Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

benim de ilk tedavimde 6 bunda 7 oluştu.hem de 300mg kullandım ama doktor çok kısa zamanda kaliteli hale geliyor dedi sadece 1 hafta kullandım hayırlısı olsun canım sayı mühim değil

canim saol, 3 ocak ta gidicez bakalim, allah nasip ederse... sen nasilsin nasil gidiyor ?

derincigim gecmis olsun hayatim

dün test günümdü
negatif mlsf
ilk denemimezdi

canim cok uzuldum rabbim yardimcin olsun insallah en kisa zamanda bebegine kavustursun

Gokkusagım hayırlı olur ınsallah yarın kacta vuruyon ıgnelerını?hmm bu arada nerelerdesın kızzz karmı atıyodun yoksa soyle bakennn

sagol toanam saat 8 de yapacagim insalllah cok tirsiyorum ama hersey bebis icin rabbim emeklerimize bosa cikarmasin insallah canim bu ara esim rahatsiz evde bende fazla giremiyorum pc ye evet yaaa her yer kar aslinda balkonumdan karlar atilcak ama soguk canim atmak istemiyor

evet canım sayıçok da önemli değil kalite önemli alında neyyin önemli olduğunu bende bilemez oldum.. ilk denememde 12 yumurta toplantı bunların 8 tanesi döllendi ve kaliteli embriyolarım vardı. 2 tane transfer yapıldı tutmadıı.. kalan 6 kaliteli embriyomm zayi oldu karşımızda muhatap doktor bulamaık bir hemşire geldi transferden sonra .. dondurma işlemini sorduk ben bilgim yok dedii. doktoru sorduk burda yok dediler... anlayacağın herşeyden önemlisi karşında güveneceğin bir doktor ...

kizlarrr yahuuu ozaman hamilelik doneminde hic camasir suyu kullanamayacagizmi kokusu etkiliyorsa
ayyyy ben cok camasir suyu kullaniyorum domestos falan wc banyoya allah korusun:18:

canim saol, 3 ocak ta gidicez bakalim, allah nasip ederse... sen nasilsin nasil gidiyor ?
inşallah herşey yolunda gider gümbür gümbür inşallah. ama geç gidiyorsun sanki benim geçen defa 5+5te kal atışı vardı.

doğru söylüyorsun canım doktora güvenmek çok önemli umarım herşey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…