benim ilk denemem canım, medicana beylikdüzünde yaptırdım canım. bizdeki sorun eşimde varikosel var. bir de bizde şöyle bir şey oldu, benim yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen 8 yumurtam toplandı ve hiç dondurulmuşum kalmadı, 2 yumurtam döllendi onların içinden, onlarda transfer edildi zaten. şok oldum ben 8 tane toplanmasına, doktor çok güvendi yumurta rezervim iyi diye, iğne dozunu az vermiş, çok olgunlaşıp şişkinlik yapmasın diye. beni çok yanılttı bu durum 8 tane toplanması dedi drum. ben hep dondurulmuşumun kalacağını düşünmüştüm, hiç ihtimal bile vermiyordum bu duruma ama her şey düşünüldüğü gibi gitmiyor malesef. sana kaç tane transfer edildi canım, sanırım senin düşükle sonçlanan bi hamileliğin olmuş, allah bir daha göstermsin inşallah.
canım artık için rahatlasın ona bakasrsan bu pclerin başındayız radyasyon zararlı hatta ben bilgisayar öğretmeniyim düşün artık. sonra çamaşır suyu vs. hepsi koklamak zararlı o kadar bişey olmaz. rabbim korusun ama bir daha boyamazsın. artık bebeğinin seninle olduğunu ve sağlıklı olduğunu düşün kalp atışı için ne zaman gidiyorsun canım
kızlarrr günayyydınnn:)
acayip hastayım ağzım gözüm yara içindeeeeboğazım berbat.burnum fışş fışşşş fenalardayım ateşimde var ya antibiyotik aldığı halde böleee hasta olan bi ben varım herhal
BABYYY NURSIINN BYYYYY KIZZLARRRRRRRRnası gidşiyo bakemmm test günü bekleyenn kızçelerrrr babycime sonn biiirrrrrrr:))))))) Rabbim hepinizin hakkında hayırlısını sağlıkla versin inşallahhhhhhhhh
Minacım hala üzülmüosun dimiiiiiidöverim vallaahiii
herzaman seninle figerooo taze anniişlerr napıonuz bakalımmmmm
yetercim yetercim napıosun bakalım
hepiniizziiiiii
dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi
Gokkusagım hayırlı olur ınsallah yarın kacta vuruyon ıgnelerını?hmm bu arada nerelerdesın kızzz karmı atıyodun yoksa soyle bakennn
canim saol, 3 ocak ta gidicez bakalim, allah nasip ederse... sen nasilsin nasil gidiyor ?
canim saol, 3 ocak ta gidicez bakalim, allah nasip ederse... sen nasilsin nasil gidiyor ?
ben de cuma kese görmeye gideceğim inşallah herkes hamiş olsa. kızlar ağustos eylülde tüp bebekle anne olacaklar topiği de açsak güzel olur aslında
benim ilk denemem canım, medicana beylikdüzünde yaptırdım canım. bizdeki sorun eşimde varikosel var. bir de bizde şöyle bir şey oldu, benim yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen 8 yumurtam toplandı ve hiç dondurulmuşum kalmadı, 2 yumurtam döllendi onların içinden, onlarda transfer edildi zaten. şok oldum ben 8 tane toplanmasına, doktor çok güvendi yumurta rezervim iyi diye, iğne dozunu az vermiş, çok olgunlaşıp şişkinlik yapmasın diye. beni çok yanılttı bu durum 8 tane toplanması dedi drum. ben hep dondurulmuşumun kalacağını düşünmüştüm, hiç ihtimal bile vermiyordum bu duruma ama her şey düşünüldüğü gibi gitmiyor malesef. sana kaç tane transfer edildi canım, sanırım senin düşükle sonçlanan bi hamileliğin olmuş, allah bir daha göstermsin inşallah.
ben de cuma kese görmeye gideceğim inşallah herkes hamiş olsa. kızlar ağustos eylülde tüp bebekle anne olacaklar topiği de açsak güzel olur aslında
inşallah herşey yolunda gider gümbür gümbür inşallah. ama geç gidiyorsun sanki benim geçen defa 5+5te kal atışı vardı.canim saol, 3 ocak ta gidicez bakalim, allah nasip ederse... sen nasilsin nasil gidiyor ?
evet canım sayıçok da önemli değil kalite önemli alında neyyin önemli olduğunu bende bilemez oldum.. ilk denememde 12 yumurta toplantı bunların 8 tanesi döllendi ve kaliteli embriyolarım vardı. 2 tane transfer yapıldı tutmadıı.. kalan 6 kaliteli embriyomm zayi oldu karşımızda muhatap doktor bulamaık bir hemşire geldi transferden sonra .. dondurma işlemini sorduk ben bilgim yok dedii. doktoru sorduk burda yok dediler... anlayacağın herşeyden önemlisi karşında güveneceğin bir doktor ...
canıım sen son adet tarihine göre ne kadarlık hamile oluyosun?
canım 21 kasım satım yani 4+2 yani cuma 4+5 olucam.
minacım sen ne kadarlıkkken gördün keseyi cnm...
slm aranıza yeni katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?