Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hadi gözün aydın canım dikkat et sen bol bol dinlen o sana sıkı sıkı tutunmuş merak etme

deriiin sagol bitanem iyiki varsiniz bana destek oluyorsunuz oyle canim rabbim ol deyince hersey olur ona siginiyorum hakkimizda hayirlisini versin
herseyin yolunda gitmesine sevindim canim seni boyle pozitif gormek banada pozitiflik veriyorr canim sagol dualariniza cok ihtiyacimiz var

Son düzenleme:
esraam valla bende heyecandan cok korku var
anestezisiz islem yapacaklar sadece agri kesiciyle onceden korkuyordm ama simdi 3 yumurta olmasi ve sansin az olmasi beni dahada korkutuyor
canim rabbim yardimcimiz olsun insallah sonumuzu hayir etsin

kızlar rahat olun siz ne kadar rahat olursanız o kadar güzel geçer herşey:79::79::79:

Aranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr

canim hos geldin
insallah bebisin seninledir rabbim yuzunu guldursun

canim cok sevindim ohhh masallah

oohhhhh canim masalllah
yumoslarin iyi durumda insallah hepside yeterli sekilde gelisip buyurler
canim korkma rabbim yardimcin olsun ignenin etkisindendir mutlaka adet gorursun canim kafana takma bak yumoslarinda olusmus hersey yolunda gidecek insallah rabbimizden temennnimiz bu
birbirimizden dualrimizi esirgemeyelim

kızlar transın 2. günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen

kızlar transın 2. Günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen

canım bu batmalar iyiye işaret olsun
inşşşşşşşşşşşşşş

SLM ARKADAŞLAR....ÖNCELİKLE RABBİM HEPİMiZİN yar ve yardımcısı olsun,inşallah en kısa zmaanda hepimiz hamiş oluruz.vuvuzela83 benimdde bugun transferimin 2.günü ve kasıklarımda hala agrım var.caım hayırlı güzel sonuclar alırız inşallah.nerde yaptırdın sen transferini?

güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzz
inşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canım hayırlı olsun kasıklarda ki ağrı normal ilaçlardan dolayı oluyormuş bende de oldu allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısı ile inş pozitif sonuç alırsın:79::79::79:

kızlar transın 2. günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen

canım kasıklarda ki ağrı oluyor bende de çok oldu hatta daha yeni yeni geçiyor tutunma kaçıncı gün oluyor net bilmiyorum kişiye göre degişir o benim 6. gün leke olmuştu drum tutunuyordur demişti :79::79::79::79::79:

allh razı olsun canımmmmmm benım teseye gerek kalmıcak gıbı ınşşşşşş
esraam valla bende heyecandan cok korku var
anestezisiz islem yapacaklar sadece agri kesiciyle onceden korkuyordm ama simdi 3 yumurta olmasi ve sansin az olmasi beni dahada korkutuyor
canim rabbim yardimcimiz olsun insallah sonumuzu hayir etsin
korkma rabbıme sgın herkesın sansı aynıdır sorunlar farklı olsada
yeterkı rızkı olsun bu dunyada
canım sıkma canını bak hersey yoldaymıs
bebegın bırazcık senınlen oyun oynuor galıba okadar :)
saglıklan kucagına alıcaksın ınşşşş
Inşaallah 2011 de bebeklerimiz kucaklarımızda olur.. Allahım her isteyene versin.
amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
normal ama o kasık agrısı belırtılere takılma

esraa sğl cnm teşekkür ederim...bebiş oyununu oynarken annesinin kalbi duracaktı neredeyse..

cnm seninde yumoşlar toplancakmış hadi hayırlısı olsun cnm inş bol bol yumuşunuz ve embriyonuz olur cnm inş...

esraa sğl cnm teşekkür ederim...bebiş oyununu oynarken annesinin kalbi duracaktı neredeyse..

cnm seninde yumoşlar toplancakmış hadi hayırlısı olsun cnm inş bol bol yumuşunuz ve embriyonuz olur cnm inş...

yarın sabah gıdıorum ıste hıc heyecanlı deılım yha :)oysakı ılk denemem

arkadaşlar benimde iyi bir haberim var dün hastaneden aradılar ilk adetimden 3 gün önce hastaneye gidekmışim ama uzun protokol olacak gene ....galiba yolumuz uzun 21 günüme kadar doğum kontrol hapı 21 gününden sonra decapeptyl şubat ayında adetim 3 günü iğneleri başlarım herhalde ...yolum uzun .... ama bir umut ...... yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve bol bol bebişler

bnmde yolum cok uzundu hıc gecmez zannedıordum
bırde benım tahlıllerımvede ası ıcın beklemstım
ammmma ıgnelere baslaynca hersey su gıbı akıp gıdıor
yarın yumoslarım toplanacak ne cabuk gctı dıorum
darısı sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…