Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım sen takılma buna lukrindede olmuş olabilir strestende
zaten adetin 1.2.3.4. Hatta 5 günü bile başlana biliyor puregona yarın bak tekarar ara
dr seni yönlendirecektir

Minacım kesin kanıtlanmış bi şey yok boynanın derşiden temasından çok solunması konusunda tedirgin uzmanlar.yapmışın bitmiş yahu pek çok kişi bu döenmlerde hamiş olduğunun bile farkında olmuyo neler yapıo hiç korkma Rabbim ne yazdıysa o hiç bişi olmaz Allahın izniyleBu arada bende sappsarıı belimde ki saçlarımııı omuz hizzamda kestirdim dibinide röfle yapmak yerine ikimkere üst üste ana renkte dip boyadım şimdi dip gelme olayımıs yokksaçlarımı toplayınca kestane açınca sarışınımm haaahhaahbende hamiş kalırsam az da olsa sarı kalsın ama dip derdimde olmasın diye yaptım:26:ama hamişlik yok tebi ortada:

Herzaman seninlee maşallah tatlım gayetteee güzel değerlerinnn haftaya minişimizin kesesini görürüüüzzzz))))

Beyzacım tatlım transfer adetliyken yapılmaz.tüp nbebek tedavisine genelde regl 1-2-3. günlerde başlıyorlar.transferde bi 10-15 gün içinde oluyor.tam ne sorduğunu anlayamadım ama.umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet canım inş öyledir ama görünce çok korkmuştum. ilaç olarakta crinone jel günde 2 kez, estrefum, folbiol, ecopirin kullanıyorum canım. sen ne kullanıyosun?

Ben progestan 2&2 kullanıyorum coraspin folbiol estrofem nerde yaptırdın kaçıncı denemen sorununuz neydi çok mu oldu sorular

kızlarrr günayyydınnn:)

acayip hastayım ağzım gözüm yara içindeeeeboğazım berbat.burnum fışş fışşşşfenalardayım ateşimde varya antibiyotik aldığı halde böleee hasta olan bi ben varım herhal

BABYYY NURSIINN BYYYYY KIZZLARRRRRRRRnası gidşiyo bakemmm test günü bekleyenn kızçelerrrrbabycime sonn biiirrrrrrr:)))))))Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını sağlıkla versin inşallahhhhhhhhh

Minacım hala üzülmüosun dimiiiiiidöverim vallaahiii

herzaman seninle figerooo taze anniişlerr napıonuz bakalımmmmm

yetercim yetercim napıosun bakalım

hepiniizziiiiii

Doğru söylüyosun bizi bizden başka kimse anlayamaz. Plesenta previadan bana da bahsettiler o kadar çok doktor değiştirdimki bi ümit bekledim her bırınden benimde hep kanamam oldu sonundada doğum sancısıyla gitti eşide düşmeyince kurtaj oldum eşi düşsün die suni banada verdiler ama düşmedi

Nasıl gitcin canım beklemek sıkıntı sanada çok geçmiş olsun bol bol meyve ye antibiyotik tık die kesiyo ama yine en ufak bı üşütmede tekrarlıyo

3 veya 5 gunde transferin yapildini biliyorum neyse cevabin icin tesekur ederim dr ben bir soruyum saten iyneyi 4 gun kulandiktan sonra terminim var...

sğl minacım...vallagerçekten stres yapmak çok kötü gerçekten beni hep sakinleştirtir sğl cnm...haftaya keseyi görebilirsiniz dedi dr um hale hanım ama gün vermedi şuan 4+5 olarak hesaplanıyor.haftayada hangi gün gidecem bilmiyorum bakalım kese görmeye gidelim taç tane minnoş var görürüz ,Allahım hepimize sorunsuz bi hamilelik nasip etsin.sen şuan ne kadarlık hamişsin cnm?

