Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar ben geldim test sonucumu aldım transferim 10 günüm değer 6.49 12 günüm 16.49 14günüm yani bugünki test sonucum 46.2 ama arkadaşlar yeni geldim eve biraz kanamam oldu progestan iğnemi yaptım uzandım hemen ya kan pembe renginde ve silindimde gördüğum akmadı yani neyın işareti aceba????

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıız bu gün
Canım deüğerlr katlıyor
ama yinede dr konuşsaydın alnatsaydın

CANIM İYİ YOLCULUKLAR ,BOL BOL DİNLEN EĞLEN

[QCANAIM GÇMİŞ OLSUN ÜZME KENDİNİ DEMİYORUM ÇNKİ NELER DİSETİĞİNİ BİLİYORUM
İÇİNE ATMADAN AĞLA KENDİNİ YIPRATMADAN
İNŞŞŞŞŞ BU SON OLSUN
İNŞŞ BUNDAN SONRA POZİTİF GÖR
UOTE=derin2;16756907]herzaman seninle saol canım benimm tatlım gitmiycem dr a ya hep hastanelerdeyis saten yaaaaşimdi daha iyiyim sabah berbattım hakketeennbende jel kullanmadım tatlım kullanan arkadaşların önerilerine uy muhakkak.geri gelmesinden korkma fitilde bile geliodu drum vücut gereği kadar alıp gerisini dışarı verirnmiş geri gelmesinden korkmayın

babyyy dygg34 dyg34 akşam gitcek hadi de babyyyyyyy nerdesiiinnnnnnnn

figeroo zeynepp taze annişlerrr napıosunuss bakalım yaaaaa

minaaaanerdesin bak yok yazıcam senii özledimmm

yeter can tülaycım byy dekopa gökkuşağı toana nursın tüm cancanlarım benimmm keyifler nasılllll[/QUOTE]

İYİM CANIM
YAAA HALA GRİPİM

duygu canım tebrikler değerin katlanmış benim de öğrendiğim gün oldu ertesi gün oldu lekelenme iğnemi oldum yattım dikkat et lütfen ve mutlu ol

canım sağolgrip hala bitmedi bir de bugün bir arkadaşın yumurta toplaması var onu heyecanla bekliyorum. rabbim hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. hamile kalmak da yetmiyor kucağımıza almak önemli olan sağlıcakla[/QUOTE]
SAĞOL CANIM İYİYM GPRİBİM DEVAM EDİYOR
SANIRIM 20 LİK DİŞİMDE AĞRIYOR

sen sigara kullanıyormusun ya da kullandınmı yetercimm sigara kaliteyi her ikisinde de düşürüyor demişti doktorum.
KUZUM BİZDE SİĞARA HİÇ İÇİMEZ NE BEN NE DE EŞİM
BU KONUDA ÇOK ŞANSLIYIZ

minosofia canım gelmedin topiğe derin yeterr herkes gelicek çünkü ağustos ve eylül annelerini de kapsıyor topiğin adı 2011 ağustos eylül aylarında tüp bebekle anne olacaklar. duygu sende gel yen, hamişimiz sensin canım

güzel dileklerin için çok tşk ler sanada iyi yolculuklar iyi tatiller mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli bir yıl ve sağlıklı sıhatli bir evlat versin rabbim inşallah canım

canım hayırlı olsun allah sağlıkla sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ama leke için mutlaka drunu ara sor

doktorum 15 gün sonra gel dedi kalp atışları duyalım
ÇOK SEVİNDİM
İNŞŞ PIT PITLARU DUYARSIN
VE SAĞLICAKLA KUCAKLARSIN

ZEYNEPİM ŞİMDİ BİRAZ İŞİM VAR AMA GELİRİM TABİKİ NE DEMEKK

Baby tatlım ben san ilk konuşmalarımızı hatırlatmak isterim.Hatırlarsan bu işte &90 diye bişey yok demiştim.ve sakın fokuslanma benim durumum seninle hemen hemen aynı ama negatif aldım 1. kalite tek emriyo ile olabilir demiştim.Ben doktorunun iyi niyetli olmadığını düşünüyorum.Affına sığınarak söylüyorum bunu ama yaptığı düpe düz umut tacirliği.Bir kere doktorunun yaptığı yasal değil.ilk denemende 24-25 yaşlarında bir bayana 2 emriyo koyuyor.yasalara karşı gelior.hepimiz isteriz tabi şansı yükseltmek reddetmeyiz ama senden bi talep gelmeden kendi kendine yapıor orasıda dikkat çekici.bana kalırsa baby ben negatifi alınca bi sürü soru vardı hepsini teek tekkk emriyoluğum doktorum hep beraber konuştuk.kafamda soru işareti kalmayınca tamam devam dedim.aynını sanada öneririm.kaldı ki şu %90 ın hesabını sor.benim kuzenlerim doktor ve bana bu işe başlarken önce kendin araştır dediler.bildiklerini aktardılar kii sen bilinçli olursan doktor öle her aklına eseni yapamazda sölediklerinede dikkat eder.ben daha 0 yüzde 90 dediğinde durndan hoşlanmamıştımkaldı ki burda sebepsiz inf. olan lalenin ki bile tutmadı sayı normal yumurta normal kadın erkek normal.nası bu işde garantörlüğe başvururlarama sen çoook gençsin tatlım.Ben eminim en kısa zamanda toparlanıcaksın ve yola devam edeceksin.birlikte hamiş kalıcazz ben inanıyorrrummm tatlım benimmmmmsen bence doktorunu iyi bi sıkıştır terlet,%90 demeyi bilen hesap vermeyi de bilsinnn

ariyamamki doktorumu ben ssk da yaptırdım ilgilenmiyorlar 2 gün önce bana 15 gün sonra gel dedi kalp atışları duyalımm özele giderim sorun değil ama bu günlerde muayene olmak istemiyorum korkuyorum ben b hcg 2 tane özelde 1 tane ssk da yaptırdım bi özel hastaneye gitsem sadece fikir alayım napayımm üfffff çok zorr

Dyg34 ttalım bebeğim tebrikler öncelikleee))harika katlanması ama eğer kanaman artarsa hemen bi acile git derim ben sanaaz sa korkma:)

saol toanacım gece başl baş uvcumda yatıom vallaa bi de bunu denrimm saol tatlımmmm

kızlarr vay vayyy yeni topicinizi yerim yerimmmm:))))ama hamiş kalmadan gelmem ona göre

canım kanama pembe ise sorun değil ama kanama kırmızı ise ve miktarı fazla ise mutlaka dr ile görüşmek gerekir sen bol bol uzan kalkma canım geçer inşallah benimde geçen hafta 2-3 gün kahverengi ve pembe leke geldi ama çok şükür geçti drum yerleşme kanaması demişti sende dinlen bol bol bende öyle yapmıştım

arkadaşlar çok tşkler desteğınız için 2 saat oldu kanaman geleli pembe renk şefaf bi akıntıyle beraber şuan yok daha inşallah olmaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…