Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

selammm kızlar nasılsınızz? byyy canım çok üzüldüm sonucuna allah sabır versin ikinciye inşallah meleklerine kavuşursun..

derincimmm çok geçmiş olsunnn hayatımm

hamişlerrr nasıl gidiyoo bakem kendinize çok iyi bakın

herkese iyi akşamlar..nasılsınız bayanlar?? bunnlar size...
yarın test günüm...:18:heycanlı bile değilim sanki yaa..:18::18: yok yok...heecanlıyım...:18::18:

yarın test günüm...:18:heycanlı bile değilim sanki yaa..:18::18: yok yok...heecanlıyım...:18::18:

HEYCAN YOK
YARIN BURAYA GELECEKSİN
VE BİZDE ÇEKECEĞİZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

mrb cnm,oh oh histegrofide sorun çıkmamış ne güzel...inş tedavinde bebişin gelir cnm..benim 2.denemem cnm ve son tedavimde bebişim tutundu bana bugün 5+4 günlüğüz teyzesi...
Rabbimden tek isteğim bu duyguyu bana yaşattı herkese yaşatsın bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek istiyorum inş Allahım sesimi duyar...perşembe günü kese için dr a gideceğim...

baby iyilik cnm sen nasılsın?biz iyiyiz çok şükür sen gelmiyosun bu sıra...
bizde bugün bebişimle avm gezdik biraz sölemesi ayıp 4 saat çok yoruldum gelir gelmez attım kendimi yatağa bide pc

HADİ BAKALIM CANIM
PIT PITLARI DUYACAKSIN
O ŞAHANE SESİ MUHTEŞEM SESİ DUYACAKSIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ 9 AYINIZ SU GİBİ GEÇSİN VE MİNİK SAĞLICALA GELSİN

HADİ BAKALIM CANIM
PIT PITLARI DUYACAKSIN
O ŞAHANE SESİ MUHTEŞEM SESİ DUYACAKSIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ 9 AYINIZ SU GİBİ GEÇSİN VE MİNİK SAĞLICALA GELSİN

yetersim inş cnm yaa dileklerin için sğl tatlım,ama dr beni perşembe kese için çağırdı pıt pıtları duyamayız daha :97: yoksa duyamıyız..

yetersim inş cnm yaa dileklerin için sğl tatlım,ama dr beni perşembe kese için çağırdı pıt pıtları duyamayız daha :97: Yoksa duyamıyız..

pardon kuzum yaaaaaaa
Yaaaa ne pardonu yaaaa allahın izni ile duyacaksın pıt pıtlarıda
Durumu kurtarmaya çalıştım oldumu

saolun canım yol arkilerim güsel dileklerinizee geçmiş olsun dileklerinize çook teşekkür edrimm

verdikçe veriyop Rabbim inşalllahhh iyi şeyylerdedir sıraaa

Bugün Psikiyatırla görüşmemdee yeni denememi ertelememe kararı alındıııilacın yan etkisinin anksiyete(kaygı) bozukluğu yaptığından kısa sürede çözülecek bir konu en erken transvfer ocak sonu zaten denildiiişimdi bir hafta sakinleştirici ce başka bi ilaç alıcam akldığım diğer ilaç bir hafta sonra etki edecek bu bozukluğu tedavi edecek sakinleştiriciyide bu süre zarfında sıkıntı yaşamamak için sadece bir haftalığına alacağım.yani korktuğum gibi olmadı çook şüküüürrbakalım soırada cuma kist kontrolüm var.oana göre gidişat belli olacak

byy ne demeli:2:Rabbim sabır versin.emin ol geçecek.Ve de bebeğini kucağına aldığında mükafatını bu sıkıntıların karşılığını almış olacaksın tatlım

nursin tatlım sürekli yat.kendine beslenmene dikkat et.ve mucizelere inancını yitirme dua et!!!dualarım seninle!!!!!!!

canlarım benim moralleri yüksek tutun ama sakın haa içinize atmayın.ağklamak istiyorsanız ağlayın,bağırmak istiyorsanız bağırın ama içinize atmayın!!!ve unutmayın sağlığınız yoksa bebeğinizin de hiç bir anlamı yok!güçlü olmak bizim tek şansımız.ama insan olduğumuzu unutmayalım.kendimize aşırı yüklenmeyelim.Hepimizee harika bir yıl diliyorum şimdiden.bol bebişli.bol sağlılıı huzurlu...ve de Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın cümlemizin inşallahhh

canım inşşşşşş her şey güzel olsun
dinlen kafanı topla sonra beişini alıp gelirsin

Derincim çok sağo canım ama bu test ne demek sizce kimsenin bi fikri yokmu 25.75 bundan bir mucize olurmu sizce, Allah seninde yardımcın olsun çok zorluklardan geçiyoruz

toana canım benim ben adet gördüm 3 gün bi açık kırmızı bi koyu renk oluyordu dün bitti sandım halen kırmızı açık renk damla damla geliyor .bugün doktora gittim çok rahat bebeğın öldü dedi tuttundu ama 3 veya 4 gün sonra öldü dedi teste gerek duymadı muayenede etmedi adet gördumu soyledim şekili anlattım berak kan diye benden hiç parçaa gelmedi endişeliyim ilaçları kestik ... doktoruma dedim adet gördum 5 gündeyım oda bana dediki adet görecan parçada gelmesi lazım ...şimdi bana yardımcı olun benim adettim bitti sayılır parça gelmedi ben hemen genemi adet görmem lazımki parça çıksın diye offf bugün ömrumden 10 yıl gitti çok yıprandım

Canım çok kötü günler yaşıyoruz benimde bugun 9.gunum ve 25.75 çıktı sonuç kanama var bu nedemek ya senin de buna benzermi yaşadıkların allah yardımcımız olsun

canim insallah pozitifff haberiyle gelirsin rabbim yuzunu guldursun

Gokksagım nerdesınnn bebeeemm yoksa bebeyıne orgumu oruyon tatlımmmm

toanammm ayyy canim yaaa keske olsada hayirlisiyla onlar hazirrr tatlim
sen napiyosuuuunnnn nasilsinnn

Canım çok üzgünüm benimde negetif buyuk ıhtımal allah sabır verip yardımcımız olsun

canim umudunu yitirme rabbim buyuk insallah bunda olmasa birdahakine yilmadan devam edecegiz rabbim hepimizin yardimcisi olsun

canim masllahhh

arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.

canim cok uzuldum herserde bir hayir vardir rabbim insallah en ksa zamanda gondersin bebisini

Canım çok kötü günler yaşıyoruz benimde bugun 9.gunum ve 25.75 çıktı sonuç kanama var bu nedemek ya senin de buna benzermi yaşadıkların allah yardımcımız olsun
canım zor dinlen bol bol ewet seninde biraz düşük çıktı benim gibi ben çok zor bir gün geçirdim... cadenın karşı tarafı geçerken bi araba beni çarpıyordu son anda kurtuldum hüngür hüngür ağladım ... ne fayda ???? güçlu ol canım her şey için

nusrin güçlu ol sen canım dinlen bak senin benimkiden yuksek benim 10 günümde sadece 6.49 seninki daha iyii bekle sabirlı ol umudunu itirme

Sağol canım ama önce sen sağlıklı ol sonrasında da allah yardımcımız olacak inşallah. Senin nasldı canım iilk değerin hangi gun yaptırmıştın ben hala bı mucıze olabilirmi ki diyorum umıtzce tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…