Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

byyy canım ben burada bir kaç defa yazmıştım
bilmiyorum okudunmu
evet senin yaşadığın durum hatta biraz daha kötüsü bendede var
bizde ağır erkek infertilitesiyiz
ama benim yumurta rezervim iyi olmasına rağmen
embiryom oluşmuyor
22.18.18 20 gibi yumurta toplanıyor
bazan 1 tane bazanda hiç embiryo ouşmuyor ,
hani her tüp bebk tedavisinden sonra merkezde sizin aranıp kaç tane yumurtanızın dölendiğini haber verrler ya
işte o zamanlarda ben allahımbir tane sadece birtane ama kaliteli olsun
ne olur diye dua ediyorum
opum olduğumun geceleri uyku tutmuyor sabahlara kadar allaha yalvarıyorum
ne olur bir taneck embiryom olsun diye
o yüzden burada tedavisi devam eden arakadaşlarıma hep diyorum
tedvai süreci zor sıkıntılı ama sizler bizlerden biraz daha şanslısın
şans hep yanımızda olsun
allah yüzülerimii güldürsün

canım maaşallah yumurtan iyi mikroenjeksiyon açısından iyi bir merkez seçmelisin rabbim en kısa zmanda nasip eder inşallah

evet canım haklısın bende şok oldum, hiç böyle olacağını düşünmemiştim. ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda.

Kızlarrrr bir de bir şey soracağım aranızda sigara içen var mı transfer sonrası?? ben hala aynen devam ediyorum günde 15 tane falan gidiyo malesefff. gerçi doktorum bana bırakacaksın falan demedi, sadece sonucun pozitif olursa bırakacaksın değil mi dedi o kadar. yani sigara içipte pozitifi bulan oldu mu hiç? veya duyan var mı?

SELAM kızlarr beni merak eden arkadaşlar dün akşama kadar sırt ağrısından öldüm buda yetmezmiş gibi birde başım ağrımaya başladı ağrı kesicide içemedimm öylelikle sabahı ettim bugün çok iyiyim yarın sabah kan testi için merkeze gidiyorumm çok heycanlıyımm inşallah güzel haberlerle dönerimm benim için dua edin kızlarr özellikle hamiş olan arkadaşlardan rica ediyorum onların duası geri çevrilmezmişş allah yüzümüzü güldürür inşallahhh

canım benim hayırlısı olsun inşallah allah sana hayırlısı ile sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder canım bir şey soracağım hep aynı merkezde mi tedavi gördün niye sordum ben ilk tedavide 14 yumurta toplandı sadece 6 adet döllendi daha sonra 4 tane 2. kalite hücre sayısı da çok iyi olmayan embiriyolar transfer edildi transferin 10. günü kırmızılar geldi sonra ben biraz araştırdım embriyo kalitesinde labaratuarın ve embriyoloğun da çok önemi varmış ve merkezimi değiştirdim 2. tedavimde 7 yumurta toplandı hepsi olgundu 6 tanesi döllendi 2 tane 1. kalite transfer edildi 1 tanede dondurduk kafanı karıştırmak asla istemiyorum canım bende sağlıkçıyım çok zor aşamalardan geçiyoruz bu yüzden biraz şansa bırakmamak lazım diyorum

canım ben içiyordum transferden sonra günde en fazla 1 tane içtim ama şuan içmiyorum bence sende içme

Yeter benim bildiğim kadarıyle dönlemede sperme daha çok iş düşer yumurtadam kaynaklanmıyor canım sperm güçlu olması lazımki o yumurtan içine girsin yumurtada onu kabuleder ve embriyo ortaya çıkarr

baby cnm inş yarın güzel hbrini duyacağız ben buna o kadar çok eminimki...dualarım seninle tatlımikaç gibi gideceksin tahlile seni bekliycem cnm ve sende haykıracaksın cnm buna emin ol...iki bebişinede slmm...öpüyo onları teyzesiii

canım çok geçmiş olsun inşallah yarın güzel haberlerini alırız allahım hayırlısıyla tüm isteyenlere başta şuan tedavi gören ve sonuç bekleyen arkadaşlarımıza nasip etsin (amin)

canım hayı 2 yrı merkezde denedim
benden 22 yumurta topalndığında bunu sadece4 tanesi işlem göreck kalitedeydi
ilk başlarda bizde spermden diye düşünmüştük hatta dr bana ilaçlar bünyene fazla gelmiş o yüzden böyle oluş bile dedi ama tekralayan durumlarda sorunun spermle alakalı değil yumurtayla alakalı olduğunu düşünüyorlar
zaten bu durumun bir tetkiki yada ilacı yok

herkese selamm...
nasılsınız kızlar... benim işler yoğun giremiyorum pek siteye... galiba bizim 2.deneme hazirana kalıyor daha çoookkk beklicez yanii...

yeter benim bildiğim kadarıyle dönlemede sperme daha çok iş düşer yumurtadam kaynaklanmıyor canım sperm güçlu olması lazımki o yumurtan içine girsin yumurtada onu kabuleder ve embriyo ortaya çıkarr

canım ilk önceleri bizde öyle zanediyorduk ama değilmiş
bu arada benim gittim merkezin ankrda bir has daha var oradki dr görüştüm şu anda acıbademde bir dr var benim dr du onunlada konuşuyorum yapılacak her şeyi orada yapıyorlar yoksa ben seni hemen çağırırım diyor
bilmiyorum yaaaaa kısmet galiba he rşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…