Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım hiç kendine stres yapıp üzülme benim ablamın kan değeri çok yüksekti yani binin üzerindeydi keseyi göremediler ama 2 gün sonra başka bir hastaneye gitti orda nasıl göremezler bu değerle gözükür dedi ve gördüde sakın üzülme sabret benimde değerim düşüktü üstten göremedi alttan usg ile görmüştü dr. o yüzden herşey yolundadır canım rahat ol

aynennnnnnnn öyle

bakalım ptesiyi beklicez şimdi inş ptesi görülür yaa çok kafama takıldı...cnm snein tedavin nasıl ilerliyor inş herşey yolundadır tatlım.cnm baby durumuna çok üzüldük negatif oldu baby nin..

kuzum sters yapama başka bir dr daha git derim ben
ama kendini üzmeden canım biliyorsun stres en büyük düşman

derin teyzesi sana yazmadık bayağıdır bebeğimiz kız dedi doktor yalnız hata payım var da dedi :)))))))))))) öpüyoruz seni kendine iyi vbak

canım erken daha boşyere canını sıkma hayırlısı ile pztsi görünür inşallah stres yapma

Gokkusagım bırsey olmaz korkma ıgneyı sertmı yaptın naptın ben sana demedımmı gel ben yapım dıye bak uff yapıp kanattın

Dyg34 canım gecmıs olsun allahım bır mucıze yaratsın ınsallah bebeıslerın sana sıkı sıkı tutunsun rabbım buyuk canım benım:79::79:

Gokkusagım ıyıyım canım ıgnelerımı vurunuyorum allahıma dua edıyorum yuzumuzu guldursun rabbım burdakı butun arkadaslarımında ınsaaaaaaaaalllahhhh:84::84::84::84::84:

esra sen nasılsın canım
nasıl iğnelerle aran
ıgnelerlen aram hıc ıı deıl hergun cıglık cıglıga zorla yaptırıorum
hayatımda ıgne yapılmadıgım vede cok korktugum ıcın zorlanıorum (((
yarın son zaten
prgan cok yakıor ve yapıldıktan sonra dınlenmedıgım ıcın cok sızım oluyor
bakalım ptesiyi beklicez şimdi inş ptesi görülür yaa çok kafama takıldı...cnm snein tedavin nasıl ilerliyor inş herşey yolundadır tatlım.cnm baby durumuna çok üzüldük negatif oldu baby nin..
rabbım yuzune baksın vede senın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun ınşşşşş
babyden haberım yoktu bnde uzuldum sen dııınce
hayırlısı olsun dıyecek bırsey yok
ben gobekten ıgnelerımın sonunu vuracam yarın bakalım
baska verecekmı cumartesı kontrolum var
inşşş sorun yoktur
esracım nasılsın nevar neyok tedavi nasıl gidiyor

sagol canım bnım ben ıı olmaya calısıorum
az kaldı gıbı bırsey
senın nasıl gıdıor
kızımız ay pardon prensesımız oluormus maşşşşşş

Gokkusagım bırsey olmaz korkma ıgneyı sertmı yaptın naptın ben sana demedımmı gel ben yapım dıye bak uff yapıp kanattın

ahhh canim yaa keske yakin olsaydikta gelseydim kapina hergun bugun birazdaha cesaretliydim az kanadi hergecen gun tecrubeleniyorum ama buseferde orgalutranin havasini aliyim derken ilacin bir kismini havaya fiskirttim insallah bisey olmaz:18::18:

Gokkusagım ıyıyım canım ıgnelerımı vurunuyorum allahıma dua edıyorum yuzumuzu guldursun rabbım burdakı butun arkadaslarımında ınsaaaaaaaaalllahhhh:84::84::84::84::84:

insallah canim insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun

gonektenmı vuruluyorsun
hangı asamadsın

esracigim canim bende puregon ve orgalutran kullaniyorum allaha sukur ben hic bisey hissetmiyorum puregon bende yanma yapmiyo puregonu gobekten orgalutranida bacaktan yapiyorum ben canim allah hepimizn yardimcisi olsun sen kendinmi yapiyorsun canim dinlenmiyorum demissin saglik merkezinde mi yaptiriyorsun bende ignelri yapinca oturmuyorum hep hareket icindeyim

slm arkadaşlar...ilk denemem ve 6.günüm bitti...tecrubeli arkadaşlara sorum şu...embriyo tutunmadığı takdirde illaki kanamaa oluyormu? yoksa adet günü gelince mi tutmadığı anlaşılıyo?test günüme 4gün kaldı,günler geçmiyo meraklar içindeyim...

bu kişiye göre değişir
öncesindede olanlar var
adet günüde olanar var hatta geçenler bile oluyor
sen kendini sıkmadan hayatına devam et
inşşş bebğin seninledir ve
annesine sımsıkı tutunmuştur
Inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…