Amıınn nursınım sanada hayırlısından bebıs ısteyenın kucagını doldursun ınsallah cumlemızın tatlım 2011 de hepımız hamılelıyıYasayalım canlarım dua edın rabbım supesızkı bızı duyuyor kızlarr
gokkusagim canim iyi gelismis maasallah bence bende yarin gidiyorum eco ya bakalim hyirlisi canim benim ALLAHIM HEPIMIZIN BURDAKI HER ARKADASIMIN GONLUNDEKI BEBISLERIMIZI VERSIN INSALLAH SENINE49: HEPPPPIIIMIZINDE TATLIMM
meraba canim arkadaslarim bugun giremedim pek biraz soguk almisim basim cok agriyo ustelik yarin gidip eco yaptiricam bana dua edin canlar hepiniz seviyorum dsagolun simdiden
Transferimin 10.gunu dun kanamam oldu test yaptım 25.75 çıktı çökmüş bı halde bekliyorum testi tekrarlıcam kanama artmazssa tabi belirsiz bı durundayım canım
selam kızlarrr nasılsınız?? ben dodurulmuşlarla tekrar şansımı deniycem aynı merkezde dondurulmuşlarım bittikten sonra yeniden tedavime kent hastanesinde başlıycamm dün görüştük doktorla sıfırdan herşeye yeni baştan başlıycam ama inşallahh gerek kalmaz da dondurulmuşlarla yüzüm güler kent hastanesinde transfer yaptırmayı düşünüyordum ama tek embriyo yasası uyguluyorlar ama smynada iki embriyo transfer yapılıyo belki bu kez tutar umuduyla kalan 3 embriyomu transfer ettiricem nasıl olsa embriyo yasası yok bu hastanede hayırlısı bakalımm haftaya salı randevum var hastanede gelişmeleri yazarımm
kızlar nasılsınız
Kızlar selamm...
Biliosunuz hikayemi en son psikiyatırdan ilaç başlamış tüpe engel bi durum yok çok kısa zamanda geçecek denilmişti.bugün pembe bi akıntı başladı.tüp merkezimi aradım doktorum bunca şey varken ertelemelisin bu tedaviyi öyle görünüyor dedi.yarın gel kistinin durumuna bakalım dedi.artı bugün en yakın arkadaşımın benden bir ay sonra evlenen nikah şahidi,sağdıcı olduğum arkadaşımın eşinin sprem sayısının 0 olduğunu öğrendik.hayat bugünlerde çok fazla kişi için çok zor galiba.negatif alan tüm arkadaşlarım önce sağlığınız.nolur benim düştüğüm hataya düşüpte kendinize bu kadar acı yaşatmayın.hepiizi çok seviyorum.Hoşçakalın...
cnm benim iğnelerde olduğunu biliyorumda bi sorunmu çıktı dedim hiç gelmedin kk ya,dualarım hepimize cnm sen merak etme..
slm arkadaşlar,
bugün adetimin 7. Günü.ben adetimin 3. Günü gonal f 300 vurmaya başladım.bu sabah ultrasonda toplam 9 tane büyüklükleri ise 11 , 12 , 10mm arasında değişen yumurtalarımın olduğunu söyledi dr.sizce nasıl deneyimlerinize dayanarak bana yardımcı olursaanız çook sevinirim.
amin canim insallahhhh
hadi hayirlisi canim benim gelince yaz haberleri
bende yarin gidiyorum bakalim ne diycek
Hayatimmmm cokkk gecmis olsun allah sifa versin dikkat et kendine
Canim uzulme lutfen bebisin seninle insallahhh degerlerde katlanacak allahin izniyle
Canim hadi rabbim yardimcin olsun insallah bu tedavinde ikiz bebisler versin sana
Yeterimm iyidir tatlim yarin yine yumos gelisimine bakilacak sen nasilsin canim
Derinim canim once senin sagligin allahim sifa versin sagligna kavustursun tedavine baslarsin canim
arkadasin icin cok uzuldum rabbim yardimcisi olsun
kizlar haberler hic iyii deyil cok uzgunum
malesef sadece 3 tane yumurtam olusmus 18 19 ve 15 mm bu nedenle yumurta toplama islemine tam olarak karar verilemedi.hemsire doktorla konusup beni arayacak.
hemsire esimden spermlerin teseyle alnacagi icin 3 yumurtayla simdi denersek ve basarisiz olursa ikinci denemede tekrar testisten sperm alindiginda spermlerin kalitesinin dusecegini soyledi
bakalim arayacaklar devam edip etmiycegime karar verecekler
kizlar sizce neden boyle oldu yasim 28 ustelik bir problemde yoktu acaba ilcalrin dozumu az oldu 150 puregon kullandim ve adetin 5. gunu baslattilar kisa protokol neden boyle oldu bilmiyorum esimin spermlerinden korkarken yumurta gelsimi az oldu
cnm slm neden adetinin 5.günü başlattılarki seni ne alaka yanii,inş süpriz b, gelişme olur cnm üzme sen kendini...
amin canim insallahhhh
hadi hayirlisi canim benim gelince yaz haberleri
bende yarin gidiyorum bakalim ne diycek
hayatimmmm cokkk gecmis olsun allah sifa versin dikkat et kendine
canim uzulme lutfen bebisin seninle insallahhh degerlerde katlanacak allahin izniyle
canim hadi rabbim yardimcin olsun insallah bu tedavinde ikiz bebisler versin sana
yeterimm iyidir tatlim yarin yine yumos gelisimine bakilacak sen nasilsin canim
derinim canim once senin sagligin allahim sifa versin sagligna kavustursun tedavine baslarsin canim
arkadasin icin cok uzuldum rabbim yardimcisi olsun
kizlar haberler hic iyii deyil cok uzgunum
malesef sadece 3 tane yumurtam olusmus 18 19 ve 15 mm bu nedenle yumurta toplama islemine tam olarak karar verilemedi.hemsire doktorla konusup beni arayacak.
hemsire esimden spermlerin teseyle alnacagi icin 3 yumurtayla simdi denersek ve basarisiz olursa ikinci denemede tekrar testisten sperm alindiginda spermlerin kalitesinin dusecegini soyledi
bakalim arayacaklar devam edip etmiycegime karar verecekler
kizlar sizce neden boyle oldu yasim 28 ustelik bir problemde yoktu acaba ilcalrin dozumu az oldu 150 puregon kullandim ve adetin 5. gunu baslattilar kisa protokol neden boyle oldu bilmiyorum esimin spermlerinden korkarken yumurta gelsimi az oldu
Ay kızz baby bende senı hamılesın zannetım allah soylettı galıba bır oncekı sayfada sana hamılelık nasıl gıdıyo dedım valla allah soylettı ınsallah arkadasım:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?