iyi geceler kizlar bir sorum olacakti cevaplarsaniz sevinirim
igneyi yapyiktan sonra igne yerinin kanamsi normalmi yaa korkuyorum ilac kanla birlikte geri cikmamistir demi okadar cok ddeyil az kanadi ama iste tedirgin oldum
Kızlarr günaydınnnnn
Valla byy bende dün gece hadtanedeydimm yaaa
gece mütiş mide bulantısı arttııı ağzımm acı suu dolduuuyutkunamadım bile...acilde reflümün tekrarladığını boğazım ve ağzımda ki yaralarında geri gelen mide asitinden olduğunu söledilerr pöff yaaa reflümle şu an başım derrtee çok fena durumdayım herkeseee sağlık diliyorumm önceliklee....Hamişlerimizin bebişlerineedeee
arkadaşlar çok sağolun yaaa iyi ki varsınızz.... ama gerçekten az buz şey yaşamadım kızlar, inanın çok yıprandım. isterdim ki normal bi şekilde dinleneyim, tv izleyim, yavaştan bişeyler yapayım... ama hiç öyle olmadı hep bir tedirginlik oldu içimde. transferin ertesi günü zaten yine karnımda şiddetli bi ağrı ve kanamam oldu. haydiii akşamında geçti. 2 günüm iyi geçtiiii derkenn akşamında yine inanılmaz bir şiddette ağrı. hastanede dün bütün gün tahliller falan derken, bebeklerim bunca şeye nasıl tutunacaklar diye düşünmemek elde değil, bir de tam tutunma zamanları yaniii. tabiii drların da dediği bebekle bir ilgisi olmaz merak etme ama yine de insan bağdaştırıyo illaki. neyse kızlar kan testine bir haftam bile kalmadı, belki pazartesi 10. gün mü yaptırsam diyorum testimi. normalde 29 unda ya, 27 sinde yaptırsam olumlu olumsuz anlayacak kadar çıkar dimi kızlar??
Kızlarr günaydınnnnn
gece mütiş mide bulantısı arttııı ağzımm acı suu dolduuuyutkunamadım bile...acilde reflümün tekrarladığını boğazım ve ağzımda ki yaralarında geri gelen mide asitinden olduğunu söledilerr pöff yaaa reflümle şu an başım derrtee çok fena durumdayım herkeseee sağlık diliyorumm önceliklee....Hamişlerimizin bebişlerineedeee
canım benim 2. gün transferiyken gittim 8. gün yaptırdım çok erkendi ama yine çıktı. 10. gün bence genelde çıkıyor hele 5. gün transferiyse çıkar
bencede saçmalık yanii canımm merkezi değiştiricezz ama dondurulmuşlarım orda olduğu için mecbur o 3 tan e embriyo bitene kadar orada devam etmek zorundayızz o 3 embriyoyuda kullanıp merkezle ilişkimizi kesicezz sadece kendim negatif aldığım için değil orada tedavi gören arkadaşlarımında çoğunun negatif olması kafalarda soru işareti çıkardı demekki doktor bi yerde eksik bi yerde hata yapıyorki çogu kişi gebe kalamadı benim oraya verdiğim para 7 milyarı geçti ya ilaçlarda dahil madem öyle 10_15 milyar vericemm kent hastanesinde yaptırıcamm hiç olmazsa karşımda muhatabım olucak bi doktorum olur ve gerekli olan tüm açıklamayı yaparlar sorun yokken neden ikiside birinci kalite olan yumurtalar tutmaz ya bi açıklama bekliorum doktorumdan ama telefonlarıma çıkmıyoo hemşire ben yardımcı olayım diyo hemşire kimm yaa omu yaptı tedaviyi omu hazırladı embriyoları omu yaptı tarnsfer işlemini tabiki HAYIRRRR demekki herşey para içindi zaten orası çok yoğun olduğu için bende bi yerde eksik var diye düşünüyorummonca insana bi doktor bakıyoo birde özel hastane arkadaşlarr devlet falan değil yanii insanı parasıyla rezil ediyorlarr
arkadaşlar çok sağolun yaaa iyi ki varsınızz.... ama gerçekten az buz şey yaşamadım kızlar, inanın çok yıprandım. isterdim ki normal bi şekilde dinleneyim, tv izleyim, yavaştan bişeyler yapayım... ama hiç öyle olmadı hep bir tedirginlik oldu içimde. transferin ertesi günü zaten yine karnımda şiddetli bi ağrı ve kanamam oldu. haydiii akşamında geçti. 2 günüm iyi geçtiiii derkenn akşamında yine inanılmaz bir şiddette ağrı. hastanede dün bütün gün tahliller falan derken, bebeklerim bunca şeye nasıl tutunacaklar diye düşünmemek elde değil, bir de tam tutunma zamanları yaniii. tabiii drların da dediği bebekle bir ilgisi olmaz merak etme ama yine de insan bağdaştırıyo illaki. neyse kızlar kan testine bir haftam bile kalmadı, belki pazartesi 10. gün mü yaptırsam diyorum testimi. normalde 29 unda ya, 27 sinde yaptırsam olumlu olumsuz anlayacak kadar çıkar dimi kızlar??
