ne iğnesi canım kan pıhtılaşması için mi
nbr kızlar nasılsınızzzzz
canım ben kanama olunca bir tane proluton depot vurundum
Ay evet canım ya sen demişssin ne zaman yapılıyo bu iğne moralim bozuk kahverengi akıntım var ya offf tutmadı galiba
canım saçmalama bence hemen al vurun benim doktorum telde dedi 4 günlük progestan karşılıyormuş benim de kahve leke geldi 2 gün ama bak tuttu hatta ilk kahve sonra az kırmızı da geldi
Canım sen bu iğneyi tm olarak ne zaman yaptırdın transferden sonra hangi ilaçları kullandın of ya sorularım bı suru sıkmıyorum inşallah
iyilik esra ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz,ben perşembeyi bekliyorum kesemizi görmemiz için inş...sende ne var ne yok tedavin nasıl gidiyor inş sorun yoktur güzel gidiyordur...
Mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza.Bende tüpbebek tedavisine başladım.Burda sizlerle yazışmak istiyorum bende.tedavi süreci hakkında deneyimlerinz varsa paylaşırsanız sevinirim.ben ilk defa başladım baklaım ne olacak
arkadaşlar banada yardımci olurmusunus düşük yapanlar adette parça gelmesi gerekmiyormu??? boyle birsey yaşadıysanız bana cvplayın ltfennnn çok önemli
mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza.bende tüpbebek tedavisine başladım.burda sizlerle yazışmak istiyorum bende.tedavi süreci hakkında deneyimlerinz varsa paylaşırsanız sevinirim.ben ilk defa başladım baklaım ne olacak
merhaba dyg34arkadaşlar banada yardımci olurmusunus düşük yapanlar adette parça gelmesi gerekmiyormu??? boyle birsey yaşadıysanız bana cvplayın ltfennnn çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?