Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

tüm müstakbel anne adaylarııııııııı
bir kaç gündür işlerim yoğunnn yazılanları okuyamadımmm.. umarım herşey yolundadır... hepinizin yeni yılını kutlarımm. bu yıl bütün dilekleriniz kabul olsunnn... umutsuzluklar son bulsunnn.. sevdiklerinizle mutlu bir yıl diliyorummm...
pazartesi doktorla görüşmem var dua edin benim içinnn.

günaydınnnnnnnnnn
hayrlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabim hepimizin dualrını kabul etsinnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

esraaaaaaaaaaaaaaaaa
gökkuşımmmmmmmmmmmmmm
canlarım her şey çok iyi olacak
güzel olcak
allahın izni ile

aranızda raporla ilaç alan varmı? 4 kutu gonal f , critone jel ve cetrolite? ne kadar öderim ben 650 gibi hesapladım ama

Son düzenleme:
aranızda raporla ilaç alan varmı? 4 kutu gonal f , critone jel ve cetrolite? Ne kadar öderim ben 650 gibi hesapladım ama

canım ben raporla ilaç alamıyorum
ama gittiğim merkezde şunu söylüyorlar rapolu ilaç alacak olanlara 800 tl ile 1200 tl arasında imiş
bunun nedenide devlet %20 den daha fazlasını alıyormuş birde ilaçlarda kutu başına 50 ila 100 tl fark çıkabiliyormuş bunuda eczacı söyledi

valla kuzu...gonal f in kutusu 340 mış: 4 kutu 1360 tutyor, 425 iğne, 74 jel tolamda 1860 tl , bbir topikte okudum 1200 civarını karşılıyormuş...burdanda 700 civarı diyorum ama

valla kuzu...gonal f in kutusu 340 mış: 4 kutu 1360 tutyor, 425 iğne, 74 jel tolamda 1860 tl , bbir topikte okudum 1200 civarını karşılıyormuş...burdanda 700 civarı diyorum ama

inşşşşşşşşşşşş hesapladığın gibi olur canım yaaaaaa
biliyorsun işte içine girince farklı farklı şeyler çıkıyorrr
hayrlısı olsun bebişini getirsin bu tedavi inşşşşşşşşşşşşş

merhaba hanımlar, hemen hemen her gun gırıp yazılarınızı okuyorum. bende evlat sahibi olmak ıstıyorum.bir düşüğüm var bir tutmayan aşılama denemem. şimdi yumurtalık takıbındeyım.olumlu ya da olumsuz 6 ay da sonuc belli oluyormus.bir tanesi olumsuz olarak geride kaldı ama sizin yazdıklarınızı okudukca oyle mutlu oluyorum ki yazdıgınız olumlu her kelime bir umut haline dönüşmekte. cok guzel,hayırlı haberlerınzı eksık olmasın. Allahım işlerimizi pürüzsüz eylesin. herkese ıyı seneler

canımmmm gökkuşağımmm ve esracımmmmminşallaaah sağlıkla toplanmıştır yumoşlarrrr

dyg canım su gibi geçerr zamannnnnhiç korkmaa

gnc tatlımmm hiç bilmiorumm ki avrupa yakasında yer

Günaydın kızlar 2011 tüm dünyada sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yıl olsun inşallah ayrıca tüm isteyenlere sağlıklı sıhatli bebişler versin rabbim kimsenin kucağı boöş kalmasın mutlu yıllar yüzümüzde ki gülümseme hiç eksilmesin

MERHABA KIZLARRRR
oncelikle hepinizin yilbasini kutluyorum
rabbim bu yili hepimiz icin saglikli mutlu maddi ve manvi yonden pozitif veeeeeeee bol bebisli yapsin AMINNNNNN.

kizlar yumuslar toplandi
yeterim derinim ve butun kizlarrrr dualariniz icin cook sagolun ALLAHIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN
rabbimin mucizesi hersey yolunda giiti cok az acili bir operasyonla 4 buyuk 2 kucuk olmak uzere 6 tane yumos toplandi esimende normal yolla sperm buldular simdi insallah pazartesiye kadar beklicez rabbim kismet ederde hersey yolunda giderse pazartesi arayacaklar ve transfer yapacaklar rabbim herseyin en iyisini bilir ona siginiyoruz hayirlisi bakalim
cok az agrim var simdi gidip biraz uyuycam hepnizi opuyorum
ESRAAMMM CANNIM INSALAH SENDEDE HERSEY YOLUNDADIR RABBIM YARDIMCIN OLSUN CANIM

cnm hadi gözün aydın bunuda atlattın sıra en güzeline geldi...hayırlısı olsun...

maşaaaallllllllllhhh bebeeeğiiimmmmmmmmmmohhh beeeeee Allahımmm işalllahhh tedavinin devamıda böle gelliiirrrrrrrr

çok geçmiş olsun canım en kısa zaman iyi haberlerini almak dileğimle

canım çok sevindim yaaaaaaa
İNŞŞ BUNDAN SONRASIDA BÖYLE DEVAM ETSİN

KIZLAR ESRAYI ARIYORUM SABAHTAN BUYA AMA TELİ AÇMIYOR
ÇOK MERAK ETTİM YAAAAAAAAA:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…