Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

yeteeer sen ne kadar olumlu düşünen birisin yaa maşallah wallaa..çok saolasın canım yaa:80:

Gokkusagım benım ılk ıkı denememde tedavımde ıgnelerı esım yapmıstı budefa ben yapıyorum napım hayatım alısmamız lazım bu acılara son olsun ınsallah su cuma gecelerı yuzu suyu hurmetıne allahım hepımızın kucagını ve gobeyımızı dolu etsııın: ınsalllllaaaaaaaaaahhhh

yeteeer sen ne kadar olumlu düşünen birisin yaa Maşallah wallaa..çok saolasın canım yaa:80:

sağol canım
ama alıştım galiba 5 mikro denemesi yaşadım
ister istemes tecrübe oluyor
keşke daha olumlu ve daha güçlü olabilseydim

SENİ NE KADAR NEŞELİ GÖRDÜM
OHHHHHHHH NE GÜZEL
İNŞŞŞ BU NEŞENİN İÇİNE BİRDE GİRSİN SONRADA GELSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

derin teyzesi sana yazmadık bayağıdır bebeğimiz kız dedi doktor yalnız hata payım var da dedi :)))))))))))) öpüyoruz seni kendine iyi vbak

nurcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bititrdin beni yaaaaaaAllahımmmm yaşasınn ay salıklı olksun tabii ama ben kızçee hastasıyım aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyynurcaann görümceminde kızzzzıı olceekkkkkkk 21 inde belli oldu.ay valşla nası hastayım reflüm meflümde azdı sinüsler dolu ama ilaç gibi geldi maşallah kızımaaa Rabbim sağlık versinn işallah ikinizeedeee sağlıkla gelsin minişimiizzz yanımıza yaaaaaa

slm herkese bende dün lucrine başladım benimdee 3.denemem kızlarrrrr allahım hayırlısı olsun inşallah bu kez çok olumlu bakıyorummm bu işeeee.inşallah olucak allahın izniyke bu sefer...

babyyycim en iyisiii iyi iletişimm kuracağıınnn bi yer seçmen.herkesin elektiriğii herkesle tutmazz ben elektiriğe inanıyorummmönemli olan da bu.bugün aradım merkezimi rahatsızlığım için anında bağlandı doktorum hemen bilgi verdi.bi de fırça attıhasta olma diyeehep bi telefon uzağımdalar.aradığımda hastaneye değil direk merkeze bağlanıyor ve 3 doktorun en az birine ulaşıyorum.genelde hepsine birden hatta

toanamm saol bebeğim iyi dileklerinee sen nasılsıınnnninşallah gelecek bu kezz hayırlısıylaaaa

gökkuşağımmm burdayım valla sinüslerde doldu bakamadım lap topaokudum geçmişi bak göbişinee iyi davrannn orasının sahibi varrrr

byy tatlım nasılsınn bakalım?ağrılar geçti mi???

esracım yoksun ortalarda kız tedavi başladı biziii unuttunnn

herzaman seninle ttalım sağolasın.kese için erken olabilir.bence pzt git bi doktoruna ama tedbiren başka bi yerdenndee randevu al baktır tedbiren yani bence

dyg ttalımm hayırlısı ne demeliRabbim güç versin sana da eşine de inşallah hepimizi bir mucize bulacak bir gün...Umarım en kısa zamanda durumun netlik kazanır ve hepimizzz çok sevindirirsinnn

minacım gelmedi mi kiiii?????

dileğiimm nasılsın güzel annişiiim benimmmm

zeyneeepciimm nası gidio hamişlik bakem

andac canım hakkında hayırlısıı 31 aralık inşallahhh çok uğurlu gelirr sanaaa

gnc24 tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin bizzeetavsiyem belirti aramaman yönünde oluur:)ben aradım ilk tedavimde çuvalladığım gibi çoook da yıprandım.sonra boş kalmayım diye bi aşılama yaptık onda çook rahattım.sadece solda bi his dedim o da nur topu gibi kist çıktıtedavim ertelendi onun yüzündennnşimdi ocak reglimde nasipse 2. ye yolculuğumuzzzo belirti denenlerr heepp ilaçlarınm etkisi ve oda herkeste başka etki yapar.kanama bazısında erken bazısında geç olur.hatta hamişlerde olduğuda görülmüştür.o yüzden sen hiçç takma hayatımm azcık kalmışşşşşş

slm herkese bende dün lucrine başladım benimdee 3.denemem kızlarrrrr allahım hayırlısı olsun inşallah bu kez çok olumlu bakıyorummm bu işeeee.inşallah olucak allahın izniyke bu sefer...

Hayırlı olsun canımmm1-0 öndesinnnnAllahh sağlıklaa hayırlı haberler vermeni nasiip etsinnnhoşgeldiinnnnnn

kızlar günaydınnnnnnnn. derincim benim bugün randevum var kese görmek için çok erken ama bakalım görünecek mi

esracım figerocum ikinize bir sorum olcak ama şimdi ben bi bankaya gidiyorum.Tüp baby kredisi için işlemlerimi yapıp hemen dönücem inşallah topicde olursunuz o zaman hoşçakalın....

GÖKKUSAGI yok canım ben deıl esım yapıor ıgnelerımı ben hala cok korkuyorum her gun bagıra bagıra yapılıorum ayrıca evde yapıldıktan sonra bulasıkmıs sofrayı toplamaymıs hıc oturup dınlenemıorum aksam yapıorum saat 8.5 ta
TOANA ınşşşş bu son denemn olur rabbım yuzumuzu guldursunnnn

DERİNNNNNNNNNNNNNNNN kız sizi unutbıırmıyım ben hıcccccccccccc :) ya cok rahatsızlandım ılaclardan dolayı cok fenalasıordum bırde gunum merkezde gecıor yarın gene sabah 5 te kalkıp merkeze gıdıcez yumoslarıma bakılacak
merkezlen aramda 2.5 saat var eeeee gıt gel 5 saatımı alıor gelıncede yorgun bıtkın pılım bıtıor:)
sen ne yapıorsun

Ya kızlar bişi sorucam. mecidiyeköy profilo avm arkasında bi tüp bebek merkezi vardı. adını hatırlayamadım sabahtan beri, iyi bi yer diye duymuştumda şimdide çok sevdigim bi ablama gerekli, gidip görüşsün isterim. yardımcı olabilirmisiniz ? bilen varmı ?

Arkadaşlar hepinize çok tşk.ediyorum allah razı olsun sizlerden ben 2 gün önce adet gördum akşam üstuydu 1 damla dün aktı biraz aşırı değil ama dün sırt ağrım çoktu çok acı çektım bugün sakinim adet damla damla renk acık kırmızı doktor dediki düşük yapacan amaa birsey merak ediyom ben parca felan görmedim neden aceba ??? Bu arada umudum kalmadı hayırlısı diyorum pazartesi doktora gidiyorum 1veya 2 ay sonra tekrar başlıyorum 1 denemem kaldı ssk da .....çok zor arkadaşlar buyuk bir şok yaşadım allah sabır veriyor amaa bende daha iyiim eşimde dün çok üzgündu bugün çok daha iyii yapılacak birsey yok .....bunu yaşıyan bilir hep ileri bakmak zorundayız ...sevgiler.......hamişler bebişlerinize iyi bakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…