canım ben raporla yaptırmadım bildiğim kadarıyla raporlu yapmıyorlar rapor zaten ilaçta indirim sağlıyor ayrıca benim eşimde problem yok belki ondan fiyat düşüktür birde ben takiplerimi mardin de yaptırdım yumurta toplamada memoriala gittim
ben iyiyi kuzu ya sen nasılsın nerelerdesin?
kızlar yarın transferim var acayip heycanlıyım...şimdiden dondurulmuşları düşünmeye başladım offff
kızlar yarın transferim var acayip heycaNlıyım...şimdiden dondurulmuşları düşünmeye başladım offff
Anladım canım seninki biraz farklı olmuş anlaşmalı hastanede tedavi ücretide farklı oluyo canım sadece ilaç ta değil
cnm
ist da umut avrupa şafak fln kabul edio raporu die biliorum
Memorial de SSK raporu geçmiyor
bi ara sor istersen ama
çider indirimi fln oluo sadece
Şimdilik lazım değil canım merak ettiğim için sordum lazım olmazda inşalllah
cnm durumunu bilmediğimden yazdım
inş lazım olmaz
sen ne aşamadasın
Transferimin 10.gunu dun kanamam oldu test yaptım 25.75 çıktı çökmüş bı halde bekliyorum testi tekrarlıcam kanama artmazssa tabi belirsiz bı durundayım canım
allh razı olsun canımahh cnm inş hayırlısıyla sende tedavini tamamlarsın dualarım senle cnm....
hadı senın ıcınde benım ıcınde hayırlısı olsun ınşşşşşşşcanim cok uzuldum allah sabir versin
insallah en kisa zamanda bebegine gondersin
canim hadi hayirlisi benimkide yarin belli olacak rabbim emeklrimize bosa cikarmasin insallah
canım yenı tedavın sana hayırlı bır evlat versın ınşşşşşşşşselam kızlarrr nasılsınız?? ben dodurulmuşlarla tekrar şansımı deniycem aynı merkezde dondurulmuşlarım bittikten sonra yeniden tedavime kent hastanesinde başlıycamm dün görüştük doktorla sıfırdan herşeye yeni baştan başlıycam ama inşallahh gerek kalmaz da dondurulmuşlarla yüzüm güler kent hastanesinde transfer yaptırmayı düşünüyordum ama tek embriyo yasası uyguluyorlar ama smynada iki embriyo transfer yapılıyo belki bu kez tutar umuduyla kalan 3 embriyomu transfer ettiricem nasıl olsa embriyo yasası yok bu hastanede hayırlısı bakalımm haftaya salı randevum var hastanede gelişmeleri yazarımm
kızlar yarın transferim var acayip heycaNlıyım...şimdiden dondurulmuşları düşünmeye başladım offff
transferimin 10.gunu dun kanamam oldu test yaptım 25.75 çıktı çökmüş bı halde bekliyorum testi tekrarlıcam kanama artmazssa tabi belirsiz bı durundayım canım
cnm yaaa
bence bişi olmaz bak gör
az değer olsa bile orda
sev onu bol bol
canım inşş kanaman yerleşme kanamasıdır
inşş değerlerin katlar
Dua edip ağlamaktan başka elimden bişey gelmio canım zaman herşeyi gösterecek
istanbulda anadolu yakasında oturanlara ferticenter ı öneririm gerçekten çok ilgili bi ekip zeynepkamilden dr.lar açmış sanırım...raporlularıda alıyolar.. ben raporlu değilim ilaç hariç 2500 dolar
ağlamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
moral lazım ama
Dayanamıyorum tatlım bulup bulup kaybetmek çok acı verici isyan etmiyorum ama çok uzuluyorum rabbim bizi görsun istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?