Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

insallahhhh canim insalahhh

İN
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

YENİ YIL YELİKLERLE GÜZELİKLERLE GELSİN
2011 BİZE GÜZEL HEDİYELER GETİRSİN

Canlarımm selaaammmmm
geçmişi okuym dedim GÖKKUŞAĞIMM ay önce bi hop etti kalbim ama harika devam et Rabbim neylerse güzel eyler bi tanemm beniiimm

babycim toanammm yeterimm figeroom zeynebim herzaman seninleccimm dileğimm minammm craftıımm vuvuzelacım esracım hepinizii sayamadığım tüüm yol arkadaşlarımı kocaman öpüyorummmmm

kızlar bir iyi haberde benden şimdi tedaviye devam kararı alındıııpsikiyatrın başladığı ilacın hiç bir yan etkisi olmadığı tüp tedavisine başlayana kadar bitecek olması artııı ilacınn ben çok heyecanlı olduğumdan benim tüm kaslarımı gevşeteceği tedavi başarı şansını olumlu etkileyeceği konuşulduuuuulucrinlerimi aldımmm 31 aralıkda koldan yada göbekten vurmaya başlıyorummmmm

Kızlar geçenki kısaydı ya uzun protokolu bana anlatır mısınızz???şimdi 31 aralıkda iğneye başlıyorum reglinin ikinci gidicem kaliba.14 iğne var bana daha önce 8 i gibi regli olursun demişti.ayyy kafam karıştı napılıyo yaaa

süper canım hayırlı olsun dualrımız seninle rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımız almayı nasip etsin sen çok güçlü birisin rabbim sana karşılığını versin inşallah

gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmm
ooh oh hamiş dolacak burasııııııııııııııııı

aminnnnnnnnn canımmm 2011 yılında hepimizzz hamiş kalırız inşallahh

[sıze="3"]inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
[/sıze]

Merhaba arkadaşlar sorumu sormadan bi syliyimde lütfen cevap verin çok sevinirim hiç bir topik sorularıma cevap vermiyor kendi aralarında kaynaşmışlar...Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başvurcam ist anadolu yakasında kartalda önerebileceginiz bir merkez varmı? Birde bir arkadaş zeynep kamilde yaptırıyor birsürü saglık taraması yapılmış ve anca 7 ay sonra başlanmış özeldede öylemi uzun bir süreçmi?Ben kartal umut hastanesinde fatih beyin hastasıyım ama bana ilaçlarda dahil 15 milyar dedi çok değilmi uygun biryer ve emin olunan biryer varsa bana adres verirmisiniz...1 kez yaptırıcaz eşim istemiyor tüp bebek oyüzden doktorun çok ilgili ve uzman olmasını istiyorum...Lütfen cevap verin çok memnun olucam...

Tatlım öncelikle hoşgeldin aramızaaaben anadolu yakasında ümraniye erdem, önerebilirim.fiyatıçok uygun ekibi çok deneyimli.aynı hastanede kuzenim doktor olduğunda labaratuvarı emriyoloğu vs. hepsini araştırdım.ilk denememi ekimde yaptın negatif. ertesi ay ücretsiz aşılama yaptılar boş kalmayalım 2 ay bekleme diye.ben onların hem işlerine hem vicdanlarına güveniyorum.mesela bugün sadece 1 saat benimle oturup konuştular.başıma kötü şeyler geldi üst üste o kadar destekler ki anlatamamben en azından al bir randevu git derim.serap hanım betül hanım oya hanım harika insanlarr.fiyat 3-500 4.000 arasıydı ben yaptırdığımda.şimdi yine iğnelere başladım.iğneleri verdiler ama ne para ne bişi konuşmadık bile.ödemelerde de yardımcı oluyorlar.eşinle beraber git harika bi şekilde aydınlatacaktır sizi.şimdiden hayırlı olsun canımmm

merhaba derin 2.bende ocak ayında tüp bebeğe başlayacağım....Erdem hastanesi bana çok yakın ama hiç orayı düşünmemiştim..sen açıklama yapınca yine kafam karıştı:)))sen ne zaman yaptırdın..sizdeki sorun neydi??

kızlar transferim olduuuuuuuuu yeni yılın bebişlleri karnımda umarım tututnurlar....

inşallahh canım...inşallahh sağlıkla kucağınada alırsın...nerde oldu transferin??ben de hastane arıyorum da..bu arada ilk mi??kaç tane transfer edildi..

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…