toana canım benim ben adet gördüm 3 gün bi açık kırmızı bi koyu renk oluyordu dün bitti sandım halen kırmızı açık renk damla damla geliyor .bugün doktora gittim çok rahat bebeğın öldü dedi tuttundu ama 3 veya 4 gün sonra öldü dedi teste gerek duymadı muayenede etmedi adet gördumu soyledim şekili anlattım berak kan diye benden hiç parçaa gelmedi endişeliyim ilaçları kestik ... doktoruma dedim adet gördum 5 gündeyım oda bana dediki adet görecan parçada gelmesi lazım ...şimdi bana yardımcı olun benim adettim bitti sayılır parça gelmedi ben hemen genemi adet görmem lazımki parça çıksın diye offf bugün ömrumden 10 yıl gitti çok yıprandım
umudunu kaybetme 10 günü 6.49 benim sonra 16.49 sonra 46.2 en son 49 da durdu yaptırmadıkSağol canım ama önce sen sağlıklı ol sonrasında da allah yardımcımız olacak inşallah. Senin nasldı canım iilk değerin hangi gun yaptırmıştın ben hala bı mucıze olabilirmi ki diyorum umıtzce tabi
merhaba arkadaşlar dünde yazmıştım.lütfen bana yardımcı olur musunuz?bir kişi dışında dün cevap yazan olmadı..tüp bebek tedavisine başlayacağım..bana istanbulda önereceğiniz yer varmı?şu an kafamda bir kaç yer var.acıbadem kadıköy.jinepol..birde istanbul cerrahi hastanesinde serdar bey.????henüz fiyatta almadım hiç biryerden ortalama ne kadardır?
cnm öncelikle tedavinin hayırlısı olsun.ben 2 denememide okmeydanı memorial şubesinde yaptım ilkinde negatifi görsemde 2.denememde hamile kaldım 5+4 günlük hamileyim tavsiye ederim.yanlız tek dr olarak değil ekip olarak çalışıyorlar.
en onemli kanaman olmaması değerin çok düşuk değil katlanır 2ye allah izinyle sorun kanama
Mrb canım,bende yeniyim sitede ve tüp bebek tedavisinede yeni başladım.önümüzdeki ay transfer gerçeleşecek.ben izmirde tedavi görüyorum benim 4500 lira tutacak toplamda.istanbul piyasasını bilmiyorum.internetten araştırarak sana en olumlu olana git.doktroun ve hemşeriler ok önemli sanırım bu süreçte seni herdaim bilgilendirmeleri gerekir ve samimiyet.ben bugün histeregofi çekildim çok ilgilendiler korktuğum gibi geçmedi.şimdi gayt iyiym.ben internetten muayenesi istanbulda olan Op.dr.H.yeşim erçok un sitesine bakıyorum bazen yorumlar çokgüzel.hatta birkaçkez bende soru sordum hemen döndü bana dr.belki tüpbebeğe gerek duymadan hamiş kalırsın,bi bak istersen internetten canım,sana bu süreçe kolaylıklar diliyorum umarım herşey güzel olur senin içnmerhaba arkadaşlar dünde yazmıştım.lütfen bana yardımcı olur musunuz?bir kişi dışında dün cevap yazan olmadı..tüp bebek tedavisine başlayacağım..bana istanbulda önereceğiniz yer varmı?şu an kafamda bir kaç yer var.acıbadem kadıköy.jinepol..birde istanbul cerrahi hastanesinde serdar bey.????henüz fiyatta almadım hiç biryerden ortalama ne kadardır?
evet canım ekip olduklarını biliyorum..serdar bey tv.programlarına falanda çıkıyorda o yuzden onun adını yazdım.medicalparktaydı şimdi istanbul cerrahiye geçmiş..fiyat olarak ne kadar canım..
Dyg nursın arkadaslarım ben ıkı tup bebek denemesı yaptım buda 3. Olacak allahın ıznıyle ılkınde dedıyım gıbı ıkı gun kahverengı geldı sonra kırmızılastı ve parca dusunce zaten kanamam cogalmıstı ıkıncı denememde devamlı yattı ondanmıdır nedır fazla parca dusmeden kanama oldu ya ınsan ız uzuluyoruz allah yardımcımız olsun allah sızlerıde benıde korktugumuza ugratmasın kızlar sırt ustu yatın dınlenın zaten kısmetı varsa bır sekılde tutunur annesıne allah yuzunuzu guldursun canlarım
merhaba arkadaşlar dünde yazmıştım.lütfen bana yardımcı olur musunuz?bir kişi dışında dün cevap yazan olmadı..tüp bebek tedavisine başlayacağım..bana istanbulda önereceğiniz yer varmı?şu an kafamda bir kaç yer var.acıbadem kadıköy.jinepol..birde istanbul cerrahi hastanesinde serdar bey.????henüz fiyatta almadım hiç biryerden ortalama ne kadardır?
GOKKUSAGIM IYIYIM TATLIM NOLSUN ISTE BENDE SIMDI ADETIMI BEKLIYORUM DUN OLMMAMA GEREKIYODU DAHA OLMADIM IGNEDENMI GECIKTI DERSIN YAKLASTIKCA HEYCANLANIYOM STRESE GIRIYOM ISTER ISTEMEZ SENIN YUMOSLAAR NE ALEMDE BUYUDULERMI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?