Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok güzel moral veriyorsunuz çokkkkkkk tşkler hepinizde allah razı olsun

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum iyi dileklerinizden dolayı allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah

zeynepela ben çalışıyorum ama şuan raporluyum canım çünkü çok yoğun çalışıyoruz bakalım ne kadar rapor alabilirsem alacağım

ben de çalışıyorum kısmet olursa transferden sonra 12 gün raporlu, gebe kalırsam 9 ay raporlu olucam . ikizleri 17. haftada kaybettim de bundan önce

ben de çalışıyorum kısmet olursa transferden sonra 12 gün raporlu, gebe kalırsam 9 ay raporlu olucam . ikizleri 17. haftada kaybettim de bundan önce

canım çok geçmiş olsun ben de 16 haftalık kaybettim bebeğimi sen neden kaybettinn ve 9 ay ansıl rapor alıcaksın

canım çok geçmiş olsun ben de 16 haftalık kaybettim bebeğimi sen neden kaybettinn ve 9 ay ansıl rapor alıcaksın

rahim ağzı yetmiyormuş 3. ayda dikiş konulacakmış ve yatarak geçirecekmişim bundan sonra kamuda çalışıyorum rapor sıkıntısı yok heyet raporu çıkacak düşük tehlikesi var diye

rahim ağzı yetmiyormuş 3. ayda dikiş konulacakmış ve yatarak geçirecekmişim bundan sonra kamuda çalışıyorum rapor sıkıntısı yok heyet raporu çıkacak düşük tehlikesi var diye

canım çok geçmiş olsun aynı acıyı 4 ay önce yaşadım çok zor ilerlemişken kaybetmek. rabbim yardımcın olsun umarım kavuşursun bebişine

çok geçmiş olsun çok dikkat etmen gerekiyor o zaman hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin bbebeğini yada bebeklerini

kızlarr bugün transferimin 3. günü bugün belim ağrıyo, pek iyi değil diye duydum bel ağrısı biraz buna taktım kafamı. bilgisi olan var mı?

i olmana sevndım
benımde mıdem bulansın artıkkkkkkkkkkkkkkkkk :):):)
bnde ıstıyorum:):):)
cok sagol canım cevbın ılgın alakan ıcın

kızlarr bugün transferimin 3. günü bugün belim ağrıyo, pek iyi değil diye duydum bel ağrısı biraz buna taktım kafamı. bilgisi olan var mı?

Merhaba cumartesi oldu sanırım sizinde benimde öle olduda vakit nasıl gececek bakalım benim ağrı sızı yok iyimi kötümü bilmiyorum şuan hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…