Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım herşey bebek için rabbim yardımcımız olsun inşallah tez zamanda kavuşursun

maaşallah canım benim. herşey yolunda ben cuma kese görmeye gidiyorum aslında snein benden de önceydi transfer senin de görünür.

dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi
canım güçlü ol rabbim büyük umudunu yitirme 2. de olucak inşallah belki bakarsın doğal olur çok var öyle olan.
canm ben de tedaviden önce röfle yaptım geçen defa da öyle yaptım dip kendi saçım çıksa bile güzel duruyor.

canım sakin ol ama boya yaptım deyince ben de şaşırdım yapılmaz çünkü ama şunlar olur bunlar olur yanlış sakin ol. rabbim korur ama bir daha yappma bence boya.

günaydın kızlaaaarr inşallah aksiliksiz sorunsuz sıkıntısız sağlıklı ve çoooook güzel bir gün olur

günaydın minacım tatlım hiç birşey olmaz allahın izniyle sen rahat ol boya birşey yapmasa bile bu kadar stresle bebeğini sıkıntıya sokarsın sakin olmaya çalış öpüldün

günaydın kızlaaaarr inşallah aksiliksiz sorunsuz sıkıntısız sağlıklı ve çoooook güzel bir gün olur

günaydın canımmm umarım hep iyi haberler alırız. hakkımızda hayırlısı olsun. ben geçen sefer hemen çizelge yapmıştım pozitif alır almaz ama şimdi kese görmeden yapasım gelmiyor.

Banada olabilir dediler pembemsi onunda neden olduğunu açıkladılar transferden önce temizliyorlar bi sıvı ile o gelebilir akıntınızla beraber dediler. İlaç olarak ne kullanıyorsun

evet canım inş öyledir ama görünce çok korkmuştum. ilaç olarakta crinone jel günde 2 kez, estrefum, folbiol, ecopirin kullanıyorum canım. sen ne kullanıyosun?

inşallah hepimiz hamile haberlerimizi verelim yaa. beklemek gerçektende çok zormuş günler geçmek bilmiyo:97::97::97:

inşallah hepimiz hamile haberlerimizi verelim yaa. beklemek gerçektende çok zormuş günler geçmek bilmiyo:97::97::97:

evet canım tedavinin en zor dönemi bence kendini başka şeylerle oyalamaya çalış allah hayırlısını nasip etsin inşallah pozitif sonuç alırsın

kizlar öncelikle tesekkür ederim, evet boyatmamak lazimmis, ama bu konuda bebege kesin zarar gelicek diye kesin bir bilgide yok, zaten olan oldu ve boyattim, yüce rabbim biliyo, amacim bebegime zarar gelmemesi icindi, nerden biliyim, allahin takdiri ilahisi artik, 3 ocak ta gidince görürüz ne durumda, zaten dedigim gibi olan oldu ve boyadim ((

su an tek duam, allahim insallah bebege yanlis birsey yapmamisimdir. yüce rabbim sen koru bebegimi...
tek amacim bebek daha büyümeden bir an önce boyamak ileride bebege zarar gelmemesini saglamakti.

ama ben inaniyorum, rabbim korur bebegimi, niyetimi biliyor cünkü....

çok geçmiş olsun çok dikkat etmen gerekiyor o zaman hayırlısı ile allah kucağına almayı nasip etsin bbebeğini yada bebeklerini

amin inşallah muhtemelen 7 ocakta transferim var dualarını bekliyorum benim de bütün iyi dileklerim ve dualarım sizinle

ya benimle aynı durumu paylaşan zeynepela ve sen beni en iyi anlayan kişilersiniz. Sağolun çoğu çevremdeki dostlarım bile yaşadığım acıyı asla anlayamadılar.
Enfeksiyondandır diyen doktorlar da var bana belki seninki yetmezlik değildi . Benim ikiz olduğu için ve bi de plesenta previa parsialis denen bişey vardı o yüzden oldu. Bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış. o yüzden çok kanamam oldu ilk bebek düştü. İkinci bebek suni sancı ile doğurtuldu. Plesenta için kürtaj oldum doğduktan sonra. sizde de öyle oldu mu

hiç bişeycik olmaz inşallah rabbim korur. sen içini rahat tut temiz hava al bolca olumsuz düşünce bebeğine daha çok zarar.

slmmmmmmmm kızlar keyifler nasıl bakalım

slmmmmmmmm kızlar keyifler nasıl bakalım

keyifler iyi ama dün doktorumu aradım (adetin 1. günü ara demişti) dedim dr bey ben şimdi adet olup olmadığımı bilmiyorum çok hafif bi lekelenmem var ama dedim.
o da yarın artmazsa ara dedi. arasam mı bilmiyorum puregon başlıcaktık yarın bu nedir şimdi yaaa tedaviye başlar başlamaz hiç böle olmamıştım.Lucrinden mi oldu acaba arkadaşlar lucrinden sonraki adetiniz nasıldı yardım edin bana:18:

allah herkese kolaylik versin..kizlar size sorum olacak transfer adetin kacinci gununde islemi yapiyorlar

canım transferin adetinle bir ilğisi yok
yumurtalarun toplandıktan 3. Ve ya5 .gün transferin olur
bazı kişilerde yumurta gelişimi 9 gün bazılarında 18gün sürer kişiye göre değişir bu durum tedavi süreci kişiye özel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…