Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydınnnnnnnnnnn
oğlan uyurken şöyle bie gezineyim dedim

oglannnnnnnnnnnnnnnn ???????

CANIM VALLA BENİM DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLL

KIZKARDEŞİMİZ OĞLUŞUNA BAKIYORUM KARDEŞİM KURSA GİDİYOR EVİMİZ YAKIN
HER SABAH
FECE Yİ HALETSEYDİK ORAYA KOYDUM AHŞAP BOYALARINI BAKRDIN

CANIM VALLA BENİM DEĞİLLLLLLLLLLLLLLLLLL

KIZKARDEŞİMİZ OĞLUŞUNA BAKIYORUM KARDEŞİM KURSA GİDİYOR EVİMİZ YAKIN
HER SABAH
FECE Yİ HALETSEYDİK ORAYA KOYDUM AHŞAP BOYALARINI BAKRDIN

bnde sasırdım :) dun konustuk cocuk yoktu
dedım gecemı yaptı :)))))
ay ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sımdı eklıorum

amin canım amin birşey olmayacak allahın izniyle inşallah sen stres yapma

Gizem tatlım özelden ana detayyllıı yazdım.bi değerlendi önemli olan senin güvendiğin bi yer olması.o çoook önemliii

Hevukcum gizmcime de söledim bi görüşün.ben size sadece şunu söyleyebilirimm vicdanlarına ve işlerinin kalitesine çok güveniyorum.muayeneside çok uygun gidin bi görüşün derimmBenim kuzen de o hastanede her yerden teyit ettim ben çok araştırmacıyımdır mesleki hastalık heheheh:)))birde tüm kadro bayan oh ne rahat oluyor anlatamam

eveetttt kızçelerrrrrrgünaydınnn bomba gibbiyi bugünn çok şükür:)önce sağlık canlarımmm
toanamm gökkuşağım saolasınızzz hepinizee çok teşekkür ederimm:)

esramm gökkuşağım inşallah tesesiz mesesizzz halledeceksiniz.gökkuşağım bize bi sperm bi yumurta gerek.Rabbim verecekse bunlar bahane hiçç sıkma canını.b.benim 8 oldu 4 döllendi 1 verildi diğerleri gelişmedi donduramadık.yani noldu 8 de 1i denedim yine.dimi tatlışım moral bozmak yok.doktoruna güven eğer devam ettilerse bence yumoşunun kalitesine güveniyorlar bence sen hiççç korkmaaaaaatek güvenneceğin doktorlar neticede biz ne kadar bilersek anlatırsak anlatalımmmher yiğidin bi yoğurt yemesi varr.Önce Rabbim sonra doktorlara emanetiiizz.güven inan,pozitif ol dualarımızıııda yabana atma heeee:)

esooşşş kaç yumoş olmuş belli mi bebeğimmminşallahhh eşinden sağlıklı yumoşun kadar spermi bulacaklarr bakkkk görrrikinci üçüncü çocuklara bile yetecek işallahhhhhh

figerooo zeynepp cici annişlerim benimmnasi gidio hamişlik deyin bakalımmm

mina cımm yokkkdilekcimdee gelmemiş hiçççç unutnayın biziii

Herzaman seninle Kese minik hepsi tamam şimdi annenin sakin olması kalmış geriye dimi ttalımmmmSenin gibi annenin minişine 2 damla diğill iki kilo akıntı bişicik yapmazz güçlü arkadaşımmmmdinlen mutlu ol.o seninleee sağlıklada Rabbim ömür verdikcede seninle kalacakkkdualarımız seninle tatlım

kız yeterrr uyut oğlanı ohh gez burdaagelip uyandırayımda gör şimdi heheheh

Hepinizeee mübarek perşembe günü boll bol dua ediyorumm RABBİM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN

biz iyiyiz canım çok şükür bir sıkıntımız yok bugün kesemizi gördük sende çok iyisin okuduğum kadarı ile maşallah allah önce hepimize sağlık sıhat versin sonrada sağlıklı sıhatli bebişlerle doldursun kucaklarımızı inşallah:79::79::79:

Aranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr

evet canım beklerken zaman çok zor geçiyor hayırlısı olsun inş bebişin sıkı sıkı tutunmuşturr sana ben 10. gün yapmıştım kanda çıktı ama sen bilirsin:79::79::79:

Canım uzulme moralını yuksek tutmaya çalış ve hiç kalkma bol su iç ama lutfen wc hariç hiç kalkma Alahım korusun sizi

gokkusagı heyecanlımısın bnde tık yok :)

esraam valla bende heyecandan cok korku var
anestezisiz islem yapacaklar sadece agri kesiciyle onceden korkuyordm ama simdi 3 yumurta olmasi ve sansin az olmasi beni dahada korkutuyor
canim rabbim yardimcimiz olsun insallah sonumuzu hayir etsin

kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....

ohh maşallahh tatlım ben ne dediiimm sanaaa yaaaamaşallah maşalahh maşallaaahhh

Gokkusagım hayırlısı olur ınsallah canım yarınmı toplanıyo yumoslar benım bır oncekı tedavım durdurulmasının sebebı 5 tane yumosum olusmus sadece ondan durdurdular doktor nekadar yumurta olursa okadar sansınız yuksek dedı bıze bıraktı ama benı dınlersenız bu ay duralım obur ay yaparız denerız dedı sansınız yukselır deyınce bızde doktora bıraktık sımdıde dun doktora gıttık benım sag da 11 tane gelısmıs bır taraftada 4 tane dedı ama daha buyuk deyıller cunkı gonal f adet olunca kullanıcakmısım oda adet daha olamadım kafayı yıycem yoksa bu tedavımde yarım kalıcak allahım korktugumuza ugratmasın tatlım senıde benıde burdakı tum arkadaslarımında yuzumuzu guldursun ınsaaaalllaahh

Herzaman senınle canım benım bebısını sana sıkı sıkı sarılacaak bunu umut edıyorum sen dınlen tatlım gordukten sonra bırsey olmaz hıc kalkma uzan sen uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…