Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nurşin ne olur cnm kendini ıpratma Allahım her zaman hayırlısını versin diye dua et ne olur cnm kendine dikkat et bak sen iyi olursan bi sonrki tedavinde bebişinin tutunması daha kolay olur..

vuvuzela cnm seninde yarın transferin varmış hayırlısı olsun inş bebeişin sana tutunacak hayırlı olsun ayrıca çok sıkışık olma ultrasonla bakıp boşaltman bile gerekebilir çok sıkışıksan eğer 3 bardak taş çatlasın 4 yada 5 bardak yetiyi çok sıkışık olmana gerek yok.

crafty ben memorial şişli şubesinde çok emmnun kaldım her istediğimi yerine getirdiler sağolsunlar tavsiye ederim hiç olumsuz taraflarıyla karşılaşmadım bol şans cnm

6000 dedin değil mi ameliyat ile birlikte
ne yapmamı önerirsin başlamadan önce
test, yaşam şekli vs vs

Transferden sonraki 9.gun yaptırdım canım

cnm ya bak dediğim gibi kendini yorma sağlıklı düşünki bebişinde mücadele etsin annesi için..bi sonraki tahlil günün ne zaman cnm

Kanamam olursa zten yapmıcam test falan olmassada geçen ay adet tarihim 3aralıktı beklicem canım bilmiyorum ya ne yapacağımı sapıttım normalde 3gun sonra tekrarla demişlerdi

6000 dedin değil mi ameliyat ile birlikte
ne yapmamı önerirsin başlamadan önce
test, yaşam şekli vs vs

evet cnm 6bin ama tesede içinde dediğim gibi ama sen yinede bi tel açıp bilgi al tatlım,benim şuan tavsiye edeceğim veya tedaviden önce yaptığım bişi yok tedavi aşamasında yediklerime dikkat ettim o kdar iş oraya gelsin bakarız sana merak etme...

meraba canim arkadaslarim bugun giremedim pek biraz soguk almisim basim cok agriyo ustelik yarin gidip eco yaptiricam bana dua edin canlar hepiniz seviyorum dsagolun simdiden

gokkusagim canim iyi gelismis maasallah bence bende yarin gidiyorum eco ya bakalim hyirlisi canim benim ALLAHIM HEPIMIZIN BURDAKI HER ARKADASIMIN GONLUNDEKI BEBISLERIMIZI VERSIN INSALLAH SENINE49:HEPPPPIIIMIZINDE TATLIMM

YETEEERCIM BABY IM NASIL GIDIYO CICI ANNELER HAMILELIK IYI GIDIYOMU BIZE TAVSIYE EDIYORMUSUNUZZZ TATLILAR ALLAH BAGISLASIN INSALLAH SIZLERE

Derıncım ,herzaman senınle nasılsınız canlarım derıncım sen nasıl oldun hayatım allah ıyılık versın ınsallah

arkadaşlar bende fiyatla ve merkezle ilgili bilgi vereyim sizlere. medicana beylikdüzünde yaptırdım ben. sıkı pazarlık sonrası ilaçlar dahil 4000tl ye geldi. dr doç. selman laçin. memorialde çalışmış, medical park tüp bebek merk. kurmuş, şuanda da beylikdüzü medicana tüp bebek merk. kurmuş ve orda görev yapıyo. dr olarak çok iyi bilgili ve çok güleryüzlü konuşkan. negatif sonuç almama rağmen iyi bir dr olduğuna inanıyorum (bunu perşembe görüşmeye gittiğimde daha iyi analiz edicem, negatif sonrası ilk görüşmem olacak, bakalım aydıntalatacak mı beni), şehir dışından falan çok hastası var. dediğim gibi normal fiyatı 3.500 ama biz ilaçlar dahil 4000e indirdik. ilaç sınırımda yoktu bittikçe verdiler. sadece olduğum iğne 800küsurdu. bu arada benim transferden sonra acil olayları ayrıca ultrasonlar çıktığı için 5000e geldi, tabi bu sorunlar normal şartlarda olmuyo bende oldu.

Amıınn nursınım sanada hayırlısından bebıs ısteyenın kucagını doldursun ınsallah cumlemızın tatlım 2011 de hepımız hamılelıyı Yasayalım canlarım dua edın rabbım supesızkı bızı duyuyor kızlarr

kızlar çok baktım çokk
bizim sperm sorunumuz olduğu için memorial de karar kıldık bizde
yarın çider vs arayacağım
üye olayım :)
150 üyelik ama 250 dr parası ve 250 euro tedavi indirimi var :)
dua edinnnn

Derıncım allah buyuk tatlım ınsallah bundan sonrkı nde gonlundekını verır rabbım ınsallah,arkdasının esı buyuk ıhtımal azospermdır allahım herkesın yuzunu guldursun Ah ah hayat gercekten zor yardımcımız olsun rabbım::79::79::79:

Ay kızz baby bende senı hamılesın zannetım allah soylettı galıba bır oncekı sayfada sana hamılelık nasıl gıdıyo dedım valla allah soylettı ınsallah arkadasım:84::84::84:

Nursınım uzulme tatlım cok zor ama hepımız buları yasıyoruz napalı allah boyle yazmıs anlımıza napalım dılerım allahtan aglayan gozlerımız Gulsun gayrııı:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…