herkese iyi akşamlar..nasılsınız bayanlar??bunnlar size...
yarın test günüm...:18:heycanlı bile değilim sanki yaa..:18::18: yok yok...heecanlıyım...:18::18:
Mrb canım,sağol,bugün histegrofi çekildi bi problem çıkmadı şükürler olsun.şimdi önümüzdeki ay adet olmayı bekliycekmişim ndan sonra naspse yumurta toplama,trasnsfer işlemleri olcak sanırım.heycanlıym bugün çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuşben izmirde smynra tüpbebek merkezinde tedavi görüyorum.sendemi tüpbebek tedavisi görüyorsun?umarım önümüzdeki yıla hepimiz hamile gireriz:))
selammm kızlar nasılsınızz? byyy canım çok üzüldüm sonucuna allah sabır versin ikinciye inşallah meleklerine kavuşursun..
derincimmm çok geçmiş olsunnn hayatımm
hamişlerrr nasıl gidiyoo bakem kendinize çok iyi bakın
mrb cnm,oh oh histegrofide sorun çıkmamış ne güzel...inş tedavinde bebişin gelir cnm..benim 2.denemem cnm ve son tedavimde bebişim tutundu bana bugün 5+4 günlüğüz teyzesi...
Rabbimden tek isteğim bu duyguyu bana yaşattı herkese yaşatsın bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmek istiyorum inş Allahım sesimi duyar...perşembe günü kese için dr a gideceğim...
HADİ BAKALIM CANIM
PIT PITLARI DUYACAKSIN
O ŞAHANE SESİ MUHTEŞEM SESİ DUYACAKSIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ 9 AYINIZ SU GİBİ GEÇSİN VE MİNİK SAĞLICALA GELSİN
yetersim inş cnm yaa dileklerin için sğl tatlım,ama dr beni perşembe kese için çağırdı pıt pıtları duyamayız daha :97: Yoksa duyamıyız..
saolun canım yol arkilerim güsel dileklerinizee geçmiş olsun dileklerinize çook teşekkür edrimm
Verdikçe veriyop rabbim inşalllahhh iyi şeyylerdedir sıraaa
Bugün psikiyatırla görüşmemdee yeni denememi ertelememe kararı alındıııilacın yan etkisinin anksiyete(kaygı) bozukluğu yaptığından kısa sürede çözülecek bir konu en erken transvfer ocak sonu zaten denildiii şimdi bir hafta sakinleştirici ce başka bi ilaç alıcam akldığım diğer ilaç bir hafta sonra etki edecek bu bozukluğu tedavi edecek sakinleştiriciyide bu süre zarfında sıkıntı yaşamamak için sadece bir haftalığına alacağım.yani korktuğum gibi olmadı çook şüküüürr bakalım soırada cuma kist kontrolüm var.oana göre gidişat belli olacak
byy ne demeli:2:rabbim sabır versin.emin ol geçecek.ve de bebeğini kucağına aldığında mükafatını bu sıkıntıların karşılığını almış olacaksın tatlım
Nursin tatlım sürekli yat.kendine beslenmene dikkat et.ve mucizelere inancını yitirme dua et!!!dualarım seninle!!!!!!!
Canlarım benim moralleri yüksek tutun ama sakın haa içinize atmayın.ağklamak istiyorsanız ağlayın,bağırmak istiyorsanız bağırın ama içinize atmayın!!!ve unutmayın sağlığınız yoksa bebeğinizin de hiç bir anlamı yok!güçlü olmak bizim tek şansımız.ama insan olduğumuzu unutmayalım.kendimize aşırı yüklenmeyelim.hepimizee harika bir yıl diliyorum şimdiden.bol bebişli.bol sağlılıı huzurlu...ve de rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın cümlemizin inşallahhh
HEYCAN YOK
YARIN BURAYAGELECEKSİN
VE BİZDEÇEKECEĞİZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
saolun canım yol arkilerim güsel dileklerinizee geçmiş olsun dileklerinize çook teşekkür edrimm
verdikçe veriyop Rabbim inşalllahhh iyi şeyylerdedir sıraaa
Bugün Psikiyatırla görüşmemdee yeni denememi ertelememe kararı alındıııilacın yan etkisinin anksiyete(kaygı) bozukluğu yaptığından kısa sürede çözülecek bir konu en erken transvfer ocak sonu zaten denildiii şimdi bir hafta sakinleştirici ce başka bi ilaç alıcam akldığım diğer ilaç bir hafta sonra etki edecek bu bozukluğu tedavi edecek sakinleştiriciyide bu süre zarfında sıkıntı yaşamamak için sadece bir haftalığına alacağım.yani korktuğum gibi olmadı çook şüküüürr bakalım soırada cuma kist kontrolüm var.oana göre gidişat belli olacak
byy ne demeli:2:Rabbim sabır versin.emin ol geçecek.Ve de bebeğini kucağına aldığında mükafatını bu sıkıntıların karşılığını almış olacaksın tatlım
nursin tatlım sürekli yat.kendine beslenmene dikkat et.ve mucizelere inancını yitirme dua et!!!dualarım seninle!!!!!!!