Kızlarr günaydınnnnn
canım üzülme artık belki dondurulmuşlarla olucak hem kaliteli embriyoların var e sorun da yok neden olmasın stres yapma sadece
çok geçmişşş olsun canımm üzülme bebeklerin seninledir allah korur onları tatlım merak etmee canım sana yapılan acildeki tetkiklerde yumurta büyümesi hastaneden kaynaklanan sorun yüzünden mi sen böyle oldun
canımm dondurulmuşların hangi kalitede olduğunu bilmiyorum ki o yüzden korkuyorum yine olmzsa bu seferde zaten embriyolar kaliteli değillerdi demesinlerr merkeze zerre kadar güvenmiyorum artık umut tacirliği yapıp para sömürüyorlar artık mahsus gebe kalamadığımı düşünüyorum ikinci deneme tekrar para demek onlar için sabahleyin aklıma geldi benimle aynı gün transferi yapılan bi arkadaşa transferden sonra tam 10 tane tutunma iğnesini aldırdılar hergün göbekten yapıcaksın dediler ben hemen bende vurulcakmıyım o iğnelerden dedimm hayır dediler bayanın ikinci denemesi olduğu için sadece o vurulcak dedi hemşireler madem öylee tutunma iğnesi var neden bana da aldırmadılarr çünkü ilk denemem olduğu içinn ikinciye kalıncaa banada vericeklerr ikinci deneme 2. PARAA DEMEKK ONLAR İÇİN bilerek yapıyorlar diyelim ki ben yalnış düşünüyorumm benimde ilk denememde o iğnelerden vurulmam gerekmiyormuydu illa ikinci denemesi yapan arkadaşlar mı vuruluyoo demekki para için böyle yapıyorlarr EKİN BEBEKK ilk denemesiydi ve ona da bu iğnelerden vermedilerr
çok sağol canım benim sanada dün yazdım sanıyordum, şimdi fark ettim, sanada allah sabır versin canım inan bende o korku içindeyim ama tabi ki yinede umudum var, allaha emanet ettim bende. gerçekten çok şaşırdım ama bende senden garanti bekliyordum canım demekki nasip değilmiş gerçekten buna inan, annem hep der; kızım her şerde bir hayır vardır diye. buna inan canım hayırsız sağlıksız olacaksa tabikide hiç olmasın. inşallah bir dahakine olacak canım umudunu sakın kaybetme bu arada dondurulmuşlarını alabiliyormuşsun ordan ben senin yerinde olsam alırım başka yere yaptırırım, madem bu kadar sorumsuzlar..
valla canım benim yumurta rezervim fazla olduğu için toplamada da 8 toplandığı için geriye kalan yumurtalar şimdi büyüyormuş, zaten onları o anda toplayamazdım dedi doktor, bazı hastalarda böyle reaksiyon olabiliyor dedi. ama şimdi seni daha iyi tanıdım inşallah gerek kalmaz ama olamzsa bir dahakine dozu biraz daha arttırıcam dedi. bende ben birr daha maddi olarak yaptıramamki dondurulmuşumda kalmadı zaten dedim, sen gel bir şşeyler yspıcaz dedi. iltihapta yumurta toplamadan olmuş olabilir dediler. yani sorumlu doktor mu değil mi bende karar veremedim canım, yummurta rezervim çok iyiydi 8 tane toplandı, bu bende hep bir soru işareti olarak kaldı. oysaki doktorum o kadar iyi birisi ki işiinin adamı yani. ne bileyim vardır bir hayır diyorum.
benim 3. gün transferi canım, o zaman bende hiç bekleyip daha çok bu karmaşalıktan çıkayım pazartesi yaptırayım. kaç çıkmıştı senin sonucun?
canım 8. gün sabah erkenden yaptırmıştım 6.5 çıkmıştı ama çok erkendi 2. gün embriyosu için sonra 11. gün 63 sonra 13. gün 153. sonra 17. gün 1153 çıktı
Canım acele etmişssin kaç defa kan aldırmışssın ben sabretmek istiyorum bakalım napıcam
canımm dondurulmuşların hangi kalitede olduğunu bilmiyorum ki o yüzden korkuyorum yine olmzsa bu seferde zaten embriyolar kaliteli değillerdi demesinlerr merkeze zerre kadar güvenmiyorum artık umut tacirliği yapıp para sömürüyorlar artık mahsus gebe kalamadığımı düşünüyorum ikinci deneme tekrar para demek onlar için sabahleyin aklıma geldi benimle aynı gün transferi yapılan bi arkadaşa transferden sonra tam 10 tane tutunma iğnesini aldırdılar hergün göbekten yapıcaksın dediler ben hemen bende vurulcakmıyım o iğnelerden dedimm hayır dediler bayanın ikinci denemesi olduğu için sadece o vurulcak dedi hemşireler madem öylee tutunma iğnesi var neden bana da aldırmadılarr çünkü ilk denemem olduğu içinn ikinciye kalıncaa banada vericeklerr ikinci deneme 2. PARAA DEMEKK ONLAR İÇİN bilerek yapıyorlar diyelim ki ben yalnış düşünüyorumm benimde ilk denememde o iğnelerden vurulmam gerekmiyormuydu illa ikinci denemesi yapan arkadaşlar mı vuruluyoo demekki para için böyle yapıyorlarr EKİN BEBEKK ilk denemesiydi ve ona da bu iğnelerden vermedilerr
canım 7-8. gün kanda yeni yükselmeye başlıyor testi tekrar et bencearkadaşlar benim ki 3 gün embriyosu 8 gün dün kan testi yaptırdım negatif çıktı sizce 26 aralık pazar aslında test günüm dayanamadım sizce artık pozitif çıkar mı tahminleriniz yada bu konudaki tecrübelerinize ihtiyacım var dualarınızada...
Canım dondurulmuşlar başka hastaneye transfer edilemiyormu acaba bi araştırsan sen baya sinir olduğun için söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?