Arkadaşlar hepinize çok tşk.ediyorum allah razı olsun sizlerden ben 2 gün önce adet gördum akşam üstuydu 1 damla dün aktı biraz aşırı değil ama dün sırt ağrım çoktu çok acı çektım bugün sakinim adet damla damla renk acık kırmızı doktor dediki düşük yapacan amaa birsey merak ediyom ben parca felan görmedim neden aceba ??? Bu arada umudum kalmadı hayırlısı diyorum pazartesi doktora gidiyorum 1veya 2 ay sonra tekrar başlıyorum 1 denemem kaldı ssk da .....çok zor arkadaşlar buyuk bir şok yaşadım allah sabır veriyor amaa bende daha iyiim eşimde dün çok üzgündu bugün çok daha iyii yapılacak birsey yok .....bunu yaşıyan bilir hep ileri bakmak zorundayız ...sevgiler.......hamişler bebişlerinize iyi bakın
kızlar ben geldiiiiiiim.
öncelikle hamiş arkadaşların bir sorunu yok geçmişi okuduğumda çok sevindim
Yeni bir yıla herkes bebekleriyle girer anşallah
Ben de dün doktordaydım adetin 3. günü E2 ve USG bakıldı.
Doktor hayretler içinde kaldı Lucrine diğer hastalardan 3 gün önce başladığım halde gene de yumurtalarında baskılanma olmamış. Üstelik doğum kontrol hapı da alıyordun dedi ve lucrinin gününün geçmiş olabileceğinden şüphelendi. Bize tekrar lucrin aldırdı yeni bir kutu. halbuki lucrini 17 Kasımda açmıştım. Hemen ne çabuk geçti diye söyledim doktora o da baskılanma olmamış senin gibi yılda bir iki hasta olur yumurtalarını zaptedemediğimiz şimdiden 9 mm olmuşlar bile ilaç başlamadan dedi. Ağlayımmı güleyimmi şaşırdım. Bi de İstanbulu aradı ben kayseriden istanbula sadece transfer için gidicem.Doktorum İstanbulu arayıp Onlara dedi ki: hastanın durumu bu, ben lucrini 5 üniteye düşürmeyim 10 ünite devam ediyim diyorum ne dersiniz. Onlar da dediler ki hayır 5 ünite devam etsin anlayacağınız istanbul bağlantılı bir bebişim olacak diyorum heralde sürekli online bağlantı neyseeee
dün başladık puregon 175 ml olarak .3 ocak gibi yumurta topl. işlemi olacaktı sanırım 31 aralık gibi gidersin İst. la dedi dr. yumurtaların şimdiden yarı yola gelmişler dedi.
Bakalım hayırlısı şaşkınlık içerisindeyim heyecan stres herşel var vallaaa
Arkadaşlar hepinize çok tşk.ediyorum allah razı olsun sizlerden ben 2 gün önce adet gördum akşam üstuydu 1 damla dün aktı biraz aşırı değil ama dün sırt ağrım çoktu çok acı çektım bugün sakinim adet damla damla renk acık kırmızı doktor dediki düşük yapacan amaa birsey merak ediyom ben parca felan görmedim neden aceba ??? Bu arada umudum kalmadı hayırlısı diyorum pazartesi doktora gidiyorum 1veya 2 ay sonra tekrar başlıyorum 1 denemem kaldı ssk da .....çok zor arkadaşlar buyuk bir şok yaşadım allah sabır veriyor amaa bende daha iyiim eşimde dün çok üzgündu bugün çok daha iyii yapılacak birsey yok .....bunu yaşıyan bilir hep ileri bakmak zorundayız ...sevgiler.......hamişler bebişlerinize iyi bakın
ıgnelerlen aram hıc ıı deıl hergun cıglık cıglıga zorla yaptırıorum
hayatımda ıgne yapılmadıgım vede cok korktugum ıcın zorlanıorum(((
yarın son zaten
prgan cok yakıor ve yapıldıktan sonra dınlenmedıgım ıcın cok sızım oluyor
rabbım yuzune baksın vede senın ıcın hayırlısı ne ıse o olsun ınşşşşş
