Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.

canım çok üzüldüm doğru söylüyorsun demek ki kısmet değilmiş hayırlısı olsun ama içine atma lütfen allah öncelikle sağlık versin sabır versin

cnmmm hayırlısı olsunnnn üzülmemeye çalışşşşş

ne haber alırsan alllllll pes etmek yok inşallahhhhhhhhhh

dualarımız seninle inşallahhhhhhhhh

Çok sağol canım bende yaptırcam test galiba böyle belirsizlik daha çok yoruyo herşeyin hayırlısı allahtan dıyorum atık

Çok sağol canım bende yaptırcam test galiba böyle belirsizlik daha çok yoruyo herşeyin hayırlısı allahtan dıyorum atık

evet cnmmmmm seninleyizzzz inşallahhhhhh

rabbimizzzz sağlıklısını ve hayırlısını versinnnnn

inşalahhhhhhhşşşş......

herkeseeeee hayırlı haberler nasip olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92::92:

canlarım benim sağolun arkadaşlar, bende bıçak gibi kesildim, duygularım nasırlaştı, öyle kalakaldım. iki aşılamamdanda alışığım bu sonuca ama gerçekten buna çok emek verdim, çok inanarak başladım, ama olmadı, başaramadım

hadi gözün aydın canım döllenmişlerin bölünmesine bakıyorlar ona göre hangisini koyacaklarına hangilerini dondurabilirler bakarlar yani seni terketmezler

kızlar ALLAH hepimizin yüzüne gülücek ya bu gun ya yarın ama MUTLAKAAAA bi gün asla pes etmeyelim bu yoldaki herkese Allah kuvvet sabır versin dualarım hepimiz için

byy nasip bu işlerde değilmi arkadaşımmmmmm

sağlık en önemlisiiiiiiş,,doğru söylüyorsunnnnn nasırlaşıyoruzzzzzzzz

ama eldennnnn dua etmektennnn başka birşeyyyyy gelmiyor birrrr yerdeeee

hayırlısııııııı,,,,,,,,

yine deumudunu yitirmeeeeeee cnmmmmm

canım benim yaaa kıyamam bu günlerde geçicek inanın bu çektiklerimizin alıcaz meyvesini sadece sabır olurmu çook zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor ben 3 sene olcak kk de bir sürü arkadaşlarım var inan o kadar umutsuz vakalar hamile kaldıki herkesin bi vakti var rabbim sağlıklı evlatlar versinde canım bekleriz napalım dua etmekten bişey gelmiyor elimizden

merhaba kızlar iş çok yoğun off çok yoruldum. byy canım çok üzüldüm ama hayırlısı rabbimin vardır bir bildiği umutlu ol tüptr nrgstif olup o ay hamile kalan o kadar çokki. en kısa zamanda pozitif olur inşallah.
nursin canım bence test yap acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…