Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

:) ben hıc bırsey almadım almamda
allh gıydırmeyı nasp eylesn

AMİİİİN Daha önceki gebeliğimden kalan kıyafetlerim var benim ama onları bakmayı bile gözüm yemiyor
çektiğim sıkıntılarım aklıma geliyor.
Ama böle kıyafetlere falan heves ettikçe de moral buluyorum.
Stresten başka türlü kurtulamıyorum biraz da olumlu düşünmeliyiz dimi ama

bu son olsun ınş ve senınlen olsun ınşşşşş

prgen kız ??????? sen gnol f mı kullndın

ben de puregon, daha önce puregon kullandığım dönemlerde gebe kaldım. Belki tesadüf ama bu seferde belki uğurlu gelir diye doktoruma gonal f istemiyorum dedim.
o da anlayış gösterdi sağolsun. kaç ünite kullanıyorsun bi de ben akşam 10 da lucrin 10.30 da da puregonu kullanıyorum acaba çok mu yakın oluyor arası ama gündüz kullanma şansım yok ki işteyim buzdolabı falan yok ki:18:

ben buz dolabında falan saklamıorum oda sıcaklıgında dedı
muftak dolabıma koyuyorum
ayrıca ben aksam 8.5 ta lucrınlen bırlıkte kullanıorum
ardı arkasına
bana öle söledıler

ben buz dolabında falan saklamıorum oda sıcaklıgında dedı
muftak dolabıma koyuyorum
ayrıca ben aksam 8.5 ta lucrınlen bırlıkte kullanıorum
ardı arkasına
bana öle söledıler

aaa nasıl olur puregon hep buzdolabında kullanılan bi ilaç ben yıllardır kullandım hangisi doğru acaba
eczacımda hep buzlukla birlikte verir bana ilacı

aaa nasıl olur puregon hep buzdolabında kullanılan bi ilaç ben yıllardır kullandım hangisi doğru acaba

kızlarr ban yardımcı olurmusunuzz... tüp bebek ilaçlarını en uygun nerden alabilirizz... özeldende mesaj atabilirsinizz isim vermek yasaksa eğer... benim bir arkadaşım ecza deposundan sınırım getirtmişti.. çok uygunduu. ama ona ulaşamadım..

selam kızlar 2. tüp bebek denemesi için dondurulmuşlarla ne zaman başlanıyor bana bilgi verirmisiniz? ve dondurulmuşlar içinde ilaç kullanılıyormu süreç nasıl :92:

oda sıcaklıgında saklıorum canım ben
buz dolabını ılk defa duydum yaz
olsa belkı dogurudrda bu havada
sanmıorum yanı :)

selam kızlar 2. tüp bebek denemesi için dondurulmuşlarla ne zaman başlanıyor bana bilgi verirmisiniz? ve dondurulmuşlar içinde ilaç kullanılıyormu süreç nasıl :92:

dondurulmuslarlan sansını dneeyecek olanlar topıgı var
ıstersen oraya bır bak canım

selam kızlar 2. Tüp bebek denemesi için dondurulmuşlarla ne zaman başlanıyor bana bilgi verirmisiniz? Ve dondurulmuşlar içinde ilaç kullanılıyormu süreç nasıl :92:

canım adetliyken gidyorsun
rahmi hazırlamak için ilaç kunaıyorsun

selam kzlar +moralim çok bozuk. bugün drda kontrolüm vardı iltihaptan dolayı. drum dediki bugün, meğerse benden yumurta toplama sırasında sıvı varmış, iğneyle onuda temizledim dedi, yani bu durum normalde olmuyo herkeste dedi ama ben görünce çektim onları dedi, transfer sırasında tekrar oluşsaydı iptal edecektim dedi ama yoktu dedi. o sıvı varken embriyolar tutunamaz kayar, oranın kuru olması lazımki yapışsınlar dedi. peki transferden sonra oluşamaz mı dedim, bir şey diyemem olabilir de olmayabilir de dedi. görmem için alttan muayene etmem lazım onuda yapamam dedi. bir de doktor transfer işlemine gelmeden beni hazırlarlarken baş hemşire vardı o ultrasondan baktı, yani çok az bi sıvı var ama bi sorun çıkmaz ondan dedi ve doktorumda olur transfer iptallik bir durum yok dedi. yani kızlar moralim sıfır biraz bile olsa sıvı vardı belkide çoğaldı o, çoğalmasa bile tutunmamasına yeterli olabilir, bebişler tutunamadı kesin. yani kızlar şu 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı o kadar moralim bozuk ki anlatamam sonuçtan adım gibi eminim artık.

Yeeeeeeetercım senı agzını yerım ben canım arkadasım ınsallah kızz allahım senın sesını duysunda bu defa olıyımbıraz nese bıraz keder omur boyle gelır gecer allah hepımızın yuzunu guldursun sen nasılsın tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…