andac transferden kaç gün sonra bebeğını kaybettin???
arkadaşlar banada fikrilerinizi yazın ltfen dün akşam kanamam oldu sabahta bir miktar geldi dün akşam renk pembe bugün kırmızı sancım çokk sabah hastaneye gittim muayene etmediler birsey göremeyız zaten dediler test yapıldı dün değer 46.3 bugün 49 doktor düşük yapacan dedi çokk rahatt konuştu yalvardım sordum yapılabilecek birsey yokmu ...yok dedi sadece sancılarını hafifletmek için serum takabiliriz okadar bende redeetim çok kötuyum bunu yaşıyan bilir ancak umudumu kestim
arkadaşlar banada fikrilerinizi yazın ltfen dün akşam kanamam oldu sabahta bir miktar geldi dün akşam renk pembe bugün kırmızı sancım çokk sabah hastaneye gittim muayene etmediler birsey göremeyız zaten dediler test yapıldı dün değer 46.3 bugün 49 doktor düşük yapacan dedi çokk rahatt konuştu yalvardım sordum yapılabilecek birsey yokmu ...yok dedi sadece sancılarını hafifletmek için serum takabiliriz okadar bende redeetim çok kötuyum bunu yaşıyan bilir ancak umudumu kestim
destek için hepinize çokkkkk tşkler hepinizden allah razı olsun biraz daha iyiim toparlandım biraz yapılacak birsey yok nekadar isyan etsem boş ben ssk da yaptırdım bir hakım daha var ssk da oda olmasa ondan sonra özelde denerim bende ......... Hepinize tşkler
inşallah dersemde sanmıyorum resmen adet oluyom şuan
doktorlar çok acımasız bazende gerçekçi değerim çok düşük oldğu için genelde tüp bebek bu değerle düşük oluyormuş bir bildiği vardı üzuldum nokta yalvardım resmen sordumda yapılacak birsey yokmu???? çok rahat yok dedi
kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18:
kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18:
erken mi bilmiyorum kiii..... bugün 4 bitti 5. haftaya başladık erkenmi?
gelısım kısıden kısıye değişior ama bncede erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?