Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım benim yaa şimdi okudum mesajını üzüldüm ama sende kendini bırakma elbette kolay değil hiç kolay değil en iyi yaşayan bilir rabbim ne mucizeler veriyo "İstediğin bir şey olmuyorsa. ya daha iyisi olacağı içindir..! Ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.!" Hz. Mevlana demiş o yüzden sığın canım Allah a var işte bi vakti tamammı tatlım

canım benim seni o kadar çok merak ettimki,az önce aldım abdestimi kendime tüm arkadaşlara özelliklede sana o kadar çok dua ettimki pozitifle dönsün diye,napacaksın cnm Allahın verdiğinin önüne geçilemiyor,ama ben kendimi o kadar inandırmıştımki senin değerinin pozitif olduğuna anlatamam kesin gözüyle bakıyordum yani..tatlım ağla at içindeki zehiri negatifi görmek çok kötü bi durum ama ne olur yıpratma kendini,ne yazıcam bilemedim cnm çok üzüldüm..

zeynepela, derinnn, figero, gökkuşagımm, tlyvz, herzaman_seninle canlarımmm benimm hepinize çok teşekkür ederimm verdiğiniz moral için benimm tek üzüldüğüm şey doktorun bana hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmadığına şaşırdık sizden kesin gebelik bekliyorduk çünkü tahliller ve muayene sonuçları çok iyiydi ve 2 tane birinci kalite embriyo transfer ettiğimiz halde bu sonuca bizde üzüldükk ama sizz diğer hastalarımızdan çok çok şanslısınız ki diğer hastaların karşılıklı problemlemleri olduğu için gebelik elde edemiyolar dedi siz onlara göre şanslısınız geriye 3 dondurulmuş embriyo var 2. denemede inşallahh gebelik elde edicez dedi ve çarşamba günü konsey toplantısı yapıp nerede hata ve eksik yaptıklarını konuşup bize haber vereceklerini söyledii bize çok saçma geldiii halen daha %90 şansımızın olduğunu söylüyorlar ya deli oldumm bu söylenenler sanki ilk defamı tüp bebek yapıyorlar ne demek nerde hata ve eksik var onun toplantısını yapacağız demelerine çok sinir olduk eşimleee EKİN BEBEKK canımm sana da böyle söylediler mii???

kizlarr merabalar cicekler nasilsiniz bakeeem karli bir gunden kucak dolusu sevgiler insallah yagan karlar gibi topak topak beyaz beyaz bebislerle dolsun kucaklarimizzz ve gobeklerimizzzzz insaaaaaalllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhh:84::84::84::84::84:

canim cok gecmis olsun, ne diyecegimi bilmiyorum... allahtan ümit kesilmez, umudunu ve inancini yitirme.... umarim hersey bundan sonra daha yolunda gider.... kendine dikkat et, inan cok üzüldüm...

canım sağolgrip hala bitmedi bir de bugün bir arkadaşın yumurta toplaması var onu heyecanla bekliyorum. rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. hamile kalmak da yetmiyor kucağımıza almak önemli olan sağlıcakla[/QUOTE]

kötüyüm canlarım sigorta şirketiyle bir anlaşmazlık yaşadık ve işyerine yapılan masrafımızı karşıalmadılar.. dolayısıyla tedavi masrafının büyük kısmı oraya gidiyor. dünden bu yana dünyam başıma yıkldı yine.. bir yıldır bugünü bekliyordum para biriktiriyorduk ama hep bir anda hayal olduu.. ne olur bana dua edin bir çözüm yolu çıksınn

geçmiş olsun canımm.. fazla üzmememye çalış kendini imkanların el veriyorsa ara verme tabiii bana doktor 6 ay içinde yapılırsa daha olumlu olduğunu söylemişti bilmem ne kadar doğru.

kizlar bu ara sizi ihmal ettigimi düsünüyorsunuz ama, hayirrrrrr etmedim, sadece yarin yola cikicam, canta hazirlma derdi ile ugrasiyorum, 1 ocak a kadar esimin izni var ve tatile cikiyor. bizde bu firsati degerlendirip canimin ici kayinvalidem ve kayinpederime gidicez, tanidiklarla birlikte yilbasi kutlicaz... internet bulabilirsem sizlere yazmaya devam edicem, ancak bulamazsam 1 ocak ta tekrar evimdeyim ve sizlerleyim allahin izni ile....

simdiden hepinize iyi seneler ve mutlu yillar, yeni sene bizlere tüm dünya ya önce saglik, huzur, baris sevgi sonra da yeni hayatlar getirsin.... minik eli yüzü düzgün saglikli bebekler getirsin insallahhhhhhhhhhhhhhh

hepinizi sevgi ile kucakliyorum kizlar...

