canım maaşallah hayırlısı olsun sende sorun neydi. ben hiç sorun olmamasına ve yaşımın 27 olmasına rağmen 300 mg rağmen 7 yumurtam oluştu. ama doktor 1 haftada hepsi olgunlaşıyor dedi. maaşallah sana ve inşallah tedavin güzel gider ve başarılı olursun
andac ilginç bir durum gerçekten,hayırlısı neyse o olsun cnm...inş bu tedavinde bebişin annesini üzmezde sıkı sıkı tutunur...
canım maaşallah hayırlısı olsun sende sorun neydi. ben hiç sorun olmamasına ve yaşımın 27 olmasına rağmen 300 mg rağmen 7 yumurtam oluştu. ama doktor 1 haftada hepsi olgunlaşıyor dedi. maaşallah sana ve inşallah tedavin güzel gider ve başarılı olursun
canım hepimizin dileği bebeklerimiz. umarım en kısa zamanda hayırlısıyla sağlık suhhat afiyetle bebeklerimize kavuşuruz. hepinizin iyi haberlerini bekliyorumAllah herkesin yüzünü güldürsün benimle birlikte hepimizin inşallah...
Şu anda bi bebekbenim evliliğimi çok tatlandırır.... biliyorum çünkü ben ve eşim çocuklara bayılıyoruz .bugün görümcemin kızının doğumgünü var ama ne hediye alacağımızı şaşırdık iki gündür geziyoruz kızçeye bişeler almak için her gördüğümüzü aldık...
arkadaşlar banada fikrilerinizi yazın ltfen dün akşam kanamam oldu sabahta bir miktar geldi dün akşam renk pembe bugün kırmızı sancım çokk sabah hastaneye gittim muayene etmediler birsey göremeyız zaten dediler test yapıldı dün değer 46.3 bugün 49 doktor düşük yapacan dedi çokk rahatt konuştu yalvardım sordum yapılabilecek birsey yokmu ...yok dedi sadece sancılarını hafifletmek için serum takabiliriz okadar bende redeetim çok kötuyum bunu yaşıyan bilir ancak umudumu kestim
arkadaşlar banada fikrilerinizi yazın ltfen dün akşam kanamam oldu sabahta bir miktar geldi dün akşam renk pembe bugün kırmızı sancım çokk sabah hastaneye gittim muayene etmediler birsey göremeyız zaten dediler test yapıldı dün değer 46.3 bugün 49 doktor düşük yapacan dedi çokk rahatt konuştu yalvardım sordum yapılabilecek birsey yokmu ...yok dedi sadece sancılarını hafifletmek için serum takabiliriz okadar bende redeetim çok kötuyum bunu yaşıyan bilir ancak umudumu kestim
arkadaşlar birsey sorcam ben emriyo düştu zaman bhcg hormonu hemenmi 0ra iner yoksa birkaç gün sonra???
ben kahroldumda eşim çok kötu yaa ona bunu yaşatmamı ne hakım varrrrrrrr????onu hiç boyle görmedim
canım güçlü ol bırakma kendini emin ol pozitif olup ilerleyip kaybetmek çok daha zor ben onu yaşadım. bebeğimi göre göre toprağa verdim ama mücadelemi bırakmadım bak ikinci mücadelemdeyim sen de güçlü ol ki eşin daha az üzülsün. lütfen hem daha net bişey yok.
doktor çok umutsuz konuştu benimde umudum kalmadı
evet zeynepcim ikimizde aynı durumu yaşadığımız için yaklaşık aynı cevaplarla arkadaşı teselli etmeye çalışıyoruz aynı anda
canım umarım bu kez bebeklerimize kavuşuruz eşlerimizin de bizim de yüzü güler ve herşeyi geride bırakırız. tüm arkadaşlarımız için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?