bu kişiye göre değişir
öncesindede olanlar var
adet günüde olanar var hatta geçenler bile oluyor
sen kendini sıkmadan hayatına devam et
inşşş bebğin seninledir ve
annesine sımsıkı tutunmuştur
Inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yeteeer sen ne kadar olumlu düşünen birisin yaaMaşallah wallaa..çok saolasın canım yaa:80:
Gokkusagım benım ılk ıkı denememde tedavımde ıgnelerı esım yapmıstı budefa ben yapıyorum napım hayatım alısmamız lazım bu acılara son olsun ınsallah su cuma gecelerı yuzu suyu hurmetıne allahım hepımızın kucagını ve gobeyımızı dolu etsııın: ınsalllllaaaaaaaaaahhhh
sağol canım
ama alıştım galiba 5 mikro denemesi yaşadım
ister istemes tecrübe oluyor
keşke daha olumlu ve daha güçlü olabilseydim
esracim gobekten vurunuyorum bu benim 3.tup bebek denemem olucak ALLAH IZIN VERIRSE CANIM BUDEFA TUTSUN ISTIYORUM ARKADASLAR
rabbim gönlüne göre verir inşallah...en yakın ve hayırlı zamanda olması duasıyla...
derin teyzesi sana yazmadık bayağıdır bebeğimiz kız dedi doktor yalnız hata payım var da dedi :)))))))))))) öpüyoruz seni kendine iyi vbak
slm herkese bende dün lucrine başladım benimdee 3.denemem kızlarrrrr allahım hayırlısı olsun inşallah bu kez çok olumlu bakıyorummm bu işeeee.inşallah olucak allahın izniyke bu sefer...
kızlar günaydınnnnnnnn. derincim benim bugün randevum var kese görmek için çok erken ama bakalım görünecek mi
Andac arkadasım ınsallah allah gonlundekı bebısını getırsın sana ınsallah hepımıze versın amıınnnn
amin inşallah canım hepizin gönül muradını versin RABBİM...
esracım figerocum ikinize bir sorum olcak ama şimdi ben bi bankaya gidiyorum.Tüp baby kredisi için işlemlerimi yapıp hemen dönücem inşallah topicde olursunuz o zaman hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?