Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Anladım canım seninki biraz farklı olmuş anlaşmalı hastanede tedavi ücretide farklı oluyo canım sadece ilaç ta değil

kızlar yarın transferim var acayip heycaNlıyım...şimdiden dondurulmuşları düşünmeye başladım offff

hayırlı olsun şeker inşallah pozitifi alırsın dondurulmuşa gerek kalmaz dualarım seninleama lütfen sakin ol heycan yapma bol bol dua et ayetel kürsi biliyorsan mutlaka oku:79::79::79:

Anladım canım seninki biraz farklı olmuş anlaşmalı hastanede tedavi ücretide farklı oluyo canım sadece ilaç ta değil

cnm
ist da umut avrupa şafak fln kabul edio raporu die biliorum
Memorial de SSK raporu geçmiyor
bi ara sor istersen ama
çider indirimi fln oluo sadece

inşallah dediğiniz gibi olur kızlar ya:) bi şey sorucam ; sıkışık olarak gel dediler patlamak üzere olmaama gerek yok heralde?????????

ahh cnm inş hayırlısıyla sende tedavini tamamlarsın dualarım senle cnm....
allh razı olsun canım
canim cok uzuldum allah sabir versin
insallah en kisa zamanda bebegine gondersin

canim hadi hayirlisi benimkide yarin belli olacak rabbim emeklrimize bosa cikarmasin insallah
hadı senın ıcınde benım ıcınde hayırlısı olsun ınşşşşşşş
canım yenı tedavın sana hayırlı bır evlat versın ınşşşşşşşş
kızlar yarın transferim var acayip heycaNlıyım...şimdiden dondurulmuşları düşünmeye başladım offff

sıkı sıkı tutunsun ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

transferimin 10.gunu dun kanamam oldu test yaptım 25.75 çıktı çökmüş bı halde bekliyorum testi tekrarlıcam kanama artmazssa tabi belirsiz bı durundayım canım

canım inşş kanaman yerleşme kanamasıdır
inşş değerlerin katlar

istanbulda anadolu yakasında oturanlara ferticenter ı öneririm gerçekten çok ilgili bi ekip zeynepkamilden dr.lar açmış sanırım...raporlularıda alıyolar.. ben raporlu değilim ilaç hariç 2500 dolar

istanbulda anadolu yakasında oturanlara ferticenter ı öneririm gerçekten çok ilgili bi ekip zeynepkamilden dr.lar açmış sanırım...raporlularıda alıyolar.. ben raporlu değilim ilaç hariç 2500 dolar

Tedavin hayırlı olsun canım inş guzel sonuçlarını görürüz buraada Tansel beyi tanıyorum z.kamilden rapor alırken görmüştüm iyi bir doktor olduğunu söylemişlerdi

nursincim çok sağol sende daha fazla üzme kendini sonuç 25 daha dur bakalım katlar inş. değerlerin.... ben nuri beye gidiyorum sağolsun aşılamamıda orda yaptırmıştım....

sen testi transferden sonraki 10. gün mü yoksa opudan sonraki 10. gün mü yaptın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…