arkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... kaç tane transfer edileceği vs bilgisi
arkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. Transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... Kaç tane transfer edileceği vs bilgisi
hayir hayatim, sana yasina göre kac embriyo edilecegini söylüyor dr un, transfer esnasindasana yerlestirdigi sadece su damlasi seklinde nasil resmi olsunbazi dr lar göbek ultrasonu ile sanirim transfer edilislerini ve yerlesmesini gösteriyormus, ben acikcasi görmedim. benim transferim tam 5 dk sürdü. yatmak hazirlanmam da bunun icinde
12-14 gün sonra kanda hcg testi yapiliyor, buna kanda gebelik testi deeniyor, eger pozitif cikarsa dr un seni 1 hafta sonra tekrar cagirip tekrar test yapip kontrol ediyor degerlerini eger gebelik normal seyrinde ise, seni ultrasonla kontrol ediyor ve bebek kesesi görünürse onun resmini veriyor sana ve esine
slmmmmmmmmmm kızlarrrrr nasılısınız
canım transferden önce değil transfer olduktan sonra epikriz veriyolar orada kulandığın ilaç ne kadar kulandığın falan var aynı zamanda sana transfer edlin embiryonun fotosoda var (sadece transfer edilen embiryo nun fotosu eğer dondurma işlemi yapılmışsa onlar değil)kaç hücreli kaçıncı kalite olduğu falan yazar epikiriz de ,işte bu sana verilecek olan
arkadaşlar ben hastaneden geldim testim yukseldi değer 6.49 16.49 oldu doktorum hamilesin dedi amma düşük tehlikesi olabilir şaşkınım sevinemedim inşşş iyii gider 2 gün sonra testi tekrarlamam lazım inşş değer yuksellir
arkadaşlar ben hastaneden geldim testim yukseldi değer 6.49 16.49 oldu doktorum hamilesin dedi amma düşük tehlikesi olabilir şaşkınım sevinemedim inşşş iyii gider 2 gün sonra testi tekrarlamam lazım inşş değer yuksellir
canım transferden sonra embriyonun resmi verliyor tabiki kaç hücreli nasıl fragmantasyon hepsi görünüyor. ve transfer sırasında da embriyonun ultrason filmi çekiliyor nokta kadar ama görüyosunbende 2 defa da verildiarkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... kaç tane transfer edileceği vs bilgisi
hımm tatlım işte bende tam bundan basediyorum... bazı kişilere transfer günü foto veriliyormuş sanırım.. bana iki tane yerleştirdik dediler başka bilgi veren olmadı.. doktor yanıma bile gelmedi transferden sonraa...
arkadaşlar yanlışmı anladım düzeltin benii. transferden önce embriyonun fotosu mu veriliyorr... kaç tane transfer edileceği vs bilgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?