Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar negatiflere çok çok üzülüyorum nursin canım sen tekrar ettin mi testini bir arkadşın daha kanması vardı 97 olmuş beta hcg. hakkımızda hayırlısı olsun

o zaman detay sorayım :)
ne zaman yaptırdın, şişli de aynı mıdır
memnun muydun :)

tatlım ben şişlide yaptırdım bizim eşimin tese ameliyatıyla beraber 6 bini buldu tese ameliyatı 800euro yani 1600 dü.bize azıcıkta indirim yapıldı hepsi hepsi ilaçlarda dahil 6bin.ben memnunum merkezden...

Merhaba benimde dun 9.gunumdu 25.75 çıktı ve dun kanamam vardı bekleyip testi tekrarlıcaz rabbim hepimiz için hayırlısını versin

tatlım ben şişlide yaptırdım bizim eşimin tese ameliyatıyla beraber 6 bini buldu tese ameliyatı 800euro yani 1600 dü.bize azıcıkta indirim yapıldı hepsi hepsi ilaçlarda dahil 6bin.ben memnunum merkezden...

sağol cnm bende memorial üzerinde duruorum sanırım
okudum baktım herkes memorial diyor
sen ne dersin önerir misin
+,- yönleri neler ?

selam kızlarrr nasılsınız?? ben dodurulmuşlarla tekrar şansımı deniycem aynı merkezde dondurulmuşlarım bittikten sonra yeniden tedavime kent hastanesinde başlıycamm dün görüştük doktorla sıfırdan herşeye yeni baştan başlıycam ama inşallahh gerek kalmaz da dondurulmuşlarla yüzüm güler kent hastanesinde transfer yaptırmayı düşünüyordum ama tek embriyo yasası uyguluyorlar ama smynada iki embriyo transfer yapılıyo belki bu kez tutar umuduyla kalan 3 embriyomu transfer ettiricem nasıl olsa embriyo yasası yok bu hastanede hayırlısı bakalımm haftaya salı randevum var hastanede gelişmeleri yazarımm

cnm memorialde rapor geçmio die biliyorum.
+ raporu nerden ve nasıl aldın ben dün çapa ya gittim aliim die anam ağladı kanı bile vermeden hızla uzaklaştım

Ben sormuştum bı ara şimdi net hatırlamıyorum ama fiyat vermişlerdi rapor geçiyo die hatırlıyorum sadece evet rapor almak zor ama o bizim hakkımız değerlendirmek lazım dıe duşunuyorum tabi vakti olanlar için ben z.kamilden aldım 2 aşılamadan sonra tup bebek raporu veriyorlar erkek infertilitesi çok ise aşılamaya gerek kalmadan da alabılıyosun

süreci anlatabilir misin cnm biraz.
Mesela bana çapa kafadan gider gitmez muayene yaptı, canımı çok çok acıttı geberdim. Dinlemeden hemen rahim filmi yazdı vs

süreci anlatabilir misin cnm biraz.
Mesela bana çapa kafadan gider gitmez muayene yaptı, canımı çok çok acıttı geberdim. Dinlemeden hemen rahim filmi yazdı vs

Orayı bılmıyorum canım ama aynıdır hemen hemen ilk smear kültür testiyle başlıyorlar temizken sonra adetin 3gunu hormon testleri sonra hsg varsa 5 yılı geçmemiş olacak sonra kurula gırıyosun sonra heyete derken 3-5 ay gıdıyo kısaxası böle

Canım orada raporlu ne kadar bılıomusun benim evim çok yakın orayada

canım ben raporla yaptırmadım bildiğim kadarıyla raporlu yapmıyorlar rapor zaten ilaçta indirim sağlıyor ayrıca benim eşimde problem yok belki ondan fiyat düşüktür birde ben takiplerimi mardin de yaptırdım yumurta toplamada memoriala gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…