Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

toanacım çok tşkler canım benim kafamı karıştıran benim adettim bitti o yuzden sana sormuştum çok sağol canım

Çok sağol canım ne desek boş duadan başka yapılacak birşey de yok

gokkusagim canim iyi gelismis maasallah bence bende yarin gidiyorum eco ya bakalim hyirlisi canim benim ALLAHIM HEPIMIZIN BURDAKI HER ARKADASIMIN GONLUNDEKI BEBISLERIMIZI VERSIN INSALLAH SENINE49:HEPPPPIIIMIZINDE TATLIMM

amin canim insallahhhh
hadi hayirlisi canim benim gelince yaz haberleri
bende yarin gidiyorum bakalim ne diycek

meraba canim arkadaslarim bugun giremedim pek biraz soguk almisim basim cok agriyo ustelik yarin gidip eco yaptiricam bana dua edin canlar hepiniz seviyorum dsagolun simdiden

hayatimmmm cokkk gecmis olsun allah sifa versin dikkat et kendine

Transferimin 10.gunu dun kanamam oldu test yaptım 25.75 çıktı çökmüş bı halde bekliyorum testi tekrarlıcam kanama artmazssa tabi belirsiz bı durundayım canım

canim uzulme lutfen bebisin seninle insallahhh degerlerde katlanacak allahin izniyle

canim hadi rabbim yardimcin olsun insallah bu tedavinde ikiz bebisler versin sana

kızlar nasılsınız

yeterimm iyidir tatlim yarin yine yumos gelisimine bakilacak sen nasilsin canim

derinim canim once senin sagligin allahim sifa versin sagligna kavustursun tedavine baslarsin canim
arkadasin icin cok uzuldum rabbim yardimcisi olsun

slm arkadaşlar,
bugün adetimin 7. günü.ben adetimin 3. günü gonal f 300 vurmaya başladım.bu sabah ultrasonda toplam 9 tane büyüklükleri ise 11 , 12 , 10mm arasında değişen yumurtalarımın olduğunu söyledi dr.sizce nasıl deneyimlerinize dayanarak bana yardımcı olursaanız çook sevinirim.

kızlarr ne var ne yok sanırım bende hamilelik belirtileri başladım bi uyku gözümü açamaz hale gedlim helede yemekten sonra bi ağırlık çöktü üzerime ayakta duramadım neredeyse eltimin kızı bende uyuyodu onun uynama sesine kalktımda anca kendime geldim...

toana sğl cnm hamilelik güzel gidiyo bana göre bakalım perşembe günüde bebişim açısından nasıl gidiyo onu öğreneceğiz...

little cnm yumurtaların güzel gibi duruyo ama asıl önemli olan kaliteli olması,inş güzel bi tedavin olur cnm hayırlısı olsun..

gayet güzeller bence

canım inşş her şey yolunda gitsin

kizlar haberler hic iyii deyil cok uzgunum
malesef sadece 3 tane yumurtam olusmus 18 19 ve 15 mm bu nedenle yumurta toplama islemine tam olarak karar verilemedi.hemsire doktorla konusup beni arayacak.
hemsire esimden spermlerin teseyle alnacagi icin 3 yumurtayla simdi denersek ve basarisiz olursa ikinci denemede tekrar testisten sperm alindiginda spermlerin kalitesinin dusecegini soyledi
bakalim arayacaklar devam edip etmiycegime karar verecekler
kizlar sizce neden boyle oldu yasim 28 ustelik bir problemde yoktu acaba ilcalrin dozumu az oldu 150 puregon kullandim ve adetin 5. gunu baslattilar kisa protokol neden boyle oldu bilmiyorum esimin spermlerinden korkarken yumurta gelsimi az oldu

cnm slm neden adetinin 5.günü başlattılarki seni ne alaka yanii,inş süpriz b, gelişme olur cnm üzme sen kendini...

cnm slm neden adetinin 5.günü başlattılarki seni ne alaka yanii,inş süpriz b, gelişme olur cnm üzme sen kendini...

canim sagol korkuyorum bir yandan tedavi devam etsin istiyorum bir yandanda hadi basarisiz olursa ikinci denemede spermlerin kalitesi duser deyince geri uzuluyorum allahim hakimizda hayirlisini versin
ben hollandada yasiorum canim bilmiyorum bunlar neden 5.gunu baslattilar turkiyede herkez 2. veya 3 gunu basliyor cok kotuyum umudum azaldi

kızlar lütfen akıl veri son üç gündür ercimek tanesi büyüklüğünde kahverengi akıntı var bir de sık sık tuvaqlete gidiyorum çok sert de siliyom ne bileyuim acaba

kızlar selam
01.01.2011
Memorial Müstecep Bey randevu :)
ALlah hepimizin yolunu açık etsin inşallahhhh

aminnnnnnnn canımmm inşallahhh allah hepimize hayırlı ewlatlar nasip etsin mini mini ikizlerimiz olsunnnnn

canım bir sakin
eğer rabbim vermek isterse sana 3 tane yumoş yeterli
ama önce arasınlar bir açıklamaları vardır
lütfen zülme

Ay kızz baby bende senı hamılesın zannetım allah soylettı galıba bır oncekı sayfada sana hamılelık nasıl gıdıyo dedım valla allah soylettı ınsallah arkadasım:84::84::84:

inşallahhhhhh canımmm benimm inşallahh dondurulmuşları deniycem bende allah söyletti galiba inşallah bu sefer tutunurlar allahın izniyle yürekten dua ediyorum herkes için bende yazını okudum şaşırdım:93: ama belki başkasına söylüyodur sandımm tatlımm benimm inşallahh allah dondurulmuşlarımla yüzümü güldürsünn

˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…