saolun kızlarr Allah razı olsun
Babyy ttalım bu işin garantisi yok.bi kere bu konuyu iyice idrak etmek gerek.yoksa daha çok hırpalanırsın hayatım senin için söylüyorum:26:kim garanti vs. diyorsa yalan.5 emriyo konup tutmayan bile var yasadan önce.düşün.Şöyle düşünmeliyiz biz elimizden geleni yaparız önlemleri alırız öncelikle doktorumuza ve tedavisine güvenir gerisini Allaha bırakırız.O vereceği zamanı biliordur.Bizse tedavilerle sebeplere yapışmış oluruzbence önce git şu%90 ın hesabını sor.ne demk 4 milyonla mucize yartamak.hayvanlar.%90 derken 100 milyonmuydu sayı.adilik bu. sabırlısınız vallahi ben Allah ne verdiyse töbe töbe.canmım hiç canını üzme bu saatten sonra güven pekişmezse hiiiç deneme tatlım emriyoları vermek zorundalar hiç kasmaa
aramıza hoş geldin canımmmmmmmmmmmerhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.bende sizler gibi anne olmak istiyorum.iki kere aşılama yaptırdım.olmadı.artık tüp bebek düşünüyorum.aşılamayı samsunda yaptırdım.orada yaşıyorum.ama şu an ailemin yanında istanbuldayım.bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı öğrenmek istiyorum.tüp bebeği istanbulda yaptırmayı düşünüyorum
iyi geceler kizlar bir sorum olacakti cevaplarsaniz sevinirim
igneyi yapyiktan sonra igne yerinin kanamsi normalmi yaa korkuyorum ilac kanla birlikte geri cikmamistir demi okadar cok ddeyil az kanadi ama iste tedirgin oldum
Merhaba canım hep bir sorunlar çıkıyor bakalım biz kaldık sonuç bekleyen ne olacak sonucumuz vakit geçmiyo ya sende varmı değişiklikler
canım 8. gün sabah erkenden yaptırmıştım 6.5 çıkmıştı ama çok erkendi 2. gün embriyosu için sonra 11. gün 63 sonra 13. gün 153. sonra 17. gün 1153 çıktı
canımm burdaki kent hastanesiyle konuştum az önce durumumu anlattımm sağolsunlarr doktorumdan görmediğim açıklamayı burdan gördümm konuşmalarımı içimi rahatlattı ve istersem o hastaneden dondurulmuşlarımı alabileceğimi buna hakkım olduğunu söyledii eşimle beni görüşmeye çağırdı dosyanızı getirin bi inceleyelim bazı tetkikler yapalım neden negatif sonuç aldınız onun bi araştırmasını yapalım dedi doktorunuz size bi açıklama yapmamış neden negatif sonucu aldığınızla ilgili tetkikler yapmamış bunları ben size özel olarak yapıcam dedi bizim için en önemlisi hastanın durumu ve psikolojisi bizim için herşeyden önemli dedi para en son düşünülecek şeydir dedi herşeyden öncee güvenn lazım dedi ve transferden sonra mutlaka tutunma iğneleri ve jel kullandıklarını söyledi benimde kullanıp kullanmadığımı sordu bende bana vermedilerki ikinci tüp bebek denemesi yapanlara verdiklerini söylediler dedim öyle saçmalık mı olur dedi bizim amacımız bebeğin tutunması için elimizden geleni yapmaktır dedi bunun birinci yada ikinci denemesi mi olur dedi güldüü adam haklı yaa bu konuşmalardan sonraa smyrna hastanesinden buz gibi soğudummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiç sorma canım vakit bir türlü geçmiyoo, sorunlar çokk bakalım inşallah allah nasip etmiştir ve bebeklerimiz bizimledir canım.
merhaba kizlarr mutlu huzurlu hayirli bir gun diliyorum hepmizin icin
iğnelerin bazılarında benimde kanıyordu canım takılma ona, ilaç çıkmıyo yani. hatta benim bir keresinde resmen ilacın bir kısmı çıktı dışarı, yani ilaç çıktığında görüyorsun zaten.
