Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çok üzgünüm..ağlıyrm..sonucum 2.00 çıktı

canım çok üzüldüm. vardır bunda da bir hayır. içine atma deşarj olmaya çalış ama unutma önemli olan sağlık ve moral inşallah bir daha ki denemen pozitif olur yılmak yok isyan etmek yok savaşmaya devam allah en kısa zamanda inşallah sana sağlıklı sıhatli evlatlar nasip eder.

nursin gecmişi okuyamıyorum pc sorunlu da neyin var kacıncı gündesin kanama mı oldu tesst mi yaptın

QUOTE=andac;16852528]5 gün sonrada pıt pıtları duyarsın inşallah 6. haftada duymak lazımmış hayırlısı olsun[/QUOT

ayy inş cnm bu perşembe keseyi görelim bi sonraki haftada pıt oıtları duymamız nasip olur inş Allahın izni ile..herkese nasip etsin yarabbim...

Duygucum dun akşam hiç uyuyamadım bu belirsizlik çok zor canım sen yaşadın beni anlarsın bı mucize olurmu sence sen tedavini nerede olmuştun sorununuz neydi

nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın

canım ben 36 yasındayım eşim 45 sebepsiz infertilite 9 yıl evliyım baştan erteledik bunu şunu yapayım derken yılar geçtı birazda geç kaldık 1 sene önce başladık tedavie 2 aşılama negatif sonuçle ılk tüp bebek şuan ssk dan yarlanıyom zeytinburnu suleymaniyede yaptırdık bir denememiz kaldı dosıyam konseye girdi dün 1..2 ay içinde çağrırlar gabiba sonuç gene negatif olursa bende özelde başvururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…