Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

figerocummm canımm iyiyim desem yalan olur kendimi hiç iyi hissetmiyorumm aklım o yaptığım idrar testinde takılı kaldıı inşallah kanda sonuç pozitiff çıkar canım sen nasılsın bu arada

canım ben cmtsi sabah 10. günümdü yaptım resmen testin içine düştüm ikinci çizgi varmı diye ama birşey görünmüyordu akşam kanda baktırabilirsin diye aradılar bende baktırdım 140 çıktı idrar testiini hiç kafana takma canım inşallah pozitif olacak ben inanıyorum

minammm eline sağlık canoooooharika olmuş listemisss

babyymmm gelmiş hoş gelmişşşşciciiiimmmm nasılsın bakalım nerelerdesinnn???az kaldı yaaa:)))

ARALIK AYI VAZİYET LİSTESİ:))))

BEKLEYENLER

*DERİN2: BEKLEMEDE
*LALEDEVRİNDENİM:BEKLEMEDE
*CANANO:BEKLEMEDE
*EMİKAD: Şubat Adana Seyhan Başkentte, -BEKLEMEDE
*YETEEEEER:Adana Seyhan Başken - BEKLEMEDE
*İSTANBULL34:BEKLEMEDE
*NEVA78:BEKLEMEDE
*TOANA:Hollanda-Aralık adeti BEKLEMEDE
*DUYGULUDUYGU:BEKLEMEDE
*CAREFUL:Konya -Şubat-BEKLEMEDE
*SİNOPEE:BEKLEMEDE
*GÖKKUŞAĞIMM:HOLLANDA -ARALIK REGLİSİ BEKLEMEDE
*SES_82:BEKLEMEDE
*EKİNBEBEK:BEKLEMEDE
*DEKOPA:BEKLEMEDE

TEDAVI ASAMASINDAKILER

*ESRA8: Kasım Tüp Adana Seyhan Başkentte-TEDAVİDE
*NURME:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE
*ANDAC:Brüksel Tüp bebek-TEDAVİDE
*TLVYZ:UMUT TÜP BEBEK-TEDAVİDE

TEST GÜNÜ BEKLEYENLER

*BABY2435:İZMİR SMYRN ART- 22 ARALIK TEST GÜNÜ
*DYG34:20 ARALIK TEST GÜNÜ
*BYY:BEYLİKDÜZÜ MEDİCANA:TEST GÜNÜ BEKLEMEDE 30 ARALIK
*NURSIN:TEST GÜNÜ BEKLEMEDE-30 ARALIK

HAMİŞŞLERİMİSSSS

*DİLEK23_41:22 KASIM HAMİŞŞŞŞŞŞŞ!!!!:)
*JALUSE:Antalya Tüp Bebek..25 KASIM --HAAMİŞŞŞŞŞŞŞ!:)
*MİNASOFİE:10 ARALIK- HAMİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ!!!)))))
*HERZAMAN_SENİNLE:14 ARALIK- HAMİŞŞŞ!!!:)))
*FİGERO:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)
*ZEYNEPELA:20 ARALIK –HAMİŞŞŞŞ!!!:)

LİSTEMİZ AYLIK MAYLIK DEĞİLDİRRR!!!HERKESLER GİREBİLİR LİSTEMİSEEE:)
TÜM TÜP BEBEKKK SAVAŞÇILARINI BEKLİYORUUUSSS.
TEK KRİTER BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYACAK YOL ARKİDİŞLERİNİ LİSTEYE ALMAK İSTEMEMİZ OLABİLİR:)
LİSTEDE Kİ ARKADASLAR LÜTFEENNN GELİŞMELERİ PAYLAŞALIM

ne bereketlı bır ay maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
herkes gorsun ınş cıf cızgıyoıııııııııı

lıste super olmus
lıstede olan olmayan herkese hayırlı bır evlat vermeyı nasp eylesın rabbımmmmmmmmmm

dyg den haer yok mu b ugün test günü 12:00 gibi belli olacak demisti. hala bisey yazmadi...

derincim liste daha da güzel olmus

ellerine saglik, herkese bol sans diliyorum, hayirli haberler duyalim insallah

dyg den haer yok mu b ugün test günü 12:00 gibi belli olacak demisti. hala bisey yazmadi...

derincim liste daha da güzel olmus

ellerine saglik, herkese bol sans diliyorum, hayirli haberler duyalim insallah

umarım gusel haberler verır
senın hamılelık nasıl gıdıor
tavsıye ettıgın bırsey varmı bana transefrden sonra falan :))))))
yada belırtın falan oldumu

canım ped çok sağlıklı değil diye biliyorum arkadaşım doktor kullanma demişti bana. ben de progestan fitil kullanıyorum çamaşırım ıslanıyor ve lekeleniyor ama çok fazla çamaşır değiştiriyorum

evet maşallah kasımda herkes negatifti aralıkta herkeste çift çizgi allah herkesin yardımcısı olsun

umarım herkes pozitifi görecek. baby canım sen bugün yaptırsan çıkar aslında

parfumsuz olmadıgı surece zararı olacagını sanmıorum pedın
esracım şu anda lucrin kullanan biri olarak sana soruyum dedim
ben şu anda lucrinin 12. günündeyim dünden beri hafif bir kırmızı görüyorum ama pembe gibi
adetim başladı mı başlamadı mı anlayamadım. Doktorum adet olunca beni ara demişti e şimde adet oldum mu olmadım mı bilemiyorum. yaa sende durum nasıl adet gördün mü

umarım gusel haberler verır
senın hamılelık nasıl gıdıor
tavsıye ettıgın bırsey varmı bana transefrden sonra falan :))))))
yada belırtın falan oldumu

canim valla yorgunum, halsizim, keyifsizim, hep yatmak ve uyumak istiyorum.... onun disinda iyiyim, bazen bulanti tarzi bir his geliyo aksamlari ama sonra geciyo. transferden sonra bol su ic, süt yumurta peynir bal ye kahvaltida. 3 ögün düzenli ve mümkünse bol bol balik salata ye, dinlen, agir kaldirma, hergün mümkünse 30 dk lik hafif tempolu yürüyüslere cik temiz hava al.

valla canim bende hicbir belirti olmadi... sadece gögüslerim sizladi o kadar... onun disinda hicbirsey yoktu. sende belirti arama, kafani bebekle mesgül etme, kendine mesgale bul, örgü ör, dvd izle, puzzle yap. ama kafani dagit, birde ben transferden 3 gün sonra hafif ilik dus yaptim, cok sicak iyi degilmis, elektrikli battaniye de yatmak, cok SIK sicak su torbasi kullanmak ve sicak su ile banyo yapmak iyi olmuyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…