gelısım kısıden kısıye değişior ama bncede erken
kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18:
canım hiç kendine stres yapıp üzülme benim ablamın kan değeri çok yüksekti yani binin üzerindeydi keseyi göremediler ama 2 gün sonra başka bir hastaneye gitti orda nasıl göremezler bu değerle gözükür dedi ve gördüde sakın üzülme sabret benimde değerim düşüktü üstten göremedi alttan usg ile görmüştü dr. o yüzden herşey yolundadır canım rahat ol
bakalım ptesiyi beklicez şimdi inş ptesi görülür yaa çok kafama takıldı...cnm snein tedavin nasıl ilerliyor inş herşey yolundadır tatlım.cnm baby durumuna çok üzüldük negatif oldu baby nin..
kızlar hamıle kalan falan varmı gecmısı okuyamadım baby ne oldu *
kızlaar kesem görülmedi yaa üzülsemmi erkenmi desem bilemedim bi türlü...dr um baktı ama pek net olmasada bişi var burada ama o kesemidir değilmidir anlaşılmıyo dedi,istersen ptesiyi bekleyelim dedi bende boynu bükük bi şekilde peki dedim o kadar...:18::18::18:
ıgnelerlen aram hıc ıı deıl hergun cıglık cıglıga zorla yaptırıorumesra sen nasılsın canım
nasıl iğnelerle aran
rabbım yuzune baksın vede senın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun ınşşşşşbakalım ptesiyi beklicez şimdi inş ptesi görülür yaa çok kafama takıldı...cnm snein tedavin nasıl ilerliyor inş herşey yolundadır tatlım.cnm baby durumuna çok üzüldük negatif oldu baby nin..
esracım nasılsın nevar neyok tedavi nasıl gidiyor
Gokkusagım ıyıyım canım ıgnelerımı vurunuyorum allahıma dua edıyorum yuzumuzu guldursun rabbım burdakı butun arkadaslarımında ınsaaaaaaaaalllahhhh:84::84::84::84::84:
Gokkusagım bırsey olmaz korkma ıgneyı sertmı yaptın naptın ben sana demedımmı gel ben yapım dıye bak uff yapıp kanattın
Gokkusagım ıyıyım canım ıgnelerımı vurunuyorum allahıma dua edıyorum yuzumuzu guldursun rabbım burdakı butun arkadaslarımında ınsaaaaaaaaalllahhhh:84::84::84::84::84:
gonektenmı vuruluyorsun
hangı asamadsın
slm arkadaşlar...ilk denemem ve 6.günüm bitti...tecrubeli arkadaşlara sorum şu...embriyo tutunmadığı takdirde illaki kanamaa oluyormu? Yoksa adet günü gelince mi tutmadığı anlaşılıyo?test günüme 4gün kaldı,günler geçmiyo meraklar içindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?