kaybettin mi arkadaşım !!!!!!
ii düşünüyoruz ii oluo değil mi
senle o merak etmeeeeeeeeeeee
Bi yavrumu 4.5 aylıkken kaybettim bu benimle dursun lütfen allahım yardımcımız ol
Bi yavrumu 4.5 aylıkken kaybettim bu benimle dursun lütfen allahım yardımcımız ol
nurşin ne olur cnm kendini ıpratma Allahım her zaman hayırlısını versin diye dua et ne olur cnm kendine dikkat et bak sen iyi olursan bi sonrki tedavinde bebişinin tutunması daha kolay olur..
vuvuzela cnm seninde yarın transferin varmış hayırlısı olsun inş bebeişin sana tutunacak hayırlı olsun ayrıca çok sıkışık olma ultrasonla bakıp boşaltman bile gerekebilir çok sıkışıksan eğer 3 bardak taş çatlasın 4 yada 5 bardak yetiyi çok sıkışık olmana gerek yok.
crafty ben memorial şişli şubesinde çok emmnun kaldım her istediğimi yerine getirdiler sağolsunlar tavsiye ederim hiç olumsuz taraflarıyla karşılaşmadım bol şans cnm
nursincim çok sağol sende daha fazla üzme kendini sonuç 25 daha dur bakalım katlar inş. değerlerin.... ben nuri beye gidiyorum sağolsun aşılamamıda orda yaptırmıştım....
sen testi transferden sonraki 10. gün mü yoksa opudan sonraki 10. gün mü yaptın??
cnm ya bak dediğim gibi kendini yorma sağlıklı düşünki bebişinde mücadele etsin annesi için..bi sonraki tahlil günün ne zaman cnm
6000 dedin değil mi ameliyat ile birlikte
ne yapmamı önerirsin başlamadan önce
test, yaşam şekli vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?