arkadaşlar lütfen bana yardım edin.kafayı yiyeceğim..eşimin morfoloji 0 çıktı..şimdi tüp bebek ihtimalimdemi yok((
morfoloji zaten yumurtayı zorlamak için sperim başı ile alakalı bişi diil mi?
bildiğim öle
tüpde zaten pırrrrttt die içine şırıngayla verilio
korkma arkadaşım :)
olurmu öyle şey morfolojisi 0 olup tüp bebkle hamiş olan bir sürü insan var sakın stres yama ne kendini nede eşini üzme
çok teşekkür ederim..beni çok mutlu ettiniz...
ne demek canım
inşş güzel sonuçlar aldığında mutluluğun katmerlenmiş olarak gelirsin buraya
inşallah canım..aslında biz sperm testini daha öncede yaptırdık.morfoloji %12 idi.şimdi tüp bebek merkezinde yaptırdık 0 çıktı anlamadımki..birisi yanlış ama hangisi..1 ayda 0 olması mümkün değildir heralde.
canım merkez farkı olabilirmi bilemiyorum
ama siz takılmayın bunlara zaten en iyi spermler bulunacağı için her şey iyi olacaktır
dr size vitamin falanda öner bilir
slm kızlaar hepinize sağlıklı mutluluklu bol paralı ve bebişli yıllar diliyorum 2011de isteyene hamiş kalmayı hamiş olanlarında sağlıkla sorunsuz bi şekilde kucağına almayı ve yetiştirip büyütmeyi nasip etsin Allahım...
zeynepçim inş değerin düşer cnm....
bende yarın ptesi gidicem dr a kalp atışlarını duymak için...benim asıl dr um yurt dışında olduğu için şuan geçici başkasına kontrole gidiyorum pteside ona gidicem ama testlerimi yapmasını istiycem,çarşamba kendi dr um geliyo o gelsin gidip onada bi muyene olacam...
Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın inş...
kızlar tsh değerim yüksek çıktı ve hiç böyle olmamıştı diğer bebişimde. çok üzgünüm pazartesi bii sürü test yapılacak. rabbim korusun inşallah.dualarınızı eksik etmeyin 2. kez kaybetmek istemiyorum
slm kızlaar hepinize sağlıklı mutluluklu bol paralı ve bebişli yıllar diliyorum 2011de isteyene hamiş kalmayı hamiş olanlarında sağlıkla sorunsuz bi şekilde kucağına almayı ve yetiştirip büyütmeyi nasip etsin Allahım...
zeynepçim inş değerin düşer cnm....
bende yarın ptesi gidicem dr a kalp atışlarını duymak için...benim asıl dr um yurt dışında olduğu için şuan geçici başkasına kontrole gidiyorum pteside ona gidicem ama testlerimi yapmasını istiycem,çarşamba kendi dr um geliyo o gelsin gidip onada bi muyene olacam...
Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın inş...
cnm hadi gözün aydın bunuda atlattın sıra en güzeline geldi...hayırlısı olsun...
maşaaaallllllllllhhh bebeeeğiiimmmmmmmmmmohhh beeeeee Allahımmm işalllahhh tedavinin devamıda böle gelliiirrrrrrrr
çok geçmiş olsun canım en kısa zaman iyi haberlerini almak dileğimle
canım çok sevindim yaaaaaaa
İNŞŞ BUNDAN SONRASIDA BÖYLE DEVAM ETSİN
KIZLAR ESRAYI ARIYORUM SABAHTAN BUYA AMA TELİ AÇMIYOR
ÇOK MERAK ETTİM YAAAAAAAAA:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?