Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm ben iğnenin acı vermemesi için yöntemini bulmuştum eşim kolonyalı pamukla dakikalarca masaj yapıyordu,ayrıca dr um bana jeli sabahları kullanmamı söyledi ve bende çoğu arkadaştan gün içinde kullandıklarını duydum.bide merkezimin bana verdiği kağıtta jeli kullandıktan sonra günlük aktivitenize devam edin hareket ettikçe ilaç etkisini gösteriyormuş..mecburen yarın sabah başlayacağım bebeğim için herşeye katlanırım...

Herkese farklı söylüyorlar demekki iğneyi ben hamileyken kullandım bı faydasıda olmadı canımın yandığıyla kaldım yoksaki ben de katlanıyordum ama faydasını görmedim

yeterrr canim umudunu yitirme bize herzaman umut veren sensin rabbim senin nekadar caba gosterdigini goruyor insallah yuzunu guldurecek buyuk allahim senin ve hepimizin
bende ilk igenemi yaptim puregon hic acimadi bosuna korkmusum hatta bir an dusundum acaba iceri sivi gitmedimi yapamadimda ondanmi acimadi diye insallah yapmisimdir hic bisey hissetmedim

merhaba byyyy
bizde aynı sorunla karşılaştık hiç aklımın ucunda yoktu böle bişey çünkü benımde yumurta rezervim çok iyiydi sadece sperm sayımız az idi ama sadece 6 yumurta toplandı 3 döllendi ama 2 si hiç gelişmedi sonuncununda son gün durmuş transfer kısmına gecemedik yani bavulu toplayıp gittiğimiz gibi geri geldik çok kötüydü hiç beklemıyordum böle bişeyi
2yada 3 ay sonra farklı ilaçlarla yapacagız dedi dr bilmiyorum bu ddefa ne olacak forumlarda okudugum kadarıyla birçok kişide bu olay tekrarlamıs çok moralim bozuk allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah

merhaba yeteeercim biliyorsun bende de aynı sorun var
şuan senın yaptığın kullandıgın bişiler var mı

byyyy klomeni kullanmaya başladıktan sonra sayınızda artma oldumu?
bulundugumuz yerdekı hekım vermişti eşime ama 2 profla görüştük onlarda cokda fazla etkılemeyeceğini söyleyince biz de kullanmamıstık

deinnnnnnn napiyosunnnnn
birazdaha iyimisin canim

tatlım berbatım vallaa:)mide bulantısından ölecem:)boğazımda berbat:(ben yatar kızlar:84:umarım yharın daha iyi olabilerimmm:)günün tek iyi haberiii görümcemiinn kızıısııı olacakkkkkay ben çok seviorumm kızları yaaa yuppiiiiiihepinizi öpüorummmmTatlı rüyalarrr

günaydın kızlarr

valla erken uyandım vakit geçirmeye çalışıorumboğazım çok kötü ağzımdan çıkacak valla bademciklerimağzım gözüm yara içinde berbat durumdayım yaapöff göğüslerimde ağrıyo regli olcakmışım kibi ne bu yaaa pöfff

baby can ekrana bile bakamıom başım gözüm fena ama kulağım sende olacak tatlım ve deee dyg34'deeeee:)))güzel haberler verin banaaaaaa

sen sigara kullanıyormusun ya da kullandınmı yetercimm sigara kaliteyi her ikisinde de düşürüyor demişti doktorum.

slm kızlaaarr nasılsınz bakalım bugün moreller nasıl?
derincim ya dr a gittinmi cnm geçmiş olsun inş kısa zamanda sağlığına kavuşursun tatlım...
baby bugün test günün hadi bekliyoruz senii bugün ayın 22 si senin bayram edeceğin gün ben buna inanıyorum...
byy bugün seninde test günün cnm ama sen geç gidecektin sanırım inş seninde bugün dönüm noktan bayram günün olur cnm size bol şans dualarım sizinle..
ya kızlar banada yardım edin ben bugün ilk defa kullandım şu jeli ama bi sorunum var ayıp olacak ama kusura bakmayın? ya bu içinde jel olan aplikatör yani çubuk varya bu çubuğun ince kısmı sonuna kadarmı içeri itilip jel kısmı sıkılacak yoksa biraz içeri itip sıksakta yetermi ben yarıya kadar ittim inş doğru yapmışımdır :18:

bugün güzel bir gün olacak bunlarda size

canım ben jel kullanmıyorum progestan fitil çok daha rahat bir sürü kişi jel bırakıp ona geçiyor bi sor doktoruna. fünde 3 defa atıyorum

evet canım o ince kısımı sonuna kadar itiyorsun ayrıca jeli açmadan önce biraz salla ondan sonra aç ve jeli yapınca evin içinde mutlaka en az 10 dk yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…