ben de çalışıyorum kısmet olursa transferden sonra 12 gün raporlu, gebe kalırsam 9 ay raporlu olucam . ikizleri 17. haftada kaybettim de bundan önce
Merhaba cumartesi oldu sanırım sizinde benimde öle olduda vakit nasıl gececek bakalım benim ağrı sızı yok iyimi kötümü bilmiyorum şuan hayırlısı allahtan
mınasofıyacım amınnn canım allahım senın yuzunu guldurduınsallah bızımkınıde guldursun rabbımmmmm
ne güzel işte hamilelik ve çalışmak çok sıkıntılı bence
evet tedaviye başlayacağım diye ayrıldım.. Aksilikler çıktııı. Bugün doktorla konuştummm ocağın 3 sanırım ameliyata alıcaklar..:18::18::18: Ama tüp bebekte çok maliyetli oluyor benim birde ameliyat girdiii.. Belimizi doğrultamıyoruz. Herşey bebek içinnn... Olsunda yeterki diye..
huhuuuuu neler olmuş bitmiş yaa ben yokken,hamiş hbrleride gelmiş oh oh ne güzel maşallah,değerlerde yükselmiş oh ne güzel,
bende bugün kan verdim vee sizce ne oldu dersiniz....
12.gün değerim 42,64
14,gün değerim 147,99
18.gün değerim 740
Nasıl yorumluyorsunuz kızlar güzel değilmi allahımın izniyle çok şükür....merkezden dr um haftaya keseyi görebiliriz inş dedi ve progesteron içeren iğnemi jele çevirdi jelede yarın geçicem.
Yani crinone jel,coraspin ve folbiol kullanıyorum bi eksik yok dime..
yetercim sğl cnm inş böyle devam eder...çok şükürler olsun allahıma...
sağolun arkadaşlar cevaplarınız için.
benim transferim cuma oldu canım. ertesi gün kanamam oldu pembemsi akşama kadar. akşamında kesildi, o da korkuttu beni. allaha şükür bir daha olmadı ama bugün bel ağrım vardı, gerçi şuan yok denecek kadar geçti. yaa inan çok bakıyorum herkeste belirtiler çok farklı oluyor, hiç belirti olmayanda var, değişik değişik belirtiler olanda var. gerçektende bünyeden bünyeye değişiyor bu galiba. bakalım canım inşallah mutlu sonla biter bu bekleme süremizallahım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin, tüm olmayanların yüzü gülsün inşallaahhhhhh
dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi
dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi
kizlar özenle baktigim sari saclarimi bebisime zarar gelecegini ögrenerek bugün koyu kahve ye yani ana rengime boyattim... aynaya bakinca kendimi kapkara görüyorum ama bebisim icin herseyi yaparim, hamileyken sari ya boyatmak hic iyi degilmis duyduguma göre, hemen bugün ilk is saclar ana rengine koyu kahveye döndü
kizlar nasilsiniz bakalim ? hersey yolunda mi ????
minacımm olsun cnm neler yaptık bebiş için bi saçlarımızdanmı vazgeçemeyecez....biliyorum büyük bi zevkle yaptırdın zaten bebiş zarar görmesin diye....amaa sen beni görmedin sanırım son değerimi?bakalım senin yorumun ne olacak..
bunlara sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?