Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ınş en yakın zamnda melegıne kavusursun canımmmmmmmm

bende 30 yaşımdayım eşimde hareketsizlik var ama fazla değil 2 yıldır uğraşıyoruz bizde 7 yıllık evliyiz bizde senin gıbı o bu derken geç kaldık 2 aşılama yaptırdık z.kmilde ilk aşılamam tuttu 4.5 aylıkken kaybettim 2.negatifti rapor çıkarıp özel umut tup bebekte yaptırdık gerisini biliosun zaten bakalm neler yaşayacağım daha

rabbım hayrılı seyler yasatmayı nasp eylesınnnnnn ınşşşşşşş

canım allah sabır versin kolay değil bir sürü emek verip sonucunda hüsrana uğramak ama rabbim demek ki bunu hayırlı görmüş inşallah diğer tedavinden olumlu sonuç alırsın dualarım hep sizinle her namazdan sonra dua ediyorum hepinize allah en kısa zamanda isteyen herkeze nasip etsin

inşallah ikinci tüp te ikizlerin olur canım hayırlısı olsun inşallah :79:

kızlar birsey sorcam ben özelde raporsuz ne kadar tutar ..... bi fiyat verebilirmısınıs

Son düzenleme:
çok üzgünüm..ağlıyrm..sonucum 2.00 çıktı

canim cok uzuldum allah sabir versin
insallah en kisa zamanda bebegine gondersin

nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın

canim hadi hayirlisi benimkide yarin belli olacak rabbim emeklrimize bosa cikarmasin insallah

Kızlar selamm...

Biliosunuz hikayemi en son psikiyatırdan ilaç başlamış tüpe engel bi durum yok çok kısa zamanda geçecek denilmişti.bugün pembe bi akıntı başladı.tüp merkezimi aradım doktorum bunca şey varken ertelemelisin bu tedaviyi öyle görünüyor dedi.yarın gel kistinin durumuna bakalım dedi.artı bugün en yakın arkadaşımın benden bir ay sonra evlenen nikah şahidi,sağdıcı olduğum arkadaşımın eşinin sprem sayısının 0 olduğunu öğrendik.hayat bugünlerde çok fazla kişi için çok zor galiba.negatif alan tüm arkadaşlarım önce sağlığınız.nolur benim düştüğüm hataya düşüpte kendinize bu kadar acı yaşatmayın.hepiizi çok seviyorum.Hoşçakalın...

aranıza yeni katıldım merak ettiğim bişey var ben transferden sonra 12 .gün beta hcg'ye baktırdım değerim 10,98 çıktı acaba ilk bu değeri görüp hamileliği devam eden varmı ???? birden umutsuzluğa kapıldım dr. çok olumlu karşılamadı 2 gün sonra tekrar gelmemi istedi ama çok olumsuzdu (((((

canım vardır bunda da bir hayır inşallah ikinci tedaviye en kısa zamanda hazır olur ve başlarsınız dualarım sizlerle çok öptüm lütfen kendine iyi bak:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…