Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

babyy canım derinin bütün fikirlerine katılıyorum canım mutlaka bütün herşeyi sor druna hiç birşey cvpsız kalmamalı arkadaşlar tedaviye başlamadan önce mutlaka merkezi araştırın dr ları araştırın bu çok önemli önce ümit veriyorlar sonra sonu hüsran olnca bizde çok şaşırdık oluyor aynen benim ilk tedavimde de çok üzülmüşlerdi benden çok ümitlilermişmiş artık bu laflara karnımız tok allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda bütün bebek isteyenler anne olur allahım hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin

pembe şefaf bir akıtıyla beraber kırmızı değil 2 saat oldu adet olsaydı daha fazlası gelirdi

Tatlım çook haklısın.ben doktoruma tüp bebek için gitmedim.istanbulda bir jink. edinmek için dr araştırırken onu buldum cvsi ilgimi çekti gittim.bi gittim tüp bebek merkezihatta ay yanlış geldim diye düşündüm kızlarrrnerden nereye.ve transfer anında emriyolğum ve koordinatör çook heyecanlıyddıı.ama operasyonu yapan doktorum serap hanımm bana olacak diye bi kaide yok bu bir deneme hayatımm motivasyonumuuzu yüksek tutucazz ama onu oraya yapıştıracak bi teknoloji yok biliosun inançlı kızsın sen ona göre dedi.ve ben gerçekten belki daha zor atlatabilirdim bana onların desteği tartışılmaznegatifden 2 gün saonra test tekrarladık tedbiren sonra oturduk detaylı bi değerlendirdik.ve aslında benim ruh halimin hazır olmayışının etkili olduğu kanısına vardık.ben çok kötü oldum çünkü.bilenler bilir yumurta toplamadan sonra 3 gün yerleri tırmaladım.aşırı korkudan opuda kasılıp kalmışım.anestezi almadan kalbim 96 dan 196 ya çıktı.bacaklarım çatalda sallanıorduu.zangıır zangıırrr:)ben öle hamiş kalsam ne olurmuş diorum şu an.ağustosda öğrendik eylülde tedavi.hayatımda hiiiç amelityathane görmemiş biri olarak:2:şimdi sürece hakimim .düşünün transefrde bile anestezi aldım panikdensonra 2 aylık ara verme gel ücretsiz aşılama yapalım dediler.çünkü ben kendini kuracak biriyim malum duruup duruuppaşılamada ayı yaptım transferin aynı dedi drum düşünün geldiğim noktayı.şimdiyse 2. tüp denememde daha sağlam adımlarla daaha bilinçli devam edeceğim.ve ben onlara inanıyorum herrr şeyden önemlisi.vicdanlarına Allah korkularına güveniyorummbence en önemlisi de bu kimin ne dediğindense ne hissettiğim.şimdilik ben inancımı yitirene dek burda devam etmek isteğindeyim.İnşallah üçlemeden kavuşurum bebekimeee:2:sen nerde yaptırdın tatlım:

canım uzulme dıcem ama sacma olur allah yardımcın olsun ınsallh bı dahakıne bebegıne kavusursun..rabbım emeklerını bosa cıkarmasın kendını bırakma hemen ıkıncısı ıcın toparla az daha sabret bebgın de ozlemıstır senı gelcektır ınsallh..cok opuyorum

Dyg34 ttalım bebeğim tebrikler öncelikleee))harika katlanması ama eğer kanaman artarsa hemen bi acile git derim ben sanaaz sa korkma:)

çok tşkler canım kanama değil pembe bir lekeydi şükürler olsun 3 saat oldu gelmedi daha

bende ataşehir memorial cem bey de yaptırdım ve bütün hastane ekibinden memnun kaldım ayrıca dr uma her aradığında ulaşabiliyorum buda çok güzel ve seni adam yerine koyuyorlar en güzeli de bu herşey açıklanıyor pozitif sonuç almasaydım da eşimde bende çok memnun kalmıştık pozitiften dolayı böyle düşünmüyoruz kesinlikle tavsiye ediyorum

ekin canım nasılsın? canım toparlayabildin mi kendini vardır bunda da bir hayır mutlaka canım senin dondurulmuş varmıydı? rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah canım k.i.b

