nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın
canım ben 36 yasındayım eşim 45 sebepsiz infertilite 9 yıl evliyım baştan erteledik bunu şunu yapayım derken yılar geçtı birazda geç kaldık 1 sene önce başladık tedavie 2 aşılama negatif sonuçle ılk tüp bebek şuan ssk dan yarlanıyom zeytinburnu suleymaniyede yaptırdık bir denememiz kaldı dosıyam konseye girdi dün 1..2 ay içinde çağrırlar gabiba sonuç gene negatif olursa bende özelde başvururum
umudunu kaybetme bi mucize olur rabimiz buyukDuygucum dun akşam hiç uyuyamadım bu belirsizlik çok zor canım sen yaşadın beni anlarsın bı mucize olurmu sence sen tedavini nerede olmuştun sorununuz neydi
Allah yardımcın olsun canım herşey istediğin gıbı olur inş
canım ben 36 yasındayım eşim 45 sebepsiz infertilite 9 yıl evliyım baştan erteledik bunu şunu yapayım derken yılar geçtı birazda geç kaldık 1 sene önce başladık tedavie 2 aşılama negatif sonuçle ılk tüp bebek şuan ssk dan yarlanıyom zeytinburnu suleymaniyede yaptırdık bir denememiz kaldı dosıyam konseye girdi dün 1..2 ay içinde çağrırlar gabiba sonuç gene negatif olursa bende özelde başvururum
bende 30 yaşımdayım eşimde hareketsizlik var ama fazla değil 2 yıldır uğraşıyoruz bizde 7 yıllık evliyiz bizde senin gıbı o bu derken geç kaldık 2 aşılama yaptırdık z.kmilde ilk aşılamam tuttu 4.5 aylıkken kaybettim 2.negatifti rapor çıkarıp özel umut tup bebekte yaptırdık gerisini biliosun zaten bakalm neler yaşayacağım daha
rabbım hayrılı seyler yasatmayı nasp eylesınnnnnn ınşşşşşşş
nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın
hadi hayırlısı canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah pozitif sonuç alırsın:79::79::79:
Amin canım Bu yolculuktaki butun arkadaşlara hayırlı şeyler yaşatmayı nasip etsin inşşşş
bende 30 yaşımdayım eşimde hareketsizlik var ama fazla değil 2 yıldır uğraşıyoruz bizde 7 yıllık evliyiz bizde senin gıbı o bu derken geç kaldık 2 aşılama yaptırdık z.kmilde ilk aşılamam tuttu 4.5 aylıkken kaybettim 2.negatifti rapor çıkarıp özel umut tup bebekte yaptırdık gerisini biliosun zaten bakalm neler yaşayacağım daha
çok üzgünüm..ağlıyrm..sonucum 2.00 çıktı
nasılsınız kızlar
kızlar birsey sorcam ben özelde raporsuz ne kadar tutar ..... bi fiyat verebilirmısınıs
kızlar birsey sorcam ben özelde raporsuz ne kadar tutar ..... bi fiyat verebilirmısınıs
Kızlar selamm...
Biliosunuz hikayemi en son psikiyatırdan ilaç başlamış tüpe engel bi durum yok çok kısa zamanda geçecek denilmişti.bugün pembe bi akıntı başladı.tüp merkezimi aradım doktorum bunca şey varken ertelemelisin bu tedaviyi öyle görünüyor dedi.yarın gel kistinin durumuna bakalım dedi.artı bugün en yakın arkadaşımın benden bir ay sonra evlenen nikah şahidi,sağdıcı olduğum arkadaşımın eşinin sprem sayısının 0 olduğunu öğrendik.hayat bugünlerde çok fazla kişi için çok zor galiba.negatif alan tüm arkadaşlarım önce sağlığınız.nolur benim düştüğüm hataya düşüpte kendinize bu kadar acı yaşatmayın.hepiizi çok seviyorum.Hoşçakalın...
nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?