kime yaptırdınız?bende oraya karar verdim gibi:))
slm hayırlı olsun tedavin ben ataşehirmemorial ı öneririm ben çok memnun kaldım hayırlısı:79::79::79:Merhaba arkadaşlar sorumu sormadan bi syliyimde lütfen cevap verin çok sevinirim hiç bir topik sorularıma cevap vermiyor kendi aralarında kaynaşmışlar...Arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başvurcam ist anadolu yakasında kartalda önerebileceginiz bir merkez varmı? Birde bir arkadaş zeynep kamilde yaptırıyor birsürü saglık taraması yapılmış ve anca 7 ay sonra başlanmış özeldede öylemi uzun bir süreçmi?Ben kartal umut hastanesinde fatih beyin hastasıyım ama bana ilaçlarda dahil 15 milyar dedi çok değilmi uygun biryer ve emin olunan biryer varsa bana adres verirmisiniz...1 kez yaptırıcaz eşim istemiyor tüp bebek oyüzden doktorun çok ilgili ve uzman olmasını istiyorum...Lütfen cevap verin çok memnun olucam...
kızlar transferim olduuuuuuuuuyeni yılın bebişlleri karnımda umarım tututnurlar....
kizlar haberler hic iyii deyil cok uzgunum
malesef sadece 3 tane yumurtam olusmus 18 19 ve 15 mm bu nedenle yumurta toplama islemine tam olarak karar verilemedi.hemsire doktorla konusup beni arayacak.
hemsire esimden spermlerin teseyle alnacagi icin 3 yumurtayla simdi denersek ve basarisiz olursa ikinci denemede tekrar testisten sperm alindiginda spermlerin kalitesinin dusecegini soyledi
bakalim arayacaklar devam edip etmiycegime karar verecekler
kizlar sizce neden boyle oldu yasim 28 ustelik bir problemde yoktu acaba ilcalrin dozumu az oldu 150 puregon kullandim ve adetin 5. gunu baslattilar kisa protokol neden boyle oldu bilmiyorum esimin spermlerinden korkarken yumurta gelsimi az oldu
˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ YENİYIL'DA★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*HERŞEY*★ 。*
˛. (´• ̮•*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥GÖNLÜNÜZCE OLSUN♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
inşallahhh yeni yılda bebişlerimizlee mutlu oluruzzzz
Canlarımm selaaammmmm
geçmişi okuym dedim GÖKKUŞAĞIMM ay önce bi hop etti kalbim ama harika devam et Rabbim neylerse güzel eyler bi tanemm beniiimm
babycim toanammm yeterimm figeroom zeynebim herzaman seninleccimm dileğimm minammm craftıımm vuvuzelacım esracım hepinizii sayamadığım tüüm yol arkadaşlarımı kocaman öpüyorummmmm
kızlar bir iyi haberde benden şimdi tedaviye devam kararı alındıııpsikiyatrın başladığı ilacın hiç bir yan etkisi olmadığı tüp tedavisine başlayana kadar bitecek olması artııı ilacınn ben çok heyecanlı olduğumdan benim tüm kaslarımı gevşeteceği tedavi başarı şansını olumlu etkileyeceği konuşulduuuuu lucrinlerimi aldımmm 31 aralıkda koldan yada göbekten vurmaya başlıyorummmmm
Kızlar geçenki kısaydı ya uzun protokolu bana anlatır mısınızz???şimdi 31 aralıkda iğneye başlıyorum reglinin ikinci gidicem kaliba.14 iğne var bana daha önce 8 i gibi regli olursun demişti.ayyy kafam karıştı napılıyo yaaa
Crafty canım allahım ısınızı rast getırsın sızın ne sorun var tatlım
canım verende allah alan da rabbim hayırlısını nasip etsin canını sıkma 3 tane de iyi canım inşallah 3 de çok iyi döllenir hayırlısı olsun inşallah bir tane yumurtada yetiyor sonuçta çok fazla olsada 1veya 2 tane koyuyorlar allah sonunu hayır etsin stres yapma canım:79::79::79:
slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
canim cok uzuldum insallah rabbim korur bebisini merak etme
sen doktorun dediklerini yerine getir canim dinlen moralini bozma benim arkadasim normal yoldan hamile olmasina ragmen 5 aylikken knamasi olmustu ama hic bisey olmadi rabbim yardimcin olsun seni ve bebgini korusun insallah
canım korma güçlu ol bol bol dinlenslm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
Tatlım öncelikle hoşgeldin aramızaaaben anadolu yakasında ümraniye erdem, önerebilirim.fiyatıçok uygun ekibi çok deneyimli.aynı hastanede kuzenim doktor olduğunda labaratuvarı emriyoloğu vs. hepsini araştırdım.ilk denememi ekimde yaptın negatif. ertesi ay ücretsiz aşılama yaptılar boş kalmayalım 2 ay bekleme diye.ben onların hem işlerine hem vicdanlarına güveniyorum.mesela bugün sadece 1 saat benimle oturup konuştular.başıma kötü şeyler geldi üst üste o kadar destekler ki anlatamam ben en azından al bir randevu git derim.serap hanım betül hanım oya hanım harika insanlarr. fiyat 3-500 4.000 arasıydı ben yaptırdığımda.şimdi yine iğnelere başladım.iğneleri verdiler ama ne para ne bişi konuşmadık bile.ödemelerde de yardımcı oluyorlar.eşinle beraber git harika bi şekilde aydınlatacaktır sizi.şimdiden hayırlı olsun canımmm
canım diğer toipimizede yazdımslm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
canım neler hisetiğini biliyorumcanim cok sagol insallah bakalim cuma ne gelismeler olacak rabbim buyuk ona siginiyorum hepmizin icin hakkimizda hayirlisini versin
bzımde yarın bellı olacak teseye gerek varmı yokmu dıe
en son yıkanmıs halı 21 taneydı sızın kac tane var
bzdede sorun sayı
esracigim canim evet ama benim sadece 3 yumurta gelismis ve esimde sperm yok denecek kadar az insallah saglikli embriyo olabilirler canim transfer olamiycak diye korkuyorum
sende durumlar nasil ben yarim saat sonra catlatma ignesini yapcam insallah rabbim emeklerimizi bosa ckarmaz hakkimizda hayirlisiysa
esracigim bugun puregon yapmadim ben sadece orgalutrani yaptim sendede oylemi
canim yaaaaa iyiki varsiniz simdi icim birazdaha rahat insalah rabbim hepmizin yuzunu guldursun
derincigim canim 3 yumosla yola devam bakalim rabbim hayirlisini versin insalalah saglili embriyo olabilirler dualariniz bekliyorum
canim cok sevindim rabbim insallahh bu tedavinde bebisine hatta bebislerine kavustursun insallah senide hepimizide
derin senin bir oceki kisa protokoldu senin kac tane yumurtan gelismisti canim
esraaaaaaaaaa
gökkuşağım
kızlar her şey güzel olacak
allahın izni ile
başka türlüsünü düşünmüyoruzzzzzz
vercek olan rabbşim her şartta verir
YETRKİ O OL DESİN
İNŞŞ S,İZİN İÇİNDE OLDEDİĞİ ZAMAN GELMİŞTİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?