Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kime yaptırdınız?bende oraya karar verdim gibi:))

slm canım ben dr cem demirel de tedavi oldum ekip çok iyi labaratuar şartları çok iyi kesinlikle tavsiye ederim merkezlerle gidip görüş hangisi kafana yatarsa orda yaptır önemli olan senin kararın :79::79::79::79:

slm hayırlı olsun tedavin ben ataşehirmemorial ı öneririm ben çok memnun kaldım hayırlısı:79::79::79:

kızlar transferim olduuuuuuuuu yeni yılın bebişlleri karnımda umarım tututnurlar....

canım benim hayırlı olsun bol bol su iç ve bol balık ye canım ayrıca kabak çekirdeği de faydalı diyorlar ama bilmiyorum doğruluğunu allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah lütfen stres tapma skin olmaya çalış bol dua et dualarım seninle inşallah pozitifi burada hep beraber kutlarız:79::79::79:

slm arkadaşlar...dün sonucumu alıp burdada paylaşmıştım..negatif...bugün drum aradı..karyotip testi yaptırmalısın dedi..yaptıran varsa ist avrupa yakasında önerilen yerleri bilmek istiyrm..yardımcı olursanız sevinirim çook...bu arada yeni transferi olan arkadaşlara da hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum,inşallah bebişiniz tutunur..herkese mutluluklar...

canım verende allah alan da rabbim hayırlısını nasip etsin canını sıkma 3 tane de iyi canım inşallah 3 de çok iyi döllenir hayırlısı olsun inşallah bir tane yumurtada yetiyor sonuçta çok fazla olsada 1veya 2 tane koyuyorlar allah sonunu hayır etsin stres yapma canım:79::79::79:

inşallah canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün hepimizin kucağını hayırlısı ile sağlıklı sıhatli evlatlarla doldursun:79::79::79:

derin canım hayırlı olsun çok sevindim canım uzun prtokol adetin 21. günü lucrine başlıyorsun adet olunca kontrol gonal f e başlanyor sonrası bildiğin gibi canım hayırlı olsun inşallah:79::79::79:

kızlar hepinize iyi geceler inşallah yarın çok güzel bir gün olur hepimiz için:79::79::79::79::79:

slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:

canim cok sagol insallah bakalim cuma ne gelismeler olacak rabbim buyuk ona siginiyorum hepmizin icin hakkimizda hayirlisini versin

canim cok uzuldum insallah rabbim korur bebisini merak etme
sen doktorun dediklerini yerine getir canim dinlen moralini bozma benim arkadasim normal yoldan hamile olmasina ragmen 5 aylikken knamasi olmustu ama hic bisey olmadi rabbim yardimcin olsun seni ve bebgini korusun insallah

sğl cnmm inş bi sorunumuz olmaz..
Allahım ne olur duy sesimi yavrumu bizlere bağışla zarlada olsa zorlada olsa bi tedavi karşısında sahip oldum ben ona onu benden alma duy sesimi yarabbim onu çok isteyen anneciğine babacığına bağışla ne olursun.....

canım korma güçlu ol bol bol dinlen

Hoşbulduk canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten mutlu ettin beni..Annemde ümraniyede oturuyo ablalarım ordo doğum yaptı açıkçası benim hiç aklıma gelmedi bile..doktorlar değişmiş sanırım sigortalı halimi bu fiyat hiç zaman kaybetmek istemiyorum artık ben bir görişiyim..Çok geçmiş olsun canım bu yolda yürürken sana ve bütün ANNE olmak için uğraşanlara Rabbim sabır kuvvet veersin ay nasıl bir duyguymuş bu insanın içini yakıp kavuruyo bilmezdim anne olmak için uğrasanların böyle duygularla dolu olduğunu okadar hassasımki bu yüzden film izlerken hüngür hüngür ağlıyorum saçma şeylere...inşallah bu denemne sonuç verir canım..

günaydınnnnnnnnnnn güzeliklerrrrrrrrrrrr
nasılsınız

canım diğer toipimizede yazdım
sakin ol
tedaviyle olan (hatta doğal gebeliklerdede)böyle durumlar oluyor stres yapma
inşşşşşşşşşşşş rabbim bebğini sana bağışlayacak inşşşşşşşşşşşşş

canim cok sagol insallah bakalim cuma ne gelismeler olacak rabbim buyuk ona siginiyorum hepmizin icin hakkimizda hayirlisini versin
canım neler hisetiğini biliyorum
ama her şey güzel olcak
POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN
yarın yumuşları bırakacaksın
sonrada gidip bebişini alıp geleceksin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bzımde yarın bellı olacak teseye gerek varmı yokmu dıe
en son yıkanmıs halı 21 taneydı sızın kac tane var
bzdede sorun sayı

gunaydın kzlarrrrrrrrr

herzamn senınlen bebegın vede kesen grunmusse bnce ıstıraht et onemlı bısı yoktur
moralını yuksek tutkı bebegın sıkı sıkı tutunsun sana ınşşşşş

yeterrr gunaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…