test yapacaklardan hiç ses yok hayrolsun
figero teşekkür ederim cnm dünden beri bu jel kabusuma çözüm arıyodum çok sğl yazdıkların için...
bugün böyle oldu yarıya kadar itmiştim ben ve kullandıktan sonra gezmedim evde,artık yarın bilinçli kullanırım,bugünlük bi sorun olmaz heralde,kullanmamışım gibi etki ypmaz dimi?
ayy evet yaa byy geç gidecekmişte,baby dende ses yok gittimi acaba?sende ne var ne yok cnm nasıl gidiyor?
canım jel vücut hareket ettikçe dağılıyormuş jel bir iki güne pütürlü şekilde vajenden gelir sakın korkma vücut kullanacağını aldıktan sonracdışarıya atıyor ayrıca buğün yine kalk dolaş nasıl olsa hareketle dağılıyor
canım grip daha iyi oldu bakalım cumayı heyecanla bekliyorum. inşallah keseleri de görelim ağustosta tüp bebekle bebeği olacaklar topiği yapalım tablomuzu oluşturup destek olalım birbirimize
figeroo zeynepp taze annişlerrr napıosunuss bakalım yaaaaa
minaaaanerdesin bak yok yazıcam senii özledimmm
yeter can tülaycım byy dekopa gökkuşağı toana nursın tüm cancanlarım benimmm keyifler nasılllll
canım sağolgrip hala bitmedi bir de bugün bir arkadaşın yumurta toplaması var onu heyecanla bekliyorum. rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. hamile kalmak da yetmiyor kucağımıza almak önemli olan sağlıcakla
SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadeceadet olunca tekrar gidicem merkezeee
SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadeceadet olunca tekrar gidicem merkezeee
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
canım ben iyiyim geçmiş olsun bu arada inşallah bugün kızlar güzel haberlerle gelirler :13:herzaman seninle saol canım benimm tatlım gitmiycem dr a ya hep hastanelerdeyis saten yaaaaşimdi daha iyiyim sabah berbattım hakketeenn bende jel kullanmadım tatlım kullanan arkadaşların önerilerine uy muhakkak.geri gelmesinden korkma fitilde bile geliodu drum vücut gereği kadar alıp gerisini dışarı verirnmiş geri gelmesinden korkmayın
babyyy dygg34 dyg34 akşam gitcek hadi de babyyyyyyy nerdesiiinnnnnnnn
yeter can tülaycım byy dekopa gökkuşağı toana nursın tüm cancanlarım benimmm keyifler nasılllll
herzaman seninle saol canım benimm tatlım gitmiycem dr a ya hep hastanelerdeyis saten yaaaaşimdi daha iyiyim sabah berbattım hakketeenn bende jel kullanmadım tatlım kullanan arkadaşların önerilerine uy muhakkak.geri gelmesinden korkma fitilde bile geliodu drum vücut gereği kadar alıp gerisini dışarı verirnmiş geri gelmesinden korkmayın
babyyy dygg34 dyg34 akşam gitcek hadi de babyyyyyyy nerdesiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?