canımm tabiki çok hemde çokkk faydası oluyor, benim eşimede prof önerdi, amerikan hastanesinin profu gürbüz barlas, çok yaşlı bir adam ve işinin ehli. düşün yani 2 milyondu sperm sayısı, ve hareketliliği %5 falandı. ilacı kullandıktan 3 ay sonra spermiyogram yaptırıp sonuçla gelin dedi. füşün yani 3 ayda 86 milyona çıktı. ama 1 buçuk sene oldu kullanıyo şuanda en son 1 ay önce 13 milyondu, 3 ay önce falanda 30 milyon falandı, çok öksürüğü falan vardı bir ay sanırım o yüzden böyle düşüş oldu biraz ama bizim için 13 milyon bile iyi canım. emin ol faydası çok kesin kullansın eşin derim. bir gün içiyo bir gün içmiyo, gün aşırı canım. inşallah bir dahaki tüp bebeğinde bir sorun olmadan emeline ulaşırsın canım.
kızlaaarrr bu arada dün gece acildeydim karın sancısından duramadım, serum falan verdiler ağrı kesici. bugünde bikaç tetkik yapıldı, yumurtalarım o kadar büyümüşki toplamadan kalanlar, bir de az miktarda iltihap çıktı, iğne olucam 3 gün iltihap için, ağrı kesicide parol verdiler. o kadar acı çekiyorum ki 2 gündür anlatamam size, ameliyatlı hasta gibi yürüyemiyorum. ve bebeklerimi düşünüyorum, bu durumda bana nasıl tutunabilirler ki( gece hiç uyuyamadım ağrıdan sancıdan hep ğladım. halada geçmedi. drum embriyolarla bi ilgisi yok merak etme dediler, ama bu sancıya bu kasılmalara nasıl dayansın yavrularım allahtan korktukları şey çıkmadı doplerde istediler o iyi çıktı, düşündüğümüz sorun yok dediler. bakallım cuma günü tekrar kontrole gel dedi dr. bu arada bugün transferimin 5. günü.
teşekkür ederim canıım bu kadar etkili olduğunu düşünmüyordum bayadır kullanmıyordu hemen buakşam başlayalım teşkkkürler tekrar canım
canımm tabiki çok hemde çokkk faydası oluyor, benim eşimede prof önerdi, amerikan hastanesinin profu gürbüz barlas, çok yaşlı bir adam ve işinin ehli. düşün yani 2 milyondu sperm sayısı, ve hareketliliği %5 falandı. ilacı kullandıktan 3 ay sonra spermiyogram yaptırıp sonuçla gelin dedi. füşün yani 3 ayda 86 milyona çıktı. ama 1 buçuk sene oldu kullanıyo şuanda en son 1 ay önce 13 milyondu, 3 ay önce falanda 30 milyon falandı, çok öksürüğü falan vardı bir ay sanırım o yüzden böyle düşüş oldu biraz ama bizim için 13 milyon bile iyi canım. emin ol faydası çok kesin kullansın eşin derim. bir gün içiyo bir gün içmiyo, gün aşırı canım. inşallah bir dahaki tüp bebeğinde bir sorun olmadan emeline ulaşırsın canım.
kızlar bana yardım edin bende smyrna da denedim ve olmadı kızlar ben histereskopi oldum,yumurtlarım toplandı,transfer oldu veb bu işlemlerin ne öncesinde nede sonrasında dr.hiç görmedim sadece transfer esnasında 5dk. odama uğrayıp açıklama yapma gereği bile duymadı pazartesi günü sonucu fax çektim 3 saat geçti beni aramadılar ben aradım ve bana hemşi hanım adet olup temizlendikten sonra ara kontrol için randevu verelim dediler benimle doktorum konuşmadı bile ve baby arkadaşımıza toplantı yapıcaz eksik hata ne konuşucaz demişler arkadaşla böyle birşey varmı ya ben ne yapıcam şimdi spermler dondurduk 6 tane embriyo dondurduk sizce ne yapmalıyım ben şimdi cvp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekürler
kızlaaarrr bu arada dün gece acildeydim karın sancısından duramadım, serum falan verdiler ağrı kesici. bugünde bikaç tetkik yapıldı, yumurtalarım o kadar büyümüşki toplamadan kalanlar, bir de az miktarda iltihap çıktı, iğne olucam 3 gün iltihap için, ağrı kesicide parol verdiler. o kadar acı çekiyorum ki 2 gündür anlatamam size, ameliyatlı hasta gibi yürüyemiyorum. ve bebeklerimi düşünüyorum, bu durumda bana nasıl tutunabilirler ki( gece hiç uyuyamadım ağrıdan sancıdan hep ğladım. halada geçmedi. drum embriyolarla bi ilgisi yok merak etme dediler, ama bu sancıya bu kasılmalara nasıl dayansın yavrularım allahtan korktukları şey çıkmadı doplerde istediler o iyi çıktı, düşündüğümüz sorun yok dediler. bakallım cuma günü tekrar kontrole gel dedi dr. bu arada bugün transferimin 5. günü.
