canım bir sakin
eğer rabbim vermek isterse sana 3 tane yumoş yeterli
ama önce arasınlar bir açıklamaları vardır
lütfen zülme [/Q
yeterim sagol canim
aradilar simdi devam ediyoruz dediler
cuma gunu sabah yumurta toplama islemi var bakalim hayirlisi
rabbim hepimizin yardimcisi olsun darda birakmasin
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz
canım bir sakin
eğer rabbim vermek isterse sana 3 tane yumoş yeterli
ama önce arasınlar bir açıklamaları vardır
lütfen zülme [/Q
yeterim sagol canim
aradilar simdi devam ediyoruz dediler
cuma gunu sabah yumurta toplama islemi var bakalim hayirlisi
rabbim hepimizin yardimcisi olsun darda birakmasin
AAAAAAA ÇOK SEVİNDİM
GÖZÜN AYDIN
BAK BEN SANA HABER GELMEDEN ÜZÜLME DEMEDİMMİABLA SÖZÜ DİNLE BİRDAHA
GÖKKUŞAGIM CUM ESRANINDA OPUSU VAR
HADİ HAYILISI OLSUN CANLARIM
RABBİMYÜZÜNÜZÜ GÜDÜRSÜNN
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
YENİ YIL YELİKLERLE GÜZELİKLERLE GELSİN
2011 BİZE GÜZEL HEDİYELER GETİRSİN
cnm bak ben geldim ihihihihi :))))))))))
Canlarımm selaaammmmm
geçmişi okuym dedim GÖKKUŞAĞIMM ay önce bi hop etti kalbim ama harika devam et Rabbim neylerse güzel eyler bi tanemm beniiimm
babycim toanammm yeterimm figeroom zeynebim herzaman seninleccimm dileğimm minammm craftıımm vuvuzelacım esracım hepinizii sayamadığım tüüm yol arkadaşlarımı kocaman öpüyorummmmm
kızlar bir iyi haberde benden şimdi tedaviye devam kararı alındıııpsikiyatrın başladığı ilacın hiç bir yan etkisi olmadığı tüp tedavisine başlayana kadar bitecek olması artııı ilacınn ben çok heyecanlı olduğumdan benim tüm kaslarımı gevşeteceği tedavi başarı şansını olumlu etkileyeceği konuşulduuuuu lucrinlerimi aldımmm 31 aralıkda koldan yada göbekten vurmaya başlıyorummmmm
Kızlar geçenki kısaydı ya uzun protokolu bana anlatır mısınızz???şimdi 31 aralıkda iğneye başlıyorum reglinin ikinci gidicem kaliba.14 iğne var bana daha önce 8 i gibi regli olursun demişti.ayyy kafam karıştı napılıyo yaaa
canlarımm selaaammmmm
Geçmişi okuym dedim gökkuşağımm ay önce bi hop etti kalbim ama harika devam et rabbim neylerse güzel eyler bi tanemm beniiimm
Babycim toanammm yeterimm figeroom zeynebim herzaman seninleccimm dileğimm minammm craftıımm vuvuzelacım esracım hepinizii sayamadığım tüüm yol arkadaşlarımı kocaman öpüyorummmmm
Kızlar bir iyi haberde benden şimdi tedaviye devam kararı alındıııpsikiyatrın başladığı ilacın hiç bir yan etkisi olmadığı tüp tedavisine başlayana kadar bitecek olması artııı ilacınn ben çok heyecanlı olduğumdan benim tüm kaslarımı gevşeteceği tedavi başarı şansını olumlu etkileyeceği konuşulduuuuu lucrinlerimi aldımmm 31 aralıkda koldan yada göbekten vurmaya başlıyorummmmm
Kızlar geçenki kısaydı ya uzun protokolu bana anlatır mısınızz???şimdi 31 aralıkda iğneye başlıyorum reglinin ikinci gidicem kaliba.14 iğne var bana daha önce 8 i gibi regli olursun demişti.ayyy kafam karıştı napılıyo yaaa:d
aminnnnnnnnn canımmm 2011 yılında hepimizzz hamiş kalırız inşallahh
canım ben ataşehir memorial da yaptırdım 5000 tuttu ilaç dahil ve çok memnun kaldım merkezden:79:
Merhaba arkadaşlar sorumu sormadan bi syliyimde lütfen cevap verin çok sevinirim hiç bir topik sorularıma cevap vermiyor kendi aralarında kaynaşmışlar...Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başvurcam ist anadolu yakasında kartalda önerebileceginiz bir merkez varmı? Birde bir arkadaş zeynep kamilde yaptırıyor birsürü saglık taraması yapılmış ve anca 7 ay sonra başlanmış özeldede öylemi uzun bir süreçmi?Ben kartal umut hastanesinde fatih beyin hastasıyım ama bana ilaçlarda dahil 15 milyar dedi çok değilmi uygun biryer ve emin olunan biryer varsa bana adres verirmisiniz...1 kez yaptırıcaz eşim istemiyor tüp bebek oyüzden doktorun çok ilgili ve uzman olmasını istiyorum...Lütfen cevap verin çok memnun olucam...
kızlar transferim olduuuuuuuuuyeni yılın bebişlleri karnımda umarım tututnurlar....
AAAAAAA ÇOK SEVİNDİM
GÖZÜN AYDIN
BAK BEN SANA HABER GELMEDEN ÜZÜLME DEMEDİMMİABLA SÖZÜ DİNLE BİRDAHA
GÖKKUŞAGIM CUM ESRANINDA OPUSU VAR
HADİ HAYILISI OLSUN CANLARIM
RABBİMYÜZÜNÜZÜ GÜDÜRSÜNN
canim yaaaaa iyiki varsiniz simdi icim birazdaha rahat insalah rabbim hepmizin yuzunu guldursun
Canlarımm selaaammmmm
geçmişi okuym dedim GÖKKUŞAĞIMM ay önce bi hop etti kalbim ama harika devam et Rabbim neylerse güzel eyler bi tanemm beniiimm
babycim toanammm yeterimm figeroom zeynebim herzaman seninleccimm dileğimm minammm craftıımm vuvuzelacım esracım hepinizii sayamadığım tüüm yol arkadaşlarımı kocaman öpüyorummmmm
kızlar bir iyi haberde benden şimdi tedaviye devam kararı alındıııpsikiyatrın başladığı ilacın hiç bir yan etkisi olmadığı tüp tedavisine başlayana kadar bitecek olması artııı ilacınn ben çok heyecanlı olduğumdan benim tüm kaslarımı gevşeteceği tedavi başarı şansını olumlu etkileyeceği konuşulduuuuu lucrinlerimi aldımmm 31 aralıkda koldan yada göbekten vurmaya başlıyorummmmm
Kızlar geçenki kısaydı ya uzun protokolu bana anlatır mısınızz???şimdi 31 aralıkda iğneye başlıyorum reglinin ikinci gidicem kaliba.14 iğne var bana daha önce 8 i gibi regli olursun demişti.ayyy kafam karıştı napılıyo yaaa
derincigim canim 3 yumosla yola devam bakalim rabbim hayirlisini versin insalalah saglili embriyo olabilirler dualariniz bekliyorum
canim cok sevindim rabbim insallahh bu tedavinde bebisine hatta bebislerine kavustursun insallah senide hepimizide
derin senin bir oceki kisa protokoldu senin kac tane yumurtan gelismisti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?