Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

sağolcanım
allah razı olsun hepinizden

Arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz?? Yarın test günüm ama akşam üstu giderim eşim çalışıyor tek başıma dışarda çıkmamı izin vermiyor saat 16da beraber gideriz

şuan hiç sorumun yok sancim yok ara ara ufak batmalar oluyor kanamamda yok umutluyum sadece biraz başım arıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz?? Yarın test günüm ama akşam üstu giderim eşim çalışıyor tek başıma dışarda çıkmamı izin vermiyor saat 16da beraber gideriz

kuzum rabbim yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ooooooooooooooooooyyyyyyyyyyoku okuuuu bittim ama meraklı taze bennn hepsini okdum geçmişiinnnnnnsizi tatlışlar kaynatmışsınız

dyg mina figero dekopa toana byy gökkuşağıtüm geçmiş olsun dileklerini ileten canlarım Allah razı olsssunnnnnn teşekkür ederiiiimmm canlarrrımmmm

baby canım yürğimmm boğazımda atıyor kaçta gideceksinn????

Dyg34 tatlımm bebeğiimm dualarımıs seninle hayatımmmmmlistemi sen hamişim diyene kadar yayınlamıyorum ona göreeeegüzel haberlerini bekliorum:)

sigara içen canlarrrrrrrgebertirrriiiimm vallaaa hepinisiiiiisakın haaaaa

dekopa neyin var tatlım???

yetercimmm hayırlısı Allahın izniyleee gelecek minnoş yaa ama öle ama böleee:)))

byy bebeğim vallahi merakla bekliorruuuuuummmmmmçok dikkat et kendineee

Minacan pişşttt napıyosun bakemm cici annişherzaman seninle canım sen napıon bakalımmmmm

Arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz?? Yarın test günüm ama akşam üstu giderim eşim çalışıyor tek başıma dışarda çıkmamı izin vermiyor saat 16da beraber gideriz

inşallah yükselmiştir sonucun hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin canım

inşşşşşşşşşş
bebğim yaaaaaaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yok canım benim eşimde varikosel var, o da klomen kullanıyo 1 buçuk senedir, ameliyatlık kadar ileri safhada değilmiş. ilaçla 85 milyona çıktı hareketliliğide %55e çıktı, şimdi 13 milyon falandı en son ama nereye kadar içecek o ilacı. biz o yüzden acele ettik, aslında benim yaş 23 eşim 25 yaşındayız, ama insan bir mani çıkınca istiyor ki hemen olsun, tabi allahın işi allaha sığındım inşalllah bebişlerime kavuşurum ikiside sımsıkı tutunurlar bana. sigaraya gelince azaltamıyorum canımm:120: olmuyor yanii... ama allah izin verir de tutarsa işte o zaman içmicem. sen maşallah iyi bırakmış sayılırsın, ben nerdeee......

sağol bitanemmm inşallahhhhh müjdeli haber vermeyi o kadar istiyorum kiiiiii.........

Yetercım sakın canım umıdını yıtırme benım durumumda bıraz benzıyo sana benımde esımden amalıyatla alıyolar spermını onuda stres yapıyorum ınsallah bu defada bulunur sperm cok korkuyorum ya bulunmazsa dıye

slm derincim sen nasılsın biz bebişimle iyiyiz çok şükür dengeli beslenmeye çalışıyoruz,

kızlaaar,yaa eşime söyledim almış sağolsun jeli ama ben hiç istemiyorum bunu kullanmak,iğne daha iyiydi benim için,psikolojik olarak heralde etkilendim kullanan ve memnun olan pek kişi yok napıcam bilmiyorum..jeli nasıl kullanıyorsunuz her gün aynı saattemi geriye çok geliyomu

Yeteeercım senın esının sorunu ne dır?

kızlar benim EŞİMİN DURUMU ASLINDA ÇOK KÖTÜ DEĞİL
YANİ SAYI 5 MİLYON CİVARINDA
YANİ MİKRO İÇİN YETRLİ
HAREKET VE MORFOLOJİ SORUNUDA VAR

AMA ASLIN SORUN BENDE KIZLAR YUMURTA KALİTEM İYİ OLSAYDI
ŞANSIMIZ BİRAZ DAHA İYİ OLABİLİRDİ BELKİ

Ben aşılamalardan sonra kullanmıştım bence iyiydi iğne çok acı verici beni çok kötü yapmıştı şimdi istemedim iğnden progestan fitil olarak kullanıyorum geriye geliyo tabi akşamları yatarken kullan ben öle yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…