Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Merhaba arkadaşlar
22/12/2010 tarihinde transfer yapıldı şimdi bekliyorum ama çok merak ediyorum tutmayınca kanama falan olurmu bir belirtisi varmıdır

yok canım bu hafta göreceğiz inşallah hcg ye göre ikiz olabilir diyor drum:79::79::79::79:
ay ne gusel haber maşşşşşşşşşşş
inşallah canım bebek isteyen herkeze allahınm bu yıl sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tedavın hayırlı olsun hayırlı haberlen gel ınşşşşş
Merhaba kızlar çok moralim bozuk kahverengi akıntı kanamaya döndü biraz çok üzgünüm sanırım olmadı allahtan sabır diliyorum artık
:/(
maşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.
rabbım sabır versın
Canım çok üzgünüm benimde negetif buyuk ıhtımal allah sabır verip yardımcımız olsun
allh yardımcın olsun canım
Merhaba arkadaşlar
22/12/2010 tarihinde transfer yapıldı şimdi bekliyorum ama çok merak ediyorum tutmayınca kanama falan olurmu bir belirtisi varmıdır

gusel sonuclarlan donmen dılegıylennnnnnnnnnnnnn

ınsallah canım esracım allahım hepımızın yuzunu guldursun 2011 hayırlı gelsın bol bebıs haberlerıyle ınsallah

Kızlar test yaptırdım sonuç 25.75 ama kanamada artıyo 3gun sonra tekrarla dediler ama gerek kalmıcak bence belimde çok ağrıyo ben bu ağrıları bılıyorum doktorumda ıstırahat dedi başka yapacak bişey yok dedi

canım nasıl yani pregestoron falan vermedimi

merhaba arkadaşlar
rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün
ıyıyım cok sukur yeeeetercım sen nasılsın tatlım benım
iyilik şeker yaaaaa ne olsun

yok canım yaaaa bu gün mersine gittim (biz ilçedeyiz )kocaman mersin ilinde 1 tane çene cerahı var oda izine ayrılmış tam 4 has gezdim yok bulamadım çene cerahı eve geldim

susesi tedavin hayırlı olsun cnm inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur tatlım.nerede tedavi görüyosun cnm sorununuz ne acaba...

Mrb canım,sağol,bugün histegrofi çekildi bi problem çıkmadı şükürler olsun.şimdi önümüzdeki ay adet olmayı bekliycekmişim ndan sonra naspse yumurta toplama,trasnsfer işlemleri olcak sanırım.heycanlıym bugün çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuşben izmirde smynra tüpbebek merkezinde tedavi görüyorum.sendemi tüpbebek tedavisi görüyorsun?umarım önümüzdeki yıla hepimiz hamile gireriz:))

rahım fılmımı cekıldın

Nursın moralnı bozma hayatım kanaman cokmu oluyo bılırım o duyguları ben ılk gorduyumde kanı yıkılmıstım ama umıdını yıtırme arkadasım sonunda bız galıp gelıcez ınsallahh:87::87:

Byy uzulme elden gelen bırsey yok ınan bana stres ettıkce sankı hersey tersıne gıdıyo allah buyuk deneye deneye tutturucaz arkadasım bu bızım kaderımız acı ama gercek moralını bozma bunda da vardır bır hayır dıyorum ama gonlumuze soz gecmıyo

Kızlaar dualarınız ıcın ammmmmmmıııııınnnn ınsallah bırgun mevlam bızımde yuzumuzu guldurup kucagımızı doldursun guzeller

Nursın moralnı bozma hayatım kanaman cokmu oluyo bılırım o duyguları ben ılk gorduyumde kanı yıkılmıstım ama umıdını yıtırme arkadasım sonunda bız galıp gelıcez ınsallahh:87::87:

OLuyo biraz ama çoğalcak gıb test neden 25.75 çıktı ne demek bu yardım edin ağlamaktan perşan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…