Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım bende ilkinde iğnelere başlayana kadar içmiştim... bazı doktorlar başarı şansını düşürdüğünü söylüyorr. bencede düşürüyordur... içipte tutanlar varsa bile kendini bu şekilde oyalama canım.. ben 6 ay oldu bıraktımm... ki asla bırakamam diyordumm. şimdi kuş kadar hafifim hem sğlık hem keseye zarar. en kısa sürede kurtul canımm.. bebeğin için vücudunu arındır.

herzaman seninle hayirli olsun hamileligin allahim kucaginada almayida nasip etsin canim benim insallah bizede tattirsin bu duygulari rabbim

gokkusagim hayirli olur ignen insallah korkma canim benim ignelere alisirsin ALLAHIM YARDIM EDER INSALLAH BEBISIN GELIR UMARIM

kızlarrrrrrr esra bu gün dr gidecekti değili
yaaaaa merak ettim kaç defa aradım açmadı
mesaj atım cevapta vermedi
inşşşşşşşşşş bir sorun yoktur

Byyy allah buyuk arkadasım uzme kendını esın azospermmı baska problemınızmı var tatlım pek anlamadım yanı okuyamadım ama canım sıgarayı bırakmaya calıs bırakamıyorsanda azalt yanı bende ıcıyorum ama gunde 1 tane felan oda esımın sıgarasından cekıyorum gunduzlerı yok ama aksamları ıkı uc defa cekıyorum
aslında onuda yapmam ama bazen canım ıstıyor arkadasım sen bence fazla ıcıyosun tedavıyı etkıledıyı gercek bırsey hayatım azaltttt

Teşekkürler allah hiç birimize yaşatmasın medicana iyi bir merkez die duymuştum işte herşey sans yinede bizdede sorun hareketsizlik ilk denememiz bakalım hayırlısı artık

Canım gokkusagım bende ıgnelerımı vurunuyorum benımkı her aksam saat 9 da bakalım allahtan hayırlısını ıstıyorum nolsun dusunuyorum acaba budefa nolucak dıye Yanı ıyıyım cok sukur :

Canım gokkusagım bende ıgnelerımı vurunuyorum benımkı her aksam saat 9 da bakalım allahtan hayırlısını ıstıyorum nolsun dusunuyorum acaba budefa nolucak dıye Yanı ıyıyım cok sukur :

insallalh olacak canim rabbim insallah emegini bosa cikarmayacak
bende dusundum saat 8 de yapmaya karar verdim zaten verdikleri kagittada aksamlari yapin diye yaziyor hayirlisi bakalim rabbim hepimizin yuzunu guldursun canim

ya canım benim sat 24 kasım ama benim merkezde ki drum dün 3 hafta sonra ultrason dedi ben de şaşırdım sence ne yapmalıyım:44::44::44:
canım yani doktorun kalp atışı da olsun diye demiş ama ben olsam dayanamam. hatta ben bir kaç doktora birden gittim geçen hamilelikte.ama dayanırım dersen sen bilirsin canım

canım benim gittiğim merkez burada en iyilerden
canım herşeyin vakti zamanı var rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.

canım pozitif bekliyoruz inşallah

nşşşşşşşşşşşş
canım inşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar herkese iyi akşamlar
yeterr yazdıklarını okudum benim tedavimdede 22 yumurta toplandı yarısı döllendi dediler ve transfer edilen geri gelişimli dediler yinede transfer ettiler ve dodurulmuşta yoktu zaten.2.denememi orda yaptırmıcam çünkü gerçekten labaratuvar çok önemli bende çok araştırdım.benim bu denememde ımsı yöntemi uygulanacak bakalım bu sefer tedavim ne sonuç verecek ama merkezi çok beğendim vede drumuda içimde soru işareti yok o yüzden rahatım artık onlarda bende elimden geleni yapıcaz olmazsa Allah ın takdiri dicem.

canım ben adana seyhan başkente yaptırdım son 3 tedavimi birisi natureldi
ben bu sonuçalrın ilk 2 sini adana prof turançetin tüp bebk merkezinde yapmıştım 2006 ve 2008 de bana turan hoca söylemişti 2. Denmede bu seninle ilğili olabilirdiye
ama seyhanda 3.4 deneyince anladık bu arada ben çukuova ünvrst balcalı hs gittim oranın tüp bek uzmanıyla görüştüm zaten ben alatmaya başlayınca bu durum eşinden ziyada seninle ilğili dedi (eğer erkek infertilitesi olasymış 22 yumurtadan ilam gören sayısı 20olurmuş ve en az erkek infertiliteside bile 15 tane ebmiyo olumuş)ayrıca bir çok merkezle görüştüm bahçeci kliniği memorl has vs hepsi aynı kanıdalar
tek çözüm tekrar tekrar denyip bünyenin kaliteli yumrutayı üretiği zama ı yakalamkmış
hepside aynı şayi söylüyor

kuzu inşalllah bir daha ki denemen sonuncu olur pozitif sonuç alırsın allahım yardımcın olsun inşallah sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder sana hep dua edicem tabi diğer arkadaşlarımada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…