kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....
eveetttt kızçelerrrrrr günaydınnn bomba gibbiyi bugünn çok şükür:)önce sağlık canlarımmm
toanamm gökkuşağım saolasınızzz hepinizee çok teşekkür ederimm:)
esramm gökkuşağım inşallah tesesiz mesesizzz halledeceksiniz.gökkuşağım bize bi sperm bi yumurta gerek.Rabbim verecekse bunlar bahane hiçç sıkma canını.b.benim 8 oldu 4 döllendi 1 verildi diğerleri gelişmedi donduramadık.yani noldu 8 de 1i denedim yine.dimi tatlışım moral bozmak yok.doktoruna güven eğer devam ettilerse bence yumoşunun kalitesine güveniyorlar bence sen hiççç korkmaaaaaatek güvenneceğin doktorlar neticede biz ne kadar bilersek anlatırsak anlatalımmmher yiğidin bi yoğurt yemesi varr.Önce Rabbim sonra doktorlara emanetiiizz.güven inan,pozitif ol dualarımızıııda yabana atma heeee:)
esooşşş kaç yumoş olmuş belli mi bebeğimmminşallahhh eşinden sağlıklı yumoşun kadar spermi bulacaklarr bakkkk görrr ikinci üçüncü çocuklara bile yetecek işallahhhhhh
figerooo zeynepp cici annişlerim benimmnasi gidio hamişlik deyin bakalımmm
mina cımm yokkkdilekcimdee gelmemiş hiçççç unutnayın biziii
Herzaman seninle Kese minik hepsi tamam şimdi annenin sakin olması kalmış geriye dimi ttalımmmmSenin gibi annenin minişine 2 damla diğill iki kilo akıntı bişicik yapmazz güçlü arkadaşımmmm dinlen mutlu ol.o seninleee sağlıklada Rabbim ömür verdikcede seninle kalacakkk dualarımız seninle tatlım
kız yeterrr uyut oğlanı ohh gez burdaagelip uyandırayımda gör şimdi heheheh
Hepinizeee mübarek perşembe günü boll bol dua ediyorumm RABBİM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN
Inşaallah 2011 de bebeklerimiz kucaklarımızda olur.. Allahım her isteyene versin.
esraam valla bende heyecandan cok korku var
anestezisiz islem yapacaklar sadece agri kesiciyle onceden korkuyordm ama simdi 3 yumurta olmasi ve sansin az olmasi beni dahada korkutuyor
canim rabbim yardimcimiz olsun insallah sonumuzu hayir etsin
Aranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr
kızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....
Gokkusagım hayırlısı olur ınsallah canım yarınmı toplanıyo yumoslar benım bır oncekı tedavım durdurulmasının sebebı 5 tane yumosum olusmus sadece ondan durdurdular doktor nekadar yumurta olursa okadar sansınız yuksek dedı bıze bıraktı ama benı dınlersenız bu ay duralım obur ay yaparız denerız dedı sansınız yukselır deyınce bızde doktora bıraktık sımdıde dun doktora gıttık benım sag da 11 tane gelısmıs bır taraftada 4 tane dedı ama daha buyuk deyıller cunkı gonal f adet olunca kullanıcakmısım oda adet daha olamadım kafayı yıycem yoksa bu tedavımde yarım kalıcak allahım korktugumuza ugratmasın tatlım senıde benıde burdakı tum arkadaslarımında yuzumuzu guldursun ınsaaaalllaahh
kızlar rahat olun siz ne kadar rahat olursanız o kadar güzel geçer herşey:79::79::79:
CANIM ÜZÜLME DEDİK SAN BİR ABLA SÖZÜ DİNLEMİYORSUNyeterrrrr insallah canim insallahhhh
rabbim hakkimizda hayrirlisini versin
canim dualarinizi esirgemeyin cok ihtiyacimiz var
CANIM İÇİNİ RAHAT TUT VE ALLAHA SIĞIN STRES YAPMA
İNŞŞ HİÇ BİR ŞEY OLMAYCAK PZRTS DAHA GÜÇLÜ DUYULACAK KALP ATIŞLARI
KIZLAR HEPİNİZ DUALRIMDASINIZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN
Aranıza yeni katıldım. Benim tüp bebek transferimin 10.günü tahlil yapmama 2 gün var ve zaman geçmiyorrr
KIZ ZATEN HEMEN UYANIYOReveetttt kızçelerrrrrr günaydınnn bomba gibbiyi bugünn çok şükür:)önce sağlık canlarımmm
esramm gökkuşağım inşallah tesesiz mesesizzz halledeceksiniz.gökkuşağım bize bi sperm bi yumurta gerek.Rabbim verecekse bunlar bahane hiçç sıkma canını.b.benim 8 oldu 4 döllendi 1 verildi diğerleri gelişmedi donduramadık.yani noldu 8 de 1i denedim yine.dimi tatlışım moral bozmak yok.doktoruna güven eğer devam ettilerse bence yumoşunun kalitesine güveniyorlar bence sen hiççç korkmaaaaaatek güvenneceğin doktorlar neticede biz ne kadar bilersek anlatırsak anlatalımmmher yiğidin bi yoğurt yemesi varr.Önce Rabbim sonra doktorlara emanetiiizz.güven inan,pozitif ol dualarımızıııda yabana atma heeee:)
esooşşş kaç yumoş olmuş belli mi bebeğimmminşallahhh eşinden sağlıklı yumoşun kadar spermi bulacaklarr bakkkk görrr ikinci üçüncü çocuklara bile yetecek işallahhhhhh
Herzaman seninle Kese minik hepsi tamam şimdi annenin sakin olması kalmış geriye dimi ttalımmmmSenin gibi annenin minişine 2 damla diğill iki kilo akıntı bişicik yapmazz güçlü arkadaşımmmm dinlen mutlu ol.o seninleee sağlıklada Rabbim ömür verdikcede seninle kalacakkk dualarımız seninle tatlım
Hepinizeee mübarek perşembe günü boll bol dua ediyorumm RABBİM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI KILSIN
SONRA ETEKLERİMDEN TUTUP GTMEEEEEE DİYE ÇIĞILIK ÇĞLIĞA
BENDE O KALKMADAN SİZE SLSM VERMEK İSTEDİM
bnde sasırdım :) dun konustuk cocuk yoktu
dedım gecemı yaptı :)))))
ay ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sımdı eklıorum
ESRAAAAAAAAAAAA
NERDE BENDE O YETENEKKKKKKKKKKKK:26::26::26::26::26:
kızlar transın 2. Günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen
slm arkadaşlar....öncelikle rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun,inşallah en kısa zmaanda hepimiz hamiş oluruz.vuvuzela83 benimdde bugun transferimin 2.günü ve kasıklarımda hala agrım var.caım hayırlı güzel sonuclar alırız inşallah.nerde yaptırdın sen transferini?
