Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

canım inşallah iyi haberle gelirsin dualarımız seninle rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah aminnn

Burada bir tezatlık var canım aklını karıştırmak istemem ama aynı tedaviden geçtiğimden 3 gün boyunca lucrin kullanman ve daha çok yolun başında olma safhasında yumurtalarının 9 mm olması doğal bir durum doktorun böyle bir durumda sana nasıl 175 mg geliştirici iğne verir?burada mutlaka problem var iğnenin dozu çok umarım tedavin hayırlısı ile ilerler.

cnm benim geçmiş olsun tatlım yaa herşeyde vardır bi hayır,inş bebişin bi sonraki tedavinde daha sıkı tutunur annesine öptm cnm kendine dikkat et...

bizde iyiyiz şükür canım bi bakim dedim sizlere neler yapmışınız :))))))) doktor şimdilik kız gibi deddi bakalım hayırlısı sağ sağlim olsunda :))))))))))))) inelerin bitmek üzereymiş iyi yakındır transferin hakkında hayırlısı olsun inşallah

amin canım rabbim cümlemize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin :))))))))))

çok çok ama çook saol derincim..o kadar iyi geliyorki burdaki gerçekçi teselliler kendimi çok daha iyi hissediyrm..kalmş şurda 3 günüm..benimledir bebişim diye inanmak istiyorum,ümitliyim..Rabbim herkese,bana da inşallah bugünün mübarekliği hürmetine bebişler nasip eder inşallah

canımmm benimm çok üzüldümm allah sabır versin ne diyeyim bende zar zor toplamaya çalışıyorum kendimi inşallah bidaha böyle birşey yaşamazsın tatlımm allah kimseye yaşatmasın ve kimsenin kucağını boş bırakmasın bizi bizden başka kimse anlayamaz rabbim 2. denememizde bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsinnn allah bi daha aratmasınn

Doktorum başlayalımda gerekirse düşürürüz dedi. yarın yine kontrol ve E2 yapılacak buna göre karar verilecek. Ha bide doktorum yumurta sayısının da çok olmasını istiyorum dedi, Dondurulmuşlar için

elı aaygı duz olsunda sorun deıl cınsıyetı rabbm hayırlı evlat eylesın ınşşşş

ANDAC bırsey soracaktın *

elı aaygı duz olsunda sorun deıl cınsıyetı rabbm hayırlı evlat eylesın ınşşşş

ANDAC bırsey soracaktın *

esracım benim kafama takılan bişe var adetin 3. günü sana rahim kalınlığı yani endometrium kalınlığı diyorlar ölçmüşlermiydi..kaçtı kalınlığın. Ha bide lucrin kullandın heralde .Lucrin kullandığımdanmıdır nedir bu ayki adetim bir tuhaf benim pazartesiden beri sürüntü gibi tuhaf bir lekem var adet reglim buysa sende de böle oldu mu yaaa kafama takılıyor bu durum benim...

canım benim güzel haberlerini bekliyoruz en kısa sürede..

ben dogum kontrol hapıylan baslamıstım adeın3. gunuu tedavıye kontorle gıttıgımde rahmın hala ınce tabaka halınde demıstı d. kontrol hapına devam et bır kac gun daha dedi
salı gunude gıttımde rahmın temızlenmıs hersey yolunda sımdılık dedi
lucrın bnde kullandım bugun sonunu vurulacagım ve adetım bnde
adetım aynı senınkı gıbı tuhaf renkte camur gıbı sımsıyah ayrıca cok gelmedı bu ay.
normal gelen leke cunku rahmın temızlenıor canım bnce sorun yok
kafana takılacak bırseyde deıl
yumurtan ne zamn toplanacak

30-31 Aralık gibi istanbula gidicem ben brüksele, 3 ocak gibi transfer düşünülüyor bir hafta otelde kalacağız hastanenin anlaşmalı oteliymiş hemen yola çıkamazmıyız acaba masraflar çok artıyo yaaa o zaman.
Bir miktar kredi çektim ama benim 3. denemem olduğu için devlet karşılamıyor tüm masrafları ben karşılıyorum ilaç dahil yetmezse para diye korkuyorum orda ekstralar çıkarsa genetik tanı, dondurma işlemi gibi masraflara yetişebiliriz inşallah.

dondurulmuslarlanmı devam edıorsun sen tedavıne ?
rabbım herkese yardım etsın gercekten maddı bakımdan zorrr

dondurulmuslarlanmı devam edıorsun sen tedavıne ?
rabbım herkese yardım etsın gercekten maddı bakımdan zorrr

yok üçüncü deneme dondurulmuşum yoktu benim....bu sefer olur inşallah
yumurtlama tedavisi kayseride , yumurta toplama ve transfer istanbulda olucak
ben şu an kayserideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…