Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

merhaba arkadaşlar dünde yazmıştım.lütfen bana yardımcı olur musunuz?bir kişi dışında dün cevap yazan olmadı..tüp bebek tedavisine başlayacağım..bana istanbulda önereceğiniz yer varmı?şu an kafamda bir kaç yer var.acıbadem kadıköy.jinepol..birde istanbul cerrahi hastanesinde serdar bey.????henüz fiyatta almadım hiç biryerden ortalama ne kadardır?

Son düzenleme:

cnm benim inan çok üzüldüm durumuna ama ben bu konuda hiç bişi bilmiyorum tatlım yardımcı olamayacağım kusura bakma cnm

umudunu kaybetme 10 günü 6.49 benim sonra 16.49 sonra 46.2 en son 49 da durdu yaptırmadık

Son düzenleme:

cnm öncelikle tedavinin hayırlısı olsun.ben 2 denememide okmeydanı memorial şubesinde yaptım ilkinde negatifi görsemde 2.denememde hamile kaldım 5+4 günlük hamileyim tavsiye ederim.yanlız tek dr olarak değil ekip olarak çalışıyorlar.

en onemli kanaman olmaması değerin çok düşuk değil katlanır 2ye allah izinyle sorun kanama

nursin sen ayaklarını altında 2veya 3 yastık koy yat canım kanaman durur inşallah

evet canım ekip olduklarını biliyorum..serdar bey tv.programlarına falanda çıkıyorda o yuzden onun adını yazdım.medicalparktaydı şimdi istanbul cerrahiye geçmiş..fiyat olarak ne kadar canım..

ben bu aşamaları hiç bilmiyorum..adetim yeni bitti...perşembe günü eşim sperm testi yaptıracak sonrasında ne zaman başlanır..ben diğer adetimden sonra düşünüyorum tatile gelsin diye öğretmenimde:))

Dyg nursın arkadaslarım ben ıkı tup bebek denemesı yaptım buda 3. Olacak allahın ıznıyle ılkınde dedıyım gıbı ıkı gun kahverengı geldı sonra kırmızılastı ve parca dusunce zaten kanamam cogalmıstı ıkıncı denememde devamlı yattı ondanmıdır nedır fazla parca dusmeden kanama oldu ya ınsan ız uzuluyoruz allah yardımcımız olsun allah sızlerıde benıde korktugumuza ugratmasın kızlar sırt ustu yatın dınlenın zaten kısmetı varsa bır sekılde tutunur annesıne allah yuzunuzu guldursun canlarım

GOKKUSAGIM IYIYIM TATLIM NOLSUN ISTE BENDE SIMDI ADETIMI BEKLIYORUM DUN OLMMAMA GEREKIYODU DAHA OLMADIM IGNEDENMI GECIKTI DERSIN YAKLASTIKCA HEYCANLANIYOM STRESE GIRIYOM ISTER ISTEMEZ SENIN YUMOSLAAR NE ALEMDE BUYUDULERMI

Mrb canım,bende yeniyim sitede ve tüp bebek tedavisinede yeni başladım.önümüzdeki ay transfer gerçeleşecek.ben izmirde tedavi görüyorum benim 4500 lira tutacak toplamda.istanbul piyasasını bilmiyorum.internetten araştırarak sana en olumlu olana git.doktroun ve hemşeriler ok önemli sanırım bu süreçte seni herdaim bilgilendirmeleri gerekir ve samimiyet.ben bugün histeregofi çekildim çok ilgilendiler korktuğum gibi geçmedi.şimdi gayt iyiym.ben internetten muayenesi istanbulda olan Op.dr.H.yeşim erçok un sitesine bakıyorum bazen yorumlar çokgüzel.hatta birkaçkez bende soru sordum hemen döndü bana dr.belki tüpbebeğe gerek duymadan hamiş kalırsın,bi bak istersen internetten canım,sana bu süreçe kolaylıklar diliyorum umarım herşey güzel olur senin içn

evet canım ekip olduklarını biliyorum..serdar bey tv.programlarına falanda çıkıyorda o yuzden onun adını yazdım.medicalparktaydı şimdi istanbul cerrahiye geçmiş..fiyat olarak ne kadar canım..

cnm bizim tedavimiz herşey toplam 6milyara mal oldu.ama bunun içinde eşime uygulanan tese ameliyatıda var tese ameliyatı 800euro yani 1600 ediyo,ilaçlarımda 1 milyar tutmuştu...
aa bu arada bize az miktarda yani ucundan accık indirimde yapıldı.herşey yani bütün herşey 6milyara mal oldu cnm...

Canım çok sağol uyku tutmuyo ne oldu ne olacak dıe ben zaten karamsar bı ınsanım ıyıyce karardı içim allah yardımcımız olsun hayırlısı dıorum artık

öncelikle hoşgeldin arkadaşım inşallah en yakın zamanda en hayırlı şekilde sonuçlanır tedavin..ben brüksel tüp bebek merk.de tedavi görüyorum,doktorum yücel bey..çok memnun kaldım..henzü sonucum belli değil ama öneri olarak kesinlikle önerebileceğim bir yer..ayrıca bahçeci kliniğini de çok öneren arkadaşlar var..fiyata gelinceortalama 4500-5500 arası değişiyor..tedavinde histereskopi falanvarsa artabiliyorda...umarım yardımcı olabilmişimdir..hayırlı geceler...bebişli seneler

GOKKUSAGIM IYIYIM TATLIM NOLSUN ISTE BENDE SIMDI ADETIMI BEKLIYORUM DUN OLMMAMA GEREKIYODU DAHA OLMADIM IGNEDENMI GECIKTI DERSIN YAKLASTIKCA HEYCANLANIYOM STRESE GIRIYOM ISTER ISTEMEZ SENIN YUMOSLAAR NE ALEMDE BUYUDULERMI

canim simdilik 10-12-15-16 mm olnlar var tabi bu nasil iyimi bilmiyorum
carsamba tekrar gidicem ozaman belli olacak nezaman yumurta toplanacagi
canim stres yapma rahat ol kullandigin ilaclardan gecikmistir hayatim kendine dikkat et rabbim insallah yuzmuzu guldursun

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
GÜZEL HABERLERİN OLDUĞU BİR GÜN OLUSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

benim b ilğim kadarıyla bahçecide iyi bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…