canım önce sakin ol. sonra doktorun yüzde 90 şans vermesi ne kadar saçmaysa 4 milyondan mucize olmaz demesi de o kadar aptalca ve saçma. hiç spermi olmyandan bulunuyor ve şu anda doğuma gidecek diğer topikte arkadaşımız. tek yumurta tek sperm yeter.bence merkezini değiştirebilirsin ama herşey takdiri ilahi içini rahat tut.inşallah en kısa zamanda tekrar denersin canım.ben halen daha inanmak istemiyorumm canımm gerçekten çok acı çekiyorumm ağlamaktan kahroldumm eşimde çok üzüldüü ama hiç bir sorun yokken neden neden negatiff hem senin hem benimm merkezde sorun olduğunu düşünüyorum artık doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedimm bu nasıl iş ya sonucu bile söylemek için funda hanım teşrif bile etmedi ultrosona bakan erkek doktor açıklama yaptı kendincee ve halan daha%90 şansımızın olduğunu iddia ediyo yabirde zaten 4 milyon spermden mucize yaratacak halimiz yok demez mi eşim küplere bindii ne olursa olsun eşimi rencide etmeye hakları yok bize baştan kendileri umut verdi kesinn olur dedi ama maliyeti size pahalıya patlar demişti bizde yeterki olsun para mühim değil dedikk tek taraflı sorun dedi ama şimdii işler değişti tabii bakalım bu sefer merkeze gidince ne zırvalıyacaklar
iyi geceler kizlar bir sorum olacakti cevaplarsaniz sevinirim
igneyi yapyiktan sonra igne yerinin kanamsi normalmi yaa korkuyorum ilac kanla birlikte geri cikmamistir demi okadar cok ddeyil az kanadi ama iste tedirgin oldum
Kızlarr günaydınnnnn
Valla byy bende dün gece hadtanedeydimm yaaa
gece mütiş mide bulantısı arttııı ağzımm acı suu dolduuuyutkunamadım bile...acilde reflümün tekrarladığını boğazım ve ağzımda ki yaralarında geri gelen mide asitinden olduğunu söledilerr pöff yaaa reflümle şu an başım derrtee çok fena durumdayım herkeseee sağlık diliyorumm önceliklee....Hamişlerimizin bebişlerineedeee
arkadaşlar çok sağolun yaaa iyi ki varsınızz.... ama gerçekten az buz şey yaşamadım kızlar, inanın çok yıprandım. isterdim ki normal bi şekilde dinleneyim, tv izleyim, yavaştan bişeyler yapayım... ama hiç öyle olmadı hep bir tedirginlik oldu içimde. transferin ertesi günü zaten yine karnımda şiddetli bi ağrı ve kanamam oldu. haydiii akşamında geçti. 2 günüm iyi geçtiiii derkenn akşamında yine inanılmaz bir şiddette ağrı. hastanede dün bütün gün tahliller falan derken, bebeklerim bunca şeye nasıl tutunacaklar diye düşünmemek elde değil, bir de tam tutunma zamanları yaniii. tabiii drların da dediği bebekle bir ilgisi olmaz merak etme ama yine de insan bağdaştırıyo illaki. neyse kızlar kan testine bir haftam bile kalmadı, belki pazartesi 10. gün mü yaptırsam diyorum testimi. normalde 29 unda ya, 27 sinde yaptırsam olumlu olumsuz anlayacak kadar çıkar dimi kızlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?