SLM ARKADAŞLAR....ÖNCELİKLE RABBİM HEPİMiZİN yar ve yardımcısı olsun,inşallah en kısa zmaanda hepimiz hamiş oluruz.vuvuzela83 benimdde bugun transferimin 2.günü ve kasıklarımda hala agrım var.caım hayırlı güzel sonuclar alırız inşallah.nerde yaptırdın sen transferini?
kızlar transın 2. günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen
allh razı olsun canımmmmmm benım teseye gerek kalmıcak gıbı ınşşşşşşeveetttt kızçelerrrrrr günaydınnn bomba gibbiyi bugünn çok şükür:)önce sağlık canlarımmm
korkma rabbıme sgın herkesın sansı aynıdır sorunlar farklı olsadaesraam valla bende heyecandan cok korku var
anestezisiz islem yapacaklar sadece agri kesiciyle onceden korkuyordm ama simdi 3 yumurta olmasi ve sansin az olmasi beni dahada korkutuyor
canim rabbim yardimcimiz olsun insallah sonumuzu hayir etsin
canım sıkma canını bak hersey yoldaymıskızlaar slm hepinize öncelikle hepinizeda teşekkür ederim iyi dilekleriniz için akşamdan beri hafif hafif pembemsiler devam etti içim içimi yiyo tabi eşime tekrardan dr a gitmemiz gerektiğini söyledim çünkü kuşkuyla bekleyemezdim...ve dr a muayeneye gittiğimizde dr kalp atışlarını gördü kızlaar ve canım yavrumun kalp atışlarını bende gördüm duymak için erken ama görülüyo dedi dr.ptesi tekrar gel o zaman duyarız için rahat olsun dedi..şimdilik böyle kızlar bebişimin mücadelesini gördüm içim rahatladı inş pembemsilerimde kesilirde sorunsuz yolumuza devam ederiz...hepinizi öpüyorum byyy dinlenmeye geçmem gerek...hee boyuda bu arada 0.359cm dr haftaya göre iyi dedi....
amnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnInşaallah 2011 de bebeklerimiz kucaklarımızda olur.. Allahım her isteyene versin.
normal ama o kasık agrısı belırtılere takılmakızlar transın 2. günündeyim kaç günde tutunuyo embiryolar kasıklarımdaki ağrıda gitmedi bi türlu...bacaklarımı uzatamıyorum bazen
CANIM ÜZÜLME DEDİK SAN BİR ABLA SÖZÜ DİNLEMİYORSUN
CANIM İÇİNİ RAHAT TUT VE ALLAHA SIĞIN STRES YAPMA
İNŞŞ HİÇ BİR ŞEY OLMAYCAK PZRTS DAHA GÜÇLÜ DUYULACAK KALP ATIŞLARI
KIZLAR HEPİNİZ DUALRIMDASINIZ İÇİNİZ RAHAT OLSUN
KIZ ZATEN HEMEN UYANIYOR
SONRA ETEKLERİMDEN TUTUP GTMEEEEEE DİYE ÇIĞILIK ÇĞLIĞA
BENDE O KALKMADAN SİZE SLSM VERMEK İSTEDİM
ESRAAAAAAAAAAAA
NERDE BENDE O YETENEKKKKKKKKKKKK:26::26::26::26::26:
SLM ARKADAŞLAR....ÖNCELİKLE RABBİM HEPİMiZİN yar ve yardımcısı olsun,inşallah en kısa zmaanda hepimiz hamiş oluruz.vuvuzela83 benimdde bugun transferimin 2.günü ve kasıklarımda hala agrım var.caım hayırlı güzel sonuclar alırız inşallah.nerde yaptırdın sen transferini?
ınşşşşş canım
esraa sğl cnm teşekkür ederim...bebiş oyununu oynarken annesinin kalbi duracaktı neredeyse..
cnm seninde yumoşlar toplancakmış hadi hayırlısı olsun cnm inş bol bol yumuşunuz ve embriyonuz olur cnm inş...
arkadaşlar benimde iyi bir haberim var dün hastaneden aradılar ilk adetimden 3 gün önce hastaneye gidekmışim ama uzun protokol olacak gene ....galiba yolumuz uzun 21 günüme kadar doğum kontrol hapı 21 gününden sonra decapeptyl şubat ayında adetim 3 günü iğneleri başlarım herhalde ...yolum uzun .... ama bir umut ...... yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve bol bol bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?