canım ben ataşehir memorial da yaptırdım 5000 tuttu ilaç dahil ve çok memnun kaldım merkezden:79:
cnm ilaç hariç fiyatı zaten 5000 diil mi memorial in
nasıl 5000 tuttu ilaç dahil ?
yok canım 3790 tl gibi hastane diye hatırlıyorum ilaç la beraber toplam 5000 di
o zaman detay sorayım :)
ne zaman yaptırdın, şişli de aynı mıdır
memnun muydun :)
kızlar negatiflere çok çok üzülüyorum nursin canım sen tekrar ettin mi testini bir arkadşın daha kanması vardı 97 olmuş beta hcg. hakkımızda hayırlısı olsun
aranıza yeni katıldım merak ettiğim bişey var ben transferden sonra 12 .gün beta hcg'ye baktırdım değerim 10,98 çıktı acaba ilk bu değeri görüp hamileliği devam eden varmı ???? birden umutsuzluğa kapıldım dr. çok olumlu karşılamadı 2 gün sonra tekrar gelmemi istedi ama çok olumsuzdu(((((
tatlım ben şişlide yaptırdım bizim eşimin tese ameliyatıyla beraber 6 bini buldu tese ameliyatı 800euro yani 1600 dü.bize azıcıkta indirim yapıldı hepsi hepsi ilaçlarda dahil 6bin.ben memnunum merkezden...
kızlar birsey sorcam ben özelde raporsuz ne kadar tutar ..... bi fiyat verebilirmısınıs
canım ben ataşehir memorial da yaptırdım 5000 tuttu ilaç dahil ve çok memnun kaldım merkezden:79:
Canım orada raporlu ne kadar bılıomusun benim evim çok yakın orayada
cnm memorialde rapor geçmio die biliyorum.
+ raporu nerden ve nasıl aldın ben dün çapa ya gittim aliim die anam ağladı kanı bile vermeden hızla uzaklaştım
Ben sormuştum bı ara şimdi net hatırlamıyorum ama fiyat vermişlerdi rapor geçiyo die hatırlıyorum sadece evet rapor almak zor ama o bizim hakkımız değerlendirmek lazım dıe duşunuyorum tabi vakti olanlar için ben z.kamilden aldım 2 aşılamadan sonra tup bebek raporu veriyorlar erkek infertilitesi çok ise aşılamaya gerek kalmadan da alabılıyosun
süreci anlatabilir misin cnm biraz.
Mesela bana çapa kafadan gider gitmez muayene yaptı, canımı çok çok acıttı geberdim. Dinlemeden hemen rahim filmi yazdı vs
kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?