Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

şekerler nasılınız
ben çok yorgumun bu gün
inşş herkez iyidir
valla geçmişe bile bakamyacağım
herkes kendine iyi baksın
ablanız sizi seviyor
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar merhaba bayadır gıremıyorum..durumlar ıyıdır ınsallh..tedavıde olanlar,sonuc bekleyenler ve bebısını buyutenler allah hepımızın gonlune gore versın ınsallh...2011 bızlerın senesı olcak buna ınanıyorum sırayla burdan hamle haberlerı alcaz ınsallh.hepınızı opuyorum kendınıze cooook ıyı bakın...

Ay evet canım ya sen demişssin ne zaman yapılıyo bu iğne moralim bozuk kahverengi akıntım var ya offf tutmadı galiba

canım saçmalama bence hemen al vurun benim doktorum telde dedi 4 günlük progestan karşılıyormuş benim de kahve leke geldi 2 gün ama bak tuttu hatta ilk kahve sonra az kırmızı da geldi

canım saçmalama bence hemen al vurun benim doktorum telde dedi 4 günlük progestan karşılıyormuş benim de kahve leke geldi 2 gün ama bak tuttu hatta ilk kahve sonra az kırmızı da geldi

Canım sen bu iğneyi tm olarak ne zaman yaptırdın transferden sonra hangi ilaçları kullandın of ya sorularım bı suru sıkmıyorum inşallah

Canım sen bu iğneyi tm olarak ne zaman yaptırdın transferden sonra hangi ilaçları kullandın of ya sorularım bı suru sıkmıyorum inşallah

CANIM HİÇ SIKAR MISIN KEŞK E YARDIMCI OLABİLSEM BEN HEP PROGESTAN FİTİL KULLANDIM.11. gün kan testi yaptığım gün kahve leklenmem oldu o gün vurun dedi doktorum bir tane vurundum bazıları her hafta bir tane bile vurunuyormuş kanamaları olanlar. senin kanama nasıl? tutunma kanamasıdır . test ne zaman

Mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza.Bende tüpbebek tedavisine başladım.Burda sizlerle yazışmak istiyorum bende.tedavi süreci hakkında deneyimlerinz varsa paylaşırsanız sevinirim.ben ilk defa başladım baklaım ne olacak

iyilik esra ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz ,ben perşembeyi bekliyorum kesemizi görmemiz için inş...sende ne var ne yok tedavin nasıl gidiyor inş sorun yoktur güzel gidiyordur...

hamdolsun ııyım
bugun randevum vardı yumurtalrımın durumu ıı miş şimdilik cok sukurr
bakalım artık ınş sorunsuz bıter hersey

bnmde ılk denemem onumuzdekı hafta yumurtam toplanacak naspse
sızın uzun protokolmu
sorun ne yas kac ?

arkadaşlar banada yardımci olurmusunus düşük yapanlar adette parça gelmesi gerekmiyormu??? boyle birsey yaşadıysanız bana cvplayın ltfennnn çok önemli

benim bebeğim bi 10 günlük olması gerekiyordu doğal olarak ufak bir parça gelmesi gerekir diye düşündüğum ama bende henüz gelmedi ondan sordum ben normal adettimi gordum amaa parça yok endişeliyım

canım aramıza oş geldin
inşş ilk tedvain son tedavin olsun bebişin gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
]

arkadaşlar banada yardımci olurmusunus düşük yapanlar adette parça gelmesi gerekmiyormu??? boyle birsey yaşadıysanız bana cvplayın ltfennnn çok önemli
merhaba dyg34
ben de 6 haftalık düşük yapmıştım ama sadece o an çok minik parca şeklinde gelmişti zaten o zamanda anlamıstım ne oldugunu ama sadece okadar devamında normaldi çünkü hafta olarak 6.haftanın sonundaydık ama hiç gelişmemişti beta hcg m ancak 3. haftayla uyumluydu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…