selam kzlar +moralim çok bozuk. bugün drda kontrolüm vardı iltihaptan dolayı. drum dediki bugün, meğerse benden yumurta toplama sırasında sıvı varmış, iğneyle onuda temizledim dedi, yani bu durum normalde olmuyo herkeste dedi ama ben görünce çektim onları dedi, transfer sırasında tekrar oluşsaydı iptal edecektim dedi ama yoktu dedi. o sıvı varken embriyolar tutunamaz kayar, oranın kuru olması lazımki yapışsınlar dedi. peki transferden sonra oluşamaz mı dedim, bir şey diyemem olabilir de olmayabilir de dedi. görmem için alttan muayene etmem lazım onuda yapamam dedi. bir de doktor transfer işlemine gelmeden beni hazırlarlarken baş hemşire vardı o ultrasondan baktı, yani çok az bi sıvı var ama bi sorun çıkmaz ondan dedi ve doktorumda olur transfer iptallik bir durum yok dedi. yani kızlar moralim sıfır biraz bile olsa sıvı vardı belkide çoğaldı o, çoğalmasa bile tutunmamasına yeterli olabilir, bebişler tutunamadı kesin. yani kızlar şu 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı o kadar moralim bozuk ki anlatamam sonuçtan adım gibi eminim artık.
canım bu duruma ohss deniyorselam kzlar +moralim çok bozuk. Bugün drda kontrolüm vardı iltihaptan dolayı. Drum dediki bugün, meğerse benden yumurta toplama sırasında sıvı varmış, iğneyle onuda temizledim dedi, yani bu durum normalde olmuyo herkeste dedi ama ben görünce çektim onları dedi, transfer sırasında tekrar oluşsaydı iptal edecektim dedi ama yoktu dedi. O sıvı varken embriyolar tutunamaz kayar, oranın kuru olması lazımki yapışsınlar dedi. Peki transferden sonra oluşamaz mı dedim, bir şey diyemem olabilir de olmayabilir de dedi. Görmem için alttan muayene etmem lazım onuda yapamam dedi. Bir de doktor transfer işlemine gelmeden beni hazırlarlarken baş hemşire vardı o ultrasondan baktı, yani çok az bi sıvı var ama bi sorun çıkmaz ondan dedi ve doktorumda olur transfer iptallik bir durum yok dedi. Yani kızlar moralim sıfır biraz bile olsa sıvı vardı belkide çoğaldı o, çoğalmasa bile tutunmamasına yeterli olabilir, bebişler tutunamadı kesin. Yani kızlar şu 1 haftadır başıma gelmeyen kalmadı o kadar moralim bozuk ki anlatamam sonuçtan adım gibi eminim artık.
yeeeeeeetercım senı agzını yerım ben canım arkadasım ınsallah kızz allahım senın sesını duysunda bu defa olıyımbıraz nese bıraz keder omur boyle gelır gecer allah hepımızın yuzunu guldursun sen nasılsın tatlımmm
SAGOL IYIYIM DERINCIM INSAAALLLAH GELSINTATLIM BUDEFA INSAAALLLAHHH SAGOL GUZEL DILEKLERIN ICIN BEBEEEMMM
canım bu duruma ohss deniyor
yumoş sayısı fala ise opu da bu durumla karşılaşıla biliyor
eğer toplanna su fazlaysa transfer iptal ediliyor
bir sonraki ay transfer yapılıyor
ama az ise sana yapılan işlem yapılıp transfer yapılyor
erkek infertilitesi yüzünden hamişkalmayan bayanlar listesi topiğinde birarkadaş vardı bilgemmmm nikli
ondada olmuştu su toplanması biraz dr 2 embiryo transfer yapacaktı ama durumundan dolyı 1 embiryo transfer yapıldı ama şimdi hamişşşşşşşşşşş
darısıda sana
canım rabbim hepimizin seisni duysun
inşşşş bu savaşı kazananlardan olursun
benimde çok şişlik ve kasıklarımda ağrı vardı doktorum iptal etti 1 adet dinlen öle yapalım dedi ama sudan hiç bahsedilmedi benimkidemi su toplamasından iptal edildi acaba yeter senden daha öğrenicegimiz çok şey var canım çok sağol
Hayırlı olsun canımmm1-0 öndesinnnn Allahh sağlıklaa hayırlı haberler vermeni nasiip etsinnn hoşgeldiinnnnnn
canım bu duruma ohss deniyor
yumoş sayısı fala ise opu da bu durumla karşılaşıla biliyor
eğer toplanna su fazlaysa transfer iptal ediliyor
bir sonraki ay transfer yapılıyor
ama az ise sana yapılan işlem yapılıp transfer yapılyor
erkek infertilitesi yüzünden hamişkalmayan bayanlar listesi topiğinde birarkadaş vardı bilgemmmm nikli
ondada olmuştu su toplanması biraz dr 2 embiryo transfer yapacaktı ama durumundan dolyı 1 embiryo transfer yapıldı ama şimdi hamişşşşşşşşşşş
darısıda sana
ayyyyyy canım ağzın bal yesin allah sana bir an önce hayırlı sağlıklı evlat versin canım benimm, inan bugün ruh gibi gezdim çok kötü ruh halim. inan biraz yüreğime su serptin. demek ohhs bu duruma deniliyor. peki bilgemm nikli arkadaşında transferde de az miktar var mıymış o sıvı yani??
kısa protokol ....sen hangi aşamadasın...
aaa nasıl olur puregon hep buzdolabında kullanılan bi ilaç ben yıllardır kullandım hangisi doğru acaba
eczacımda hep buzlukla birlikte verir bana ilacı
kızlar benim dün gittiğim doktor tedaviyi yapan doktor değildi ama sonrasında da devam edeceğim doktor bu. benim 4 aylık bebeğimin suyu bitmişti ya dün onu sordum kan pıhtılaşmasıyla alaksı var mıdır dedim. o da çok değil ama önlem olsun diye günlük bir tane aspirin verelim dedi ama tedavi yapan doktoruna da sor dedi. sizler kullanıyor musunuz bence benim onunla ilgili değildi sorun ama sizce kullanmam sorun olur mu ne yapayım
Canım aklın hep geçmişte benim gıbı çok haklısın bu sefer gerçekten çok bilinçli davranmak lazım bende çok hatalar yaptım kaybettiğimde anladım ama iş işten geçmişti sende birkaç doktora danış canım herşeyi bilelim yapalımda allahım esirgesin sana yavrunu kucağına almayı nasip etsin
amin canım sana da rabbim nasip etsin.inan sen de bilirsin ilerlem,i hamileliğin bitmesi çok daha zor ve açıklanamayan durum olması ne yapacağını bilememek. Allaha emanetiz rabbim korusun ve bu defa bebeklerimizi bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?