2 gün sonra tekrarlanacak testim umutluyum
2 katt yukselirse eğer sorunumuz olmıcak oyle dedi doktorum yukselmese kotü
düşük yapacan dedi doktor
kızlar çalışıyor musunuz yoksa ev hanımı mısınız?
zeynepela ben çalışıyorum ama şuan raporluyum canım çünkü çok yoğun çalışıyoruz bakalım ne kadar rapor alabilirsem alacağım
zeynepela ben çalışıyorum ama şuan raporluyum canım çünkü çok yoğun çalışıyoruz bakalım ne kadar rapor alabilirsem alacağım
ben de çalışıyorum kısmet olursa transferden sonra 12 gün raporlu, gebe kalırsam 9 ay raporlu olucam . ikizleri 17. haftada kaybettim de bundan önce
canım çok geçmiş olsun ben de 16 haftalık kaybettim bebeğimi sen neden kaybettinn ve 9 ay ansıl rapor alıcaksın
rahim ağzı yetmiyormuş 3. ayda dikiş konulacakmış ve yatarak geçirecekmişim bundan sonra kamuda çalışıyorum rapor sıkıntısı yok heyet raporu çıkacak düşük tehlikesi var diye
ben de öğretmenim ama geçen hafta leklenme oldu hem çok kötü gribim raporluyum
ben de çalışıyorum kısmet olursa transferden sonra 12 gün raporlu, gebe kalırsam 9 ay raporlu olucam . ikizleri 17. haftada kaybettim de bundan önce
ben de öğretmenim ama geçen hafta leklenme oldu hem çok kötü gribim raporluyum
kızlarr bugün transferimin 3. günü bugün belim ağrıyo, pek iyi değil diye duydum bel ağrısı biraz buna taktım kafamı. bilgisi olan var mı?
kızlar çalışıyor musunuz yoksa ev hanımı mısınız?
canim valla yorgunum, halsizim, keyifsizim, hep yatmak ve uyumak istiyorum.... onun disinda iyiyim, bazen bulanti tarzi bir his geliyo aksamlari ama sonra geciyo. transferden sonra bol su ic, süt yumurta peynir bal ye kahvaltida. 3 ögün düzenli ve mümkünse bol bol balik salata ye, dinlen, agir kaldirma, hergün mümkünse 30 dk lik hafif tempolu yürüyüslere cik temiz hava al.
valla canim bende hicbir belirti olmadi... sadece gögüslerim sizladi o kadar... onun disinda hicbirsey yoktu. sende belirti arama, kafani bebekle mesgül etme, kendine mesgale bul, örgü ör, dvd izle, puzzle yap. ama kafani dagit, birde ben transferden 3 gün sonra hafif ilik dus yaptim, cok sicak iyi degilmis, elektrikli battaniye de yatmak, cok SIK sicak su torbasi kullanmak ve sicak su ile banyo yapmak iyi olmuyormus...
bir süre önce ayrıldım evden çalışıyorumm canımm.
kızlarr bugün transferimin 3. günü bugün belim ağrıyo, pek iyi değil diye duydum bel ağrısı biraz buna taktım kafamı. bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?