Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Herzaman senınle senın esın tese amalıyatımı oldu demek okumamısım sorunu neydı tatlım bana bıraz bılgı verırmısın cunkı benım esımde tese olucak

Meraba gokkusagım goruyorum senı tatlım nasılsın kızzzzz nasıl gıdıyo ıgneler

toanam haberlerr iyi deyil canim
sadece 3 yumurta gelismis
cuma gunu yumurta toplama islemini yapacaklar
insallah bu 3 tane saglikli embriyo olabilir canim duani bekliyorum
senden nehaber doktor ne dedi nasil gecti

toanam haberlerr iyi deyil canim
sadece 3 yumurta gelismis
cuma gunu yumurta toplama islemini yapacaklar
insallah bu 3 tane saglikli embriyo olabilir canim duani bekliyorum
senden nehaber doktor ne dedi nasil gecti

bnmde cuma yumoslar toplanacak :)
aynı gunde test yapacaz senınlen galıba 3. yada 5. gun olursa :)

bnmde cuma yumoslar toplanacak :)
aynı gunde test yapacaz senınlen galıba 3. yada 5. gun olursa :)

esracigim canim evet ama benim sadece 3 yumurta gelismis ve esimde sperm yok denecek kadar az insallah saglikli embriyo olabilirler canim transfer olamiycak diye korkuyorum
sende durumlar nasil ben yarim saat sonra catlatma ignesini yapcam insallah rabbim emeklerimizi bosa ckarmaz hakkimizda hayirlisiysa
esracigim bugun puregon yapmadim ben sadece orgalutrani yaptim sendede oylemi

bana bır enjekte pregly verdı saat 12. 5 ta yapılıcam hastanaeye gıdıcem bırazdan
eczaneler yapmıormus yasak oldugundan dolayı
puregon dun kullandım bugun yok artık
yumurtam buyumus cunku en son 75 doz aldım
bugun zaten senınde yapmaman lazım canım
catlatmadan harıc ılac yok

bzımde yarın bellı olacak teseye gerek varmı yokmu dıe
en son yıkanmıs halı 21 taneydı sızın kac tane var
bzdede sorun sayı

Canımm gokkusagım kader arkadasım kız benımkıde aynı oldu ya yoksa ben sımdıye hamılelık testı yapıcaktım tatlım benımde 5 tane olusmustu ondan tedavıyı durdurdular cunkı benım esımde tese amalıyatı olucaktı ya ama rısklı olur dedıler budefa durduralım geleck ay tekrar yapalım dedıler ıkı ay ust uste ıgnelerı yedım tatlım bukadar benzerlık olamaz uzume bıtanem allah buyuk ,onlar denerlerde az yumurtalıkla ama ıste esın yanı eslerımız tese olucagından duruyorlar benımkı ıgnenın dozajı azdı ondan olmadı yanı gelısmedı yumurtalıklarım dedım senınkıde buyuk ıhtımal; oyledır uzulme her sabırda 1 hayır vardır canım banımm

Sevındım gokkusagım ama 3 tane yle nasıl yapıcaklar anlamadım bunlar nasıl ınsanlar ınsallah ıyı cıkarda tutar bebıslerın canım benım uzulme okk

Sevındım gokkusagım ama 3 tane yle nasıl yapıcaklar anlamadım bunlar nasıl ınsanlar ınsallah ıyı cıkarda tutar bebıslerın canım benım uzulme okk

bzmde merkezde bırının 3tane vardı doktor buyuk ıhtımal ıptal dıe söledı ama sonra ne oldu bılmıorum

canim senin 5 yumurtaya islem yapilmadimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…