babyden haberım yoktu bnde uzuldum sen dııınce
hayırlısı olsun dıyecek bırsey yok
ben gobekten ıgnelerımın sonunu vuracam yarın bakalım
baska verecekmı cumartesı kontrolum var
inşşş sorun yoktur
sagol canım bnım ben ıı olmaya calısıorum
az kaldı gıbı bırsey
senın nasıl gıdıor
kızımız ay pardon prensesımız oluormus maşşşşşş
nurcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bititrdin beni yaaaaaaAllahımmmm yaşasınn ay salıklı olksun tabii ama ben kızçee hastasıyım aaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy nurcaann görümceminde kızzzzıı olceekkkkkkk 21 inde belli oldu.ay valşla nası hastayım reflüm meflümde azdı sinüsler dolu ama ilaç gibi geldi maşallah kızımaaa Rabbim sağlık versinn işallah ikinizeedeee sağlıkla gelsin minişimiizzz yanımıza yaaaaaa
babyyycim en iyisiii iyi iletişimm kuracağıınnn bi yer seçmen.herkesin elektiriğii herkesle tutmazz ben elektiriğe inanıyorummmönemli olan da bu.bugün aradım merkezimi rahatsızlığım için anında bağlandı doktorum hemen bilgi verdi.bi de fırça attı hasta olma diyee hep bi telefon uzağımdalar.aradığımda hastaneye değil direk merkeze bağlanıyor ve 3 doktorun en az birine ulaşıyorum.genelde hepsine birden hatta
toanamm saol bebeğim iyi dileklerineesen nasılsıınnnn inşallah gelecek bu kezz hayırlısıylaaaa
gökkuşağımmm burdayım valla sinüslerde doldu bakamadım lap topaokudum geçmişi bak göbişinee iyi davrannn orasının sahibi varrrr
byy tatlım nasılsınn bakalım?ağrılar geçti mi???
esracım yoksun ortalarda kız tedavi başladı biziii unuttunnn
herzaman seninle ttalım sağolasın.kese için erken olabilir.bence pzt git bi doktoruna ama tedbiren başka bi yerdenndee randevu al baktır tedbiren yani bence
dyg ttalımm hayırlısı ne demeliRabbim güç versin sana da eşine de inşallah hepimizi bir mucize bulacak bir gün...Umarım en kısa zamanda durumun netlik kazanır ve hepimizzz çok sevindirirsinnn
minacım gelmedi mi kiiii?????
dileğiimm nasılsın güzel annişiiim benimmmm
zeyneeepciimm nası gidio hamişlik bakem
andac canım hakkında hayırlısıı 31 aralık inşallahhh çok uğurlu gelirr sanaaa
gnc24 tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin bizzeetavsiyem belirti aramaman yönünde oluur:)ben aradım ilk tedavimde çuvalladığım gibi çoook da yıprandım.sonra boş kalmayım diye bi aşılama yaptık onda çook rahattım.sadece solda bi his dedim o da nur topu gibi kist çıktı tedavim ertelendi onun yüzündennn şimdi ocak reglimde nasipse 2. ye yolculuğumuzzz o belirti denenlerr heepp ilaçlarınm etkisi ve oda herkeste başka etki yapar.kanama bazısında erken bazısında geç olur.hatta hamişlerde olduğuda görülmüştür.o yüzden sen hiçç takma hayatımm azcık kalmışşşşşş
Burada bir tezatlık var canım aklını karıştırmak istemem ama aynı tedaviden geçtiğimden 3 gün boyunca lucrin kullanman ve daha çok yolun başında olma safhasında yumurtalarının 9 mm olması doğal bir durum doktorun böyle bir durumda sana nasıl 175 mg geliştirici iğne verir?burada mutlaka problem var iğnenin dozu çok umarım tedavin hayırlısı ile ilerler.
