çok mu belli oluyo gerginliğim.ne yalan söyliyim gerginim ama ne olacak ne bitecek bilmediğim için.çünkü ilk tüp denemem (inşallah son olur.)yeni evli olsam biraz daha rahat olurdum ama 7. seneye girdim ve de çok istiyorummmcanım ÖNCELİKLE ÇOK GERGİNSİN RAHATLA
HER ŞEYİ OLURUNA BIRAK KENDİNİ SIKMA HAYATLA BAĞINI KOPARMA
TEDAVİNE GELİNCE ZATEN DR GİTTİĞİNDE DR BAKACAKTIR EĞER YETERLİ DERECE KANAMAN OLMUŞSA RAHİM DUVARIN İSTENİLEN SEVİYEDEYSE HEMEN BAŞLADA DİYE BİLİRLE
AMA BİR GÜN SONRADA BAŞLASAN BİR ŞEY OLAMZ
İNŞŞ YENİ YILA BEBĞİNLE GİRERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım bazı merkezler var yasayı çok fazla takmayan
birde 3. Denemde 2 embiryo transferi yapılıyor yaşın kaç olursa olsun
ama önemli olan bebğinin seninle olması
inşş hemiş haberini alırsın
kocaelindeyim sen nerdesin?decapeptyl sendede adet gecikmesi yaptı mı?benim 5 gün gecikmeli geldi.litleangel meraba benim ignelerin aynisini kullaniyorsun nerdesin canim sen ?
çok mu belli oluyo gerginliğim.ne yalan söyliyim gerginim ama ne olacak ne bitecek bilmediğim için.çünkü ilk tüp denemem (inşallah son olur.)yeni evli olsam biraz daha rahat olurdum ama 7. Seneye girdim ve de çok istiyorummm
iyi dileklerin için sağolasın canım...28inde testim..sabırsızlıkla beklyrm...
benim tüplerim kapalıydı ameliyatoldum sadce tekini açabildiler sonra 2 negatif aşılama şimdide sıra tüp bebekte.sizde sorun ne anlatsana kendini birazlitleangel canim eyer hasta olduysan tedavin surer yani gonal f baslatirlar olmasaydin baslayamazdin onun icin sorun etme yani tedavini iptal etmezler sizin sorun neydi tatlim
ben 27 yaşındayım,evlenelide 6 bitti işte 7. seneye girdik.benimde adetlerim şaşmazdı ama bu decapeptyl kullanan başka arkadaşlar var onlarda rahim incelmemiş kalın demiş dr.bende adetim gecikince acaba bi sorun mu oldu die düşündüm ama neyseki geldi de tam sökülemedim.sen ne kadar oldu başlayalı?ben hollandadayim canim yasin olgunmu bilmiyorumki degisik igneler veriyorlar arkadaslara genc yaslara farkli veriyolarmi acaba diye dusunuyorum gerci belki yasa bakmiyo onemli olan bebislerimizi getirsin bizeyok canim benim adetimde birdegisiklik olmuyo ama bu ay gorucem cunki bende ayni igneyi kullaniyorum adet oldugumda gonal f basliycam ALLAHIM YUZUMUZU GULDURSUN CANIM UZME KENDINI BEN 3 SENELIK EVLIYIM VE 3 DENEMEM OLUCAK UZULSEMDE UZULMESEMDE ALLAHIM HERSEYI EMREDIYO HEPIMIZ COK ISTIYORUZ BEBISLERI SONUCTA ISTEMESEK BUKADAR ZAHMETE KATLANMAYIZ ALLAHIM ISTEDIYIMIZ BEBISLERIMIZI GONDERSIN INSALLAHHHHH
ıgneyemı baslayalı canım
ekinciğin canım ben sana öncede yazdım evet dr gelemeye bilir ama hemşireler tedavi sürecinde hep ilğilendiler bizimle
transferden sonra lavaboya gitmemize izin vermediler
bize sürgü verdiler idarımız için onları bile bizim hemşiremiz yerleştirip çekiler
personele bırakmadılar
yani dr veya hemşirenin gelmememsi normal değil
ama sizin dondurulmuşlarınız varmış bunları deneyeceksen o merkezde devam etmek zorunsasın
AMA DR GÖRÜŞÜP MUTLAKA DURUMU ANLATMALISIN ŞİKAYETLERİNİ FALAN SORUN SIKINTI NEYİN VARSA MUTLAKA KONUŞ
yetercim sadece brşeyi düzeltmek için yazıyorum :)) dondurulmuşlarınız varsa aynı merkezde denemek zorunda değilsiniz .dondrulmuş embriyolarınızı başka kliniğine transfer edebiliyorsunuz . Ben transfer edicem :)) öpüyorum tatlım aranıza girdim ama kusura bakma
arkadaşlar ben bişey sorcm yaşım 24,5gün oldu transferim olalı..bir tane embriyo transfer edildi yeni yasadan dolayı...forumda görüyorumda 2tane transfer edilen birçok kişi var yaşlarımı 35in üstünde yoksa merkezleimi yaptırdı merak ediyrm..bnmkiler kesinlikle iki tane koyamayız dediler de...
dekopa canim bundada vardir bir hayir demekten baska birsey gelmiyo elimizden dualarimiz seninle arkadasim: ALLAH BUYUK:79::79::79:
arkadaşlar ben geldim test sonucumu aldım transferim 10 günüm değer 6.49 12 günüm 16.49 14günüm yani bugünki test sonucum 46.2 ama arkadaşlar yeni geldim eve biraz kanamam oldu progestan iğnemi yaptım uzandım hemen ya kan pembe renginde ve silindimde gördüğum akmadı yani neyın işareti aceba????
canım bunu bende duymuştum (bizim dondurlumuşlarımız hiç olmadığı için çok bir şey bilmiyorum )ama transfer esnasıda sorunalr olabiliyormuş
o yüzden ben burada yazmadım bunu
byyyy klomeni kullanmaya başladıktan sonra sayınızda artma oldumu?
bulundugumuz yerdekı hekım vermişti eşime ama 2 profla görüştük onlarda cokda fazla etkılemeyeceğini söyleyince biz de kullanmamıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?