yeteeerrr bu sefer olacak bebişine kavuşacaksın buna inan içime öyle doğuyoo...
Ben aşılamalardan sonra kullanmıştım bence iyiydi iğne çok acı verici beni çok kötü yapmıştı şimdi istemedim iğnden progestan fitil olarak kullanıyorum geriye geliyo tabi akşamları yatarken kullan ben öle yapmıştım
cnm ben iğnenin acı vermemesi için yöntemini bulmuştum eşim kolonyalı pamukla dakikalarca masaj yapıyordu,ayrıca dr um bana jeli sabahları kullanmamı söyledi ve bende çoğu arkadaştan gün içinde kullandıklarını duydum.bide merkezimin bana verdiği kağıtta jeli kullandıktan sonra günlük aktivitenize devam edin hareket ettikçe ilaç etkisini gösteriyormuş..mecburen yarın sabah başlayacağım bebeğim için herşeye katlanırım...
kızlar benim EŞİMİN DURUMU ASLINDA ÇOK KÖTÜ DEĞİL
YANİ SAYI 5 MİLYON CİVARINDA
YANİ MİKRO İÇİN YETRLİ
HAREKET VE MORFOLOJİ SORUNUDA VAR
AMA ASLIN SORUN BENDE KIZLAR YUMURTA KALİTEM İYİ OLSAYDI
ŞANSIMIZ BİRAZ DAHA İYİ OLABİLİRDİ BELKİ
benim ilk denemem canım, medicana beylikdüzünde yaptırdım canım. bizdeki sorun eşimde varikosel var. bir de bizde şöyle bir şey oldu, benim yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen 8 yumurtam toplandı ve hiç dondurulmuşum kalmadı, 2 yumurtam döllendi onların içinden, onlarda transfer edildi zaten. şok oldum ben 8 tane toplanmasına, doktor çok güvendi yumurta rezervim iyi diye, iğne dozunu az vermiş, çok olgunlaşıp şişkinlik yapmasın diye. beni çok yanılttı bu durum 8 tane toplanması dedi drum. ben hep dondurulmuşumun kalacağını düşünmüştüm, hiç ihtimal bile vermiyordum bu duruma ama her şey düşünüldüğü gibi gitmiyor malesef. sana kaç tane transfer edildi canım, sanırım senin düşükle sonçlanan bi hamileliğin olmuş, allah bir daha göstermsin inşallah.
YANİ MİKRO İÇİN YETRLİ
yok canım benim eşimde varikosel var, o da klomen kullanıyo 1 buçuk senedir, ameliyatlık kadar ileri safhada değilmiş. ilaçla 85 milyona çıktı hareketliliğide %55e çıktı, şimdi 13 milyon falandı en son ama nereye kadar içecek o ilacı. biz o yüzden acele ettik, aslında benim yaş 23 eşim 25 yaşındayız, ama insan bir mani çıkınca istiyor ki hemen olsun, tabi allahın işi allaha sığındım inşalllah bebişlerime kavuşurum ikiside sımsıkı tutunurlar bana. sigaraya gelince azaltamıyorum canımm:120: olmuyor yanii... ama allah izin verir de tutarsa işte o zaman içmicem. sen maşallah iyi bırakmış sayılırsın, ben nerdeee......
deinnnnnnn napiyosunnnnn
birazdaha iyimisin canim
Yeetercım allah kalbıne gore versın canım rabbım kucagını dolu etsın bos bırakmasın
Hayırlı sabahlar kimse yok galiba uyku tutmadı erken uyandım
YANİ MİKRO İÇİN YETRLİ
canım ben jel kullanmıyorum progestan fitil çok daha rahat bir sürü kişi jel bırakıp ona geçiyor bi sor doktoruna. fünde 3 defa atıyorumslm kızlaaarrnasılsınz bakalım bugün moreller nasıl?
derincim ya dr a gittinmi cnm geçmiş olsun inş kısa zamanda sağlığına kavuşursun tatlım...
baby bugün test günün hadi bekliyoruz senii bugün ayın 22 si senin bayram edeceğin gün ben buna inanıyorum...
byy bugün seninde test günün cnm ama sen geç gidecektin sanırım inş seninde bugün dönüm noktan bayram günün olur cnm size bol şans dualarım sizinle..
ya kızlar banada yardım edin ben bugün ilk defa kullandım şu jeli ama bi sorunum var ayıp olacak ama kusura bakmayın?ya bu içinde jel olan aplikatör yani çubuk varya bu çubuğun ince kısmı sonuna kadarmı içeri itilip jel kısmı sıkılacak yoksa biraz içeri itip sıksakta yetermi ben yarıya kadar ittim inş doğru yapmışımdır :18:
bugün güzel bir gün olacak bunlarda size
slm kızlaaarrnasılsınz bakalım bugün moreller nasıl?
derincim ya dr a gittinmi cnm geçmiş olsun inş kısa zamanda sağlığına kavuşursun tatlım...
baby bugün test günün hadi bekliyoruz senii bugün ayın 22 si senin bayram edeceğin gün ben buna inanıyorum...
byy bugün seninde test günün cnm ama sen geç gidecektin sanırım inş seninde bugün dönüm noktan bayram günün olur cnm size bol şans dualarım sizinle..
ya kızlar banada yardım edin ben bugün ilk defa kullandım şu jeli ama bi sorunum var ayıp olacak ama kusura bakmayın?ya bu içinde jel olan aplikatör yani çubuk varya bu çubuğun ince kısmı sonuna kadarmı içeri itilip jel kısmı sıkılacak yoksa biraz içeri itip sıksakta yetermi ben yarıya kadar ittim inş doğru yapmışımdır :18:
bugün güzel bir gün olacak bunlarda size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?