Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok mu belli oluyo gerginliğim.ne yalan söyliyim gerginim ama ne olacak ne bitecek bilmediğim için.çünkü ilk tüp denemem (inşallah son olur.)yeni evli olsam biraz daha rahat olurdum ama 7. seneye girdim ve de çok istiyorummm

canım bazı merkezler var yasayı çok fazla takmayan
birde 3. Denemde 2 embiryo transferi yapılıyor yaşın kaç olursa olsun
ama önemli olan bebğinin seninle olması
inşş hemiş haberini alırsın

iyi dileklerin için sağolasın canım...28inde testim..sabırsızlıkla beklyrm...

litleangel canim eyer hasta olduysan tedavin surer yani gonal f baslatirlar olmasaydin baslayamazdin onun icin sorun etme yani tedavini iptal etmezler sizin sorun neydi tatlim

iyi dileklerin için sağolasın canım...28inde testim..sabırsızlıkla beklyrm...

evet canım çok beli oluyor
inşşşşş 28 senin hayatının en mutlu günü olsun
ama ne our sıkma kendini

ben hollandadayim canim yasin olgunmu bilmiyorumki degisik igneler veriyorlar arkadaslara genc yaslara farkli veriyolarmi acaba diye dusunuyorum gerci belki yasa bakmiyo onemli olan bebislerimizi getirsin bizeyok canim benim adetimde birdegisiklik olmuyo ama bu ay gorucem cunki bende ayni igneyi kullaniyorum adet oldugumda gonal f basliycam ALLAHIM YUZUMUZU GULDURSUN CANIM UZME KENDINI BEN 3 SENELIK EVLIYIM VE 3 DENEMEM OLUCAK UZULSEMDE UZULMESEMDE ALLAHIM HERSEYI EMREDIYO HEPIMIZ COK ISTIYORUZ BEBISLERI SONUCTA ISTEMESEK BUKADAR ZAHMETE KATLANMAYIZ ALLAHIM ISTEDIYIMIZ BEBISLERIMIZI GONDERSIN INSALLAHHHHH

litleangel canim eyer hasta olduysan tedavin surer yani gonal f baslatirlar olmasaydin baslayamazdin onun icin sorun etme yani tedavini iptal etmezler sizin sorun neydi tatlim
benim tüplerim kapalıydı ameliyatoldum sadce tekini açabildiler sonra 2 negatif aşılama şimdide sıra tüp bebekte.sizde sorun ne anlatsana kendini biraz

ben 27 yaşındayım,evlenelide 6 bitti işte 7. seneye girdik.benimde adetlerim şaşmazdı ama bu decapeptyl kullanan başka arkadaşlar var onlarda rahim incelmemiş kalın demiş dr.bende adetim gecikince acaba bi sorun mu oldu die düşündüm ama neyseki geldi de tam sökülemedim.sen ne kadar oldu başlayalı?

Canım benım esımın spermını amalıyatla alıyolar ılk amalıyat oldu bulundu cok sukur onla yanı dondurulmuslarla ıkı deneme yaptık doktor sansınız var dedı tutar dedı ama ıkısındede tutmadı canım sımdı ıgnelerımı yapıyorum yumurtalık olusunca alıcaklar ınsallah aynı gunde esımden amalıyatla sperm alıcaklar tek ısteyım bulunsunda yuzumuz gulsun emeyımız bos olmasın burdakı arkadaslarımında senınde ve benımde allah yuzumuzu guldursun arkadasım

Yetercim sadece brşeyi düzeltmek için yazıyorum :)) Dondurulmuşlarınız varsa aynı merkezde denemek zorunda değilsiniz .Dondrulmuş embriyolarınızı başka kliniğine transfer edebiliyorsunuz . Ben transfer edicem :)) öpüyorum tatlım aranıza girdim ama kusura bakma

canım bunu bende duymuştum (bizim dondurlumuşlarımız hiç olmadığı için çok bir şey bilmiyorum )ama transfer esnasıda sorunalr olabiliyormuş
o yüzden ben burada yazmadım bunu

canım ysş ds önemli sorunun da önemli en önemlisi ilk denemede bir tane şart sonrakilerde çoğaltıyor merkezler...

cnm benim hoşgeldinn oh oh bi hamiş hbri aldım bugün ne kadar güzel,hayırlısı olsun cnm tebriklerrr

kızlar iyi geceler
hepinize
allahım içimizden gönlümüzden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim emeklerimzin karşılığın versin
Sağlıklı hayırlı evlatlar versin eşlerimizle birlikte huuzur içinde yaşamayı nasip etsin

kızlar ben çıkıyorum yarın yakışıklıya bakacağım
enerji toplamalıyım
Yoksa beni uyutup yaramazlık yapar
öpyüyorum kızlarrrrrrrrrrr

figerocum ben çok yakınım o hastaneye.bakarsın ilerde hastane arayışım olursaaa değerlendirririnmm:))

gnc arkadaşım yasa masa takan yok.ben ilk denemei yaptım tek emriyo.bazı merkezler koyuyo valla üçer beşer anlamak pek mümkün diil.ikinciye başlıycam yakında bi güzellikde bana yapsalar ama hiiç umut yok

ekin bebek hayatım babyde o smrna mı ne oraya gidiodu.okuduysan doktorunun dediklerini daha biz tedavisi başlamadan uyardık babyi%90 yok bu işte diye.aynı hstaneniz bence iyi bi sıkıştırın pahalı tedaviler bunlar madden manen

yeni katılan tüm savaşçılar hoşgeldiniizzzAllah gönlünüze göre versinnn

dileeeeeeekkkk annişim napıosunnnndurumlar ne özlediikkk,

minaaaaaaases yokk senden bakkk

baby habersiz koma aklımsendee

canım bunu bende duymuştum (bizim dondurlumuşlarımız hiç olmadığı için çok bir şey bilmiyorum )ama transfer esnasıda sorunalr olabiliyormuş
o yüzden ben burada yazmadım bunu

Ayy deeme öylee sorunlar oluyormuş falan :))) şaka bir yana başımıza gelince çekeceğiz artık umarım herkes için 2011 sağlık ve bebiş getirir :))

canımm tabiki çok hemde çokkk faydası oluyor, benim eşimede prof önerdi, amerikan hastanesinin profu gürbüz barlas, çok yaşlı bir adam ve işinin ehli. düşün yani 2 milyondu sperm sayısı, ve hareketliliği %5 falandı. ilacı kullandıktan 3 ay sonra spermiyogram yaptırıp sonuçla gelin dedi. füşün yani 3 ayda 86 milyona çıktı. ama 1 buçuk sene oldu kullanıyo şuanda en son 1 ay önce 13 milyondu, 3 ay önce falanda 30 milyon falandı, çok öksürüğü falan vardı bir ay sanırım o yüzden böyle düşüş oldu biraz ama bizim için 13 milyon bile iyi canım. emin ol faydası çok kesin kullansın eşin derim. bir gün içiyo bir gün içmiyo, gün aşırı canım. inşallah bir dahaki tüp bebeğinde bir sorun olmadan emeline ulaşırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…