canım herşey bebek için rabbim yardımcımız olsun inşallah tez zamanda kavuşursunevet tedaviye başlayacağım diye ayrıldım.. aksilikler çıktııı. bugün doktorla konuştummm ocağın 3 sanırım ameliyata alıcaklar..:18::18::18: ama tüp bebekte çok maliyetli oluyor benim birde ameliyat girdiii.. belimizi doğrultamıyoruz. herşey bebek içinnn... olsunda yeterki diye..
maaşallah canım benim. herşey yolunda ben cuma kese görmeye gidiyorum aslında snein benden de önceydi transfer senin de görünür.huhuuuuu neler olmuş bitmiş yaa ben yokken,hamiş hbrleride gelmiş oh oh ne güzel maşallah,değerlerde yükselmiş oh ne güzel,
bende bugün kan verdim vee sizce ne oldu dersiniz....
12.gün değerim 42,64
14,gün değerim 147,99
18.gün değerim 740
nasıl yorumluyorsunuz kızlar güzel değilmi Allahımın izniyle çok şükür....merkezden dr um haftaya keseyi görebiliriz inş dedi ve progesteron içeren iğnemi jele çevirdi jelede yarın geçicem.
yani crinone jel,coraspin ve folbiol kullanıyorum bi eksik yok dime..
canım güçlü ol rabbim büyük umudunu yitirme 2. de olucak inşallah belki bakarsın doğal olur çok var öyle olan.dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi
canm ben de tedaviden önce röfle yaptım geçen defa da öyle yaptım dip kendi saçım çıksa bile güzel duruyor.kizlar özenle baktigim sari saclarimi bebisime zarar gelecegini ögrenerek bugün koyu kahve ye yani ana rengime boyattim... aynaya bakinca kendimi kapkara görüyorum ama bebisim icin herseyi yaparim, hamileyken sari ya boyatmak hic iyi degilmis duyduguma göre, hemen bugün ilk is saclar ana rengine koyu kahveye döndü
kizlar nasilsiniz bakalim ? hersey yolunda mi ????
KIZLAR YARDIMMMMMMMMMM
saclarim sariydi ve diplerden cikmisti, yilbasini bekliyodum boyatmak icin, ama esimle konustuk dedim ki hamilelik cok ilerlemeden ben hazir sampuan boya alip koyu kahveye boyayayim. ve aldim boyadim, evet boyarken keskin bir kokusu vardi, 35-40 dk bekletip yikadim. bugün tam 6.0 yani 7. haftamdayim.
ama simdi okuyorum cok tehlikeli diyolar, bebek düsüyomus, o keskin koku kör ediyomus, kanser yapiyomus, ayyyyyyyyyy cok mu büyük hata yaptim ben, tühh tühhh((((((((( bende aklimca erkenden yapiyimda bana ilerde sorun olmasin dedim, ayyyyy moralim cok bozuk....
allahim ne yaptim, insallah bir zarari olmamistir yavruma, daha kalp atisini duymadan ne halt ettim ben kizlar............
ne olur birseyler söyleyin, cok mutsuzum su an, uyku uyuyamiyorum((((((((
KIZLAR YARDIMMMMMMMMMM
saclarim sariydi ve diplerden cikmisti, yilbasini bekliyodum boyatmak icin, ama esimle konustuk dedim ki hamilelik cok ilerlemeden ben hazir sampuan boya alip koyu kahveye boyayayim. ve aldim boyadim, evet boyarken keskin bir kokusu vardi, 35-40 dk bekletip yikadim. bugün tam 6.0 yani 7. haftamdayim.
ama simdi okuyorum cok tehlikeli diyolar, bebek düsüyomus, o keskin koku kör ediyomus, kanser yapiyomus, ayyyyyyyyyy cok mu büyük hata yaptim ben, tühh tühhh((((((((( bende aklimca erkenden yapiyimda bana ilerde sorun olmasin dedim, ayyyyy moralim cok bozuk....
allahim ne yaptim, insallah bir zarari olmamistir yavruma, daha kalp atisini duymadan ne halt ettim ben kizlar............
ne olur birseyler söyleyin, cok mutsuzum su an, uyku uyuyamiyorum((((((((
günaydın kızlaaaarr inşallah aksiliksiz sorunsuz sıkıntısız sağlıklı ve çoooook güzel bir gün olur
Banada olabilir dediler pembemsi onunda neden olduğunu açıkladılar transferden önce temizliyorlar bi sıvı ile o gelebilir akıntınızla beraber dediler. İlaç olarak ne kullanıyorsun
gunaydin kizlar alla sukurler olsun habis arkadaslar cogaliyo habisler duva edin bizler icinde...
günaydın canımmm umarım hep iyi haberler alırız. hakkımızda hayırlısı olsun. ben geçen sefer hemen çizelge yapmıştım pozitif alır almaz ama şimdi kese görmeden yapasım gelmiyor.
inşallah hepimiz hamile haberlerimizi verelim yaa. beklemek gerçektende çok zormuş günler geçmek bilmiyo:97::97::97:
çok geçmiş olsun çok dikkat etmen gerekiyor o zaman hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin bbebeğini yada bebeklerini
Merhaba çok geçmiş olsun bende 17.haftada düşük yaptım enfeksiyon dediler ama oda kesin değil belki benimde rahim yetmezliği olmuştur o yuzden kafamı takıyorum bu diktirme işine transferimin 2.gunu bugün de bakalım ne olacak herşeyin hayırlısı tabi
kizlar öncelikle tesekkür ederim, evet boyatmamak lazimmis, ama bu konuda bebege kesin zarar gelicek diye kesin bir bilgide yok, zaten olan oldu ve boyattim, yüce rabbim biliyo, amacim bebegime zarar gelmemesi icindi, nerden biliyim, allahin takdiri ilahisi artik, 3 ocak ta gidince görürüz ne durumda, zaten dedigim gibi olan oldu ve boyadim((
su an tek duam, allahim insallah bebege yanlis birsey yapmamisimdir. yüce rabbim sen koru bebegimi...
tek amacim bebek daha büyümeden bir an önce boyamak ileride bebege zarar gelmemesini saglamakti.
ama ben inaniyorum, rabbim korur bebegimi, niyetimi biliyor cünkü....
slmmmmmmmm kızlar keyifler nasıl bakalım
slmmmmmmmm kızlar keyifler nasıl bakalım
allah herkese kolaylik versin..kizlar size sorum olacak transfer adetin kacinci gununde islemi yapiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?