kuzu inşalllah bir daha ki denemen sonuncu olur pozitif sonuç alırsın allahım yardımcın olsun inşallah sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder sana hep dua edicem tabi diğer arkadaşlarımada
arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz?? Yarın test günüm ama akşam üstu giderim eşim çalışıyor tek başıma dışarda çıkmamı izin vermiyor saat 16da beraber gideriz
Arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz?? Yarın test günüm ama akşam üstu giderim eşim çalışıyor tek başıma dışarda çıkmamı izin vermiyor saat 16da beraber gideriz
ooooooooooooooooooyyyyyyyyyyoku okuuuu bittim ama meraklı taze bennn hepsini okdum geçmişiinnnnnn sizi tatlışlar kaynatmışsınız
Dyg mina figero dekopa toana byy gökkuşağıtüm geçmiş olsun dileklerini ileten canlarım allah razı olsssunnnnnn teşekkür ederiiiimmm canlarrrımmmm
Baby canım yürğimmm boğazımda atıyor kaçta gideceksinn????
Dyg34 tatlımm bebeğiimm dualarımıs seninle hayatımmmmmlistemi sen hamişim diyene kadar yayınlamıyorum ona göreeee güzel haberlerini bekliorum:)
sigara içen canlarrrrrrrgebertirrriiiimm vallaaa hepinisiiiii sakın haaaaa
Dekopa neyin var tatlım???
Yetercimmm hayırlısı allahın izniyleee gelecek minnoş yaa ama öle ama böleee:)))
byy bebeğim vallahi merakla bekliorruuuuuummmmmmçok dikkat et kendineee
minacan pişşttt napıyosun bakemm cici annişherzaman seninle canım sen napıon bakalımmmmm
Byyy allah buyuk arkadasım uzme kendını esın azospermmı baska problemınızmı var tatlım pek anlamadım yanı okuyamadım ama canım sıgarayı bırakmaya calıs bırakamıyorsanda azalt yanı bende ıcıyorum ama gunde 1 tane felan oda esımın sıgarasından cekıyorum gunduzlerı yok ama aksamları ıkı uc defa cekıyorum
aslında onuda yapmam ama bazen canım ıstıyor arkadasım sen bence fazla ıcıyosun tedavıyı etkıledıyı gercek bırsey hayatım azaltttt
ooooooooooooooooooyyyyyyyyyyoku okuuuu bittim ama meraklı taze bennn hepsini okdum geçmişiinnnnnn sizi tatlışlar kaynatmışsınız
dyg mina figero dekopa toana byy gökkuşağıtüm geçmiş olsun dileklerini ileten canlarım Allah razı olsssunnnnnn teşekkür ederiiiimmm canlarrrımmmm
baby canım yürğimmm boğazımda atıyor kaçta gideceksinn????
Dyg34 tatlımm bebeğiimm dualarımıs seninle hayatımmmmmlistemi sen hamişim diyene kadar yayınlamıyorum ona göreeee güzel haberlerini bekliorum:)
dekopa neyin var tatlım???
yetercimmm hayırlısı Allahın izniyleee gelecek minnoş yaa ama öle ama böleee:)))
Minacan pişşttt napıyosun bakemm cici annişherzaman seninle canım sen napıon bakalımmmmm
dyg mina figero dekopa toana byy gökkuşağıtüm geçmiş olsun dileklerini ileten canlarım Allah razı olsssunnnnnn teşekkür ederiiiimmm canlarrrımmmm
baby canım yürğimmm boğazımda atıyor kaçta gideceksinn????
dekopa neyin var tatlım???
yetercimmm hayırlısı Allahın izniyleee gelecek minnoş yaa ama öle ama böleee:)))
Minacan pişşttt napıyosun bakemm cici annişherzaman seninle canım sen napıon bakalımmmmm
Arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz?? Yarın test günüm ama akşam üstu giderim eşim çalışıyor tek başıma dışarda çıkmamı izin vermiyor saat 16da beraber gideriz
Yetercım sakın canım umıdını yıtırme benım durumumda bıraz benzıyo sana benımde esımden amalıyatla alıyolar spermını onuda stres yapıyorum ınsallah bu defada bulunur sperm cok korkuyorum ya bulunmazsa dıye
Yeteeercım senın esının sorunu ne dır?
kızlaaar,yaa eşime söyledim almış sağolsun jeli ama ben hiç istemiyorum bunu kullanmak,iğne daha iyiydi benim için,psikolojik olarak heralde etkilendim kullanan ve memnun olan pek kişi yok napıcam bilmiyorum..jeli nasıl kullanıyorsunuz her gün aynı saattemi geriye çok geliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?