Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ben de çalışıyorum kısmet olursa transferden sonra 12 gün raporlu, gebe kalırsam 9 ay raporlu olucam . ikizleri 17. haftada kaybettim de bundan önce

Merhaba çok geçmiş olsun bende 17.haftada düşük yaptım enfeksiyon dediler ama oda kesin değil belki benimde rahim yetmezliği olmuştur o yuzden kafamı takıyorum bu diktirme işine transferimin 2.gunu bugün de bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı tabi

Merhaba cumartesi oldu sanırım sizinde benimde öle olduda vakit nasıl gececek bakalım benim ağrı sızı yok iyimi kötümü bilmiyorum şuan hayırlısı allahtan

sağolun arkadaşlar cevaplarınız için.
benim transferim cuma oldu canım. ertesi gün kanamam oldu pembemsi akşama kadar. akşamında kesildi, o da korkuttu beni. allaha şükür bir daha olmadı ama bugün bel ağrım vardı, gerçi şuan yok denecek kadar geçti. yaa inan çok bakıyorum herkeste belirtiler çok farklı oluyor, hiç belirti olmayanda var, değişik değişik belirtiler olanda var. gerçektende bünyeden bünyeye değişiyor bu galiba. bakalım canım inşallah mutlu sonla biter bu bekleme süremiz allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin, tüm olmayanların yüzü gülsün inşallaahhhhhh

Gokkusagım hayırlı olur ınsallah yarın kacta vuruyon ıgnelerını?hmm bu arada nerelerdesın kızzz karmı atıyodun yoksa soyle bakennn

Aman kızlaar ısı felan sımdı bosverın bak bebıslerı kazanmak ıcın az emek vermıyoruz guzel rapoor alın dınlenın bencee

ne güzel işte hamilelik ve çalışmak çok sıkıntılı bence

evet tedaviye başlayacağım diye ayrıldım.. aksilikler çıktııı. bugün doktorla konuştummm ocağın 3 sanırım ameliyata alıcaklar..:18::18::18: ama tüp bebekte çok maliyetli oluyor benim birde ameliyat girdiii.. belimizi doğrultamıyoruz. herşey bebek içinnn... olsunda yeterki diye..

canım ahyılısı olsun
zaten zor ve pahalı bir tedavi
haklısın hepimiz maddi kısmından söz ediyorum
ama geçketen çok zor maddi olara insanı çok yıpratıyor
allah yardımcımz olsun
işşşşşşşşşşşşşşşşşş

huhuuuuu neler olmuş bitmiş yaa ben yokken,hamiş hbrleride gelmiş oh oh ne güzel maşallah,değerlerde yükselmiş oh ne güzel,
bende bugün kan verdim vee sizce ne oldu dersiniz....
12.gün değerim 42,64
14,gün değerim 147,99
18.gün değerim 740
nasıl yorumluyorsunuz kızlar güzel değilmi Allahımın izniyle çok şükür....merkezden dr um haftaya keseyi görebiliriz inş dedi ve progesteron içeren iğnemi jele çevirdi jelede yarın geçicem.
yani crinone jel,coraspin ve folbiol kullanıyorum bi eksik yok dime..

gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim böyle devam etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Banada olabilir dediler pembemsi onunda neden olduğunu açıkladılar transferden önce temizliyorlar bi sıvı ile o gelebilir akıntınızla beraber dediler. İlaç olarak ne kullanıyorsun

dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi

cnmm üzüldüm tatlım ama yapacak bişey yok Allahın verdiğinin önüne geçemiyoruz malesef,bu halimize şükretmemiz gerekiyor,biliyorum çok zor bişey negatifi görmek yaşadım ama dünyanın sonu olmuyo direnmemiz lazım bebeğimiz için,lütfen kendini yıpratma ve önüne bak yeni tedavini düşün bak onda gelir inş bebişin üzmeden annesini...

kizlar özenle baktigim sari saclarimi bebisime zarar gelecegini ögrenerek bugün koyu kahve ye yani ana rengime boyattim... aynaya bakinca kendimi kapkara görüyorum ama bebisim icin herseyi yaparim, hamileyken sari ya boyatmak hic iyi degilmis duyduguma göre, hemen bugün ilk is saclar ana rengine koyu kahveye döndü

kizlar nasilsiniz bakalim ? hersey yolunda mi ????

minacımm olsun cnm neler yaptık bebiş için bi saçlarımızdanmı vazgeçemeyecez....biliyorum büyük bi zevkle yaptırdın zaten bebiş zarar görmesin diye....amaa sen beni görmedin sanırım son değerimi?bakalım senin yorumun ne olacak..

bunlara sana

canim cok tesekkür ederim cicekler icin ve yorumun icin, evet seve seve yaptirdim.... artik allahin izni ile bebegimi kucagima alincaya kadar kuaför defterini kapiyorum, hayatim degerlerini gördüm, masallah 41 kere sanki ikiz gibi bu degerler ne dersin ???
ama ben sana söylemistim stres yapmazsan hersey yolunda gidiyor... allah sorunsuz kucagina almak nasip etsin insallah. lütfen ilk ultrason ve bebek kesesi ile ilgili deneyimini de yaz...

nasil mutlu ve huzurlu oldugunu tahmin edebiliyorum, allahim insallah sorunsuz bir hamilelik geciririz..

KIZLAR YARDIMMMMMMMMMM

saclarim sariydi ve diplerden cikmisti, yilbasini bekliyodum boyatmak icin, ama esimle konustuk dedim ki hamilelik cok ilerlemeden ben hazir sampuan boya alip koyu kahveye boyayayim. ve aldim boyadim, evet boyarken keskin bir kokusu vardi, 35-40 dk bekletip yikadim. bugün tam 6.0 yani 7. haftamdayim.

ama simdi okuyorum cok tehlikeli diyolar, bebek düsüyomus, o keskin koku kör ediyomus, kanser yapiyomus, ayyyyyyyyyy cok mu büyük hata yaptim ben, tühh tühhh ((((((((( bende aklimca erkenden yapiyimda bana ilerde sorun olmasin dedim, ayyyyy moralim cok bozuk....

allahim ne yaptim, insallah bir zarari olmamistir yavruma, daha kalp atisini duymadan ne halt ettim ben kizlar............

ne olur birseyler söyleyin, cok mutsuzum su an, uyku uyuyamiyorum ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…