gunaydın kzlarrrrrrrrr
herzamn senınlen bebegın vede kesen grunmusse bnce ıstıraht et onemlı bısı yoktur
moralını yuksek tutkı bebegın sıkı sıkı tutunsun sana ınşşşşş
yeterrr gunaydın canım
günaydınnnnnnnnnnn
oğlan uyurken şöyle bie gezineyim dedim
oglannnnnnnnnnnnnnnn ???????
CANIM VALLA BENİM DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLL
KIZKARDEŞİMİZ OĞLUŞUNA BAKIYORUMKARDEŞİM KURSA GİDİYOR EVİMİZ YAKIN
HER SABAH
FECE Yİ HALETSEYDİK ORAYA KOYDUM AHŞAP BOYALARINI BAKRDIN
sğl cnmm inş bi sorunumuz olmaz..
Allahım ne olur duy sesimi yavrumu bizlere bağışla zarlada olsa zorlada olsa bi tedavi karşısında sahip oldum ben ona onu benden alma duy sesimi yarabbim onu çok isteyen anneciğine babacığına bağışla ne olursun.....
merhaba derin 2.bende ocak ayında tüp bebeğe başlayacağım....Erdem hastanesi bana çok yakın ama hiç orayı düşünmemiştim..sen açıklama yapınca yine kafam karıştı:)))sen ne zaman yaptırdın..sizdeki sorun neydi??
eveetttt kızçelerrrrrr günaydınnn bomba gibbiyi bugünn çok şükür:)önce sağlık canlarımmm
toanamm gökkuşağım saolasınızzz hepinizee çok teşekkür ederimm:)
esramm gökkuşağım inşallah tesesiz mesesizzz halledeceksiniz.gökkuşağım bize bi sperm bi yumurta gerek.Rabbim verecekse bunlar bahane hiçç sıkma canını.b.benim 8 oldu 4 döllendi 1 verildi diğerleri gelişmedi donduramadık.yani noldu 8 de 1i denedim yine.dimi tatlışım moral bozmak yok.doktoruna güven eğer devam ettilerse bence yumoşunun kalitesine güveniyorlar bence sen hiççç korkmaaaaaatek güvenneceğin doktorlar neticede biz ne kadar bilersek anlatırsak anlatalımmmher yiğidin bi yoğurt yemesi varr.Önce Rabbim sonra doktorlara emanetiiizz.güven inan,pozitif ol dualarımızıııda yabana atma heeee:)
esooşşş kaç yumoş olmuş belli mi bebeğimmminşallahhh eşinden sağlıklı yumoşun kadar spermi bulacaklarr bakkkk görrr ikinci üçüncü çocuklara bile yetecek işallahhhhhh
figerooo zeynepp cici annişlerim benimmnasi gidio hamişlik deyin bakalımmm
mina cımm yokkkdilekcimdee gelmemiş hiçççç unutnayın biziii
Herzaman seninle Kese minik hepsi tamam şimdi annenin sakin olması kalmış geriye dimi ttalımmmmSenin gibi annenin minişine 2 damla diğill iki kilo akıntı bişicik yapmazz güçlü arkadaşımmmm dinlen mutlu ol.o seninleee sağlıklada Rabbim ömür verdikcede seninle kalacakkk dualarımız seninle tatlım
kız yeterrr uyut oğlanı ohh gez burdaagelip uyandırayımda gör şimdi heheheh
Hepinizeee mübarek perşembe günü boll bol dua ediyorumm RABBİM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN
Aranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr
slm kızlaar,fena halim var malesef kanamam başladı bugün bütün morelim 0
akşam saat 9 gibi olanlar oldu bana kahverengimsi pembemsi kırmızımsı şeyler geldi durdu 5 6 damla hemen dr a gittim muayene etti kesem görüldü içinde bebişimde görüldü ama hafif hafif pembemsiler devam ediyo devamlı yatak istirahati bol sıvı dedi,tarın tekrar gidicem muayeneye içim içimi yiyio kanda gebeliğe tekrar baktıracam düşme varmı diye ama morelim sıfır bebişimin iyi olması için biraz morelli olmaya çalışıyorum ama çok üzücü bi durum...:84::84::84:
gokkusagı heyecanlımısın bnde tık yok :)
esraaaaaaaaaa
gökkuşağım
kızlar her şey güzel olacak
allahın izni ile
başka türlüsünü düşünmüyoruzzzzzz
vercek olan rabbşim her şartta verir
YETRKİ O OL DESİN
İNŞŞ S,İZİN İÇİNDE OLDEDİĞİ ZAMAN GELMİŞTİR
yeterrrrr insallah canim insallahhhh
rabbim hakkimizda hayrirlisini versin
canim dualarinizi esirgemeyin cok ihtiyacimiz var
kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?