toana sğl cnm jel için bilgi verdi arkadaşlar sğlsunlar,
minacım iyi tatiller sanada hayatım bebişinle beraber mutlu yılbaşı diliyorum sana..
arkadaşlar ben geldim test sonucumu aldım transferim 10 günüm değer 6.49 12 günüm 16.49 14günüm yani bugünki test sonucum 46.2 ama arkadaşlar yeni geldim eve biraz kanamam oldu progestan iğnemi yaptım uzandım hemen ya kan pembe renginde ve silindimde gördüğum akmadı yani neyın işareti aceba????
CANIM İYİ YOLCULUKLAR ,BOL BOL DİNLEN EĞLENkizlar bu ara sizi ihmal ettigimi düsünüyorsunuz ama, hayirrrrrr etmedim, sadece yarin yola cikicam, canta hazirlma derdi ile ugrasiyorum, 1 ocak a kadar esimin izni var ve tatile cikiyor. bizde bu firsati degerlendirip canimin ici kayinvalidem ve kayinpederime gidicez, tanidiklarla birlikte yilbasi kutlicaz... internet bulabilirsem sizlere yazmaya devam edicem, ancak bulamazsam 1 ocak ta tekrar evimdeyim ve sizlerleyim allahin izni ile....
simdiden hepinize iyi seneler ve mutlu yillar, yeni sene bizlere tüm dünya ya önce saglik, huzur, baris sevgi sonra da yeni hayatlar getirsin.... minik eli yüzü düzgün saglikli bebekler getirsin insallahhhhhhhhhhhhhhh
hepinizi sevgi ile kucakliyorum kizlar...
SELAM ben geldim kızlar SONUÇ KOSKOCAMAN Bİ SIFIRRRR NEFATİF yani çok üzgünümm sadeceadet olunca tekrar gidicem merkezeee
buarada eger 3-4 gün içinde adet olmazsam testi tekrar edicekmişimm ne saçmalık demi sanki dalga geçiyorlar hem sonuç negatif diyolar hem adet olmazsan tekrar test yaptır diyolar hemde adet olursan merkeze gel diyolar
figeroo zeynepp taze annişlerrr napıosunuss bakalım yaaaaa
minaaaanerdesin bak yok yazıcam senii özledimmm
yeter can tülaycım byy dekopa gökkuşağı toana nursın tüm cancanlarım benimmm keyifler nasılllll
KUZUM BİZDE SİĞARA HİÇ İÇİMEZ NE BEN NE DE EŞİMsen sigara kullanıyormusun ya da kullandınmı yetercimm sigara kaliteyi her ikisinde de düşürüyor demişti doktorum.
kizlar bu ara sizi ihmal ettigimi düsünüyorsunuz ama, hayirrrrrr etmedim, sadece yarin yola cikicam, canta hazirlma derdi ile ugrasiyorum, 1 ocak a kadar esimin izni var ve tatile cikiyor. bizde bu firsati degerlendirip canimin ici kayinvalidem ve kayinpederime gidicez, tanidiklarla birlikte yilbasi kutlicaz... internet bulabilirsem sizlere yazmaya devam edicem, ancak bulamazsam 1 ocak ta tekrar evimdeyim ve sizlerleyim allahin izni ile....
simdiden hepinize iyi seneler ve mutlu yillar, yeni sene bizlere tüm dünya ya önce saglik, huzur, baris sevgi sonra da yeni hayatlar getirsin.... minik eli yüzü düzgün saglikli bebekler getirsin insallahhhhhhhhhhhhhhh
hepinizi sevgi ile kucakliyorum kizlar...
zenep önemli olan fazla kanaman olmasın dimi???
arkadaşlar ben geldim test sonucumu aldım transferim 10 günüm değer 6.49 12 günüm 16.49 14günüm yani bugünki test sonucum 46.2 ama arkadaşlar yeni geldim eve biraz kanamam oldu progestan iğnemi yaptım uzandım hemen ya kan pembe renginde ve silindimde gördüğum akmadı yani neyın işareti aceba????
ÇOK SEVİNDİMdoktorum 15 gün sonra gel dedi kalp atışları duyalım
minosofia canım gelmedin topiğe derin yeterr herkes gelicek çünkü ağustos ve eylül annelerini de kapsıyor topiğin adı 2011 ağustos eylül aylarında tüp bebekle anne olacaklar. duygu sende gel yen, hamişimiz sensin canım
zeynepela, derinnn, figero, gökkuşagımm, tlyvz, herzaman_seninle canlarımmm benimm hepinize çok teşekkür ederimm verdiğiniz moral için benimm tek üzüldüğüm şey doktorun bana hiçbir sorun olmamasına rağmen gebelik olmadığına şaşırdık sizden kesin gebelik bekliyorduk çünkü tahliller ve muayene sonuçları çok iyiydi ve 2 tane birinci kalite embriyo transfer ettiğimiz halde bu sonuca bizde üzüldükk ama sizz diğer hastalarımızdan çok çok şanslısınız ki diğer hastaların karşılıklı problemlemleri olduğu için gebelik elde edemiyolar dedi siz onlara göre şanslısınız geriye 3 dondurulmuş embriyo var 2. denemede inşallahh gebelik elde edicez dedi ve çarşamba günü konsey toplantısı yapıp nerede hata ve eksik yaptıklarını konuşup bize haber vereceklerini söyledii bize çok saçma geldiii halen daha %90 şansımızın olduğunu söylüyorlar ya deli oldummbu söylenenler sanki ilk defamı tüp bebek yapıyorlar ne demek nerde hata ve eksik var onun toplantısını yapacağız demelerine çok sinir olduk eşimleee EKİN BEBEKK canımm sana da böyle söylediler mii???
ariyamamki doktorumu ben ssk da yaptırdım ilgilenmiyorlar 2 gün önce bana 15 gün sonra gel dedi kalp atışları duyalımm özele giderim sorun değil ama bu günlerde muayene olmak istemiyorum korkuyorum ben b hcg 2 tane özelde 1 tane ssk da yaptırdım bi özel hastaneye gitsem sadece fikir alayım napayımm üfffff çok zorr
ariyamamki doktorumu ben ssk da yaptırdım ilgilenmiyorlar 2 gün önce bana 15 gün sonra gel dedi kalp atışları duyalımm özele giderim sorun değil ama bu günlerde muayene olmak istemiyorum korkuyorum ben b hcg 2 tane özelde 1 tane ssk da yaptırdım bi özel hastaneye gitsem sadece fikir alayım napayımm üfffff çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?