hoş geldin aramıza
inşşş en kısa zamanda hamiş hebrlerini alırız
benim ilk denemem canım, medicana beylikdüzünde yaptırdım canım. Bizdeki sorun eşimde varikosel var. Bir de bizde şöyle bir şey oldu, benim yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen 8 yumurtam toplandı ve hiç dondurulmuşum kalmadı, 2 yumurtam döllendi onların içinden, onlarda transfer edildi zaten. şok oldum ben 8 tane toplanmasına, doktor çok güvendi yumurta rezervim iyi diye, iğne dozunu az vermiş, çok olgunlaşıp şişkinlik yapmasın diye. Beni çok yanılttı bu durum 8 tane toplanması dedi drum. Ben hep dondurulmuşumun kalacağını düşünmüştüm, hiç ihtimal bile vermiyordum bu duruma ama her şey düşünüldüğü gibi gitmiyor malesef. Sana kaç tane transfer edildi canım, sanırım senin düşükle sonçlanan bi hamileliğin olmuş, allah bir daha göstermsin inşallah.
byyy canım ben burada bir kaç defa yazmıştım
bilmiyorum okudunmu
evet senin yaşadığın durum hatta biraz daha kötüsü bendede var
bizde ağır erkek infertilitesiyiz
ama benim yumurta rezervim iyi olmasına rağmen
embiryom oluşmuyor
22.18.18 20 gibi yumurta toplanıyor
bazan 1 tane bazanda hiç embiryo ouşmuyor ,
hani her tüp bebk tedavisinden sonra merkezde sizin aranıp kaç tane yumurtanızın dölendiğini haber verrler ya
işte o zamanlarda ben allahımbir tane sadece birtane ama kaliteli olsun
ne olur diye dua ediyorum
opum olduğumun geceleri uyku tutmuyor sabahlara kadar allaha yalvarıyorum
ne olur bir taneck embiryom olsun diye
o yüzden burada tedavisi devam eden arakadaşlarıma hep diyorum
tedvai süreci zor sıkıntılı ama sizler bizlerden biraz daha şanslısın
şans hep yanımızda olsun
allah yüzülerimii güldürsün
yetercim inş en kısa zamanda sende amacına ulaşırsın cnm dualarım seninle,,,
bilmiyorum okudunmu
embiryom oluşmuyor
hani her tüp bebk tedavisinden sonra merkezde sizin aranıp kaç tane yumurtanızın dölendiğini haber verrler ya
şans hep yanımızda olsun
canım 21 kasım satım yani 4+2 yani cuma 4+5 olucam.
canım maaşallah yumurtan iyi mikroenjeksiyon açısından iyi bir merkez seçmelisin rabbim en kısa zmanda nasip eder inşallah
bilmiyorum okudunmu
embiryom oluşmuyor
şans hep yanımızda olsun
evet canım haklısın bende şok oldum, hiç böyle olacağını düşünmemiştim. ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda.
Kızlarrrr bir de bir şey soracağım aranızda sigara içen var mı transfer sonrası?? ben hala aynen devam ediyorum günde 15 tane falan gidiyo malesefff. gerçi doktorum bana bırakacaksın falan demedi, sadece sonucun pozitif olursa bırakacaksın değil mi dedi o kadar. yani sigara içipte pozitifi bulan oldu mu hiç? veya duyan var mı?
SELAM kızlarrbeni merak eden arkadaşlar dün akşama kadar sırt ağrısından öldüm buda yetmezmiş gibi birde başım ağrımaya başladı ağrı kesicide içemedimm öylelikle sabahı ettim bugün çok iyiyim yarın sabah kan testi için merkeze gidiyorumm çok heycanlıyımm inşallah güzel haberlerle dönerimm benim için dua edin kızlarr özellikle hamiş olan arkadaşlardan rica ediyorum onların duası geri çevrilmezmişş allah yüzümüzü güldürür inşallahhh
canım benim hayırlısı olsun inşallah allah sana hayırlısı ile sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder canım bir şey soracağım hep aynı merkezde mi tedavi gördün niye sordum ben ilk tedavide 14 yumurta toplandı sadece 6 adet döllendi daha sonra 4 tane 2. Kalite hücre sayısı da çok iyi olmayan embiriyolar transfer edildi transferin 10. Günü kırmızılar geldi sonra ben biraz araştırdım embriyo kalitesinde labaratuarın ve embriyoloğun da çok önemi varmış ve merkezimi değiştirdim 2. Tedavimde 7 yumurta toplandı hepsi olgundu 6 tanesi döllendi 2 tane 1. Kalite transfer edildi 1 tanede dondurduk kafanı karıştırmak asla istemiyorum canım bende sağlıkçıyım çok zor aşamalardan geçiyoruz bu yüzden biraz şansa bırakmamak lazım diyorum
kızlarrr nasılsınız
çok umudum yok ama
inşşşşşşşşşş canım allaha sığınıyorum
yeter benim bildiğim kadarıyle dönlemede sperme daha çok iş düşer yumurtadam kaynaklanmıyor canım sperm güçlu olması lazımki o yumurtan içine girsin yumurtada onu kabuleder ve embriyo ortaya çıkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?