Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... kaç tane transfer edileceği vs bilgisi

hmmm benim kullandigim ped parfümlü, hemen degistiriyim bilmiyordum zararli oldugunu, kizlar ben her tuvalette pedimi, hergün de camasirimi degistiriyorum. tesekkür ederim bilginiz icin, bu arada dyg 34 den haber yok kizlar ???? listemiz hem büyüyor hem de bebis haerleri ile doluyor, ohhh ohhh 41 kere masallahhhhhhh

güzel allahim herkesin gönlüne göre versin, insallah hayirli haberlerle daha da senlenicez... allah bu yolda olan herkese bebegini kucagina almak nasip etsin insallah

arkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... kaç tane transfer edileceği vs bilgisi

hayir hayatim, sana yasina göre kac embriyo edilecegini söylüyor dr un, transfer esnasindasana yerlestirdigi sadece su damlasi seklinde nasil resmi olsun bazi dr lar göbek ultrasonu ile sanirim transfer edilislerini ve yerlesmesini gösteriyormus, ben acikcasi görmedim. benim transferim tam 5 dk sürdü. yatmak hazirlanmam da bunun icinde

12-14 gün sonra kanda hcg testi yapiliyor, buna kanda gebelik testi deeniyor, eger pozitif cikarsa dr un seni 1 hafta sonra tekrar cagirip tekrar test yapip kontrol ediyor degerlerini eger gebelik normal seyrinde ise, seni ultrasonla kontrol ediyor ve bebek kesesi görünürse onun resmini veriyor sana ve esine

arkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. Transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... Kaç tane transfer edileceği vs bilgisi

slmmmmmmmmmm kızlarrrrr nasılısınız

canım transferden önce değil transfer olduktan sonra epikriz veriyolar orada kulandığın ilaç ne kadar kulandığın falan var aynı zamanda sana transfer edlin embiryonun fotosoda var (sadece transfer edilen embiryo nun fotosu eğer dondurma işlemi yapılmışsa onlar değil)kaç hücreli kaçıncı kalite olduğu falan yazar epikiriz de ,işte bu sana verilecek olan

ok canım sağoll.. evet bende o sebeple kafam karıştı transferden önce bize bilgi veren olmadı sağolsunlar

hımm tatlım işte bende tam bundan basediyorum... bazı kişilere transfer günü foto veriliyormuş sanırım.. bana iki tane yerleştirdik dediler başka bilgi veren olmadı.. doktor yanıma bile gelmedi transferden sonraa...

arkadaşlar ben hastaneden geldim testim yukseldi değer 6.49 16.49 oldu doktorum hamilesin dedi amma düşük tehlikesi olabilir şaşkınım sevinemedim inşşş iyii gider 2 gün sonra testi tekrarlamam lazım inşş değer yuksellir

ayyy amin canım inşallahhh. sen dinlen sakın stres yapma moralini bozma iyi düşünnn amannnnnnn bak ne güzel hamilesin demiş işteee. kötü şeyler getirme aklınaaa

canim tebrikler insallah degerin dahada yukselir kendine dikkat et canim rabbim yardimcin olsun

tatlımmm maşallahhhhbol bol yat dinlen.eğilip doğrulma ille eğileceksen dizlerinle çözelerek eğil.temizlik yapma.değerlerin katlanmaya devam eeck işallah.bi daha ne zaman bakacakşlar değerine ttalım????

tatlımmm maşallahhhhbol bol yat dinlen.eğilip doğrulma ille eğileceksen dizlerinle çözelerek eğil.temizlik yapma.değerlerin katlanmaya devam eeck işallah.bi daha ne zaman bakacakşlar değerine ttalım????

Allah yardımcın olsun bol bol dua edelim

gökkuşağım iyiyim tatlımm başlıycann demek iğnelereee yuppiiiicanım benim yarın tedavide yapalım listemisinn durumunu:)

dyg34 canımmm değerler katlanacak işallahhh canım benim hiiçç üzülme stresss yapmamalısın bool boll dua et.dualarımız seninle hayatım

canimmmmmmmmm cok sevindim hadi hayirlisi, sakin bozma moralini sakin, yalniz iki gün mümkünse ayaklarini 45 derecelik yükseklikte tutarak yat. fazla hareket etme.... ayaklarinin altina yastik koy, oturma odasinda bir yer hazirlayin sana bol bol dvd izle, meyva suyu ic, su ic, güclü seyler ya, süt balik gibi... ama mümkün oldukca ayaklarini yüksekte tutup yat.... hadi insallahhhhhhh güzel allahim

bak gör güzel haberi burdan haykiracaksin, ama sakin sakin, ne olur moralini bozma....

canım transferden sonra embriyonun resmi verliyor tabiki kaç hücreli nasıl fragmantasyon hepsi görünüyor. ve transfer sırasında da embriyonun ultrason filmi çekiliyor nokta kadar ama görüyosunbende 2 defa da verildi

canım yükselir inşallah şimdi pozitif düşün şu anda pozitif çünkü. çok gördük böyle olup yükselen hadi hayırlı olsun

canım olurmu dr gelmese bile seninle ilğilenen hemşire bilğiendirmek amaçlı yanına gelir epikirzin zaten yatağının yanında olur ve sana teslim edilir ayrıca kulanman gereken ilaçalr varsa onlar anlatılır test gününe kadar ypaman gereken yada yapmaman gereken şeyler anlatılır

çokk güzel haber bu inşşşşşşşşş hiç bir şey olmayacak
inşşşşşşşşşşşş:92::92::92::92::92::92::92::92:

2 katt yukselirse eğer sorunumuz olmıcak oyle dedi doktorum yukselmese kotü
düşük yapacan dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…