arkadaşlar benimde iyi bir haberim var dün hastaneden aradılar ilk adetimden 3 gün önce hastaneye gidekmışim ama uzun protokol olacak gene ....galiba yolumuz uzun 21 günüme kadar doğum kontrol hapı 21 gününden sonra decapeptyl şubat ayında adetim 3 günü iğneleri başlarım herhalde ...yolum uzun .... ama bir umut ...... yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve bol bol bebişler
arkadaşlar benimde iyi bir haberim var dün hastaneden aradılar ilk adetimden 3 gün önce hastaneye gidekmışim ama uzun protokol olacak gene ....galiba yolumuz uzun 21 günüme kadar doğum kontrol hapı 21 gününden sonra decapeptyl şubat ayında adetim 3 günü iğneleri başlarım herhalde ...yolum uzun .... ama bir umut ...... yeni yıl hepinize sağlık mutluluk ve bol bol bebişler
yarın sabah gıdıorum ıste hıc heyecanlı deılım yha :)oysakı ılk denemem
canim bizde sabah 7 e cikicaz yola turkiye saatiyle 9.45 de toplayacaklar
amin insalah canim
cok sevindim rabbim bu tedavinde yuzunu guldursun ikiz bebisler versin insallahhhhhhhhh
esracım hadi hayırlı hbrlerini bekliyoruz inş..heyecan iyibişi değil yapmana gerek yok ama yarın biraz olabilir oda narkozu alınca herşey oluyo bitiyo sen uyumana bakıyosun...
duygu hadi cnm seninde gözün aydın yeni tedavide yeni bebiş gelecek emin ol olsun cnm şubata kadar da beklersin bişi değil normal yollarla olsun diye ne kadar çok beklemedikmi??
SLM ARKADAŞLAR....ÖNCELİKLE RABBİM HEPİMiZİN yar ve yardımcısı olsun,inşallah en kısa zmaanda hepimiz hamiş oluruz.vuvuzela83 benimdde bugun transferimin 2.günü ve kasıklarımda hala agrım var.caım hayırlı güzel sonuclar alırız inşallah.nerde yaptırdın sen transferini?
tedaviler başlyoooo 2011 yeni başlayan herkese burda olan olmayan herkese uğurlu gelsinn...
canım çokkk tşkler lazım olurda tam olarak ne zaman bilmiyorum istbuldamısın sen???canım hadi hayırlısı olsun bende adet olmayı bekliyorum banada kısa protokol uygulanacak bu arada decapeptyl iğneden var bende 7 tane artmıştı kullanılmamış dolapta ihtiyacın varmı ?
herzamanla seninle hamiş b iri olarak sana sormak istiyorum: test gününe kadar kasık ve göbek altı ağrıları devam etmek zorundamı ağrı sızı9 olması ii bişeymi kafam karıştı???
cnm benim hiç kafana takma bunları aynıları bendede oldu bide bel ağrısı bunlar hamişlik belirtileride olabilir olmayabilirde ama şunu diyim benim ilk tedavimde böyle bişi olmamıştı negatifti bu tedavimde bel ağrısı kasık ağrılarım oldu,ama lütfen belirti arayıp belirtilere takılma test günün ne zaman cnm hayırlısı olsun...
cnm müsaitsen sana bişiler sormak istiorum cevaplar mısınnnn
ben soriim barim müsait bi zaman yanıtlarsın :)
Memorial Müstecep ile 01.01 randevum var.
benim SAT 25 Aralık. Ocak ı bekler mi tedaviye başlamak için?
Hormon testi ister mi?
Aşamalar nasıl oluyor?
izim sorun spermlerde
Teşekkürler şimdiden
slm cnm müstecep bey hayırlı olsun bu arada benim dr um da oydu sık sık görüştük son tedavimdede ara arada olsa...tatlım hiç sanmıyorum bu muayenede başlayamazsınız siz tedaviye neredeyse reglin bitmiş olacak kesinlikle başlamaz yani hiç sanmıyorum...hormon testine gelince bizim ilk tedavimizde istemediler eşimden ama 2.de istediler çok şükür güzel çıkmıştı..aşaöalara gelince ilk muayeni oluyosun reglinin 2.yada 3.günü ilaçlarına başlıyosun senden kan alıyolar ve o günkü muayene ve kan sonuçların göz önüne alınarak kurul toplantısı sonucu sana telefonla hangi ilacını ne kadar kullanacağın bildiriliyo ve bi sonraki muayene için sana tarih saat ve dr ismi veriliyor o gün tekrar muayene kan alımı sonucu telle bildiriliyor,yaklaşık bi 9 10 gün sonra yumurta topla işlemi var tabi bu yumurta toplama işleminden 36 saat önce sana vurulmanı istedikleri çatlatma iğnesi veriyorlar sana bu iğnenin saatinide belirtiyolar saati çok önemli çünkü iğneyi vurulduktan 36 saat sonra yumoşlar toplanıyo ve ertesi günü yumurta hakkında bilgi veriyorlar kaliteleri hakkında bir gün sonrada embriyoların hakkında bilgi veriyorlar merkez daha sonra seni arıyor tekrar ve transfer tarihi ve saati için o saatte hastanede hazır bulunman lazım idrarada sıkışık olman gerekiyor biraz ve mutlu son transferin yapılıyor...
aa çok önemli bi konuyu atladım sorun spermde demişsin eşinden tese ile sperm elde edeceklerse onada yumurta toplama günü senden önce 2 kez sperm örneği vermesi isteniyor 15 dk arayla ondan sonra sperm bulma için tese ameliyatına alıyorlar(örneği vermesi teseye belki son anda gerek kalmayabilir diye)tese ameliyatından eşin çıktıktan sonra hemşire sana bilgi veriyor eşinden olumlu yanıt geldiyse senide hemen ameliyathaneye alıyorlar...
aşamalrda böyle cnm aklına bişi takılırsa özeldende msj atabilirsin..
Allah yardımcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?