kızlar bana yardım edin bende smyrna da denedim ve olmadı kızlar ben histereskopi oldum,yumurtlarım toplandı,transfer oldu veb bu işlemlerin ne öncesinde nede sonrasında dr.hiç görmedim sadece transfer esnasında 5dk. odama uğrayıp açıklama yapma gereği bile duymadı pazartesi günü sonucu fax çektim 3 saat geçti beni aramadılar ben aradım ve bana hemşi hanım adet olup temizlendikten sonra ara kontrol için randevu verelim dediler benimle doktorum konuşmadı bile ve baby arkadaşımıza toplantı yapıcaz eksik hata ne konuşucaz demişler arkadaşla böyle birşey varmı ya ben ne yapıcam şimdi spermler dondurduk 6 tane embriyo dondurduk sizce ne yapmalıyım ben şimdi cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler

merhabalar,ben bu ay ilk tüp tedavime başladım.decapeptyl ullanıorum.bugünde adet oldum.cuma günü kısmetse gonal f başlıcam.ama iğneden herhalde adetim 5 gün gecikti.şimdide tam anlamı ile geldi diemem.tedavi mi iptal etmezler değil mi?

arkadaşlar ben bişey sorcm yaşım 24,5gün oldu transferim olalı..bir tane embriyo transfer edildi yeni yasadan dolayı...forumda görüyorumda 2tane transfer edilen birçok kişi var yaşlarımı 35in üstünde yoksa merkezleimi yaptırdı merak ediyrm..bnmkiler kesinlikle iki tane koyamayız dediler de...

canım tedavin hayırlı olsun bebişli olsun
inşşşş
zanetmiyorum iptal etmezler belki bir iki gün iğnelere geç başlatırlar ama

ekin canım bence merkeze git ve drla mutlaka görüşmeye çalış olmazsa dr a normal hasta gibi randevu alıp git ulaşamadığın için böyle bir yola başvur ve kafana takılan herşeyi sor canım

canım bazı merkezler var yasayı çok fazla takmayan
birde 3. Denemde 2 embiryo transferi yapılıyor yaşın kaç olursa olsun
ama önemli olan bebğinin seninle olması
inşş hemiş haberini alırsın

ekinciğin canım ben sana öncede yazdım evet dr gelemeye bilir ama hemşireler tedavi sürecinde hep ilğilendiler bizimle
transferden sonra lavaboya gitmemize izin vermediler
bize sürgü verdiler idarımız için onları bile bizim hemşiremiz yerleştirip çekiler
personele bırakmadılar
yani dr veya hemşirenin gelmememsi normal değil
ama sizin dondurulmuşlarınız varmış bunları deneyeceksen o merkezde devam etmek zorunsasın
AMA DR GÖRÜŞÜP MUTLAKA DURUMU ANLATMALISIN ŞİKAYETLERİNİ FALAN SORUN SIKINTI NEYİN VARSA MUTLAKA KONUŞ

Son düzenleme:
canım tedavin hayırlı olsun bebişli olsun
inşşşş
zanetmiyorum iptal etmezler belki bir iki gün iğnelere geç başlatırlar ama
neden geç başlatırlar ki.bu iğneyi kullanan arkadaşlar var rahim duvarları kalınlaşmış.incelmemiş pek.inşallah iptal etmezler yaa.yeni yıla güzel başlarız.peki sen tedavi oluyor musun?

neden geç başlatırlar ki.bu iğneyi kullanan arkadaşlar var rahim duvarları kalınlaşmış.incelmemiş pek.inşallah iptal etmezler yaa.yeni yıla güzel başlarız.peki sen tedavi oluyor musun?

canım ÖNCELİKLE ÇOK GERGİNSİN RAHATLA
HER ŞEYİ OLURUNA BIRAK KENDİNİ SIKMA HAYATLA BAĞINI KOPARMA
TEDAVİNE GELİNCE ZATEN DR GİTTİĞİNDE DR BAKACAKTIR EĞER YETERLİ DERECE KANAMAN OLMUŞSA RAHİM DUVARIN İSTENİLEN SEVİYEDEYSE HEMEN BAŞLADA DİYE BİLİRLE
AMA BİR GÜN SONRADA BAŞLASAN BİR ŞEY OLAMZ

İNŞŞ YENİ YILA BEBĞİNLE GİRERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…