafana lütfen stres yapma
herkese bol şanslar bende cumatesi transfer oldum ama pek dinlenemedim tek embiryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?