Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

andac transferden kaç gün sonra bebeğını kaybettin???

benim doktorum ikisinde de transferin 12. günü test yaptır dedi. Ama ben dayanamayıp 10. günü yaptırdım her ikisini de. İki tüp bebek denemesinde de 10. gün sonuçları 46 gibi çıktı ama benim 10. gün lekelenme şeklinde kanamalarım oldu. yükselişler sağlıklı olmadı. kanamalar durup yükseliş devam ettiyse de gebelik devam etmedi. Yani ilk değerin yüksekliği ve iki kat artışların orantılı olması gebelik hakkında hakkatende bilgi veriyor

Canım benim çok üzüldüm ama yine de umudunu yitirme lütfenn. dikkat et kendine

herkese selamm. tedavimin sarkmasına o kadar üzüldümki iki gündür çok sık bakamadım.. yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.. hamişlerimizeeee nazar değmesin diyorum dualarımızın kabul olduğu bir gün dilyorumm..

canım yaaa çok üzüldüm
canım başka bir dr daha gitseydin yaaaaa
şu KENDİNİ BİLMEYEN DR BENİ ÖLDÜRECEKLER YAAAAAAA
HAS PSKOLOJİSİNİ DÜŞÜNEN KİMSE YOKMU ALAH AŞKINA

canım allah yardımcın olsun ama bu kadar kolay mı bı doktorun boyle tepkı vermesı baska doktora gıt bence.daha kac gunluk kı dusuk do baska bıse vardır belkı ıhmal etme allah kolaylık versın nsallh cokta gecmıs olsun canım

canım ya çok ama çok üzüldüm hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır diyebiliyorum sadece çok ama çok zor allah yardımcın olsun ama ilerleyip daha sonra böyle birşey olsaydı daha kötü olurdu herşeye gücü yeten allah en kısa zamanda inşallah sana tekrar nasip eder

destek için hepinize çokkkkk tşkler hepinizden allah razı olsun biraz daha iyiim toparlandım biraz yapılacak birsey yok nekadar isyan etsem boş ben ssk da yaptırdım bir hakım daha var ssk da oda olmasa ondan sonra özelde denerim bende ......... hepinize tşkler

doktorlar çok acımasız bazende gerçekçi değerim çok düşük oldğu için genelde tüp bebek bu değerle düşük oluyormuş bir bildiği vardı üzuldum nokta yalvardım resmen sordumda yapılacak birsey yokmu???? çok rahat yok dedi

canım inşş bunlara hiçgerek kalmaz
üzme kendini yıpratma çok fazla
yaşadıkların hiç kolay değil
ama geçecek
allah yardımcın olsun
inşşşşşş bu sorunların arasında bebğin sana süpriz yapar doğal yoldan

inşallah dersemde sanmıyorum resmen adet oluyom şuan

ÜZÜLME DEMEK BOŞ AMA YIPRATMA KENDİNİ inanki ilerleyip kaybetmek daha zor hepimiz yaşıyoruz bu tur şeyler allaha sığınıcaz canım eşinle birbirinize destek olunki rahat atlatın belki de boş gebelikti canım herşetde bir hayır vardır

canım ya uzme kendını cok evet acımasızlar ıste..yapılacak bıse yokmus madem bır an once toparlanmaya bak ınsallh bebegın en kısa zamanda senınle olur allah yardımcın olsun opuyorum..

kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18:

erken bence kac haftalık oldun ?

canım erken değilmi yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…