Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlaaarrr bu arada dün gece acildeydim karın sancısından duramadım, serum falan verdiler ağrı kesici. bugünde bikaç tetkik yapıldı, yumurtalarım o kadar büyümüşki toplamadan kalanlar, bir de az miktarda iltihap çıktı, iğne olucam 3 gün iltihap için, ağrı kesicide parol verdiler. o kadar acı çekiyorum ki 2 gündür anlatamam size, ameliyatlı hasta gibi yürüyemiyorum. ve bebeklerimi düşünüyorum, bu durumda bana nasıl tutunabilirler ki( gece hiç uyuyamadım ağrıdan sancıdan hep ğladım. halada geçmedi. drum embriyolarla bi ilgisi yok merak etme dediler, ama bu sancıya bu kasılmalara nasıl dayansın yavrularım allahtan korktukları şey çıkmadı doplerde istediler o iyi çıktı, düşündüğümüz sorun yok dediler. bakallım cuma günü tekrar kontrole gel dedi dr. bu arada bugün transferimin 5. günü.

teşekkür ederim canıım bu kadar etkili olduğunu düşünmüyordum bayadır kullanmıyordu hemen buakşam başlayalım teşkkkürler tekrar canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine hiçbişey olmaz allahın izniyle yeter ki bebişinize kavuşma zamanınız gelmiş olsun hepsi bahane

teşekkür ederim canıım bu kadar etkili olduğunu düşünmüyordum bayadır kullanmıyordu hemen buakşam başlayalım teşkkkürler tekrar canım

başlayın canım hani ezbere yapmış olmuyorsun yinede doktorun vermiş sonuçta eşine. ama gün aşırı içiliyo canım bilmiyorum size nasıl demişlerdi ama. birde sayısından ziyade hareketliliğide çok fark ediyo canım, inşallah senin eşinede faydalı olur. rabbim her şeyin hayırlısını versin.

byy geçmişler olsunnnncanım benim ben opudan sonra 3-4 gün yerleri tırmaladım ağrıdanhiç korkma tutması onla ilgili diil.bi sürü arkadaşın ağrı vs oldu ama tutacak olan tuttu hiç onu düşünme.bende senin gibi düşündüm kaybeden ben oldum olumsuzluğa kapılıp stres oldummsakınnn sakıın takılmaaaaAllahın izniyle orda minişllerrr

Canım geçmiş olsun klomeni erkeklerin kullandığını bilmiyordum sadece aytuğ beyi bilirsiniz ona bizim gonal flerden erkekler kullanabiliyormu die sormuştum oda kesinlikle olmaz demişti sonuçta içerik aynı klomenle iğnelerin yani nasıl oluyo anlamadım ama sizde çok değişilikler olmuş şaşırdım gerçekten birkaç doktora sormak lazım die duşunuyorum

ben halen daha inanmak istemiyorumm canımm gerçekten çok acı çekiyorumm ağlamaktan kahroldumm eşimde çok üzüldüü ama hiç bir sorun yokken neden neden negatiff hem senin hem benimm merkezde sorun olduğunu düşünüyorum artık doğru düzgün funda hanımın yüzünü bile görmedimm bu nasıl iş ya sonucu bile söylemek için funda hanım teşrif bile etmedi ultrosona bakan erkek doktor açıklama yaptı kendincee ve halan daha %90 şansımızın olduğunu iddia ediyo yabirde zaten 4 milyon spermden mucize yaratacak halimiz yok demez mi eşim küplere bindii ne olursa olsun eşimi rencide etmeye hakları yok bize baştan kendileri umut verdi kesinn olur dedi ama maliyeti size pahalıya patlar demişti bizde yeterki olsun para mühim değil dedikk tek taraflı sorun dedi ama şimdii işler değişti tabii bakalım bu sefer merkeze gidince ne zırvalıyacaklar

iyi geceler kizlar bir sorum olacakti cevaplarsaniz sevinirim
igneyi yapyiktan sonra igne yerinin kanamsi normalmi yaa korkuyorum ilac kanla birlikte geri cikmamistir demi okadar cok ddeyil az kanadi ama iste tedirgin oldum

cnm benim hiç morelini bozma dinlen ve bol bol istirahat et geçmiş olsun bu arada cnm inş tez zamanda sağlığına kavuşursun..ben transferimden bir gün sonraki gece dışarıdan yediğim yemekten zehirlendim...ama sağolsun meleğim bana tutunmayı başardı,herşey Allahıma bağlı cnm bol bol dua et inanıyorumki seninde meleğin seni bırakmadı cnm

