SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadeceadet olunca tekrar gidicem merkezeee
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadeceadet olunca tekrar gidicem merkezeee
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
figeroo zeynepp taze annişlerrr napıosunuss bakalım yaaaaa
minaaaanerdesin bak yok yazıcam senii özledimmm
yeter can tülaycım byy dekopa gökkuşağı toana nursın tüm cancanlarım benimmm keyifler nasılllll
zeynepela, derinnn, figero, gökkuşagımm, tlyvz, herzaman_seninle canlarımmm benimm hepinize çok teşekkür ederimm verdiğiniz moral için benimm tek üzüldüğüm şey doktorun bana hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmadığına şaşırdık sizden kesin gebelik bekliyorduk çünkü tahliller ve muayene sonuçları çok iyiydi ve 2 tane birinci kalite embriyo transfer ettiğimiz halde bu sonuca bizde üzüldükk ama sizz diğer hastalarımızdan çok çok şanslısınız ki diğer hastaların karşılıklı problemlemleri olduğu için gebelik elde edemiyolar dedi siz onlara göre şanslısınız geriye 3 dondurulmuş embriyo var 2. denemede inşallahh gebelik elde edicez dedi ve çarşamba günü konsey toplantısı yapıp nerede hata ve eksik yaptıklarını konuşup bize haber vereceklerini söyledii bize çok saçma geldiii halen daha %90 şansımızın olduğunu söylüyorlar ya deli oldummbu söylenenler sanki ilk defamı tüp bebek yapıyorlar ne demek nerde hata ve eksik var onun toplantısını yapacağız demelerine çok sinir olduk eşimleee EKİN BEBEKK canımm sana da böyle söylediler mii???
canım yüzde 90 gibi bir oran vermeleri çok çok saçma bence. insanları umutlandırmmaları. ama sen yine de içini ferah tut. dondurulmuşların da varmış ohh ne güzel. benim hiç dondurulmuşum olmadı mesela. umarım bu defa dondurulmuşlarla olur.sizde sorun neydi canım?zeynepela, derinnn, figero, gökkuşagımm, tlyvz, herzaman_seninle canlarımmm benimm hepinize çok teşekkür ederimm verdiğiniz moral için benimm tek üzüldüğüm şey doktorun bana hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmadığına şaşırdık sizden kesin gebelik bekliyorduk çünkü tahliller ve muayene sonuçları çok iyiydi ve 2 tane birinci kalite embriyo transfer ettiğimiz halde bu sonuca bizde üzüldükk ama sizz diğer hastalarımızdan çok çok şanslısınız ki diğer hastaların karşılıklı problemlemleri olduğu için gebelik elde edemiyolar dedi siz onlara göre şanslısınız geriye 3 dondurulmuş embriyo var 2. denemede inşallahh gebelik elde edicez dedi ve çarşamba günü konsey toplantısı yapıp nerede hata ve eksik yaptıklarını konuşup bize haber vereceklerini söyledii bize çok saçma geldiii halen daha %90 şansımızın olduğunu söylüyorlar ya deli oldummbu söylenenler sanki ilk defamı tüp bebek yapıyorlar ne demek nerde hata ve eksik var onun toplantısını yapacağız demelerine çok sinir olduk eşimleee EKİN BEBEKK canımm sana da böyle söylediler mii???
kizlar bu ara sizi ihmal ettigimi düsünüyorsunuz ama, hayirrrrrr etmedim, sadece yarin yola cikicam, canta hazirlma derdi ile ugrasiyorum, 1 ocak a kadar esimin izni var ve tatile cikiyor. bizde bu firsati degerlendirip canimin ici kayinvalidem ve kayinpederime gidicez, tanidiklarla birlikte yilbasi kutlicaz... internet bulabilirsem sizlere yazmaya devam edicem, ancak bulamazsam 1 ocak ta tekrar evimdeyim ve sizlerleyim allahin izni ile....
simdiden hepinize iyi seneler ve mutlu yillar, yeni sene bizlere tüm dünya ya önce saglik, huzur, baris sevgi sonra da yeni hayatlar getirsin.... minik eli yüzü düzgün saglikli bebekler getirsin insallahhhhhhhhhhhhhhh
hepinizi sevgi ile kucakliyorum kizlar...
canım yüzde 90 gibi bir oran vermeleri çok çok saçma bence. insanları umutlandırmmaları. ama sen yine de içini ferah tut. dondurulmuşların da varmış ohh ne güzel. benim hiç dondurulmuşum olmadı mesela. umarım bu defa dondurulmuşlarla olur.sizde sorun neydi canım?
canım iyi eğleceler. kendine bebişe dikkat et. ayrıca yeni topiğimize de uğra 2011- ağustos eylül tüp bebek annelerine de gel liste yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?