Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

arkadaşlar lütfen bana yardım edin.kafayı yiyeceğim..eşimin morfoloji 0 çıktı..şimdi tüp bebek ihtimalimdemi yok((

olurmu öyle şey morfolojisi 0 olup tüp bebkle hamiş olan bir sürü insan var sakın stres yama ne kendini nede eşini üzme

morfoloji zaten yumurtayı zorlamak için sperim başı ile alakalı bişi diil mi?
bildiğim öle
tüpde zaten pırrrrttt die içine şırıngayla verilio
korkma arkadaşım :)

ne demek canım
inşş güzel sonuçlar aldığında mutluluğun katmerlenmiş olarak gelirsin buraya

inşallah canım..aslında biz sperm testini daha öncede yaptırdık.morfoloji %12 idi.şimdi tüp bebek merkezinde yaptırdık 0 çıktı anlamadımki..birisi yanlış ama hangisi..1 ayda 0 olması mümkün değildir heralde.

canım merkez farkı olabilirmi bilemiyorum
ama siz takılmayın bunlara zaten en iyi spermler bulunacağı için her şey iyi olacaktır
dr size vitamin falanda öner bilir

buradaki kızların yeni yılının bebişli olması dileğiyle yeni yılınızı kutlar sağlıklı bebişli güzel yıllara inş...

Kızlarr hepinizee merhabaaaaa

Evettt bitirdik bir yılı yenisinii getirdik dayandı kapıyaaaYeni yılda Hamişlerimize sağlıklı gebeliklerrrrhayırlı sağlıklı evlatlar diliyorummmUmutla savaş veren yol arkadaşlarımızaa 2011 de inşallahhhh herşey çok güzel olacakkk artık en az 3 kişilik ailelerimizzz olacakkk diyoruummmmmmmRabbiimm umutlarımızı boşa çıkarmasın önce ssağlık sonrada evlatlarımızla hayırlısıyla kavuşmak nasip etsinnnHEPİNİZİİİ ÇOOOK AMA ÇOOOK SEVİYORUMMMMiYİ KÖTÜ HER ANIMDA DESTEK OLAN SİZ CAN YOLDAŞLARIM OLMASA HERŞEY DAHA ZOR OLURDU SANIRIM TEŞEKKÜRLER....

haftaya Ocak ayına yepyeni bi listee ile çıkıcam karşınızaaa hazır olunn:)listeye eklenmek isteyenlerrr özelden mesaj atın atlamayayımmm

kızlar iyi dilekleriniz için sağolun
inşş yeni yıl beklentilerimizi katşılar

kızlarrrrrrrrr esrayla konuştum sesi hala yorgun geliyordu 16 yumoşu olmuşş
yarın arayp bilğinediririz demişler
ağrısı vardı bende çok uzun tutmak istemedim tel de
inşşşşşş esra ve gökkuşamım yarın güzel haberler verirsinizz
2011 yılının ilk güzel haberleri sizden geecek

Kızlar hepinize iyi yıllar.Umarım yeni yılda Rabbim hepimize güçlüklerle savaşma gücü ve sabır verir.İnşallah biz de bir daha ki yıla bebeklerimizle gireriz

mutlu yıllar 2011 HEPİMİZE MUTLULUK SAĞLIK VE BOL BOL BEBİŞLER

kızlar tsh değerim yüksek çıktı ve hiç böyle olmamıştı diğer bebişimde. çok üzgünüm pazartesi bii sürü test yapılacak. rabbim korusun inşallah.dualarınızı eksik etmeyin 2. kez kaybetmek istemiyorum

slm kızlaar hepinize sağlıklı mutluluklu bol paralı ve bebişli yıllar diliyorum 2011de isteyene hamiş kalmayı hamiş olanlarında sağlıkla sorunsuz bi şekilde kucağına almayı ve yetiştirip büyütmeyi nasip etsin Allahım...
zeynepçim inş değerin düşer cnm....
bende yarın ptesi gidicem dr a kalp atışlarını duymak için...benim asıl dr um yurt dışında olduğu için şuan geçici başkasına kontrole gidiyorum pteside ona gidicem ama testlerimi yapmasını istiycem,çarşamba kendi dr um geliyo o gelsin gidip onada bi muyene olacam...
Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın inş...

amin canım allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısı ile bütün testler normal çıkar inşallah:79::79::79:

canim uzulme rabbim yardimcin olsun insallah hersey yolunda gidecek korkma alllahin izniyle birsey olmaz insallah rabbiim korusun

insallahhh canim insalah

cnm hadi gözün aydın bunuda atlattın sıra en güzeline geldi...hayırlısı olsun...

maşaaaallllllllllhhh bebeeeğiiimmmmmmmmmmohhh beeeeee Allahımmm işalllahhh tedavinin devamıda böle gelliiirrrrrrrr

çok geçmiş olsun canım en kısa zaman iyi haberlerini almak dileğimle

canım çok sevindim yaaaaaaa
İNŞŞ BUNDAN SONRASIDA BÖYLE DEVAM ETSİN

KIZLAR ESRAYI ARIYORUM SABAHTAN BUYA AMA TELİ AÇMIYOR
ÇOK MERAK ETTİM YAAAAAAAAA:26::26::26::26::26:

kizlarrr cok tesekkurler allah hepiizden razi olsun
insallah pazarteside guzel haberler verebilirim optum hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…