canlarım benim moralleri yüksek tutun ama sakın haa içinize atmayın.ağklamak istiyorsanız ağlayın,bağırmak istiyorsanız bağırın ama içinize atmayın!!!ve unutmayın sağlığınız yoksa bebeğinizin de hiç bir anlamı yok!güçlü olmak bizim tek şansımız.ama insan olduğumuzu unutmayalım.kendimize aşırı yüklenmeyelim.Hepimizee harika bir yıl diliyorum şimdiden.bol bebişli.bol sağlılıı huzurlu...ve de Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın cümlemizin inşallahhh
pardon kuzum yaaaaaaa
Yaaaa ne pardonu yaaaa allahın izni ile duyacaksın pıt pıtlarıda
Durumu kurtarmaya çalıştım oldumu
toana canım benim ben adet gördüm 3 gün bi açık kırmızı bi koyu renk oluyordu dün bitti sandım halen kırmızı açık renk damla damla geliyor .bugün doktora gittim çok rahat bebeğın öldü dedi tuttundu ama 3 veya 4 gün sonra öldü dedi teste gerek duymadı muayenede etmedi adet gördumu soyledim şekili anlattım berak kan diye benden hiç parçaa gelmedi endişeliyim ilaçları kestik ... doktoruma dedim adet gördum 5 gündeyım oda bana dediki adet görecan parçada gelmesi lazım ...şimdi bana yardımcı olun benim adettim bitti sayılır parça gelmedi ben hemen genemi adet görmem lazımki parça çıksın diye offf bugün ömrumden 10 yıl gitti çok yıprandımdyg em canim bende ilk tup denemesinde dusuk yaptigimi ik parmak buyukluyunde kan pihtisi gelmisti icindede beya beyaz birseyler vardi ondan sonra cok kanamam olmustu hic unutamiyorum canim cok yanmisti cok aglamistim: senden geldimi pihtilasma canim:44:
toana canım benim ben adet gördüm 3 gün bi açık kırmızı bi koyu renk oluyordu dün bitti sandım halen kırmızı açık renk damla damla geliyor .bugün doktora gittim çok rahat bebeğın öldü dedi tuttundu ama 3 veya 4 gün sonra öldü dedi teste gerek duymadı muayenede etmedi adet gördumu soyledim şekili anlattım berak kan diye benden hiç parçaa gelmedi endişeliyim ilaçları kestik ... doktoruma dedim adet gördum 5 gündeyım oda bana dediki adet görecan parçada gelmesi lazım ...şimdi bana yardımcı olun benim adettim bitti sayılır parça gelmedi ben hemen genemi adet görmem lazımki parça çıksın diye offf bugün ömrumden 10 yıl gitti çok yıprandım
herkese iyi akşamlar..nasılsınız bayanlar??bunnlar size...
yarın test günüm...:18:heycanlı bile değilim sanki yaa..:18::18: yok yok...heecanlıyım...:18::18:
Gokksagım nerdesınnn bebeeemm yoksa bebeyıne orgumu oruyon tatlımmmm
Canım çok üzgünüm benimde negetif buyuk ıhtımal allah sabır verip yardımcımız olsun
kızlarrr 14 yumurtadan 11 olgun 8 i döllenmiş yarın arıyacaklar salı yada çarşamba trans.... 27 yaşındayım 1 tane koyucaklar galiba devamı dondurulacak....bu döllenmişler yarına kadar bizi terk etmez dimi??
arkadaşlar üzgünüm malesef sonuç 1.20 negatif, kısmetten öteye geçilmiyor rabbim yazmamış daha. hepimiz için hayırlısı olsun.
canım zor dinlen bol bol ewet seninde biraz düşük çıktı benim gibi ben çok zor bir gün geçirdim... cadenın karşı tarafı geçerken bi araba beni çarpıyordu son anda kurtuldum hüngür hüngür ağladım ... ne fayda ???? güçlu ol canım her şey içinCanım çok kötü günler yaşıyoruz benimde bugun 9.gunum ve 25.75 çıktı sonuç kanama var bu nedemek ya senin de buna benzermi yaşadıkların allah yardımcımız olsun
hoşgeldin aramıza .. bu süreçde başarılar dilerim ...
canım zor dinlen bol bol ewet seninde biraz düşük çıktı benim gibi ben çok zor bir gün geçirdim... cadenın karşı tarafı geçerken bi araba beni çarpıyordu son anda kurtuldum hüngür hüngür ağladım ... ne fayda ???? güçlu ol canım her şey için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?