canımm hesab sorucamda doktor telefonlarıma çıkmıyorki hemşire çıkıyo doktoru bağlamıyorlar zaten ekinbebekle birlikte merkeze gidip yüz yüze konuşucaz ama kadın sonucu söylemek için bile gelmiyorki akşam eşim gelsin konuşucam zaten eşimde nefret etmeye başladı merkezden gururunu incittiler zaten sorun kendisinde diye çok hassas birde 4 milyon spermle mucize yaratacak değildik demeleri bizi o andaaa bu merkeze gelmemizin büyük bi hata olduğunun sinyalini verdi ayrıca kent hastanesi %90 şans vermiyo şansın adı bile geçmiyo konuşmalarında sadece bizim amacımız sizin güveniniz ve sizi bebek sahibi yapabilmek için elimizden gelen herşeyi yapmaktır diyo adam açık açık söylüyo çok hoşuma gitti bu sözleri ümit vermiyoo ümit derken yanii insanı umutlandırıp heveslendirmiyoo duygularıyla oynamıyoo elimizden gelen herşeyi sizi bebek sahibi yapabilmk için kullanıcaz diyooo garantii vermiyoo keşke smyna da başta bize bunları söyleseydi kesin gebe kalırsınız çok çok şanslısınız demeselerdi belki bu kadar yıkılmazdıkk herşeyin hayırlısı tabii eşimle konuşup kararı sizlere yazarımm canımm allah kimsenin kucağını boş bırakmasınnnn
canım bu nrmal bir durum hiç endişelenme
Kızlarr günaydınnnnn
Valla byy bende dün gece hadtanedeydimm yaaa
gece mütiş mide bulantısı arttııı ağzımm acı suu dolduuuyutkunamadım bile...acilde reflümün tekrarladığını boğazım ve ağzımda ki yaralarında geri gelen mide asitinden olduğunu söledilerr pöff yaaa reflümle şu an başım derrtee çok fena durumdayım herkeseee sağlık diliyorumm önceliklee....Hamişlerimizin bebişlerineedeee
kızlaaarrr bu arada dün gece acildeydim karın sancısından duramadım, serum falan verdiler ağrı kesici. bugünde bikaç tetkik yapıldı, yumurtalarım o kadar büyümüşki toplamadan kalanlar, bir de az miktarda iltihap çıktı, iğne olucam 3 gün iltihap için, ağrı kesicide parol verdiler. o kadar acı çekiyorum ki 2 gündür anlatamam size, ameliyatlı hasta gibi yürüyemiyorum. ve bebeklerimi düşünüyorum, bu durumda bana nasıl tutunabilirler ki( gece hiç uyuyamadım ağrıdan sancıdan hep ğladım. halada geçmedi. drum embriyolarla bi ilgisi yok merak etme dediler, ama bu sancıya bu kasılmalara nasıl dayansın yavrularım allahtan korktukları şey çıkmadı doplerde istediler o iyi çıktı, düşündüğümüz sorun yok dediler. bakallım cuma günü tekrar kontrole gel dedi dr. bu arada bugün transferimin 5. günü.
Gokkusagım nerdesın ayooolllllll gorunmuyon kele nırdesın bacııııııııımmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::90::90::90::90:[/QU
toanamm burdayim bitanem iyiim sen nasilsin ?
evdeyim cok soguk her yer karr disari cikmayi canim istemiyor
sen neler yapiyorsun nasil gidiyor ayin 31 demi gidiyorsun doktora
CANLAR BEN 7 YILDIR UĞRAŞIYORUM BİLİYORSUNUZ YAIYORUM BURAYA
İLK TEAVİMDE BENDE KORKTUM HEMEN TELE SARILIP MERKEZİ ARADIM
ONLARDA BANA YOK ENDŞELENME
BİR ŞEY OLMAZ DEDİLER
HATTA BAK TEDAVİMDE BEN ÇOK YAKINIMIZDA BİR TIP MERKEZİVAR ORADA İĞNELERİ YAPTIRYORUM
(HEMŞİRE YAPSIN Kİ SORUN OLMASIN DİYE )4. GÜN BİR BAKTIM ENJEKTÖRDE BAYAĞI BİR İLAÇ KALMIŞ DEDİMKİ KIZA YAAA HEPSİNİ YAPMAMIŞSIN
BANA DEMESİNMİ BENHERGÜN BÖYLE YAPIYORUM
MERKEZE GİTİM HEMŞİREYE ANLATIM DEDİKİ E2 BAKAINCA LARIZ ENDİŞELENME EĞER YUMOŞLAR YETİRİ KADAR BÜYÜMEMİŞLERSE İLACI ARTIRIRZI
ayyyy ne vurdum duymaz umursamaz insanlar varya sinir sey
halbuki bilmiyormu bu tedavinin bizim icin nekadar onemli oldugunu umudumuzu bu tedaviye bagladimizi
allahima tevekkul edelim rabbim insallah hakkimizda hayirliise cabalarimizi emeklrimizi bosa cikarmasin tez zamanda bebislerimizi gondersin insallah hayirlisiyla
maşallah canımsen şimdi ne kadarlık hamilesin?
kızlar ben geldiiiiiiim.
öncelikle hamiş arkadaşların bir sorunu yok geçmişi okuduğumda çok sevindim
Yeni bir yıla herkes bebekleriyle girer anşallah
Ben de dün doktordaydım adetin 3. günü E2 ve USG bakıldı.
Doktor hayretler içinde kaldı Lucrine diğer hastalardan 3 gün önce başladığım halde gene de yumurtalarında baskılanma olmamış. Üstelik doğum kontrol hapı da alıyordun dedi ve lucrinin gününün geçmiş olabileceğinden şüphelendi. Bize tekrar lucrin aldırdı yeni bir kutu. halbuki lucrini 17 Kasımda açmıştım. Hemen ne çabuk geçti diye söyledim doktora o da baskılanma olmamış senin gibi yılda bir iki hasta olur yumurtalarını zaptedemediğimiz şimdiden 9 mm olmuşlar bile ilaç başlamadan dedi. Ağlayımmı güleyimmi şaşırdım. Bi de İstanbulu aradı ben kayseriden istanbula sadece transfer için gidicem.Doktorum İstanbulu arayıp Onlara dedi ki: hastanın durumu bu, ben lucrini 5 üniteye düşürmeyim 10 ünite devam ediyim diyorum ne dersiniz. Onlar da dediler ki hayır 5 ünite devam etsin anlayacağınız istanbul bağlantılı bir bebişim olacak diyorum heralde sürekli online bağlantı neyseeee
dün başladık puregon 175 ml olarak .3 ocak gibi yumurta topl. işlemi olacaktı sanırım 31 aralık gibi gidersin İst. la dedi dr. yumurtaların şimdiden yarı yola gelmişler dedi.
Bakalım hayırlısı şaşkınlık içerisindeyim heyecan stres herşel var vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?