bizde iyiyiz şükür canım bi bakim dedim sizlere neler yapmışınız :))))))) doktor şimdilik kız gibi deddi bakalım hayırlısı sağ sağlim olsunda :))))))))))))) inelerin bitmek üzereymiş iyi yakındır transferin hakkında hayırlısı olsun inşallah
elı aaygı duz olsunda sorun deıl cınsıyetı rabbm hayırlı evlat eylesın ınşşşş
ANDAC bırsey soracaktın *
arkadaşlar hepinize çok tşk.ediyorum allah razı olsun sizlerden ben 2 gün önce adet gördum akşam üstuydu 1 damla dün aktı biraz aşırı değil ama dün sırt ağrım çoktu çok acı çektım bugün sakinim adet damla damla renk acık kırmızı doktor dediki düşük yapacan amaa birsey merak ediyom ben parca felan görmedim neden aceba ??? Bu arada umudum kalmadı hayırlısı diyorum pazartesi doktora gidiyorum 1veya 2 ay sonra tekrar başlıyorum 1 denemem kaldı ssk da .....çok zor arkadaşlar buyuk bir şok yaşadım allah sabır veriyor amaa bende daha iyiim eşimde dün çok üzgündu bugün çok daha iyii yapılacak birsey yok .....bunu yaşıyan bilir hep ileri bakmak zorundayız ...sevgiler.......hamişler bebişlerinize iyi bakın
arkadaşlarrr iğneler bitti pazar günü toplamam var...kaç gün sonra trans olur ki??
esracım benim kafama takılan bişe var adetin 3. günü sana rahim kalınlığı yani endometrium kalınlığı diyorlar ölçmüşlermiydi..kaçtı kalınlığın. Ha bide lucrin kullandın heralde .Lucrin kullandığımdanmıdır nedir bu ayki adetim bir tuhaf benim pazartesiden beri sürüntü gibi tuhaf bir lekem var adet reglim buysa sende de böle oldu mu yaaa kafama takılıyor bu durum benim...
ben dogum kontrol hapıylan baslamıstım adeın3. gunuu tedavıye kontorle gıttıgımde rahmın hala ınce tabaka halınde demıstı d. kontrol hapına devam et bır kac gun daha dedi
salı gunude gıttımde rahmın temızlenmıs hersey yolunda sımdılık dedi
lucrın bnde kullandım bugun sonunu vurulacagım ve adetım bnde
adetım aynı senınkı gıbı tuhaf renkte camur gıbı sımsıyah ayrıca cok gelmedı bu ay.
normal gelen leke cunku rahmın temızlenıor canım bnce sorun yok
kafana takılacak bırseyde deıl
yumurtan ne zamn toplanacak
30-31 Aralık gibi istanbula gidicem ben brüksele, 3 ocak gibi transfer düşünülüyor bir hafta otelde kalacağız hastanenin anlaşmalı oteliymiş hemen yola çıkamazmıyız acaba masraflar çok artıyo yaaa o zaman.
Bir miktar kredi çektim ama benim 3. denemem olduğu için devlet karşılamıyor tüm masrafları ben karşılıyorum ilaç dahil yetmezse para diye korkuyorum orda ekstralar çıkarsa genetik tanı, dondurma işlemi gibi masraflara yetişebiliriz inşallah.
dondurulmuslarlanmı devam edıorsun sen tedavıne ?
rabbım herkese yardım etsın gercekten maddı bakımdan zorrr
yok üçüncü deneme dondurulmuşum yoktu benim....bu sefer olur inşallah
yumurtlama tedavisi kayseride , yumurta toplama ve transfer istanbulda olucak
ben şu an kayserideyim.
rabbım 2011 e byuk gobıslı gırdırmeyı nasp etsın :)
amiiiiin şu anda da iğnelerden göbüşlüyüm zaten kat kat artsın inşallahhh
elbiselerim bilem hazır hep bebeğidüşünerek kıyafet alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?