canım sen nerde yaptırdın tüp bebeği.. bu sözler benim doktorumla çok benziyor..tedaviye başlarken herşey mükemmell olacak diye ümitlenriipi beni de sonuç negatiff olunca ilk denememde bir de yanına çağırıp dalga geçer gibi kaderin böyleymiş elimizden birşey gelmez diyen doktorum . sonra öğreniyoruzki doktor hatasııı.. Allah sabır versin kardeşimmmm...moralini iyi tutmaya çalış Allahtan embriyoların var..

derincim meraba hayatim nasil oldun iyi olmadinmi hala bak sen nap bak bu cok iyi geliyo bogaza felen 1 bardak suyu kaynat ve icine yarim limon sik ve birde bir kasik bal koy guzel karistir sicak sicak icbak cok iyi gelicek bebeeem hadi hemen dene gecmis olsun

baby cok uzuldum tatlim yaaaa hersey yolunda gibiydi ama niye boyle olduki ayy canim benim uzulme biliyorum senin duygularini cunki bende iki defa yasadim allahim bundan sonra yuzunu guldursun merak etmek aglamak bir cozum deyil sadece vucudun yipraniyo napalim bu bizim kaderimiz devammm arkadasim allahh buyuk uzulme okk

canım yüzde 90 gibi bir oran vermeleri çok çok saçma bence. insanları umutlandırmmaları. ama sen yine de içini ferah tut. dondurulmuşların da varmış ohh ne güzel. benim hiç dondurulmuşum olmadı mesela. umarım bu defa dondurulmuşlarla olur.sizde sorun neydi canım?

canım iyi eğleceler. kendine bebişe dikkat et. ayrıca yeni topiğimize de uğra 2011- ağustos eylül tüp bebek annelerine de gel liste yapalım

dekopa canim bundada vardir bir hayir demekten baska birsey gelmiyo elimizden dualarimiz seninle arkadasim: ALLAH BUYUK:79::79::79:

Gokkusagım nerdesın ayooolllllll gorunmuyon kele nırdesın bacııııııııımmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::90::90::90::90:

Canım üzülme demicem çünki sinir oluyo insan ama içine atma bağıra bağıra ağla ve atlat en kısa zamanda allahtan ümidimizi kesmicez durmak yok canım yola devam allahın izniyle

baby ben pazartesi sonucu fax çektim beni aramadılar ben onları aradım dr.benimle görüşmedi bile hemşireyle görüştüm zaten benim ne zamandır bu konuda sıkıntım vardı canım histereskopi oldum yumurtalarım toplandı transfer oldu dr. hiç gelip bize bilgi vermedi herşeyi hemşireler açıkladı ve ben bunu gittiğimde dile getiricem bu kadar basit olmamalı niye toplantı yapıcaklarmış demekki çoğu kişinin sonucu negatif

ahhh canim tesekkür ederim seve seve gelirim topige, tama adini yazar misin yeni topigin, ama derinsiz olmaz o da gelsin....

kizlar hamile olanlar, anne adaylari, berlin deki kadin dogum uzmanim dün aban beslenme cizelgesi verdi, onu sizlerle de paylasmak istiyorum

ANNE ADAYLARI ICIN BESLENME :

örnek mönü 1

kahvalti 09:00 : 1 su bardagi süt, 1 yumurta, 6-7 aadet zeytin, 2 dilim ekmek, 1 yemek kasigi üzüm pekmezi
ara ögün 11:30 : 1 adet meyve
ögle 13:00 : 4 adet izgara köfte, 1tabak pilav, 1 tabak zeytinyagli sebze yemegi, salata veya yogurt.
ara ögün 16:00 : 1 avuc badem, 4-5 kuru kayisi veya incir
aksam 19:00 : 1 kase corba, izgara balik, 2 dilim ekmek., salata
gece 22:30 : 2 adet meyve, 1 bardak süt

örnek mönü 2 .

kahvalti 09:00 : 1 bardak portakal suyu, 1 adet peynirli tost, 1 yemek kasigi pekmez
ara ögün 11:30 : 1 bardak süt
ögle 13:00 : 1 kase corba, sebzeli garnitürlü izgara et, iki dilim ekmek, salata.
ara ögün 16:00 : 1 tabak meyve salatasi
aksam 19:00 : 2 etli dolma, 1 kase yogurt, 1 dilim az peynirli börek, salata
gece 22:30 : 2 adet meyve, 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…