keyifler iyi ama dün doktorumu aradım (adetin 1. Günü ara demişti) dedim dr bey ben şimdi adet olup olmadığımı bilmiyorum çok hafif bi lekelenmem var ama dedim.
O da yarın artmazsa ara dedi. Arasam mı bilmiyorum puregon başlıcaktık yarın bu nedir şimdi yaaa tedaviye başlar başlamaz hiç böle olmamıştım.lucrinden mi oldu acaba arkadaşlar lucrinden sonraki adetiniz nasıldı yardım edin bana:18:
evet canım inş öyledir ama görünce çok korkmuştum. ilaç olarakta crinone jel günde 2 kez, estrefum, folbiol, ecopirin kullanıyorum canım. sen ne kullanıyosun?
ya benimle aynı durumu paylaşan zeynepela ve sen beni en iyi anlayan kişilersiniz. Sağolun çoğu çevremdeki dostlarım bile yaşadığım acıyı asla anlayamadılar.
Enfeksiyondandır diyen doktorlar da var bana belki seninki yetmezlik değildi . Benim ikiz olduğu için ve bi de plesenta previa parsialis denen bişey vardı o yüzden oldu. Bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış. o yüzden çok kanamam oldu ilk bebek düştü. İkinci bebek suni sancı ile doğurtuldu. Plesenta için kürtaj oldum doğduktan sonra. sizde de öyle oldu mu
kızlarrr günayyydınnn:)
acayip hastayım ağzım gözüm yara içindeeeeboğazım berbat.burnum fışş fışşşş fenalardayım ateşimde var ya antibiyotik aldığı halde böleee hasta olan bi ben varım herhal
BABYYY NURSIINN BYYYYY KIZZLARRRRRRRRnası gidşiyo bakemmm test günü bekleyenn kızçelerrrr babycime sonn biiirrrrrrr:))))))) Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını sağlıkla versin inşallahhhhhhhhh
Minacım hala üzülmüosun dimiiiiiidöverim vallaahiii
herzaman seninle figerooo taze anniişlerr napıonuz bakalımmmmm
yetercim yetercim napıosun bakalım
hepiniizziiiiii
canım transferin adetinle bir ilğisi yok
yumurtalarun toplandıktan 3. Ve ya5 .gün transferin olur
bazı kişilerde yumurta gelişimi 9 gün bazılarında 18gün sürer kişiye göre değişir bu durum tedavi süreci kişiye özel oluyor
canim cok tesekkür ederim cicekler icin ve yorumun icin, evet seve seve yaptirdim.... artik allahin izni ile bebegimi kucagima alincaya kadar kuaför defterini kapiyorum, hayatim degerlerini gördüm, masallah 41 keresanki ikiz gibi bu degerler ne dersin ???
ama ben sana söylemistim stres yapmazsan hersey yolunda gidiyor... allah sorunsuz kucagina almak nasip etsin insallah. lütfen ilk ultrason ve bebek kesesi ile ilgili deneyimini de yaz...
nasil mutlu ve huzurlu oldugunu tahmin edebiliyorum, allahim insallah sorunsuz bir hamilelik geciririz..
derincim çok geçmiş olsun ben geçen hafta pozitifi aldığımdan beri perişanım aynı senin gibi dün doktora gittim yine ilaç da kullanamıyorum sadece deniz suyu verdi burnuma doğal şeyler yapıyorum ama pek kolay geçmiyor.
inşallah canım hadi hayırlısı olsungeçmiş olsun cnmm bebişin şifa olsun sana :80:
derincim çok geçmiş olsun ben geçen hafta pozitifi aldığımdan beri perişanım aynı senin gibi dün doktora gittim yine ilaç da kullanamıyorum sadece deniz suyu verdi burnuma doğal şeyler yapıyorum ama pek kolay geçmiyor.
öyle yapmaya çalışıyorum canımcanım geçmiş olsun bol sıvı al ve meyve ye
kızlarrr günayyydınnn:)
acayip hastayım ağzım gözüm yara içindeeeeboğazım berbat.burnum fışş fışşşş fenalardayım ateşimde var ya antibiyotik aldığı halde böleee hasta olan bi ben varım herhal
BABYYY NURSIINN BYYYYY KIZZLARRRRRRRRnası gidşiyo bakemmm test günü bekleyenn kızçelerrrr babycime sonn biiirrrrrrr:))))))) Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını sağlıkla versin inşallahhhhhhhhh
Minacım hala üzülmüosun dimiiiiiidöverim vallaahiii
herzaman seninle figerooo taze anniişlerr napıonuz bakalımmmmm
yetercim yetercim napıosun bakalım
hepiniizziiiiii
canım artık için rahatlasın ona bakasrsan bu pclerin başındayız radyasyon zararlı hatta ben bilgisayar öğretmeniyim düşün artık. sonra çamaşır suyu vs. hepsi koklamak zararlı o kadar bişey olmaz. rabbim korusun ama bir daha boyamazsın. artık bebeğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşün kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canımderincim cok gecmis olsun canim.... dikkat et kendine ne olur, bol bol c vitamini al....
her zaman seninle arkadasim insallah güzel haberlerini aliriz....
valla kizlar sampuan boya nin diger boylara göre daha hafif oldugunu düsünüyorum, ayrca binlerce kuaför bayan var hamile olup ta calisan.... hem kokusunu duyuyorlar hem boya ile ic iceler, icimi ferah tutmaya calisiyorum, hem boyadim hem kokusunu duydum... dedim ya artik olan oldu gerisi allahima kalmis bir sey...
dün sacimi boyamakta allahin izni ile oldu diye düsünüyorum, hakkimda hayirlisi.....
Ben progestan 2&2 kullanıyorum coraspin folbiol estrofem nerde yaptırdın kaçıncı denemen sorununuz neydi çok mu oldu sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?