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.bende sizler gibi anne olmak istiyorum.iki kere aşılama yaptırdım.olmadı.artık tüp bebek düşünüyorum.aşılamayı samsunda yaptırdım.orada yaşıyorum.ama şu an ailemin yanında istanbuldayım.bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı öğrenmek istiyorum.tüp bebeği istanbulda yaptırmayı düşünüyorum

canım önce sakin ol. sonra doktorun yüzde 90 şans vermesi ne kadar saçmaysa 4 milyondan mucize olmaz demesi de o kadar aptalca ve saçma. hiç spermi olmyandan bulunuyor ve şu anda doğuma gidecek diğer topikte arkadaşımız. tek yumurta tek sperm yeter.bence merkezini değiştirebilirsin ama herşey takdiri ilahi içini rahat tut.inşallah en kısa zamanda tekrar denersin canım.

iyi geceler kizlar bir sorum olacakti cevaplarsaniz sevinirim
igneyi yapyiktan sonra igne yerinin kanamsi normalmi yaa korkuyorum ilac kanla birlikte geri cikmamistir demi okadar cok ddeyil az kanadi ama iste tedirgin oldum

canım önemli değil bende de kanama oluyordu çıkmaz geri.

byyy canım ağrıya takılma o tutacaksa her türlü tutuyor içiin rahat olsun.
tek embriyo takılan arkaddaşlar benim ilk denememde 2. kalite tek embriyo ile hamile kaldım. içiniz rahat olsun. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. iyi merkez seçmek önemli sonra çok takılmadan Allah'a sığınmak gerekiyor.

byy çok geçmiş olsun dikkat et kendine ağrıya takılma bol bol dua et hayırlısı ile inşallah tutunurlar bol bol dinlen k.i.b:79::79::79:

Kızlarr günaydınnnnn

Valla byy bende dün gece hadtanedeydimm yaaa

gece mütiş mide bulantısı arttııı ağzımm acı suu dolduuuyutkunamadım bile...acilde reflümün tekrarladığını boğazım ve ağzımda ki yaralarında geri gelen mide asitinden olduğunu söledilerrpöff yaaa reflümle şu an başım derrtee çok fena durumdayımherkeseee sağlık diliyorumm önceliklee....Hamişlerimizin bebişlerineedeee

canım çok geçmiş olsun inşallah

arkadaşlar çok sağolun yaaa iyi ki varsınızz.... ama gerçekten az buz şey yaşamadım kızlar, inanın çok yıprandım. isterdim ki normal bi şekilde dinleneyim, tv izleyim, yavaştan bişeyler yapayım... ama hiç öyle olmadı hep bir tedirginlik oldu içimde. transferin ertesi günü zaten yine karnımda şiddetli bi ağrı ve kanamam oldu. haydiii akşamında geçti. 2 günüm iyi geçtiiii derkenn akşamında yine inanılmaz bir şiddette ağrı. hastanede dün bütün gün tahliller falan derken, bebeklerim bunca şeye nasıl tutunacaklar diye düşünmemek elde değil, bir de tam tutunma zamanları yaniii. tabiii drların da dediği bebekle bir ilgisi olmaz merak etme ama yine de insan bağdaştırıyo illaki. neyse kızlar kan testine bir haftam bile kalmadı, belki pazartesi 10. gün mü yaptırsam diyorum testimi. normalde 29 unda ya, 27 sinde yaptırsam olumlu olumsuz anlayacak kadar çıkar dimi kızlar??

canım benim 2. gün transferiyken gittim 8. gün yaptırdım çok erkendi ama yine çıktı. 10. gün bence genelde çıkıyor hele 5. gün transferiyse çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…