Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

snm söyle cnm sorununu burada bisürü arkadaş var yanıtlayalım tatlım..
kızlaaarr dr umla görüştüm oda bugün gel belki keseye görebiliriz dedi inş görürüz kızlar yaa dua edin bana ne olur 4 buçukta gideceğim...bugün 4 bitti 5 e başladım yani 5 haftalığım..

benim bu üçüncü denemem.
yumurtlamamın bu kadar hassas oluşu PCOS olmamdanmış çok yumurtam varmış ve doktorum 40 yaşında bile doğurursun dedi.
ilk iki denemde birincide 41 ikinci de 25 yumurta toplanmıştı çok iyi kalitede iki embriyo ikindede transfer edildi ancak BHcg ler 124 e kadar yükseldi sonra düştü.... bu sefer inşallah bakalım...
uçak bileti bulabiliriz inşallah 31 aralıkta zor bi gün arıyoruz bugün eşimle beraber:18:

andac ilginç bir durum gerçekten,hayırlısı neyse o olsun cnm...inş bu tedavinde bebişin annesini üzmezde sıkı sıkı tutunur...

yaa kan testinde bHCG ne kadar yüksekse o kadar tutunma ve sağlıklı gebelik elde ediliyor yavaş yükselmeler düşük sonuçlar her zaman için sorun oluyor çevremdede birçok kişide bunu gördüm.
Tek dileğim hcg günümde testimin yüksek oluşu en azından 100 ve üzeri olması
Haaa bu arada arkadaşlar evliliğim 9 yıllık ve yaşım 34 ....

Allah herkesin yüzünü güldürsün benimle birlikte hepimizin inşallah...
Şu anda bi bebek benim evliliğimi çok tatlandırır.... biliyorum çünkü ben ve eşim çocuklara bayılıyoruz .bugün görümcemin kızının doğumgünü var ama ne hediye alacağımızı şaşırdık iki gündür geziyoruz kızçeye bişeler almak için her gördüğümüzü aldık...

arkadaşlar banada fikrilerinizi yazın ltfen dün akşam kanamam oldu sabahta bir miktar geldi dün akşam renk pembe bugün kırmızı sancım çokk sabah hastaneye gittim muayene etmediler birsey göremeyız zaten dediler test yapıldı dün değer 46.3 bugün 49 doktor düşük yapacan dedi çokk rahatt konuştu yalvardım sordum yapılabilecek birsey yokmu ...yok dedi sadece sancılarını hafifletmek için serum takabiliriz okadar bende redeetim çok kötuyum bunu yaşıyan bilir ancak umudumu kestim

canım hepimizin dileği bebeklerimiz. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlık suhhat afiyetle bebeklerimize kavuşuruz. hepinizin iyi haberlerini bekliyorum

canım Allahtan umut kesilmez ama bugün biraz değer düşük. ama hala düşüşe geçmemiş artmaya çalışıyor hayırlısı olsun canım güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun

geçmiş olsun cnm bak bebeğin herşeye rağmen mücadele veriyo sakın üzülme stres yapma o daha çok etkilenir bunuda unutma..bol bol dinlen istirahat et

ben kahroldumda eşim çok kötu yaa ona bunu yaşatmamı ne hakım varrrrrrrr????onu hiç boyle görmedim

benimki normal gebelik değil yukselişi bunu belirtiyor patolojık gebelik ne demek aceba?????

arkadaşlar birsey sorcam ben emriyo düştu zaman bhcg hormonu hemenmi 0ra iner yoksa birkaç gün sonra???

arkadaşlar birsey sorcam ben emriyo düştu zaman bhcg hormonu hemenmi 0ra iner yoksa birkaç gün sonra???

bir kaç gün sonra hcg düşüyor arkadaşım üzülme bu kadar her şerde bir hayır vardır.
Her ne kadar üzülme desemde biliyorum defalarca yaşadım o travmayı
Savaşmalısın ne kadar kendini bırakırsan eşin ve sen o kadar çok üzülürsün.
Biz birbirimizi teselli etmeye çalışarak başardık 4 sefer hamilelik sonlandırmak zorunda kalmayı..

ben kahroldumda eşim çok kötu yaa ona bunu yaşatmamı ne hakım varrrrrrrr????onu hiç boyle görmedim

canım güçlü ol bırakma kendini emin ol pozitif olup ilerleyip kaybetmek çok daha zor ben onu yaşadım. bebeğimi göre göre toprağa verdim ama mücadelemi bırakmadım bak ikinci mücadelemdeyim sen de güçlü ol ki eşin daha az üzülsün. lütfen hem daha net bişey yok.

evet zeynepcim ikimizde aynı durumu yaşadığımız için yaklaşık aynı cevaplarla arkadaşı teselli etmeye çalışıyoruz aynı anda

doktor çok umutsuz konuştu benimde umudum kalmadı

arkadaşım bence umutlanma yanlış anlama beni ama ne kadar umutlanırsan o kadar daha acı çekiyorsun Anlaşılan patolojik gebelik değil ama kimyasal gebelik yaşıyorsun şu anda en büyük yardımcın eşin olmalı bu durumda ama sen dik dur ki o da rahatlayıp sana destek verebilsin
Kusura bakma ben çok fazla polyannacılık oynamayı seven biri değilim... o yüzden sana böyle dedim.
Benim de 10. gün değerim 46, 12. gün değerim 63 , seksen olması gerekirken, 14. gün 124 olduğu halde kimyasal gebelik denen şeyi yaşadım. Dediğim gibi artış iki kat olmazsa o gebelik biraz sorunlu geçiyor.

evet zeynepcim ikimizde aynı durumu yaşadığımız için yaklaşık aynı cevaplarla arkadaşı teselli etmeye çalışıyoruz aynı anda

canım umarım bu kez bebeklerimize kavuşuruz eşlerimizin de bizim de yüzü güler ve herşeyi geride bırakırız. tüm arkadaşlarımız için geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…