slm kızlarrr herkeslere merhaba,
derincim sğl cnm iyi dileklerin için iyiyiz bugün bebişimle ona iyi bakıyorum güzel besleniyorum...
minacım takılma tatlım arkadaşında dediği gibi hamile olduğunu bilmeden yaptıranlar var hem senin niyetin belli kendine sorun yaratmada bebeğinde üzülmesin lütfen...
drum da bana bugün jele geçmemi söyledi ama ben bugün son kez daha iğnemi olup yarın jele geçicem..çünkü akşam aradım ve o saatten sonrada jel alma fırsatım yoktu ve jelide sabah kullanmam gerektiğini söyledi ee bu sabahta başlayamadım ve akşama iğnemi olup yarın sabah jele geçicem,bu arada ben coraspin kullanıyordum ama dün bana coraspine devam et yada bırak demedi bugün onun için merkezimi arayıp bilgi alacam..
ne var ne yok kızlar sizde benden bu kadar anacım...
bunlar sizeee

derincim çok geçmiş olsun ben geçen hafta pozitifi aldığımdan beri perişanım aynı senin gibi dün doktora gittim yine ilaç da kullanamıyorum sadece deniz suyu verdi burnuma doğal şeyler yapıyorum ama pek kolay geçmiyor.

canım geçmiş olsun bol sıvı al ve meyve ye

derincim cok gecmis olsun canim.... dikkat et kendine ne olur, bol bol c vitamini al....

her zaman seninle arkadasim insallah güzel haberlerini aliriz....

valla kizlar sampuan boya nin diger boylara göre daha hafif oldugunu düsünüyorum, ayrca binlerce kuaför bayan var hamile olup ta calisan.... hem kokusunu duyuyorlar hem boya ile ic iceler, icimi ferah tutmaya calisiyorum, hem boyadim hem kokusunu duydum... dedim ya artik olan oldu gerisi allahima kalmis bir sey...

dün sacimi boyamakta allahin izni ile oldu diye düsünüyorum, hakkimda hayirlisi.....

ayyyy derincim çok sıkıldım bunaldım daraldım bu süreçten, rahat rahat her şeyi yapamamaktan, bugün banyo yaparken bile tedirgin oldum. bulaşıklar lavobaya yığıldı dünden beri, eşim yemin ettirdi sen eğilmiceksin diye, sağolsun kayınvalidemle görümcem dün biraz temizlik yaptılar, süpürüp silip toz aldılar, balkonu yıkadıllar, banyoları falan... allah razı olsun ama insan ondan bile rahatsız oluyor kendi evinde durup onların yapmasından. yani anlayacağınız çok sıkıcı geçiyo günlerim(( yarında geçsin yavaş yavaş çıkacağım markete falan artık bir de olumsuz düşüncelerimde çoğalmaya başladı, ya tutmadıysa falan.. inşallahhhh bebişlerim benimledir hepimiz birbirimize dua edelim. inşallah hepimiz bir gün yeneceğiz bu zamanları, kim bilir gün gelir unutur bile insan bu günleri, tabiii kii rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşallahhhhh..

canım artık için rahatlasın ona bakasrsan bu pclerin başındayız radyasyon zararlı hatta ben bilgisayar öğretmeniyim düşün artık. sonra çamaşır suyu vs. hepsi koklamak zararlı o kadar bişey olmaz. rabbim korusun ama bir daha boyamazsın. artık bebeğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşün kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canım

Ben progestan 2&2 kullanıyorum coraspin folbiol estrofem nerde yaptırdın kaçıncı denemen sorununuz neydi çok mu oldu sorular

benim ilk denemem canım, medicana beylikdüzünde yaptırdım canım. bizdeki sorun eşimde varikosel var. bir de bizde şöyle bir şey oldu, benim yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen 8 yumurtam toplandı ve hiç dondurulmuşum kalmadı, 2 yumurtam döllendi onların içinden, onlarda transfer edildi zaten. şok oldum ben 8 tane toplanmasına, doktor çok güvendi yumurta rezervim iyi diye, iğne dozunu az vermiş, çok olgunlaşıp şişkinlik yapmasın diye. beni çok yanılttı bu durum 8 tane toplanması dedi drum. ben hep dondurulmuşumun kalacağını düşünmüştüm, hiç ihtimal bile vermiyordum bu duruma ama her şey düşünüldüğü gibi gitmiyor malesef. sana kaç tane transfer edildi canım, sanırım senin düşükle sonçlanan bi hamileliğin olmuş, allah bir daha göstermsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…