arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.
arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.
cnmmm hayırlısı olsunnnn üzülmemeye çalışşşşş
ne haber alırsan alllllll pes etmek yok inşallahhhhhhhhhh
dualarımız seninle inşallahhhhhhhhh
nursin cim ya üzme kendini dr. aradın mı?
Merhaba kızlar çok moralim bozuk kahverengi akıntı kanamaya döndü biraz çok üzgünüm sanırım olmadı allahtan sabır diliyorum artık
Çok sağol canım bende yaptırcam test galiba böyle belirsizlik daha çok yoruyo herşeyin hayırlısı allahtan dıyorum atık
Doktorumu aradım test yap dediler ya ne alaka hiç hazır değilim ben negtifi görmeye kafayı yemessem iyidir
kızlarrr 14 yumurtadan 11 olgun 8 i döllenmiş yarın arıyacaklar salı yada çarşamba trans.... 27 yaşındayım 1 tane koyucaklar galiba devamı dondurulacak....bu döllenmişler yarına kadar bizi terk etmez dimi??
kızlar ALLAH hepimizin yüzüne gülücek ya bu gun ya yarın ama MUTLAKAAAA bi gün asla pes etmeyelim bu yoldaki herkese Allah kuvvet sabır versin dualarım hepimiz için
canlarım benim sağolun arkadaşlar, bende bıçak gibi kesildim, duygularım nasırlaştı, öyle kalakaldım. iki aşılamamdanda alışığım bu sonuca ama gerçekten buna çok emek verdim, çok inanarak başladım, ama olmadı, başaramadım
canlarım benim sağolun arkadaşlar, bende bıçak gibi kesildim, duygularım nasırlaştı, öyle kalakaldım. iki aşılamamdanda alışığım bu sonuca ama gerçekten buna çok emek verdim, çok inanarak başladım, ama olmadı, başaramadım
amin canım inşallah allah dualarımızı kabul etsin:79:
hadi gözün aydın canım döllenmişlerin bölünmesine bakıyorlar ona göre hangisini koyacaklarına hangilerini dondurabilirler bakarlar yani seni terketmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?